• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliliğim, ruhumdaki ağırlık ve engelleyemediğim duygularım...

Konu eğer gerçekse (gerçek olduğuna inanmak istemiyorum) bunun adı dini duyguları istismardır. Burada da haberlerde görüyoruz kadınların vücuduna dokunan cinci hoca, hem tacizci hem dolandırıcı. Allah akıl fikir versin.
Buna inanıp hem adamın dokunmasına izin veriyorsunuz hem para veriyorsunuz. Adam kötü enerjiyi çekmiyordur, muhtemelen cinsel tatmin oluyordur.

Son düzenleme:
O degilde theodora, hangi ceviri programini kullaniyorsan bana dm'den yollasana, cok iyiymis "alaya aliyor", "haset" biliyor. Cok iyi cidden.
ve bunların hepsini bulgarcadan yapıyor? en uyumsuz dil çiftlerinden biridir belki de Türkçe Bulgarca.
oturup kendisi yazdı herhalde programı

Здравей, Теодора,
Моля те, върни се, много ме интересуват подробностите на ритуала.

Yasaklı Netflix dizisi gibi 😅 Adam da sağ olsun aşk değil, bakım paketi gibi çalışıyor. Gel, rahatlat, çık 😄

Tıpkı benim "Parol" ile aramdaki aşk gibi. Ağrımı alıp rahatlatıyor. Acaba kocamın yerine onu koysam mı?

LuniMuni, nezaketiniz için teşekkürler komşu... Diğer yorumlara gelince; ben ruhumdan, iyileşmekten ve insani bir arayıştan bahsettim; siz ise meseleyi paraya ve alaya indirgediniz. Bu kadar çirkinleşebileceğinizi tahmin etmemiştim. Artık burada kendimi ve yaşadıklarımı daha fazla açıklamayacağım; samimiyetimi ve kelimelerimi geri çekiyorum. Ne burada ne de özel mesajlarda kimseye cevap vermeyeceğim. Herkes kendi kalbi ve vicdanıyla baş başa kalsın. Vakit ayırıp yazan herkese yine de teşekkürler.
Komşi bu duruma Bulgaristan kültüründe "arayıs" diyor olabilirler ama Türk kültüründe göte göt diyorlar bizde ve bu arayışın adına ne dediklerini bilmek bile istemezsin.

bedene ve yüze çok özel bir yöntemle dokunuyor... bu adeta ruhsal bir yolculuk... Ritüel saatlerce sürüyor...

Şurayi okuyunca anlamiştim biseyler olcak. Rituel diye kendinizi adama bol bol elletiyorsunuz rahatliyorsunuz hepsi bu😄😄😄 Sizin ic sikintiniz nazar ve hasetten degil bence.

Oysa ne güzel başlamıştı anlatmaya ve bize tamamen güvenmişti. Onu yürekten destekleyeceğimize inancı tamdı :KK61:

Merhaba hanımlar... Başka bir ülkeden yazıyorum... Çeviri programı kullanıyorum... Bu forumu seçtim çünkü kendi ülkemde değilim ve burada kendimi paylaşmak için daha huzurlu hissediyorum... Anonimliğe ihtiyacım var ve anlatacağım her şey kendi ülkemde yaşanıyor, bu yüzden kim olduğumun anlaşılmayacağını biliyorum... Türk kadınlarının manevi derinliğine güvendiğim için size sığınıyorum...
Hayatım dışarıdan bakıldığında mükemmel görünüyordu... varlıklı bir eş, maddi imkanlar ve dış görünüşümün güzelliği... Ama yaklaşık yarım yıl önce her şey ters gitmeye başladı... Sanki hayatımda kara bir delik açıldı. Birbiri ardına gelen aksilikler, aile içindeki huzursuzluk, sağlığımın bozulması... Sonunda bunun sadece şanssızlık olmadığına, üzerimde ağır bir nazar, haset ve lanet olduğuna tamamen ikna oldum... Biliyorsunuz, imkanlara ve güzelliğe sahip olduğunuzda, negatif enerji çok farklı yönlerden üzerinize çöküyor...
Çok yakın bir arkadaşım sayesinde, sadece seçkin ve çok kapalı bir çevreye hizmet veren özel bir terapistle tanıştım... Referans olmadan bu adama ulaşmak imkansız. İtiraf etmeliyim... başlangıçta çok şüpheciydim... birinin üzerimdeki bu ağırlığı alabileceğine inanmıyordum... Ama daha ilk ritüelden sonra ve onu takip eden haftalarda... her şeyin değişmeye başladığını hissettim... sanki aylar sonra ilk kez nefes alıyormuşum gibi...
Bu kişi evime geliyor... bedene ve yüze çok özel bir yöntemle dokunuyor... bu adeta ruhsal bir yolculuk... Ritüel saatlerce sürüyor... Ritüel bittiğinde beni en çok sarsan şey onun hali oluyor... Tamamen bitmiş, enerjisi çekilmiş görünüyor... Sanki üzerimdeki o bütün karanlığı ve kiri kendi içine çekmiş gibi... Ben kuş gibi hafifleyip hayata dönerken, o bütün yükü omuzlamış gibi görünüyor...
Ancak asıl sorunum şimdi başladı... Ayda sadece 1 veya 2 kez bir araya geliyoruz ve bu buluşmaları büyük bir sabırsızlıkla bekliyorum... Ona karşı çok güçlü bir çekim hissediyorum ve bu beni korkutuyor... Ondan yayılan o güven, huzur ve iyilik beni büyülüyor... Ama aynı zamanda çok mesafeli, konuşmalarımız çok kısa... Flört yok, en ufak bir kur yapma emaresi bile yok... Onda o derin insaniyeti hissediyorum ama aradaki o mesafeyi asla aşamıyorum...
Biz kadınlar öyle yaratılmışız ki; güzelliğe ve maddi imkanlara sahip olduğumuzda neredeyse tüm erkekler bizim için kolay olur... Onların ilgisini çekmeye alışkınızdır... Ama burada, onun karşısında nüfuz edemediğimi, o duvarı aşamadığımı hissediyorum... Gözlerinde bir şekilde özel olduğumu, beni bir kadın olarak fark ettiğini görmek istiyorum... Ama içimdeki o imkanlara ve güzelliğe sahip kadının egosu acı çekiyor; çünkü o bana sadece yardım edilmesi gereken bir ruh gibi bakıyor. Bu duvar beni inanılmaz bir şekilde ona çekiyor...

Evli bir kadın olarak kalbimin bu kadar sert çarpması beni korkutuyor... Sizce bu sadece bir şükran duygusu mu, yoksa tehlikeli bir şey mi? Ne yapmalıyım? Lütfen bana bir yol gösterin...
Ne içiriyorlar size ya ?

Back
X