• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldatıldığımı kanıtlamam lazım ?

Kesin eminim diyorsun da ;
Adamın eve geliş gidis saati nasıl.
Aranızdaki cinsellik nasıl ?
Eskiden şöyle davrnirdi artık böyle davranıyor vs..
Kredi kartları,harcama yaptığı kalemler nasıl ?
Yani evlilik kurumunun ruhuna aykırı hareket edecek ne yapıyor bu adam ?
Sizin elinizde gerekce yok ki..
Sadece "eminim aldatıyor" var.
Bununla bir yere varamazsiniz
Doğru bir şekilde anlatmadiginiz içinde sağlıklı bir yanıt alamıyorsunuz. 🤷
Ses kaydını da önermem,yasal bir geçerliliği yok.
Her gün dışarı çıkıyor benimle hiç iletişimi yok gece geliyor eve cinsellik sıfır ev arkadaşı gibi davranıyor beni paravan olarak kullanıyor gözüken evli çocuklu arkasında olan çok farklı kendine ve çocuğa harcaması kısıtlı değil benim istediğim bir ürün imkansız gibi birşey benden iğreniyor gibi davranıyor vs vs

Her gün dışarı çıkıyor benimle hiç iletişimi yok gece geliyor eve cinsellik sıfır ev arkadaşı gibi davranıyor beni paravan olarak kullanıyor gözüken evli çocuklu arkasında olan çok farklı kendine ve çocuğa harcaması kısıtlı değil benim istediğim bir ürün imkansız gibi birşey benden iğreniyor gibi davranıyor vs vs
Bunlar normal davranislar degil ama aldatma nerde onu hala anlamadim. Boyle davranmasi Baska sebepten olamaz Mi ki?

Bunlar normal davranislar degil ama aldatma nerde onu hala anlamadim. Boyle davranmasi Baska sebepten olamaz Mi ki?
Ya kadın eminim diyor
Acaba aldatıyormu diye sormuyor ki
Var demek bildiği ve söylemek istemediği birşeyler
Buraya konu açınca illa en küçük ayrıntısına kadar anlatmak zorundamı

Bilmiyormuş gibi davranın asla bir şey sormayın elbet o gardını düşürecek. Bırakın rahatlasın kendini asla basılamaz sansın, sonsuza kadar bu şekilde devam etmez bir hata mutlaka yapacaktır acele etmeyin. Siz de önleminizi almaya başlayın, evden yapabileceğiniz işleri araştırın.

Ya kadın eminim diyor
Acaba aldatıyormu diye sormuyor ki
Var demek bildiği ve söylemek istemediği birşeyler
Buraya konu açınca illa en küçük ayrıntısına kadar anlatmak zorundamı
Verilen onerileri maddi/Zaman vs dolayisiyla yapamam diyorsa, ayrinti bilmeden nasil duzgun oneride bulunayim ki? Ayrica birakin da konu sahibesi Bana "ayrinti vermek zorunda miyim desin" burasi konu sahibesinin sorunu icin actigi bolum, bizler arasinda birbirimize yazacagimiz bolum degil.

Lutfen birbirimizin yorumlarina degil, sadece konu sahibinin yazdiklarina odaklanalim.

Iyi haftasonlari

Verilen onerileri maddi/Zaman vs dolayisiyla yapamam diyorsa, ayrinti bilmeden nasil duzgun oneride bulunayim ki? Ayrica birakin da konu sahibesi Bana "ayrinti vermek zorunda miyim desin" burasi konu sahibesinin sorunu icin actigi bolum, bizler arasinda birbirimize yazacagimiz bolum degil.

Lutfen birbirimizin yorumlarina degil, sadece konu sahibinin yazdiklarina odaklanalim.

Iyi haftasonlari
Ben size yorum yazmak istedim ama
Forumun amacından haberdarmısınız bilemiyorum gerçi ama neyse
Hoşunuza gitmese cevap vermessiniz sade konu sahibine yazarsınız yada beni şikayet edebilirsiniz yorumuma yorum yapiyor diye 😂😂😂

Hal ve hareketlerinden mi aldatıldığınızı düşünüyorsunuz? Yoksa tuvalete bile telefona gittiği için mi şüpheleniyorsunuz? Bende tuvalete telefonla giderim çünkü :KK70: Banyo yaparken bile alırım müzik vs. açarım sıkılmayayım diye.
Eğer ki başka bir durumdan dolayı şüpheleniyorsanız uyurken bakabilirsiniz. Eğer uykusu hafifse, yani doğru bir tavsiye olmayabilir ama uyku ilacı verip akşamdan rahat bir şekilde telefonu karıştırıp bakabilirsiniz. Mesaj, fotoğraf bulursanız da ekran görüntüsü alıp kendinize gönderirsiniz.
Diğer bir tavsiye de dedektif.. Bu işi yapan insanlar var. Dedektif tutup ona fotoğraflar çektirebilirsiniz.
Ya banyoda neden sıkılıyorsunuz zaten su kıtlığı var temizlenip çıkmanız lazım banyodan uzun zaman geçirmek zaten dinen de uygun değil yorumlara bak

Yuh iyice abartmış. Telefonun uyurken yüzüne o kadar yakın durması sağlıklı değil. Bunu söyleyin bence. Uzağa koy, radyasyon alıyorsun sağlıklı değil deyin.
Adam karisi telefonu karistirmasin diye koyuyordur zaten. Ne derse desin koyar yine yastiginin altina.

İşte o bahaneyle söyleyince sorgulamış olur en azından diye dedim. Ne cevap verecek ki? Şüpheli bir durum, büyük ihtimal bir işler karıştırıyor.
Konu sahibi emin zaten aldatildigina sadece elinde kanit yok.

Ya banyoda neden sıkılıyorsunuz zaten su kıtlığı var temizlenip çıkmanız lazım banyodan uzun zaman geçirmek zaten dinen de uygun değil yorumlara bak
Benim banyoda uzun zaman geçirdiğimi, suyu çok fazla kullandığımı nerden çıkardınız? Benimle aynı evde yaşıyorsunuz da haberim mi yok? En fazla 15 dakika sürer benim banyo yapma olayım ama o sürede de bir ses olsun yanımda isterim ve müzik veya dizi açarım o arkada çalar durur.
Din kısmı da sadece beni ırgalar, sizi değil. Uygun değilse bana uygun değil. Siz her şekilde doğru yaşamaya devam edebilirsiniz.

Kanıtlayamayacak kadar paranız yoksa daha avukat tutacaksınız onu nasıl karşılayacaksınız? Ayrıldığınızda da alacağınız nafaka da aldatma tazminatı da çok az zaten para yine lazım. Siz çok acil çalışma yollarına bakın. Çocuğunuz 2 yaşındaymış. Kendi anneniz ya da kayınlar bajabiliyorsa ne ala, bakamıyorlarsa bakıcı ile işe başlayın, para kazanın. Parayla avukat ve dedektif tutup boşanırsınız hem de işiniz boşanma sonrası hazır olur.

Telefona ulaşamıyorsanız, peşine birini takamıyorsanız, avukat tutamıyorsanız kanıtlamanız çok çok zor. Kredi kartı harcamaları eve geliyorsa ya da cebinde fiş falan bulursanız şüpheli onları saklayın.

Arkadaşlar yeni üyeyim yardımcı olursanız çok sevinirim , 4 yıllık evliyim 25 yaşındayım 2 yaşında çocuğum var eşimin aldattığını biliyorum ama boşanmak için kanıtlamam gerekiyor nasıl yaparım ? Tuvalete bile telefonla gidiyor ( arkadaşlar telefonu alamam demek için tuvalete telefonla gidiyor dedim aldattığını bu sebepten düşünmüyorum zaten biliyorum )
Neden kanıtlamanız lazım eşinizin malı mülkü var mı ? Eğer alacağınız bir şey yoksa bunlarla yüzleşip kendinizi yıpratmayın bir şeyi bilmekle canlı canlı görmek çok ayrıdır

Klozette otururken su harcanmıyor. Size mi soracağız klozette ne kadar oturacağımızı? Dinen uygun mu değil mi bilmiyorum ama herkes Müslüman da değil.

Banyo yapmayı diyormuş. Fazla su harcamak çevre için iyi değil. Onun haricinde küveti doldurup bütün gün çırılçıplak yatarım istesem. Evde de çıplak dolaşırım. İnsanların yaşamına burnunuzu sokmasanız mı acaba?

Bence bir süre evden uzaklaşın, daha sonra mesaj atın aldattığını biliyorum falan diyin, siz itiraf ettirin bir şekilde.

Back
X