Arkadaşım dayanamayıp itiraf etti. İş yerinde her gün anlatıyormuş neler yaptığını birde en kötüsü ben onunla evlenebilmek için neler yaptım gelinliğimi bile kendim aldımO nasıl bir ailedir öyle
Nasıl öğrendiniz aldatıldığınızı?
Babamda annemde abimde hasta ücüde zihinsel engelli kimsem yok yani çocuklarım olmasaydı kaçar giderdimAileniz gerçekten yok mu yoksa, aileniz sizin arkanızda durmaz mı?
Onlara kim bakıyorBabamda annemde abimde hasta ücüde zihinsel engelli kimsem yok yani çocuklarım olmasaydı kaçar giderdim
Ali sosyal politikaların evlerine yerleşme şansınız yok mu? Çocuk biraz büyüyünce kendi evinize geçerdiniz, maddi destek de sağlarlar[/QUOTEBabasi cezaevinden yeni çıktı açık açık vururum diyor ben kendimi geçtim çocuklarım nolucak diyorum dayanamıyorum mecburum
Annemin hafif derece olduğu için bakabiliyor. Devlet yardımı alıyorlar benden yan binadalar her gün gidiyorumOnlara kim bakıyor
Bana niye inandırıcı gelmedi ¿¿¡¡
Orada güvenlik var 7/24. Elini kolunu sallayan giremiyor hanımefendi.
Ayrıca eğer bir şey yapmayıp evde durup durumu kabulleneceksiniz madem, konu açma amacınız nedir?[/QUOT Dertlesmeye ihtiyacım var kimseye anlatamıyorum ama dışardan yargılamak çok kolay
Abim sadece doğuştan annemde hafif varmış babamda veremden sonra oldu hasta hayat okadar zorki keşke herşey şaka gibi olsa ben evlenmek bile istemiyordum eşim beni okadar seviyorduki ailene yakın otururuz devamlı yanlarında olursun dedi ailem yok derken onlar zaten benden yardım bekliyorlar benim onlardan beklentim olamaz anlamında söyledim ben onlara yansitsam bişey olsa babam zaten hasta vicdan azabından olurum çarem yok biliyorum sadece yaşayıp geçiren insanlar varmı nasıl atlatmislr onu öğrenmek istedim çünkü yaşamayan bilemez ölüm acısı gibiE ailene her gün gidebiliyosun şöyle onlara işte ayrıca annen baban abin ucude zihinsel engelli inanmadim valla bi sen mi normalsin o evde ayrıca onların emgelli olması Allahtan gelen bişey sen niye ailem yok diyosun ki başta sonra da hergun gidiyorum diyosun valla inanmadim ben konuna
Abim sadece doğuştan annemde hafif varmış babamda veremden sonra oldu hasta hayat okadar zorki keşke herşey şaka gibi olsa ben evlenmek bile istemiyordum eşim beni okadar seviyorduki ailene yakın otururuz devamlı yanlarında olursun dedi ailem yok derken onlar zaten benden yardım bekliyorlar benim onlardan beklentim olamaz anlamında söyledim ben onlara yansitsam bişey olsa babam zaten hasta vicdan azabından olurum çarem yok biliyorum sadece yaşayıp geçiren insanlar varmı nasıl atlatmislr onu öğrenmek istedim çünkü yaşamayan bilemez ölüm acısı gibi
Ya inanamıyorum bir gün sosyal siteden bi kizin resmini beğendiğini gördüm diye telefonda telefonumu kırdı bana vurdu abartiyotsun diye ben çocuğumu dusurucektim onun yüzünden sonra nasıl o telefonu eline alıp canım dedi başkasına nasıl anlamıyorum ben ona evlat verdim can verdim yuva verdim ailesi pis diye dedim örnek alır yapmaz garip büyümüş kimsesiz kalmış nasıl ya bırakamiyorum çünkü caresizim çünkü çocuğum çok küçük bir kere kavgamizi gördü altına kaçırdı of Allah'ı m kimseye de anlatamıyorumGercektemi aldatildin bilmiyrm ama bende benzer seyler yasadim sanaldan aldatildim eski sevgiliyi facede takip filan annemin evine gittim ama ordada olmadi cunku bnm cocuk okula baslicakti ve mesafe uzakti falan sonuc tekrar dondum seviyor muyum kesinlikle hayir ben cocuk byyuyene kadr sabir etme taraftariyim sende sabret cocuklar buyuyunce hala ayniysa yol ver derim cunku dunyaya bir sefer geliyoruz biz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?