Aldatıldığımı düşünüyorum..Ne yapacağımı bilmiyorum :(

kadın aldatılıp aldatılmadığına daima kendisi kara verir.kimi kadın eşinin bir başkasınına bakışından dahi kendini altatılmış kabul eder.kimi kadın ise eşi ne yaparsa yapsın kendine ve hayata karşı özgüveninden dolayı umursamaz.önemli olan aldanmamanızdır bence.ki siz aldanmadığınızı biliyorsunuz.her şeyin farkındasınız.hani sizin eksikleriniz varmış ya onu göstermek istemiş sizde ona kaybettiklerini gösterin.bir müddet ayrı kalın merak etmeyin kuyruğu kapıya sıkışıcaktır.allah yardımcınız olsun

şuna bak!!!
suursuz mu, dengesiz mi?
kusura bakmayın lütfen.
sınırı aşmış gerçekten.
düşünün taşının diyecem ama olay ortada.
en hayırlı kararı verirsiniz umarım.

evt.maalesef..erkek arkadaşının soyadı olsaydı tehditi görecekti ama..Ulaşacak başka bir yol düşünemedim.Face den de silmiş kendini hemen...Bulamadım o yüzden.Oyun açıklamasını birde erkek arkadaşına yapması gerekecekti çünkü yazdıklarına göre duysa öldürürmüş:)
Dediğinizi düşündüm aslında bir hatadır diye bakmaya çalıştım.Ama ister istemez laf sokuyorum.Beyfendi çekemiyormuş beni daha ne kadar sürecekmiş vs demeye başladı.Alttan alma diye birşey yok yani.Sanırım ben boşanamayacağımı fazla belli ettim ona.Kızım için deli divane olduğumu çok iyi biliyor.aşırı düşkünüm kızıma. Bunu kullanmaya başladığını düşünüyorum şimdide.

hea.
sizi hepten saf sanıyor galiba.
5 yaşındaki inanmaz buna.
bari ,daha okkalı bir yalana başvursaydı..
becerememiş.yazamamış daha doğrusu...

başınızı yastığa koyduğunuzda içinizde acabalar varsa ..
hayat boyu bu acabaların peşinden mı sürükleneceksınız...
hariçten gazel okumak basit kararı siz vereceksiniz...

yazık wallahii nediyim..bide baba yanii utanmıyormu küçücük kzızı var bee..onla çıkan kızdada gururru terbiye yokmuş evli çoçuklua damda ne bulcakmış.yuva bozanın yuvası olmaz.ilerde evlenir aynısısnda o ğörürrü..adına çok üzüldüm.mantıklı davranmaya çalışşş..

Allah sabır versin başta..
Söyledikleri inandırıcı değil..
O kadının sölediğine bak bide seni tehtit edio.. Hadi yaa nası bitircekmiş seni?
Sen zaten son noktadasın.. Daha nası zarar verebilirmiş?
Herkese anlatcakmıymış? Neyi? Yaptığı terbiyesizliği,yüzsüzlüğümü?
Bunlara pirim vermeyin..
Bitiremez anca kendi biter..
Kızınıza gelince.. Mutsuz bi ailede büyümesindense ayrı ayrı mutlu anne babaların yanında olması daha doğru bence..
Herkezden önce kendini düşün.. Ona göre karar ver..
Artık güvenmediğin,her söylediğinin altında başka bişey aradığın,her yakınlığından şüphelendiğin adamla bi ömür geçmez..
Hayatı kendine zindan etme lmaz:

kızıma bunu yapamam diyorsunuz da ne olacak ki kızınıza
mutlu değilsiniz.mutsuz bi annesiniz
dolayısyla da mutsuz bi baba, mutsuz bi aile
kızınız bu ortamda büyüyecek işte
diğer türlüsünü değil ama bunu yapacağınız aşikar
çünkü siz bu olayı hiç bi zaman unutmayacaksınız
zaten size bunu unutturmak için çabalayan bi eşiniz de yok.
yani bu deveyi güdeceksiniz...

Sadece yazışmış mı? ınsan sabah-akşam en az 8 saatini yan yana geçirdiği iş arkadaşıyla bir de akşamdan sabahlara kadar chat ile bir 8 saatte orada onunla vakit geçiriyorsa, geriye zaten kendine bile saygı duyacak zamanı kalmıyordur.Affetmek kolay mı?Başkasını düşleyen, dokunan,tercih eden, onunla nice vakit geçiren, ona tercih edilmişliği yaşatan bir adamı ve onun oynaşık hal hareketlerini unutmak mümkün mü? Ne kadar zaman lazım? 3 gün, 5 ay, 2 yıl?Başkasıyla kalp ya da fiziksel paylaşımlığı, karısıyla aynı evi, yatağı ve dünyayı paylaşırken yaşamış bir erkeği affetmek,ne derece kolay ve hatta mümkün?
-Çocuğum var diye boşanamıyorum, ama günde bi araba sopa yiyorum diyenleri (Evet, sonra nedense o çocuklar genç olduklarında "Babam annemi de döverdi, bizi de döverdi nefret ediyorum, zartla istemeden evlenicem sırf baba sopasından kaçmak için, evden kaçıcam sırf dayaktan kaçmak için diye acımasızca bir hayatın içinde büyütülüyorlar)
-Çocuğum var diye boşanamıyorum, ama kocam beni aldattı/aldatıyor ve htta aldatacak da limitsizce diyenleri (Arkadaşım gene yapacak, yedi yaşındaki çocuğun bile tahmin edeceği gibi yapacak, gururun, onurun kalmadığı, bunu bile kabul etti diye düşüneceği bir kadını gene aldatacak, gizli yapacak, aşikar yapacak, kadınları hatta eve getirecek, o boşanınca etkilenme ihtimali olan çocuğa sırf babası olsun diye bazı şerefsizlerle aynı evde tutmak, daha beterini de o çocuğun yaşamasından öte ne verebilir ki?)ANLAMIYORUM.
Evet bir diploma lazım, evet azim lazım, hırs lazım, onur lazım, gurur lazım, arkada olduğunu bildiğimiz anne lazım, baba lazım, eş lazım dost lazım,yarın öbürgün "erkektir yapar elinin kiridir" diyenleri susturacak ve kirden hoşlanmadığımızı söyleyecek yürek lazım,kızımı/oğlumu haysiyetsiz birinin dibinde büyüteceğime aslanlar gibi onurla, gururla başım dik ben büyütürüm diyecek cesaret lazım.Allah'a havale edip, güzel günler için dua etmek ve umutlu olmak lazım.
Eksik madde ya da maddeler varsa bir ömür susup, başkalarıyla paylaşmaya devam etmek, sorun sıkıntı çıkarmamak, üç maymunu oynamak lazım.

Son düzenleme:

bu saatten sonra yapabilirmiyim 26 gün oldu.Kovdum ama gitmedi benim yuvam burası gitmiyorum dedi.üç dört gün böyle gitti.Kızımın yanında hiç bir şekilde konuyu açmadığım halde kızım hissetmiş yuvadaki psikologu ikinci gün çağırdı beni bir sorunmu var evde diye.) Kendi kendime çocuk için dayanmalısın dedim.ama çok yeni henüz başedemiyorum duygularımla..Fakat eşim benim çabama karşılık çaba sarfetmeme kararında olacakki..bu durumdan sıkıldığını huzur istediğini bıktığını istersem boşanabileceğimi söyledi

o zaman başınızı dik tutun..o kızla bir kere bişey olamaz..o kız bir kere çekinmiştir sizden..hem işinden ve erkek arkadaşından olam durumu söz konusu..aslında sizin meseleniz kızdan çok eşinizin tavırları..sizi cantada keklik görüyor..nede olsa çocuk var gidemez..bence ezmeye başlayın onu.ailenize gidin yada hiç konuşmayın..zaten gözünüzün karalığını gördümü değişecektir tavırları..

sizin kendine yapacağınız tek şey hayatta sizden önemlisi yok..çünkü siz yıkılır üzülürsüneniz kızınızın pskikolisi bozulcak..onu düşünün..sakın çocuk için çekicem demeyin bir tanığım kızı için kocasının herşeyini altan aldı kız büyüdü evlendi..ve kadın yaşadığı geçmişindeki acılara kaldı..o yuzden hiçç öle bunalıma girmeyin..savaşınnn

Ben kesinlikle yapamam, asla. Hiçbirşey olmamış gibi yapamam. Eskisi gibi onun yüzüne gülemem, elimi veremem, dokunmasına dahi tahammül edemem.Ona her baktığımda aklıma gelir, biliyorum kendimi. Böyle yaşamayı asla istemem.

Biz kadınların düşündüğü kadar erkeklerde düşünse keşke yuvalarını, yavrularını. yapmıştır bir hata diycem ama dünkü yeni yetmede değilki eşiniz kazık kadar adam 38 yaşında. Hemde neredeyse kızı yaşındaki bir kızla. ığrençlik diz boyu.

O düşünmüyorsa evliliğini, kızını, hatta sizi, siz neden düşünüyorsunuz hala onu. Seviyorum bile demişsiniz.

mrb canım.Aynı şeyi ekim ayında yaşadım .Çok çok iyi anlıyorum seni.Beyefendiye bakın sıkılmış huzur istiyomuş.Öyle kolay değil.Affettiysen bile süründür. Benim eşim hala sürünüyor.Sırf zevk olsun diye bazen inanılmaz eyler yapıyorum.Tabi bu aldatıldığımız gerçeğini değiştirmyor.Ama lütfen bide yüzsüzlük yapıp üste çıkmasına izin verme. Şu kendindeki hataları görmeni istedim mevzuuda erkeklere iyi bi kaçş sebebi. Sanki onlar mükemmelr evlendiğimiz zamanki gibi duruyorlar.Biz hiç böyle pis girişimlerde bulunmuyoruz. Canım toparlanmaya çalış. Fazla yüz verme kendin için bişeyler yap. Kendini iyi hissetirecek.Düşünmemeye çalış.Çok zor birebir aynı şeyleri yaşıyoruz.

cocugum ıcın katlanıcam dıyosunuz ama kızınız huzursuz ortamda buyumesı kadar kotu bısı olamaz ..
aralarında nasıl bı ılıskı boyutu var bılınmez 20 yasındakı bı kızla 38 yasında kı bı adam dıcem..olurmu evet oluyo işletme sektorunde caslıdım ve malesef sımdıkı bazı gencler tamamı ıle ıgrencler..olmıycak bısı degıl ama suan ılıskılerı varı bunu ogrenmelısınız bu devam edıyomu arastırmalısınız?..
aynı işyerınde ıse ve cıddı bı duygu kayması olduysa esınız tarafından gene baslıycaktır ılıskısıne..

ay bu eşler ne zevksiz eşler evde hem karınız hemde çoçuğunuzun annesiii
siz sabah kadar başkasıyla konuşkiii ben sana oyun oynadım alsanaalsanasmile
karşındakiii çoçuk ya
bence ikinçi şansı bile kabul etmeee yani izin verme eşinize yine aldatır siziikötükedihüso

Pişkinliğin, yüzsüzlüğün bu kadarına harbiden pes.

""Len karı, ben seni aldatayım ama sen ses etme, paşa paşa kabullen valla kodummu oturturum, konuşma fazla, erkeğim ben aldatırımda, severimde, ne haddine sen bana karışıyorsun, az rahat ver be, aldattıysam aldattım nolmuş yani"" ye getiriyor adam.:umursamaz:

Bu adam seni çoktan gözden çıkarmış arkadaşım

Bende şöyle extra bir durum var.Bizimki aldattığını inkar ediyor ya.Yapmadığı için yaptıklarım karşısında aşırı tepkiler veriyor.Huzur istiyorum çekemem seni diyor..Ne yapıyorsan yap diyor...şuanda ben o ne yapıyorum aşamasındayım

ben olsam ilk önce o kızı bulur bana yaşattıkları için onu pişman ederdimalsanaalsanasmile siz daha 31 yaşınızdasınız insanlar artık bu yaşta daha yeni evleniyorlar bir hafta değil iki gün değil o adamla geçireceğiniz bir ömür var önünüzde.iyi düşünün çocuğunuz için bu bi ömrü feda edebilecekseniz devam edin derim bn

Yaaaa bide bişeyi çok merak ettim o yüzsüz kadına demdinmi?
Madem bu bi oyun..
Be ahlaksız nası böyle bi oyuna dahil oluyosun? Hangi cesaretle?
Hangi hakla? Hangi mideyle?
Hiçmi onuru,gururu,haysiyeti yok?
Ben utanırım bana bi erkek böle bi teklife gelse..
Ayy pardon karıma bi ders vermek istiyorum bnm bu pis oyunuma alet olup sabah 5lere kadar msnde bnmle konuşurmusunmu demiş eşin?
Nası yaaa nasıııı yaaaaaaaaaaaaa?
Bari daha mantıklı bişiler uydursalarmış yaa klava:
Ay çok sinirlendim gerçekten kötükedihüso

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…