aldatılan veya şiddet gören kadınlar,boşanma davasını açan kim ??

eşimin bi akrabası var, kadın memur (yani hiçbir maddi korkusuda yok, eşinden maddi çıkarıda yok, maaşını kocasının içkisine yatırdığından ayrılsa bayağı kara geçecek) kocasının düzgün bi işi yok bazen çalışır bazen çalışmaz, herhalde bi 20-25 senedir, kocası için içip karısını dövüyor,
eminim bu kadın kocası ölse ya da boşansa kafayı yer, hala evimin direği, aşkım modunda çünkü, direkmi incir ağacımı belli değil ama
bazı kadınlarda da stockholm sendromu gibi bişey oluyo herhalde, nesini severler hala bu adamların, sevgi değilde hastalıklı bi bağlılık herhalde

burada da aynı senaryo, derdim varda, eşimden şiddet görüyorum der, herkes boşan der, kocasına hakaret eder falan, aaaa bi bakarsın meğer kadının kocasına aşkını pekiştirmişiz, nasıl oluyor yahu
:27::27:

adını hatırlamıyorum biri söylemişti bunu
şiddet erkek sorunu değil kadın sorunu
iş kadınlarda bitiyor
anne olan kadınlarda
çocuğunu erkek kız ayırt etmeden dövmeden ezmeden aşağılamadan büyütürse kadın
kendine ve karşısındaki saygı duymayı öğretirse zaten toplumda bunlar olmaz
şiddet uygulayan erkeği de bir kadın yetiştiriyor sonuçta

hayır bu erkekler zaten genelde elini aldatan kuma getiren döven evine bakmayan yani aslında eşini sevmeyen eşini istemeyen erkekler
ee kurtuldum diye sevineceğine daha hala niye kadın boşanmak istiyor diye dövüyorsun ,öldürüyorsun
bir de çok merak ediyorum yani sonunda hapse gireceksin ,sevmediğin biri için bunu neden nasıl göze alıyorsun
çok ilginç bir psikoloji

yoo
beter olsunlar

sen o adama fazla geldiğin için seviyesine uygun birini buldu işte
konu dışı ama merak ettim kadının kocasının haberi oldu mu
hala eski eşinle kadın devam ediyor mu

Senin konunu sabote ettiğim için özür dilerim. Benim günlüğüm gibi oldu.

Evet o hayat kadınının kocası öğrendi :) Ben söylemedim :) Kadının annesi söylemiş. Ben annesine söylemiştim. Off baştan mı anlatsam :)

Bayramdan önce ben onların çalıştığı şirketi bastım :) Arabayı dışarda görünce, fabrikada da birileri yolumu kesince arka kapıdan tüymüş. Evi terketmiş (kocasını ve cocuğunu). Annesinin evini bildiğim için oraya gittim. Kadına anlattım. Kalp krizi geciriyordu karşımda kadın az daha :( Ben gittikten sonra kadın ağzına tükürmüş kızının, akşam babasıyla alıp evine geri götürmüşler orda nasıl öğrendi, söylediler mi, adam duydu mu onu bilmiyorum ama ağzını burnunu kırmış, babasına postalamış, dava acmış cocuğu da göstermemiş. Ex işten cktığı için onu epey aramış ama bulamamış, bulsa öldürecekti herhalde.

Devam ediyorlar mı bilmiyorum. Ona cesaret edemezler herhalde :) Ya da ederler mi kesin konuşmamak lazım

İnanın ben terbiyemi bozmadım. Sizleri hayretle izliyorum dedim. Ben bu cümleleri kurarken utanırdım dedim. Aslında sırf senin bu söylediklerin yüzünden bile boşanırım ben ondan dedim. Utanmasalar özür dile kocandan evine dön dicekler :)

Sizin kadar bile tanımamışlar beni. Ben davayı acmışım, ilk celse görülmüş hala blöf yaptığım düşünülüyor. Eşim benim gölgemde ezildi de benimle aynı seviyeye gelebilmek için çabalamak yerine pisliğe gömüldü. Debelendikçe de battı.

ALLAH insana bazen şanslar verirmiş demekki eşinin şansı senmişsin ama o bu şansı bile değerlendiremiyecek kadar kişiliksiz
anladığım kadarıyla sende bu kötü durumu atlatmaya başlamışsın çok sevindim bülöf yapmadığını boşandıktan sonra anlarlar
seni üzmek istemem ama senin komumda merak ettiğim birşey var eşinle yazışan şu kadına ne oldu eşinin haberi oldumu

Seyyahcım,ne doğru bir söz;şiddet kadın sorunu...çok doğru..o adam müsvettelerini yetiştiren de yine bizleriz..ben çocuklarıma şimdiden sorumululuk almaları adına birşeyler yaptırmaya çalışıyorum.en basitinden oyuncaklarlanı kendileri topluyorlar..bunu gören bir aile büyüğümüz,kadın kendisi,aynen şöyle dedi bana; sen napıyosun bu çocuklara erkek ev toplar mıymış hiç,çocukların ilerde cinsiyet sorunu yaşarsa ağlama sonradan!!

şimdi ben bu kadını öldürsem kaç yıl yerdim acaba :27:

İnanın ben terbiyemi bozmadım. Sizleri hayretle izliyorum dedim. Ben bu cümleleri kurarken utanırdım dedim. Aslında sırf senin bu söylediklerin yüzünden bile boşanırım ben ondan dedim. Utanmasalar özür dile kocandan evine dön dicekler :)

sen işi bilmiyorsun canım,sende iş yok
hem eşek gibi çalışıp asalak kocana evine bakacaktın
kocişini evine bağlayacaktın
suçun hepsini o kadına atıp kocişine bağrını açacaktın
süslenip püslenip mum ışığında yemekler hazırlayacaktın
fantazi iç çamaşırları giyip yatakta hoş edecektin
olmadı bi de bebiş patlattın mı
ohh kocandan iyisi yoktu
o zaman seni de aldatmazdı ki adam
hepsi senin suçun
eziiik,beceriksiiiz :52:

ALLAH insana bazen şanslar verirmiş demekki eşinin şansı senmişsin ama o bu şansı bile değerlendiremiyecek kadar kişiliksiz
anladığım kadarıyla sende bu kötü durumu atlatmaya başlamışsın çok sevindim bülöf yapmadığını boşandıktan sonra anlarlar
seni üzmek istemem ama senin komumda merak ettiğim birşey var eşinle yazışan şu kadına ne oldu eşinin haberi oldumu

Anlattım cnm yukarda. Dün halası aradı dedi ki; kızım sen ona cok fazla değer verdin, o da elmasın kıymetini bilemedi tepene cıktı olayın özeti bu. Evet ben onun için şanstım ama o pisliği tercih etti.

sen işi bilmiyorsun canım,sende iş yok
hem eşek gibi çalışıp asalak kocana evine bakacaktın
kocişini evine bağlayacaktın
suçun hepsini o kadına atıp kocişine bağrını açacaktın
süslenip püslenip mum ışığında yemekler hazırlayacaktın
fantazi iç çamaşırları giyip yatakta hoş edecektin
olmadı bi de bebiş patlattın mı
ohh kocandan iyisi yoktu
o zaman seni de aldatmazdı ki adam
hepsi senin suçun
eziiik,beceriksiiiz :52:

ahahahah kayınvalidem sen misin yoksa :D aynısını söyledi :D

Seyyahcım,ne doğru bir söz;şiddet kadın sorunu...çok doğru..o adam müsvettelerini yetiştiren de yine bizleriz..ben çocuklarıma şimdiden sorumululuk almaları adına birşeyler yaptırmaya çalışıyorum.en basitinden oyuncaklarlanı kendileri topluyorlar..bunu gören bir aile büyüğümüz,kadın kendisi,aynen şöyle dedi bana; sen napıyosun bu çocuklara erkek ev toplar mıymış hiç,çocukların ilerde cinsiyet sorunu yaşarsa ağlama sonradan!!

kızmana gerek cezai eyliyeti yok çünkü beyin yerine peyniri olduğu için:27::27:

eşimin bi akrabası var, kadın memur (yani hiçbir maddi korkusuda yok, eşinden maddi çıkarıda yok, maaşını kocasının içkisine yatırdığından ayrılsa bayağı kara geçecek) kocasının düzgün bi işi yok bazen çalışır bazen çalışmaz, herhalde bi 20-25 senedir, kocası için içip karısını dövüyor,
eminim bu kadın kocası ölse ya da boşansa kafayı yer, hala evimin direği, aşkım modunda çünkü, direkmi incir ağacımı belli değil ama
bazı kadınlarda da stockholm sendromu gibi bişey oluyo herhalde, nesini severler hala bu adamların, sevgi değilde hastalıklı bi bağlılık herhalde

burada da aynı senaryo, derdim varda, eşimden şiddet görüyorum der, herkes boşan der, kocasına hakaret eder falan, aaaa bi bakarsın meğer kadının kocasına aşkını pekiştirmişiz, nasıl oluyor yahu
:27::27:
kadının gücü
dayak yiyen kadını bile tekrar eşine aşık edebiliyoruz ahahhaha
Senin konunu sabote ettiğim için özür dilerim. Benim günlüğüm gibi oldu.

Evet o hayat kadınının kocası öğrendi :) Ben söylemedim :) Kadının annesi söylemiş. Ben annesine söylemiştim. Off baştan mı anlatsam :)

Bayramdan önce ben onların çalıştığı şirketi bastım :) Arabayı dışarda görünce, fabrikada da birileri yolumu kesince arka kapıdan tüymüş. Evi terketmiş (kocasını ve cocuğunu). Annesinin evini bildiğim için oraya gittim. Kadına anlattım. Kalp krizi geciriyordu karşımda kadın az daha :( Ben gittikten sonra kadın ağzına tükürmüş kızının, akşam babasıyla alıp evine geri götürmüşler orda nasıl öğrendi, söylediler mi, adam duydu mu onu bilmiyorum ama ağzını burnunu kırmış, babasına postalamış, dava acmış cocuğu da göstermemiş. Ex işten cktığı için onu epey aramış ama bulamamış, bulsa öldürecekti herhalde.

Devam ediyorlar mı bilmiyorum. Ona cesaret edemezler herhalde :) Ya da ederler mi kesin konuşmamak lazım
yok canım konu hepimizin konuşuyoruz işte
anlat sen rahatlarsın
zaten o kocana hala içimde kalan şeyler var diyemediğim biz de deşarj oluruz

ben hakim olsam ödül verirdim canım :46:
Anlattım cnm yukarda. Dün halası aradı dedi ki; kızım sen ona cok fazla değer verdin, o da elmasın kıymetini bilemedi tepene cıktı olayın özeti bu. Evet ben onun için şanstım ama o pisliği tercih etti.

ahahahah kayınvalidem sen misin yoksa :D aynısını söyledi :D

yok canım aklın yolu bir yani kadın doğru söylemiş
yoksa nasıl elde tutucaz kocişleri
ben de tutamadım zati

yok anacım. bu dünyaya erkek olarak gelmek varmış. şans işte:ssz:
bir dahakine erkek olcam banane ya:21:

Çenem düştü zaten :) Bu kitabın özeti şu; erkek uğruna düzenini bozabileceği birini bulursa defolur gider onun dışında kendi pisliğinde boğulmaya devam eder.

Saygılar :42:

Çenem düştü zaten :) Bu kitabın özeti şu; erkek uğruna düzenini bozabileceği birini bulursa defolur gider onun dışında kendi pisliğinde boğulmaya devam eder.

Saygılar :42:

o kişi de zaten erkeğin seviyesinde biridir
o zaman arkasından ahlamaya vahlamaya gerek yoktur
kurtulunduğuna şükredilir

Bizim durumu biliyorsunuz zaten. Dava aşamasında zaten. Türlü türlü haltı yiyen ex kocam hala peşimde. İnsan düşünüyor; "o kadar haltı yediysen beni gözden cıkarmışsındır, e cıkarmadıysan niye onları yaptın, yaptıysan neden benimle olmak istiyorsun?". Düzeni bozuldu, hayatının altı üstüne geldi, evde onun yolunu bekleyen bir salak da yok artık, ben de olsam benden boşanmak istemezdim :)

Ex kayınvalidem 3 evlilik yapmış, 3 ünü de boşamış. Cumartesi beni aradı. Önce yapma etme evliliğine yazık etme dedi, sonra "sen zaten ne kadınlık yaptın, cebinde para altında araba gezip tozdun, kocanla ilgilenmedin, sen öyle yaparsan başkası gelir kapar işte, bütün suçu kendinde ara, erkeğin elinin kiri, dönüp dolaşıp geleceği yer senin yanındı, kendin kaybettin dedi :) Bunu söyleyen bir kadın yahu, bir kadın aldatılmış başka bir kadına nasıl bunu söyler? İşin içinde oğlun olsa bile kadınlık içgüdüleri buna nasıl izin verir ben anlamadım!

Benim kardeşim bunu karısına yapsa annem önce oğlunun ağzına tükürür.

Sen ne kaybetmişsin, seni aldatan bir eş mi?

Hey Allahım. Madem ara yapmak istiyorsun, adam gibi savunmalarla yap.

böyle bir imkanımız varsa bende erkek olcam bi dahakine..ama haremde veliaht şehzade olmak istiyorum :21:

ben mümkünse bu pislik içindeki dünyaya gelmek istemiyorum
cennette kalmak istiyorum
allahım duy sesimi

elmayra senin dımbıl ''hem pastam bölünmesin ,hem karnım doysun ''istemiş
şimdi pastayı bırak zıkkımın kökünü yiyo:41:

hakkaten elmayra sen naptın
keşke eşyaları satıp evi boşaltıp dımdızlak bıraksaydın ortada
işten de çıkmıştır nasılsa
boğulsaydı pislik çaresizlik içinde

Elmayra kadının başına gelenleri okuyunca içimden ohh canıma değsin dedim valla.. :26::26:
Hepsini haketmiş,fazlasını bile.
Keşke kadının kocası seninkini de bulup bi güzel yumuşatsaydı :51:

Back
X