Bir derdim var kısmına yazsaydınız daha iyi olurdu da neyse...
Anlattıklarınıza göre ilişkinin olduğu bariz belli. alsanaalsanasmile
Daha devam ediyormu acaba?
Sizi gecelerce yalnız başınıza yatağınızda bırakıp o kızla konuşmak mı oyunmuş????akannehir
Çok çok sinirlendim..
Yerinizde olsam boşanırdım ama size bişiy diyemem,maddi manevi şartlarınızı bilmiyorum ki..
Özrü kabahatinden büyük bunun.
Bugün darağacına asılacaklar sayısı sanırım 3 oldu, yarına Allah kerim.
Kesinlikle ve kesinlikle afetmeyin arkadaşım. Tam bir pişkinlik örneği gösteriyor eşiniz. Hemde bu kadarına pes dedirtecek kadar. Anında yazmış saçma sapan bir senaryo.
Şimdi affettiniz diyelim, peşinizi bıracakmı sanıyorsunuz bu yaşananlar. Siz görmezden gelmek istedikçe illaki karşınıza çıkacak. Ona baktığınızda, sarıldığınızda, her koşulda beyninizi kemirecek bu düşünceler. Allah korusun sağlığınızdan bile olabilirsiniz. Değermi, bence hayır.Asla.
Manevi olarak çöktüm zaten..Kendime güvenimi yitirdim.Gururumu kaybettim, onurumu kaybettim..Kızımdan güç almaya çalışıyorum..Hak etmediğimi biliyorum.Aslında onun beni haketmediğinide biliyorum ama niye birşey yapamıyorum onu bilmiyorum
Maddi kısmına gelince zorlanacağım kesin yeni araba almıştım borcum varbenneyaptımki
birde artık bu ilişkiyi öğrendiniz..daha esnek olacaklar..aa bak susturdum eşimi bu çıtırlada devam edeyim..kıza bak yaa ne utanmaz..yaşına bak yaptıklarına...
Allah size sabır versin..ama devamı gelir affetsenizde..gidin kızla konuşun dicem bu sefer adam havaya gircek...off offf..üstüne eksiklerin varmış mış...onunda kabahati çok büyük..hadi kısasa kısas yapın o zaman...
Kızla yüzleştim desem ne dersiniz? ılk arattırdım onu yanımda ilk duyduğum gün..yok öyle kız bana abi diyor dedi.Ara dedim.Ben aldım teli.Belki açık yakalarım diye ama o kadar saf olmadıklarını anladım.sonrasında iki gün sonra patronu duymuş bu olayı beni aradı(aile dostumuz olur) Gel konuşturayım sizi yok öyle birşey diye.Bende yanlız konuşmak istediğimi söyledim.Gittim oturduk dışarda bir yerde.Yanlış anlıyorsunuz dedi, çıktıları alıp götürdüm, bunları senmi yazdın dedim evet dedi.NAsıl abilik bu ensest mi yaşıyosunuz dedim.Sesini yükseltti hakaret edince.Kızında erkek arkadaşı varmış..Yazışmalarda ismi geçiyor.Onuda çağıralım oyununuza inanırsa bende inanacağım dedim.Hayatımı mahfedersen bende seninkini mahfederim dedi banabende dene bakalım ne yapabiliyorsun dedim, ama kız tabiri caizse yüzsüz..
Affettiğinize göre yapacak birşey yok..
Düşünüp düşünüp kafanızda kurarak kendinizi de, kocanızı da sıkmayın..Huzur verin.
Kızla yüzleştim desem ne dersiniz? İlk arattırdım onu yanımda ilk duyduğum gün..yok öyle kız bana abi diyor dedi.Ara dedim.Ben aldım teli.Belki açık yakalarım diye ama o kadar saf olmadıklarını anladım.sonrasında iki gün sonra patronu duymuş bu olayı beni aradı(aile dostumuz olur) Gel konuşturayım sizi yok öyle birşey diye.Bende yanlız konuşmak istediğimi söyledim.Gittim oturduk dışarda bir yerde.Yanlış anlıyorsunuz dedi, çıktıları alıp götürdüm, bunları senmi yazdın dedim evet dedi.NAsıl abilik bu ensest mi yaşıyosunuz dedim.Sesini yükseltti hakaret edince.Kızında erkek arkadaşı varmış..Yazışmalarda ismi geçiyor.Onuda çağıralım oyununuza inanırsa bende inanacağım dedim.Hayatımı mahfedersen bende seninkini mahfederim dedi banabende dene bakalım ne yapabiliyorsun dedim, ama kız tabiri caizse yüzsüz..
İşte buyrun ispatı.
Arkadaşım, neden yüzgöz oldunki o kıçı kırıkla.:umursamaz:
Bütün senaryo yazılmış, sizede oynamak düşüyor. Başrolde eşiniz ve o kız, Sizde yardımcı oyuncu.
Arkadaşım affedeceksen, bir daha açmaki bu konuyu, akıl sağlığından olma.
Affetmeyeceksende tükür yüzüne eşinin, hakediyor çünkü.
26 gün az bir zaman değil, bir evliliği bitirmekde kolay değil ama böyle nereye kadar.
Affedersen bil ki gerisi gelir. Eşinin senden bir çekincesi yok çünkü anladığım kadarıyla.
İnsan olayın şokunu atlatamayınca davranış şeklinde sonradan kendininde yanlış bulduğu şeyler yapabiliyor.Benim burda yaptığım gibi.Pişman oldum kendimi küçük düşürdüğümü düşündüm, ama o anda dibe vurmam gerektiğini düşünüp yaptım.Dibe vurayım ki çıkışım hızlı olsun dedim.Ama yapamadım.Güçsüz hissediyorum kendimi.Çok arada kaldım.Kızım çok bağlıyor beni..Ona bunu yapabilirmiyim diye düşünüyorum ve herşeyi bu düşünce frenliyor, ama tamda frenleyemiyor sinirlerim çok bozuk çünkü...Konunun açılmaması gibi birşeyi sizler yapabilirmisiniz.Yazdıkları satır satır aklımda.Bana söylediği ii bir sözde bile samimiyetine inanmıyorum.Pat çıkıyor ağzımdan.Geçen gece sarıldı uyumak için banamı sarılıyosun kafandakine mi deyiverdim. Çünkü seni hayal edip uyuycam filan demişti kıza
Kızla yüzleştim desem ne dersiniz? İlk arattırdım onu yanımda ilk duyduğum gün..yok öyle kız bana abi diyor dedi.Ara dedim.Ben aldım teli.Belki açık yakalarım diye ama o kadar saf olmadıklarını anladım.sonrasında iki gün sonra patronu duymuş bu olayı beni aradı(aile dostumuz olur) Gel konuşturayım sizi yok öyle birşey diye.Bende yanlız konuşmak istediğimi söyledim.Gittim oturduk dışarda bir yerde.Yanlış anlıyorsunuz dedi, çıktıları alıp götürdüm, bunları senmi yazdın dedim evet dedi.NAsıl abilik bu ensest mi yaşıyosunuz dedim.Sesini yükseltti hakaret edince.Kızında erkek arkadaşı varmış..Yazışmalarda ismi geçiyor.Onuda çağıralım oyununuza inanırsa bende inanacağım dedim.Hayatımı mahfedersen bende seninkini mahfederim dedi banabende dene bakalım ne yapabiliyorsun dedim, ama kız tabiri caizse yüzsüz..
İnsan olayın şokunu atlatamayınca davranış şeklinde sonradan kendininde yanlış bulduğu şeyler yapabiliyor.Benim burda yaptığım gibi.Pişman oldum kendimi küçük düşürdüğümü düşündüm, ama o anda dibe vurmam gerektiğini düşünüp yaptım.Dibe vurayım ki çıkışım hızlı olsun dedim.Ama yapamadım.Güçsüz hissediyorum kendimi.Çok arada kaldım.Kızım çok bağlıyor beni..Ona bunu yapabilirmiyim diye düşünüyorum ve herşeyi bu düşünce frenliyor, ama tamda frenleyemiyor sinirlerim çok bozuk çünkü...Konunun açılmaması gibi birşeyi sizler yapabilirmisiniz.Yazdıkları satır satır aklımda.Bana söylediği ii bir sözde bile samimiyetine inanmıyorum.Pat çıkıyor ağzımdan.Geçen gece sarıldı uyumak için banamı sarılıyosun kafandakine mi deyiverdim. Çünkü seni hayal edip uyuycam filan demişti kıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?