Aldatılan kadınlar

toramanaye

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2017
26
30
3
39
arkadaşlar daha önce konu açtım arkadaşımla ilgili o sen misin demiştiniz ama değilim şimdi gelelim benim derdime eşime genel anlamda güvenirim ama şunu merak ediyorm özellikle aldatılan kadınlardan eşiniz aldattığı süre içinde farklı davrandı mı size cinsellik olsun ilgi alaka olsun..sanki bu aralar birşeyler yolunda değil gibi geliyor bana ama konduramıyorum sanki bana bakıyor ama boş bakıyorbazende ekstra çiçek falan alıyor ne alaka diyorum hiç tarzı değil bilemedim

Aldatirsa elbet birgun ortaya cikar. Boyle seyler sakli kalmiyor merak etme. O yuzden icini ferah tut.

Orası öyle canımda illaki birebir yaşayan arkadaşlar vardır yani adam nasıl davranıyor da çakmıyoruz

Her zamankinden daha fazla nazikse vicdan yapıyor birşey için diyebiliriz ama paronoyaya da bağlamamak lazım zamana bırakın gözlemleyin yapıyorsa çıkar

Mesela bazen çok boş bakiyor birşey anlatıyorum hı hı diyor habire ev işine yardım etmeye kalkıyor ki normalde yapmaz telefonuna bakmam ama pek ortada bırakmıyor

Aldatilsam hissederim bence her kadın hisseder.Erkekler düzdür ve bir yerde kesinlikle gizleyemeyecektir..
Ama onun dışında 1. Defa aldatabilir ancak çünkü 2. De ben olmam.Ona o hazzı bir daha yasatmam.

Valla işte o hisseden kadınlar nasıl hissediyorlar nerden anlıyorlar onu anlamaya çalışıyorum

Aldatilan her kadin hisseder orasi ayRI.
Aldatan erkek bu surecde dengesiz davranir bir gun elinde cicekle bocekle (bu vicdan meselesidir)gelir.
Diger gun ise tv nin ustundeki tozu bile bahane eder(buda sende kusur ) gostermek icin.
Tabi en sonunda duvara toslar yakalanir sonra inkar eder yapmadim der.Üsteleyince kabul eder pismanim der.
En son is sana kalir affedersin yada yoluna devam edersin.

Son düzenleme:
Mesela bazen çok boş bakiyor birşey anlatıyorum hı hı diyor habire ev işine yardım etmeye kalkıyor ki normalde yapmaz telefonuna bakmam ama pek ortada bırakmıyor

Adam belki size aşık
Seviyor eşine yardım ediyor
Şüphe yersiz mi ?
Nedenleri ne onu çözemedim daha

Eski sevgilim beni aldattığında evet, cok daha ilgisiz, tahammulsuzdu. Ben hiç anlamamıştım. Bence her kadın da anlamaz. Hatta çoğu anlamaz. Konduramıyoruz çünkü.

sevgilim telefonunda sosyal medyadan aldatıyordu yakaladım, sonra yanıma gelirken programları kaldırıp işe gittiğinde tekrar kuruyordu, hotmail şifresi bende vardı haberi yoktu her bildirim oraya geliyordu

Normalde ilgi pek gostermeyen yardim etmeyen supriz yapmayan biri birden boyle oluyosa elbet suphelenebilirsin. Bence gozlemlemelisin. Eve zamaninda geliyo mu yada telefonuyla tuvalete gidiyo mu cok ugrasiyo mu illaki acik vercektir takip etmen gerek. Ikinci bir olasilik ise kafasina tas dusmustur hatasini anlamistir diyebilirsin. Bunuda en iyi sen bilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…