aldatılan veya şiddet gören kadınlar,boşanma davasını açan kim ??

Sen ne kaybetmişsin, seni aldatan bir eş mi?

Hey Allahım. Madem ara yapmak istiyorsun, adam gibi savunmalarla yap.

Sanki ortada cok sağlıklı bir evlilik ve eş vardı da ben kıymetini bilemedim :) Diyorum ya evlilik birliğini bozan ben olduğum için af dilemem lazımdı :D

elmayra senin dımbıl ''hem pastam bölünmesin ,hem karnım doysun ''istemiş
şimdi pastayı bırak zıkkımın kökünü yiyo:41:

Aynen öyle :D 1/3 ile yetinmeye calısıo :D

hakkaten elmayra sen naptın
keşke eşyaları satıp evi boşaltıp dımdızlak bıraksaydın ortada
işten de çıkmıştır nasılsa
boğulsaydı pislik çaresizlik içinde

O psikolojiyle evi terkettim. Bir ara gidip herseyi boşaltayım dedim ama kaldıramadım onu. İğrenc bir adam olsa da hala icimde bişiler var (saflık gerçi bunun adı ama olsun) Sadece eşyalarımı aldım. O kendi vicdanında boğuluyor ben o halini gördükçe mest olup iyileşiyorum zaten.

Elmayra kadının başına gelenleri okuyunca içimden ohh canıma değsin dedim valla.. :26::26:
Hepsini haketmiş,fazlasını bile.
Keşke kadının kocası seninkini de bulup bi güzel yumuşatsaydı :51:

Belki de yumuşatmıştır kedim. Beni tehdit ediyorlar falan demişti bir keresinde.

İşten de kovdular kadını cünkü patronlara anlattım olanları. Kadın bu olaylar olduktan sonra ben evi boşaltınca herhalde ex onu alacak diye koşa koşa evi terketmiş :D Coluk cocuk umurlarında değil.

Senin konunu sabote ettiğim için özür dilerim. Benim günlüğüm gibi oldu.

Evet o hayat kadınının kocası öğrendi :) Ben söylemedim :) Kadının annesi söylemiş. Ben annesine söylemiştim. Off baştan mı anlatsam :)

Bayramdan önce ben onların çalıştığı şirketi bastım :) Arabayı dışarda görünce, fabrikada da birileri yolumu kesince arka kapıdan tüymüş. Evi terketmiş (kocasını ve cocuğunu). Annesinin evini bildiğim için oraya gittim. Kadına anlattım. Kalp krizi geciriyordu karşımda kadın az daha :( Ben gittikten sonra kadın ağzına tükürmüş kızının, akşam babasıyla alıp evine geri götürmüşler orda nasıl öğrendi, söylediler mi, adam duydu mu onu bilmiyorum ama ağzını burnunu kırmış, babasına postalamış, dava acmış cocuğu da göstermemiş. Ex işten cktığı için onu epey aramış ama bulamamış, bulsa öldürecekti herhalde.

Devam ediyorlar mı bilmiyorum. Ona cesaret edemezler herhalde :) Ya da ederler mi kesin konuşmamak lazım

Zaten er ya da geç herkes layığını buluyor

Bi örneğini daha gördüğüm için pek bi sevindim

Bizim durumu biliyorsunuz zaten. Dava aşamasında zaten. Türlü türlü haltı yiyen ex kocam hala peşimde. İnsan düşünüyor; "o kadar haltı yediysen beni gözden cıkarmışsındır, e cıkarmadıysan niye onları yaptın, yaptıysan neden benimle olmak istiyorsun?". Düzeni bozuldu, hayatının altı üstüne geldi, evde onun yolunu bekleyen bir salak da yok artık, ben de olsam benden boşanmak istemezdim :)

Ex kayınvalidem 3 evlilik yapmış, 3 ünü de boşamış. Cumartesi beni aradı. Önce yapma etme evliliğine yazık etme dedi, sonra "sen zaten ne kadınlık yaptın, cebinde para altında araba gezip tozdun, kocanla ilgilenmedin, sen öyle yaparsan başkası gelir kapar işte, bütün suçu kendinde ara, erkeğin elinin kiri, dönüp dolaşıp geleceği yer senin yanındı, kendin kaybettin dedi :) Bunu söyleyen bir kadın yahu, bir kadın aldatılmış başka bir kadına nasıl bunu söyler? İşin içinde oğlun olsa bile kadınlık içgüdüleri buna nasıl izin verir ben anlamadım!

Benim kardeşim bunu karısına yapsa annem önce oğlunun ağzına tükürür.

Ya birşey söylemedinmi elmayram ?

Sanki ortada cok sağlıklı bir evlilik ve eş vardı da ben kıymetini bilemedim :) Diyorum ya evlilik birliğini bozan ben olduğum için af dilemem lazımdı :D

O psikolojiyle evi terkettim. Bir ara gidip herseyi boşaltayım dedim ama kaldıramadım onu. İğrenc bir adam olsa da hala icimde bişiler var (saflık gerçi bunun adı ama olsun) Sadece eşyalarımı aldım. O kendi vicdanında boğuluyor ben o halini gördükçe mest olup iyileşiyorum zaten.

Belki de yumuşatmıştır kedim. Beni tehdit ediyorlar falan demişti bir keresinde.

İşten de kovdular kadını cünkü patronlara anlattım olanları. Kadın bu olaylar olduktan sonra ben evi boşaltınca herhalde ex onu alacak diye koşa koşa evi terketmiş :D Coluk cocuk umurlarında değil.

beter olsunlar
amiiiiiiiiin

ahlaksızlar :20:
daha beter olsun ikiside:41:

Zaten er ya da geç herkes layığını buluyor

Bi örneğini daha gördüğüm için pek bi sevindim

Ben söylemedim ya ben de sevindim :) Allah bir şekilde yolunu acıyor işte.

Ya birşey söylemedinmi elmayram ?

Bunların cesareti ve aymazlığı karşısında nutkum tutuluyor. Yok yaa cesaret edemezler dediğim her cümleyi kuruyorlar mahsülüm. Dedim bişiler de onları tatmin etmedi :)

Ben söylemedim ya ben de sevindim :) Allah bir şekilde yolunu acıyor işte.

Bunların cesareti ve aymazlığı karşısında nutkum tutuluyor. Yok yaa cesaret edemezler dediğim her cümleyi kuruyorlar mahsülüm. Dedim bişiler de onları tatmin etmedi :)

Allah büyük be. Çok büyük... Sen öyle mutlu olacaksın ki, bu günler aklının zerre kıyısına gelmeyecek. Çok inanıyorum ben :48:

ben de konunu okumuştum elmayra eşinin kalleşliği bir yana o kadının nasıl bu derece kalleş olabildiğine akıl sır erdirememiştim ki ta ki bu yazdığını okuyana kadar. o kadın çocuklarına kalleşlik yapan biriymiş meğer,sana yapmış çok mu diyorum şimdi ya nasıl insan içine çıkıyolar nasıl utanmıyolar ya

Son düzenleme:
ben de konunu okumuştum elmayra eşinin kalleşliği bir yana o kadının nasıl bu derece kalleş olabildiğine akıl sır erdirememiştim ki ta ki bu yazdığını okuyana kadar. o kadın çocuklarına kalleşlik yapan biriymiş meğer,sana yapmış çok mu diyorum şimdi ya nasıl insan içine çıkıyolar nasıl utanmıyolar ya

Elmayra'nın konusu kapatıldı mı, silindi mi ben neden bulamıyorum :( Merak ettim. :( Ne meraklıymışım ben :S

Haklısın. Ben hep şunu söylemiştim; hadi benim kocamın gözü dışarda sen olmasan da baska biri olacaktı nasılsa ama sen bunu nasıl yapabildin? Arkadaşımsın, annesin... Benim sahip olmadığım bir yavrun var.. Ama gördüm ki yar cocuktan daha kıymetliymiş. Elin beş para etmez adamı için cocuğunu bırakacak kadar şeref yoksunuymuş.

Elmayra'nın konusu kapatıldı mı, silindi mi ben neden bulamıyorum :( Merak ettim. :( Ne meraklıymışım ben :S

Kapatıldı konum :) Tamamen.

Back
X