Aldatıldığımı düşünüyorum..Ne yapacağımı bilmiyorum :(

canım benimkide kabul etmiyor söylediğim herşeye bir savunma geliştiriyor. HaTTA BENDE 2 GÜN ÖNCE ALDATILDIM DıYE KONU AÇMIŞTIM ELıFECENUR NıCKYLE TUTMUŞ BURAYA ÜYE OLUP KONUYA MSJ ATMIŞ BEN KARIMI ALDATMADIM FALAN DıYE VARSAYALIM ALDATMADIM BENıM ıÇıN ALDATMAK SADECE SEVıŞMEK DEĞıL.GERÇı FIRSATINI BULSA ONUDA YAPACAĞINA EMıNıM AMA.EN AZINDAN KARŞIMA GEÇıPTE SIKILDIM ,NE ıSTERSEN YAP FALAN DıYEBıLECEK CESARETı YOK.

İşte bende aynısını konuştum sordum ona.Kıza değil diğerine.Tamam oyun kabul ediyorum dedim.Ama kafamda yanıtlanmayan sorular var onlar için beni ikna et dedim.Neden kamerayla konuştun? Ne den sabahlara kadar konuştun? ve madem hiç birşey yok.Nasıl bir samimiyet bu.bir kızdan nasıl böyle birşey isteyebildin dedim.

Cevap sen bana inanmamaya devam et......

akannehir ay müsadenizle, ben bi katil olup gelicemÇok üzgünüm çoook

Nasıl inanabilirim söylermisin Allah aşkına deseydin sende..
Nasıl inanılır böyle saçma bahaneye yaaa..

Arkadaşım kafanı toplıycaksın.. Düşünüceksin kızın ve kendin için en doğru kararı vericeksin..
Çocuğunun mutsuz bi ailede büyümesinden daha iyidir..
Bişey değil daha bilinçlendiği yaşlarında aranızda geçenleri anladığnda erkeklere güvenini yitirir..

evt beyinde biter herşey..kafasında varsa eylem fark etmez.hatta bir gecelik ilişki bile bu kadar acıtmaz insanı..duygusal bir bağ olmadığını anlarsın..ama benimki benim bunu yapmama fırsat vermiyor...zeytinyağı meselesi..üste çıkıyor hemen..sürünmek bir yana

onun için boşanmak kolaysa , boşan hayatım hiç taviz verme, tamam aldatmış herkesin başına gelebiliyo ama pişman olup bi daha yapmaması öınemli , böyle saçma sapan yalanlarla blöflerle bi yere varamaz, adam olsun hatasını kabul etsin ve bir daha seni üzmesin

Canım resmen aldatılmışsın işte ya..

Sen bunu bil, gerisi boş.
O ya da onlar ne derse desin boşşşşşş......

akannehir ay müsadenizle, ben bi katil olup gelicemÇok üzgünüm çoook

Aman sen elini kana bulama bebelerin var..
Ben vururum,kaybedecek neyim var ki?
Arkadaşım çok zor bir dönem yaşıyorsunuz anlıyorum ama bu tek başınıza atlatabileceğiniz bir durum değil,bir yakınınızla paylaşın,psikoloğa gidin,destek alın lütfen..
İnanıyorum ki sizi sevenler de bu evliliğin devam etmesinden yana olmayacaklardır..

Sen de komik olmaya devam et... de ona..

Allahım yarabbim yaa..
Resmen dalga geçiyor senle...
Allah sabır veriyor demek size de..CADIARZU
Yok yani bahaneler o kadar komik ki..Şaka gibi.sengözlerimebaksanab

ALLAH sabır versin öncelikle,oyunmuş yaaa ne oyunu madem öle sizde ona oyun oynayın açın boşanma davasını zaten öle bir celsede boşanmayın iycebi peşinizde gezdirin iş ciddiye binince bakalım neler yapacak haa bişey yapmassa zatenn o sizi çoktan silmiş dmek zaten erkekler hep böle kendilerini vazgeçilemez kadınlarıda cesaretsiz falan zannediylar kendinizden önemli hiç bişey yok şu dünyada

Sen de komik olmaya devam et... de ona..

Allahım yarabbim yaa..
Resmen dalga geçiyor senle...
Allah sabır veriyor demek size de..CADIARZU
Yok yani bahaneler o kadar komik ki..Şaka gibi.sengözlerimebaksanab

ya seviyordum ya onu, çocuk varya hep aceleyle sinirle hareket etmim diye kendimi zorladım.Sabır dediğin bu olsa gerek...yoksa birşeylere sabrettiğim yok aslında kendimden yiyorum şuanda..Psikoloğa başladım.Destek alıyorum..Kısmen ilaçlarla..Oda en hafifini kullanmak zorundayım..Beynimdeki tümörü tetiklemesin diye..

ilk evela geçmiş olsun diyorum eşiniz hemi suçlu hemi güçlü
ama sağlığınız daha önemli beyininiz deki tümör varmış üzüntü stress sizin için iyi olmaz
hakkınızda hayırlıs ı

canım benimm:teselli:
öncelikle çok geçmiş olsun Rabb'im acil şifalar versin...
öncelikle kendi sağlığını düşünmen gerekiyor canım kızına sarılıp hayata tutunman gerekiyor,eşin büyük bir gaflete düşmüş Allah onu ve onun gibileri ıslah etsin,evini yuvasını bırakıp bu işlerde koşuyosa ondan daha hayır gelmez bence boşanmak daha hayırlı bu gibi durumlarda hele ki durum senin sağlığını tehdit eder boyuta gelmişse...
Rabb'im yar ve yardımcın olsun...inşallah hakkında en hayırlı kararı verirsin ama lütfen hiçkimsenin ve hiçbir durumun senin hayatından çalmasına izin verme...

çok üzüldüm arkadaşım... seni ikna etmeye çalışacağı yerde, birde çekemem seni diyor.. sana blöf yapıyor.. ayrılamayacağını anladı..

ters köşe yap.. eşyalarını topla, ailenin yanına filan git.. kayınvalidenleri de ara, oğlunuz böyle böyle de.. bırakıyorum de..

sert ve kararlı ol.. lütfen bunu yap.. seni ezmesine müsade etme..

arkandan gelir, pişmanlığını dile getirir mi bilmiyorum. sen daha iyi bilirsin kocanı..

ama iyi bir derse ihtiyacı var...

hala seviyorum dediğin için boşan diyemiyorum sana..:teselli:

teşekkür ederim canım boşamak kolayda sonrasını düşünüyorum..kızım da babacı olacaı tuttu..hissediyor sanırım

evet ..kızdığım noktada bu..sanki hiçbir şey yokmuş da ben kendi kendime bu hale getirmişim haline getirdi olayı..seviyorum diyorum ama hiç güvenmiyorum..ne olacak bilmiyorum((

sanırım kesin olan birşey varki...bunları yatakda bassan inkar ediyorlar..kabullenecek yürekleri bile yok..

bence siz güçlü bi kadınsınız.. psikolojik olarak kendinizi hazır hissettiğinizde 20 yasındaki bi kıza tenezzül edecek kadar yerlere düşen bu adamı kocalığa layık görmeyecek münasip bi yerine tekmeyi basacaksınız..

güçlüydüm..ama şimdi sinirlerim çok yıpranmış..güçsüz hissediyorum kendimi.sanırım ailemden yeterli desteği göremediğimden olsa gerek.ailem kızım olduğu için ses çıkarmamam gerektiğini söylüyor..canım babam olsaydı, bırakmazdı beni böyle

Ama dediğini düşünüyorum, maddi olarak biraz düze çıkayım diyorum mantıklı düşünmek istiyorum, o zamana nasıl dayanırım onuda bilmiyorum

Biraz daha zaman sanırım.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…