Yaaaa bide bişeyi çok merak ettim o yüzsüz kadına demdinmi?
Madem bu bi oyun..
Be ahlaksız nası böyle bi oyuna dahil oluyosun? Hangi cesaretle?
Hangi hakla? Hangi mideyle?
Hiçmi onuru,gururu,haysiyeti yok?
Ben utanırım bana bi erkek böle bi teklife gelse..
Ayy pardon karıma bi ders vermek istiyorum bnm bu pis oyunuma alet olup sabah 5lere kadar msnde bnmle konuşurmusunmu demiş eşin?
Nası yaaa nasıııı yaaaaaaaaaaaaa?
Bari daha mantıklı bişiler uydursalarmış yaaklava:
Ay çok sinirlendim gerçekten kötükedihüso
İşte bende aynısını konuştum sordum ona.Kıza değil diğerine.Tamam oyun kabul ediyorum dedim.Ama kafamda yanıtlanmayan sorular var onlar için beni ikna et dedim.Neden kamerayla konuştun? Ne den sabahlara kadar konuştun? ve madem hiç birşey yok.Nasıl bir samimiyet bu.bir kızdan nasıl böyle birşey isteyebildin dedim.
Cevap sen bana inanmamaya devam et......
İşte bende aynısını konuştum sordum ona.Kıza değil diğerine.Tamam oyun kabul ediyorum dedim.Ama kafamda yanıtlanmayan sorular var onlar için beni ikna et dedim.Neden kamerayla konuştun? Ne den sabahlara kadar konuştun? ve madem hiç birşey yok.Nasıl bir samimiyet bu.bir kızdan nasıl böyle birşey isteyebildin dedim.
canım benimkide kabul etmiyor söylediğim herşeye bir savunma geliştiriyor. HaTTA BENDE 2 GÜN ÖNCE ALDATILDIM DİYE KONU AÇMIŞTIM ELİFECENUR NİCKYLE TUTMUŞ BURAYA ÜYE OLUP KONUYA MSJ ATMIŞ BEN KARIMI ALDATMADIM FALAN DİYE VARSAYALIM ALDATMADIM BENİM İÇİN ALDATMAK SADECE SEVİŞMEK DEĞİL.GERÇİ FIRSATINI BULSA ONUDA YAPACAĞINA EMİNİM AMA.EN AZINDAN KARŞIMA GEÇİPTE SIKILDIM ,NE İSTERSEN YAP FALAN DİYEBİLECEK CESARETİ YOK.
akannehir ay müsadenizle, ben bi katil olup gelicemÇok üzgünüm çoook
Sen de komik olmaya devam et... de ona..
Allahım yarabbim yaa..
Resmen dalga geçiyor senle...
Allah sabır veriyor demek size de..CADIARZU
Yok yani bahaneler o kadar komik ki..Şaka gibi.sengözlerimebaksanab
Bende şöyle extra bir durum var.Bizimki aldattığını inkar ediyor ya.Yapmadığı için yaptıklarım karşısında aşırı tepkiler veriyor.Huzur istiyorum çekemem seni diyor..Ne yapıyorsan yap diyor...şuanda ben o ne yapıyorum aşamasındayım
canım benimm:teselli:
öncelikle çok geçmiş olsun Rabb'im acil şifalar versin...
öncelikle kendi sağlığını düşünmen gerekiyor canım kızına sarılıp hayata tutunman gerekiyor,eşin büyük bir gaflete düşmüş Allah onu ve onun gibileri ıslah etsin,evini yuvasını bırakıp bu işlerde koşuyosa ondan daha hayır gelmez bence boşanmak daha hayırlı bu gibi durumlarda hele ki durum senin sağlığını tehdit eder boyuta gelmişse...
Rabb'im yar ve yardımcın olsun...inşallah hakkında en hayırlı kararı verirsin ama lütfen hiçkimsenin ve hiçbir durumun senin hayatından çalmasına izin verme...
çok üzüldüm arkadaşım... seni ikna etmeye çalışacağı yerde, birde çekemem seni diyor.. sana blöf yapıyor.. ayrılamayacağını anladı..
ters köşe yap.. eşyalarını topla, ailenin yanına filan git.. kayınvalidenleri de ara, oğlunuz böyle böyle de.. bırakıyorum de..
sert ve kararlı ol.. lütfen bunu yap.. seni ezmesine müsade etme..
arkandan gelir, pişmanlığını dile getirir mi bilmiyorum. sen daha iyi bilirsin kocanı..
ama iyi bir derse ihtiyacı var...
hala seviyorum dediğin için boşan diyemiyorum sana..:teselli:
ilk evela geçmiş olsun diyorum eşiniz hemi suçlu hemi güçlü
ama sağlığınız daha önemli beyininiz deki tümör varmış üzüntü stress sizin için iyi olmaz
hakkınızda hayırlıs ı
canım benimkide kabul etmiyor söylediğim herşeye bir savunma geliştiriyor. HaTTA BENDE 2 GÜN ÖNCE ALDATILDIM DİYE KONU AÇMIŞTIM ELİFECENUR NİCKYLE TUTMUŞ BURAYA ÜYE OLUP KONUYA MSJ ATMIŞ BEN KARIMI ALDATMADIM FALAN DİYE VARSAYALIM ALDATMADIM BENİM İÇİN ALDATMAK SADECE SEVİŞMEK DEĞİL.GERÇİ FIRSATINI BULSA ONUDA YAPACAĞINA EMİNİM AMA.EN AZINDAN KARŞIMA GEÇİPTE SIKILDIM ,NE İSTERSEN YAP FALAN DİYEBİLECEK CESARETİ YOK.
bence siz güçlü bi kadınsınız.. psikolojik olarak kendinizi hazır hissettiğinizde 20 yasındaki bi kıza tenezzül edecek kadar yerlere düşen bu adamı kocalığa layık görmeyecek münasip bi yerine tekmeyi basacaksınız..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?