Aldatılan

Konu sahibesi Allah yardımcın olsun.
Sizin sorumluluğunuz sadece çocuklarınıza karşı değil, ailenize de yardımcı oluyorsunuz.
Asla kabul edilir birşey değil ama sizin yerinizde olsam bu evliliği kağıt üzerinde gibi kabullenip, çocuklarım büyüyene kadar malesef o evde yaşamaya devam ederdim. Size ve cocuklariniza şiddet vs yoksa eşinizi yok sayın. Kaçıp gitseniz hadi çocuklarınızı kurtardınız da aileniz ne yapacak?

Ne kadar pis bir düşünce yapısı ... Ekonomik özgürlüğünüz var mı ve aileniz nerede ?

Nasıl sapıkça bir düşünce ya normalmiş herkes yapıyormuş, nasıl bi aile pisliklerini ve pis düşüncelerini normalleştirmeye çalışıyorlar.Allah yardımcını olsun hakkınızda en doğru kararı verirsiniz inşallah.Çalışıyormusunuz peki

O evden gitme ihtimaliniz durumunuz yoksa lütfen korunun ve bu eve başka bir çocuk daha dünyaya getirmeyin.

Ailenizin yanına gidemez misiniz? Madem her gün gidiyormuşsunuz. Gidin temelli kalın. O adamla yatmayın bence. Hastalık falan kaparsınız kapmadıysanız bile. Bir de alo 183 ü arayın belki yardımcı olurlar size.

Tehdit varsa kanıtlayıp dava açarsınız korkmanızı gerektirecek bir şey yok

Yokmuş gibi davranabilir miyim ki şimdi yok bayramda saat başı ailesi kontrol etmeye geliyor beni ama çok rahatım onsuz olduğum zamannu utandiricak ne yapabilirim acı çeksin istiyorum önümde agliycak duruma gelsin istiyorum 8aylik hamileyim çocuğum etkilenir mi diye her hafta doktora gidiyorum bana dua edin Rabbim unutturdu bı sakaymis gibi aklımdan silinsin
O evden gitme ihtimaliniz durumunuz yoksa lütfen korunun ve bu eve başka bir çocuk daha dünyaya getirmeyin.
8aylik hamileyim keske bseydim ya diyorum nasıl anlamadım iki sene okadar kormusumki artık ölüyorum dese inanmam

8aylik hamileyim ve kızım Doğana kadar çalıştım 6yil oldu tate gitmedim o her dışarı çıktığında erkek bunaltma dediler göz yumdu megersem ben saate bakıp ne zaman gelcek derken o başkalarıyla eyleniyormus bide oldu bir kere unut demiyomu öldürdüm geliyor ailesi unut düşünme diyor ya şaka gibi bizde boşanma yok diyorlar kızım küçücük en ufak kavgada altına kaçırdı ağlamamaya çalışıyorum etkilenmesin diye kacamam gidemem sığınma evine gidenlerin çoğu geri dönmek zorunda kalıyor çocuk var çünkü annemlere zarar verebilir kayınpederimden korkuyorum off

Babamda annemde abimde hasta ücüde zihinsel engelli kimsem yok yani çocuklarım olmasaydı kaçar giderdim
Anlamadım, ailenizde herkes zihinsel engelli mı ???? Nasıl yani? Zihinsel engelli bir anne babanın mı çocuğusunuz?

Anlamadım, ailenizde herkes zihinsel engelli mı ???? Nasıl yani? Zihinsel engelli bir anne babanın mı çocuğusunuz?
Annem doğuştan hafif derecede zihinsel engeli sakinleştirici kullanmak zorunda iki kere erenkoye yatırdıkl ve ben o zamanlar 13yasimdaydim okuldan yardım geliyordu babam verem oldu ve kendini öldürmeye kalktı sonunda hastalandı 3derece şizofreni tanısı kondu her ay iğnesi var vurulmassa kendini kaybediyor ve öldürmeye çalışıyor abim doğuştan anne karninda şu kaybından havasis kalmış 55zeka geriliği konuldu ve ben o evde büyüdüm 10yasinda tekstilde iplik temizliyordum yuvanın ne demek olduğunu bilmiyodum biri seviyorum dedi ve inandım sahip çıkarıp dedi yanında ev tutarsız ailene yakın. Dedi bende çektim seni en iyi ben anlarım dedi inandım sevdim daha 3ay öncesine kadar bana öf bile demedi megersem o hayatına keyifler katmış ben evde uyuyor musun ya ne biçim hayat yemin ediyorum sonra vurmaları tehtid hepsi geldi zaten

Benzer seyleler yadamisiz sabret cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…