İnsan olayın şokunu atlatamayınca davranış şeklinde sonradan kendininde yanlış bulduğu şeyler yapabiliyor.Benim burda yaptığım gibi.Pişman oldum kendimi küçük düşürdüğümü düşündüm, ama o anda dibe vurmam gerektiğini düşünüp yaptım.Dibe vurayım ki çıkışım hızlı olsun dedim.Ama yapamadım.Güçsüz hissediyorum kendimi.Çok arada kaldım.Kızım çok bağlıyor beni..Ona bunu yapabilirmiyim diye düşünüyorum ve herşeyi bu düşünce frenliyor, ama tamda frenleyemiyor sinirlerim çok bozuk çünkü...Konunun açılmaması gibi birşeyi sizler yapabilirmisiniz.Yazdıkları satır satır aklımda.Bana söylediği ii bir sözde bile samimiyetine inanmıyorum.Pat çıkıyor ağzımdan.Geçen gece sarıldı uyumak için banamı sarılıyosun kafandakine mi deyiverdim. Çünkü seni hayal edip uyuycam filan demişti kıza
kız harbi yuzsuzmuş üstüne tehdit etmiş aklınca..cehalet haf saffada..ya aslında bölelerine prim vermemek lazm..inanın erkeklerin çoğu böle..zahafları var..ana kalsa ben boşa at git derim ama bekara kadın boşa kolay..ortada bir çocuk var üstelik..eşiniz gaflete gelmiş..yazışmış..çoğu erkekte bunu yapabiliyor malesef..eşinize hak asla vermiyorum ama yapıylrar işte birde karşıdaki tam yılansa oluyor..Yaprak dökümü nü görmedinizmi..adam pişmanlıktan geberiyor ama kadına hayır diyemedi..sizde fazla üzülmeyin zaten gerekeni yapmışınız..patron zaten artık göz açtırmaz..
Çok üzgünüm çoook Slm..forumu sürekli takip ediyorum fakat yazmak kendi problemimi anlatmaya kısmet oldu. 8 yıllık evliyim, severek evlendik..ve bir kızımız var 3,5 yaşında..Eşimden son zamanlarda şüpheleniyordum, giyim kuşama düştü saç şekli değişti telefonuna şifreler ...vs. fakat ciddi ciddi peşine düşmedim korktuğum başıma gelirde ne yaparım diye...ama Allahın işi işte.yüzleşmem gerekiyormuş ki birşey yapmama gerek kalmadı.msn konuşmaları çıktı pcde karşıma..Tamamen tesadüf, kayıt etmiş..Birde okudum başımdan aşağıya kaynar sular döküldü...İşyerinden bir kızla yazışmışlar..okudukça okudukça bir ilişkinin olduğu bariz belli..ilk okuduğumda sinir krizi geçirdim aldım teli elime açtım ağzımı yumdum gözümü...Hemen işten izin alıp çıkmış. Neyse akşama doğru geldi bu.Böyle bitemez konuşmamaız lazım dedi.Konuşalım dedim.Yalanı okuyunca güleceksiniz.Oyun oynamış bana.O kızdan rica etmiş benim takip ettiğimi bildiğini yapmamı istemediği için de böyle bir yola başvurmuş!!! Tabi ben salağım ya..Kızla gece 11:30dan sabaha karşı 4-5 e kadar konuşmuşlar.Seni seviyorumlara kadar uzanmış.Tahminen bir aylık bir dönem yada resmi başlama tarihi öyle..Bu olayı yaşayalı üç hafta oluyor.Sayısız kavga ettim evden kovdum gitmiyor.Çocuğum varKeşke doğurmasaymışım ama nerden bilebilrdim Layık görmüyorum onu kızımın babalığına çok seviyordum eşimi...Şimdi sevdiğimi daha iyi anlıyorum.Çünkü içinde bulunduğum durumu kelimelerle ifade edemiyorum.Denemeye karar verdim çocuğum için sevdiğim için.Ama başa çıkamıyorum.Aklımdan onun beni aldattığı düşüncesi çıkmıyor.Şimdi gene içime kapandığım dönemdeyim.Bana açıklama yapamıyor, benden ayrılmakda istemiyor,benden bunla ilgili lafta duymak istemiyor, yorulmuş huzur istiyormuş.Oyuna kalkışmış çünkü bendeki eksiklikleri görmemi istemiş.Ben 31 yaşındayım eşim 38 diğer kız 20:) Nasıl bir orantı tahmin edin.Benim ona soğuk davrandığımdan ve buna benzer konulardan dolayı oyun oynamışlarmış..Çok kötüyüm görüş bekliyorum.Teşekkürler..Çok üzgünüm çoook
kadın aldatılıp aldatılmadığına daima kendisi kara verir.kimi kadın eşinin bir başkasınına bakışından dahi kendini altatılmış kabul eder.kimi kadın ise eşi ne yaparsa yapsın kendine ve hayata karşı özgüveninden dolayı umursamaz.önemli olan aldanmamanızdır bence.ki siz aldanmadığınızı biliyorsunuz.her şeyin farkındasınız.hani sizin eksikleriniz varmış ya onu göstermek istemiş sizde ona kaybettiklerini gösterin.bir müddet ayrı kalın merak etmeyin kuyruğu kapıya sıkışıcaktır.allah yardımcınız olsun
evt.maalesef..erkek arkadaşının soyadı olsaydı tehditi görecekti ama..Ulaşacak başka bir yol düşünemedim.Face den de silmiş kendini hemen...Bulamadım o yüzden.Oyun açıklamasını birde erkek arkadaşına yapması gerekecekti çünkü yazdıklarına göre duysa öldürürmüş:)
Dediğinizi düşündüm aslında bir hatadır diye bakmaya çalıştım.Ama ister istemez laf sokuyorum.Beyfendi çekemiyormuş beni daha ne kadar sürecekmiş vs demeye başladı.Alttan alma diye birşey yok yani.Sanırım ben boşanamayacağımı fazla belli ettim ona.Kızım için deli divane olduğumu çok iyi biliyor.aşırı düşkünüm kızıma. Bunu kullanmaya başladığını düşünüyorum şimdide.
ınsan olayın şokunu atlatamayınca davranış şeklinde sonradan kendininde yanlış bulduğu şeyler yapabiliyor.Benim burda yaptığım gibi.Pişman oldum kendimi küçük düşürdüğümü düşündüm, ama o anda dibe vurmam gerektiğini düşünüp yaptım.Dibe vurayım ki çıkışım hızlı olsun dedim.Ama yapamadım.Güçsüz hissediyorum kendimi.Çok arada kaldım.Kızım çok bağlıyor beni..Ona bunu yapabilirmiyim diye düşünüyorum ve herşeyi bu düşünce frenliyor, ama tamda frenleyemiyor sinirlerim çok bozuk çünkü...Konunun açılmaması gibi birşeyi sizler yapabilirmisiniz.Yazdıkları satır satır aklımda.Bana söylediği ii bir sözde bile samimiyetine inanmıyorum.Pat çıkıyor ağzımdan.Geçen gece sarıldı uyumak için banamı sarılıyosun kafandakine mi deyiverdim. Çünkü seni hayal edip uyuycam filan demişti kıza
bu saatten sonra yapabilirmiyim 26 gün oldu.Kovdum ama gitmedi benim yuvam burası gitmiyorum dedi.üç dört gün böyle gitti.Kızımın yanında hiç bir şekilde konuyu açmadığım halde kızım hissetmişyuvadaki psikologu ikinci gün çağırdı beni bir sorunmu var evde diye.) Kendi kendime çocuk için dayanmalısın dedim.ama çok yeni henüz başedemiyorum duygularımla..Fakat eşim benim çabama karşılık çaba sarfetmeme kararında olacakki..bu durumdan sıkıldığını huzur istediğini bıktığını istersem boşanabileceğimi söyledi
mrb canım.Aynı şeyi ekim ayında yaşadım .Çok çok iyi anlıyorum seni.Beyefendiye bakın sıkılmış huzur istiyomuş.Öyle kolay değil.Affettiysen bile süründür. Benim eşim hala sürünüyor.Sırf zevk olsun diye bazen inanılmaz eyler yapıyorum.Tabi bu aldatıldığımız gerçeğini değiştirmyor.Ama lütfen bide yüzsüzlük yapıp üste çıkmasına izin verme. Şu kendindeki hataları görmeni istedim mevzuuda erkeklere iyi bi kaçş sebebi. Sanki onlar mükemmelr evlendiğimiz zamanki gibi duruyorlar.Biz hiç böyle pis girişimlerde bulunmuyoruz. Canım toparlanmaya çalış. Fazla yüz verme kendin için bişeyler yap. Kendini iyi hissetirecek.Düşünmemeye çalış.Çok zor birebir aynı şeyleri yaşıyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?