Bu olayi asla normallestirmiyoru. Yineliyorum kendi adima zor olani yapiyorum... bu adama da hizmet etmiyorum yemegi yaptiysam mutfagi o topluyor evi o supuriyor vs. Evet bu surec kolay olmuyor tabiki ama aldatan bri daha aldatir laflari kimbilir belkide dogru bazen dusunuyorum da bir kere o sadakat zincirini kirdi ve gene tekrari olabilir gibi o zaman da yol belli

Ben çok başka şeyler yazmaya gelmiştim aslında konu sahibesi, önce tüm konuyu okuyayım ki atladığım bi sey kalmasın diyordum ama şu belirginleştirdiğim bölümü okuyunca anladım ki boşa kürek çekiyoruz biz.
Böyle mi gururunuzu kurtarmış hissediyorsunuz yani şimdi siz, ev işlerini eşit paylaşarak
Ben uzaylı gibi davranıyosam özür dilerim ama zaten normali, olması gerekeni bi tarafın diğerine sizin anlatım şeklinizle "hizmet" benim tabirimle "kölelik" etmemesi, ev işleri ve çocukların bakımının iş yoğunluğuna göre eşit paylaşılması değil mi ?
Siz normal olanı ceza diye mi uyguluyorsunuz evde, adam yaptıgı hatanın farkına varsın diye? Tabakları bulaşık makinasına dizerken mi aydınlanacak bu adam, ev süpürürken mi sadakat bilinci gelişecek, ütülü gömlek giyemiyo diye vay canım karım diyecekse hiç demesin zaten diye düsünmekte haksız mıyım hakikaten anlamıyorum
İki çocuk annesiymişsiniz, belli bi olgunluğa erişmiş bi insansınız. Kendi özsaygınız bu derece zedelenmişken çocuklarınıza kendilerini sevmeyi, kendilerini sayan insanlarla beraber olmayı nasıl ögreteceksiniz hiç düşünmüyo musunuz? Çocuklarla empati yapmaya çalışıyorum, anneme baktıgımda sevgisizligin, ikinci tercih olmanın katlanılabilecek bi şey oldugunu görmek beni cok yaralardı mesela.
Sizin binbir iç savaşla katlandığınız bu adam iyice kontrolden çıkıp sizin bu fedakarlıgınızı (ben fedakarlık oldugunu düsünmüyorum ayrı mesele) çirkin bi şekilde yüzünüze vurursa B planınız var mı? Siz fırsatınız olduğu halde boşanma kararını vermeye cesaret edememişken bi gün o ederse yani? Başka bi kadın için... Ya da sizi zaten her ne yaparsa yapsın yanında kalacak kadar cepte ve aciz gördügü için... Nasıl toparlanırım diye düsündünüz mü?
Ben mi çok derin deşiyorum bilmiyorum ama bu işte çok çok büyük bi yanlışlık var konu sahibesi. Her ne yapacaksanız her ihtimali düsünün öyle yapın.