Aldatılan ve onuru çiğnenen arkadaşım için yardım

Kocanla sevgilisi bir olup seni evinden kovduğunda suçlu sen mi oluyorsun?
Esrin mine, suçlu demek belki yanlış olur ama şiddet görmüş, evden kovulmuş, şiddet gördüğünde darp raporu alıp şikayetçi oldu mu, kovulduğunda savcılığa suç duyurusunda bulundu mu?
Bunları yapsaydı, şimdi illegal yollardan aldatıldığına dair delil aramasına bile gerek kalmazdı, elinde kapı gibi suç duyuruları ve darp raporuyla adamın çalıştığı kuruma da gidip şikayetçi olurdu.

Arkadaşınız avukatıyla hareket etsin, tam boşanma aşamasına gelinmiş, oturduğu evi alacakken atacağı yanlış bir adım evi kaybetmesine de neden olur, adam anlaşmalı boşanmaktan vazgeçer çekişmeliye dönerse, arkadaşınız adamın dövdüğünü, kovduğunu ispatlayacak belgelere sahip değilse, üstüne bir de illegal yollardan delil bulmaya çalıştığından karşı tarafta özel hayatın gizliliği ve haberleşme gizliliği ihlallerinden dava açabilir, bir de yeterli delil bulamazsa ya da mahkeme delilleri illegal olduğu için kabul etmezse, eşiyle diğer kadın iftara davası açarsa ne olacak?

Bu saydıklarınız suç yalnız. Ses kayıdı yerleştirmek falan. Ayrıca bana arkadaşınmış gibi anlatılan kendi derdiniz gibi geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…