• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliliğim, ruhumdaki ağırlık ve engelleyemediğim duygularım...

Bulgaristan dendiği için yazıyorum;
Bulgarcada da test ettim. Türkçeye doğru çevirdi. Ne ... ne ... kalıbı kullanıldığında yapıca olumlu cümle kurulur, anlamca olumsuzdur.

Ne sana ne ona inanmadım ✖ (ikinize inandım gibi bir anlamı oluyor)
Ne sana ne ona inandım ✔ (ikinize inanmadım)

Yani siz bu metnin tamamını çeviri programı yazarak yazmış olamazsınız.

Konu için de şunu söyleyeyim. İlla dokunmaya gerek yok. Bazıları fal bakınca veya birindeki ağırlık için Ayetel Kürsi gibi sureler okuyunca da üstüne ağırlık çöktüğünü söylüyor. Bu dediğim kişiler de para kazanan kişiler değil, şahsen tanıdığım normal yurdum insanları. Buna inanırım o yüzden.

Edebi bir metinmiş gibi yazdığınız için hikayeymiş havası vermiş. Doğru olduğunu varsayayım. Bir kere almışsa üstünüzdeki nazarı (?) daha gitmeyin. Sizin iyi hissetmenize yardım ettiği için gönlünüz kayar gibi olmuş veya alacağınız huzurdan dolayı ona karşı farklı bir şeyler hissettiğinizi sanıyorsunuz.

Görüşmeye devam ettikçe rezilliklere kapı aralarsınız. Zaten rezilim diyorsanız buyrun devam edin. Bu kadar mı basitsiniz?

Sana enerji yüklemesi yapıcam yarışmada birinci olacaksın olayını hatırlayan var mı? Surviver dı galiba. Kadın birinci olamayınca adamı dava etmişti. Enerji de cinsel ilişkiyle yüklenmişti. Kadın kaç kez ilişkiye girmiş ama yarışmayı kazanamamış, birinci olsa kimbilir daha ne yüklemeler olacaktı.

Teodora79, dükkanın önünü kapatmayın, o esnaftan burada da var.

Sana enerji yüklemesi yapıcam yarışmada birinci olacaksın olayını hatırlayan var mı? Surviver dı galiba. Kadın birinci olamayınca adamı dava etmişti. Enerji de cinsel ilişkiyle yüklenmişti. Kadın kaç kez ilişkiye girmiş ama yarışmayı kazanamamış, birinci olsa kimbilir daha ne yüklemeler olacaktı.

Teodora79, dükkanın önünü kapatmayın, o esnaftan burada da var.
Birinci olacağım derken başka bir şey olacakmış 🤣

onu bir kurtarıcı gibi gördüğün için çekim duymuşsun
aslında o değil mesele
hayatındaki boşluklar
paran var güzelsin ama sevgi duygun eksik

Vücuduna dokunarak terapi ediyor tamam zengin silkeleme taktiği, sadece çok yüklü paranızı almıyor , kafanızı karıştırıyor.Kocanızdan boşanın adamın tüm imkanlarını kullanıp kendi evinde onu boynuzlamak çok ahlaki durmuyor.Boşandıktan sonra kiminle ne halt yemek istiyorsanız ye, ama bunu o yüzük parmağındayken yapma.Vebali ağır olur
Aynısını düşündüm ayyy çok güldüm ya kınamak istemiyorum da açın elinizi felak nas okuyun arkadaşlar biye ona buna elletiyosunuz kendinizi öfff öffff

Aynısını düşündüm ayyy çok güldüm ya kınamak istemiyorum da açın elinizi felak nas okuyun arkadaşlar biye ona buna elletiyosunuz kendinizi öfff öffff
Elin adamı mıncırınca kötü enerji gidiyormuş,ha birde bunu koca parasıyla yaptırınca tadından yenmiyor demek ki.Aldatmaya bulunan egzantrik kılıflar.Ama buna anca kendi gibi düşünen kadınlar kanar .Biz yemeyiz...

Adam ne yapıyor da elliyor biz üç ihlas Fatiha süresi okuyup süreriz cocuklara onun gibi mi dokunuyor ne gerek var size dokunmasına . Ayrıca o eve gelirken eşiniz nerde oluyo beni de elle rituelle demiyo mu?

Gerçek bir şifacı, şifa verirken aynı zamanda da alır.

Zaten şifa öncesi kendimizi koruma altına alıyoruz. Bu şahısın perişan olması sizin enerjinizi alması falan bakın bunlar hiç normal değil, bana göre mizansenden ibaret. Muhattap olmuyor gibi davranmalar bana hiç gerçekçi gelmiyor ve bu kişi bana hiç güven vermedi.

Ayrıca dokunmadan da şifa verilebilir mesela ben de yakın çevreme seanslar yapıyorum ancak ellerimi havada tutarak şifa verdiğim çok kişi oldu. Dokunmak, etkiyi arttırmaktır beni anlayabiliyor musunuz?

Kesinlikle yargıya girmek istemiyorum ama sadece şunu söyleyeyim bu kişinin yaptıkları normal değil.

Ayrıca şuna emin olun ki, her ama her insanın içinde şifalandırma enerjisi vardır. Bence kendinizdeki bu enerjiyi ortaya çıkarmayı öğrenenin. Emin olun daha sağlam bir iş yapmış olursunuz.

Son olarak; hiç farkında olmazsınız ama bu kişi size telkin vermiş bile olabilir ve gayet mümkün ve kolaydır.

Bir şey daha ekleyeyim; benim şifa verdiğim kişiler erkek olsa hepsi bana aşık olur ve bağlanırlardı çünkü o karanlıktan çıkan kişi, buna vesile olana minnet duyuyor ama abartılı şeklide.

Diyeceklerim bu kadar. Yazdıklarım umarım doğru adrese gitmiştir.

Bu adam belirli referansla belirli kişilerin evine gidiyorsa, emin olan gittiği her evdeki kadın da aynı duyguları hissediyordur, mutlaka daha büyük duygusal cinsel islere gider bu durum. Sonra sizi bunla ve çevrenize söylemekle tehdit edip şantajla para tirtiklarlar. 2+2=4 bu adam sizi daha da kötü hale sokmak için burada. O adama anlatacaginizi sıkıntılarınızı tanıdık Güvendik insanlara, en kötü chatcpt ya da buraya yazın 🤣 dolandırıcı, sahtekar biri. Duygunuzu da paranızı da sömürmek için var sadece.

Nasıl mideniz var ya..

Önce o zengin kocayı boşa sonra paran varsa ellemeli seanslara devam edersin..

Back
X