Aldatıldığımı düşünüyorum..Ne yapacağımı bilmiyorum :(

ya allah yardımcınız olsun ama size okadar yalan söyleyen eş için niye okadar kötü zamanlar geçirip kendinizin psikolojısını bozdunuz boşverin o düşünsün.inşallahta ayrılırsınız ve böyle bir eşten kurtulursunuz.affetmekle çok büyük hatalar etmişiniz yazınızdada yazdığınız gibi evet size bu konuda çok sinirlendim çok taviz verdiğiniz için.kızınız mutsuz ailede büyüyeceğine ayrılın daha iyi

size şunu söyliyim bende ayrılmış anne babanın çocuğuyum benimde babam annemi aldattı ve ben çokta küçük değildim 15 16 yaşlarındaydım sadece annemin sevgisiyle çokta mutlu büyüdüm çocuğunuzla son derecede mutlu bi yaşam geçirebilirsiniz eşinizi kesinlikle affetmeyin çok alçalmış zaten yeterinde düşmüş bırakın. size layık bi insan olarakta görmüyorum daha öncedde söyledim eğer affederseniz aynı şeyi mutlaka yapacaktır ALDATAN ERKEK AFFEDİLEMEZ.

adam sızle dalga gecıyor...nolur yaptırmayın bunu kendınıze.ezık olcagnıza bencıl olun.eger kalırsanız gıdemedıgınızı gorup cok daha kotu seyler yapacaktır.ona bu haddı vermeyın.ne yapıyorsa sızsız yapsın.

Ah canım..sana özel mesaj göndermek istedim ama gönderemiyormuşum!
Seninle konuşmayı çok isterdim...
Üzülme ne olur...artık bırak geçmiştekileri...zamanla hepsi küllenir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…