- En iyi cevaplar
- 1
- Emoji Skoru
- 250.751
- Puanlar
- 898
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Birinci olacağım derken başka bir şey olacakmışSana enerji yüklemesi yapıcam yarışmada birinci olacaksın olayını hatırlayan var mı? Surviver dı galiba. Kadın birinci olamayınca adamı dava etmişti. Enerji de cinsel ilişkiyle yüklenmişti. Kadın kaç kez ilişkiye girmiş ama yarışmayı kazanamamış, birinci olsa kimbilir daha ne yüklemeler olacaktı.
Teodora79, dükkanın önünü kapatmayın, o esnaftan burada da var.
Aynısını düşündüm ayyy çok güldüm ya kınamak istemiyorum da açın elinizi felak nas okuyun arkadaşlar biye ona buna elletiyosunuz kendinizi öfff öffffVücuduna dokunarak terapi ediyor tamam zengin silkeleme taktiği, sadece çok yüklü paranızı almıyor , kafanızı karıştırıyor.Kocanızdan boşanın adamın tüm imkanlarını kullanıp kendi evinde onu boynuzlamak çok ahlaki durmuyor.Boşandıktan sonra kiminle ne halt yemek istiyorsanız ye, ama bunu o yüzük parmağındayken yapma.Vebali ağır olur
Elin adamı mıncırınca kötü enerji gidiyormuş,ha birde bunu koca parasıyla yaptırınca tadından yenmiyor demek ki.Aldatmaya bulunan egzantrik kılıflar.Ama buna anca kendi gibi düşünen kadınlar kanar .Biz yemeyiz...Aynısını düşündüm ayyy çok güldüm ya kınamak istemiyorum da açın elinizi felak nas okuyun arkadaşlar biye ona buna elletiyosunuz kendinizi öfff öffff
Aynen öyle bacımElin adamı mıncırınca kötü enerji gidiyormuş,ha birde bunu koca parasıyla yaptırınca tadından yenmiyor demek ki.Aldatmaya bulunan egzantrik kılıflar.Ama buna anca kendi gibi düşünen kadınlar kanar .Biz yemeyiz...