Merhaba. Çok sevimsiz bir mesele için konu açıyorum. Bir arkadaşım var, uzun yıllardır evli ve çocuğu olmadı. Eşi hep öküz ve egoistti ama son bir yıldır işler çığırından çıkmıştı. Geldiğimiz noktada arkadaşım inanılmaz bir aşağılama, psikolojik şiddet ve birkaç kez de fiziksel şiddetle karşı karşıya. Herif arkadaşımı aldatıyor. Kadını zorla annesinin evine yollayıp daha doğrusu evden kovup sevgilisiyle buluşuyor. Yürüyüşe çıkacağım deyip arabasını alıp karıyı gezdiriyor. Kadını boşanmaya zorlamak için yapmadığı işkence kalmadı.
Boşanma kararı alındı ve arkadaşım bu durumu bize son aşamada detaylarıyla anlattı. Kendisi çok fazla psikolojik şiddete maruz kaldığı için tamamen baskı altında ve bitik bir psikolojideydi. Aile avukatları ona evi alma karşılığı anlaşmalı boşanma önerdi. O da kabul etti ama bu iş bu iki pisliğin tam da hayallerindeki gibi bitemez. Arkadaşım anlaşmalı boşanma sonrası bu herifin kurumuna yollamak için aldatma delili toplayacak. Bu ikisi aynı kurumda ve direkt ahlak(!) üzerine bir işte çalışıp devletten maaş alıyorlar. Yaptıkları pislikten kurum haberdar olursa onları bu işte tutmazlar. İstediğimiz de bu. Şimdi arkadaşımın 1 hafta kadar bir zamanı var. Arabaya ses kayıt cihazı koyacak. Ama en önemli deliller telefonda. Bu kısımda sizden yardım istiyorum. Telefonun markası xiaomi. Bu cihazın içeriğine nasıl ulaşabiliriz, lütfen yardım edin.