Aldatılan ve onuru çiğnenen arkadaşım için yardım

Ses kayıt cihazıyla telefondan gizli veri almakla falan olmaz o işler. Arkadaşınız aldatıldığını nasıl öğrendiyse yine o yollara başvursun. Arabada kadınla gezdiği bilgisini nereden biliyor mesela? Kadınla ikisini takip edip fotoğraflarını çekebilir ancak ya da şahit varsa onlar ise yarayabilir. Bir avukata danışsin

Adam ısrarla karısını sevmiyor ve kadın boşanmıyor. Burda suçlu kim? Yani ibsanları işlerinden neden edıyorsunuz. Gerçekten arkadasınızın hiç mi suçu yok?

Gerçekten burda, arkadasınuz suçlu. Beklemıs son raddeye kadar. Adam zaten vagırıyor kadına sevmıyorum git diye

Çalıştıkları kurum diyanet. Daha önce de benzer durumlar yaşandığı için aldatma olaylarının sonucunda kurumun tavrını biliyoruz. Arkadaşım yalan söylüyor olamaz. Durum bu saf kadına ulaşana kadar ayyuka çıkmış zaten. Arkadaşım eşinin ağzında itiraf almış ama adam daha sonra bu durumu inkar etmiş. Arkadaşımı yıldırarak evden gidenin o olmasını sağlamaya çalışıyor. Adam iyi kötü standart bir kocayken bu ilişkiden sonra tam bir şeytana dönüşmüş. Yani hep böyle değilmiş.

Arkadaşınızın eşi inançlı biri mi yoksa diyanette sıradan bir memur mu?

Arkadaşınız ses kaydı veya başka sekilde bu ilişkiyi ispat etmeye çalıştıkça dışarıdan hastalıklı biri olarak algılanacaktır,kurum bunu öğrensede eşi kabul etmeyecek ve arkadaşınızın yansıttığı imaj da bunu destekleyecektir, sonuçta günümüz teknolojisiyle herşeyi yapmak mümkün.

Bunlarla uğraşmak yerine hukuki olarak haklarını almaya çalışsın. Zaten yuva yikanin yuvası olmaz,onları da ilâhi adalete bıraksın,boşu boşuna kendi uğraşmasın.

Ya çoluk yok çocuk yok paçavra gibi yakasından atacağına bu herifin ne uğraşıyor bunun parası da onun olsun pisliği de, lütfen biraz gururlu olsun, arkadaşınız!..

Avukatı en makul tavrı söylemiş.
Adam kabul ederse hadi bay bay deyio hayatına baksın. Zaten çekeceğini fazlasıyla çekmiş gaza getirmeyin dindirin ve avukatı ile işbirliği içinde doğru olanı yapmasını sağlayın.

Adam diyanetteymiş. Din görevlisi mi memur mu bilmiyorum ama cimer'den başvuru yapsın yada müftüsüne bir şekilde ulaşıp haber versin. Disiplin suçları içine girer belki.
Ama boşanma davasını engelleyecek işlere kalkışıp kendi başına ağ örmesin.

Cekismeli bosansin .ses kaydi dikkate almiyor.. bazilari bosanmada bir defaya mahsus olur diyor zinayi nasil ispatlicak gibisinden diyor ama zor ...bizde almadi mesela dikkate ses kaydini.konusma whtp geçmişi olsa daha iyi gibi..ekran görüntüleri

İntikam senden sonrakilere borcundur asla sessiz kalarak boşanmasın burada uğraşma diyenleri dinlemeyin. Millet kimseyle uğraşmadığı için bu iş bu hale geldi.
Ses kaydı çok ütopik bir şey. Mesaj at bana ben sana nasıl asla bulunamadan intikam alabileceğini anlatayım

Kocanla sevgilisi bir olup seni evinden kovduğunda suçlu sen mi oluyorsun?
Polis çağırsın sevgilisiyle beni evden kovuyor diye uzaklaştırma istesin gitsin çekişmeli dava açsın hem iş yeri öğrenir hem telefon kayıtlarına falan bakılacağı için aldatma ispatlanır yine alır hakkını. Anlaşmalı boşanıp ses kaydı yerleştirmek telefonuna ulaşmak falan çok gereksiz bi de siz ulaşamazsınız yani adam verip telefonunu alın casus program mı yükleyin diyecek Zaten eline almasına izin vermiyordur.

çekişmeli boşansın, bu şekilde olmaz suç. bu aklı size kim verdi? alacağı evden de olacaksınız. darp raporu alsın- hala imkanı varsa. eğer ses kaydı alıyorsa da gitsin amirine dinletsin mahkemeye sunmasın. ama zannımca fotoğraf daha etkili olur- ikisi birlikte muhteşem olur. (fotolar mahkemede de delil olur)

ayrıca en mantıklısı dedektif tutsun kocasının her seyini kanıtlarıyla öğrenir cekismeli davada hakime sunar

Önce anlaşmalı boşanıp kurtulmaya baksın arkadaşınız. Sonra yapacağını yapsın. Bu şekilde bi hata yapıp evden de olacak.

Neeee , denedinmi daha önce?

Ahlak büroda mı çalışıyorlar?
Polisse birşey olmaz. Görev yerleri değişir sonra devamke.
Neyse gerek yok böyle uğraşlara. Çünkü kendi yorulur onlar arsızdır zaten utanmazlar üzülmezler. Bir de kadına bela olurlar

İsterse cami olsun adamın özel hayatı başka iş hayatı başka bir durum. Ses kaydı almak yasak adam uğraşırsa görür arkadaşınızın yaptığının sonuçlarını. Arkadaşınıza saf değil başka bir şey deniyor ama neyse siz anladınız. Arkadaşınız adam şeytana dönüştüğü anda ayrılsaymış o zaman. Çok yanlı bakıyorsunuz olaya. Aynen kesin adam melekken hayatına giren kadın yüzünden bir anda şeytana dönüşmüştür.

Keşke siddette darp raporu alsaydı. Meslegi de zora girerdi. Ama aldatmanin pek problem olacaginı sanmam

Bu aklı kim verdi arkadaşınıza tüm bu anlatılanlar suç bu suçu işlerse arkadaşınız sadece evdende olmaz birde üzerine tazminat ödeyebilir. Bazen bırakmak gerekir sadece bırakmak intikam almak çocukça geliyor bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…