• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldatıldığımı kanıtlamam lazım ?

Benim banyoda uzun zaman geçirdiğimi, suyu çok fazla kullandığımı nerden çıkardınız? Benimle aynı evde yaşıyorsunuz da haberim mi yok? En fazla 15 dakika sürer benim banyo yapma olayım ama o sürede de bir ses olsun yanımda isterim ve müzik veya dizi açarım o arkada çalar durur.
Din kısmı da sadece beni ırgalar, sizi değil. Uygun değilse bana uygun değil. Siz her şekilde doğru yaşamaya devam edebilirsiniz.
banyo duyarı da kasan olmuş tee allahımmm.size neler yazılmış şaşım kaldımm :KK45:

Bu kadar telefon saklamak evet pek hayra alamet değil.
Zaten hissediyor hatta eminsiniz.

Peki sizce nasıl bir aldatma,
Bildiğiniz biri mi var, yoksa uygulamalar üzerinden sürekli farkli birileri ile konuşma hali mi ?
Bilginiz var mı ?

Affı için sormuyorum elbette ikisi de iğrenç ve kabul edilemez..
Ama hani uygulamalar üzerindense bilmem kötü bir fikir mı ama sizde fake bir hesap açarak ağzını yoklayabilirsiniz belki diye düşündüm birden.

Ya da tanıdık düzenli bir aldatma halı bilindik bir kadın ise, kadının çevresine ulaşmaya çalışılabilir ..

Bilemedim .
Biraz detayları eksik veriyorsunuz .

Aldatma ispatınj da nafaka tazminat durumlari için istiyorsunuzdur inşallah ?

Ailesine şuna buna ispat için mi yoksa çabaniz?

Klozette otururken su harcanmıyor. Size mi soracağız klozette ne kadar oturacağımızı? Dinen uygun mu değil mi bilmiyorum ama herkes Müslüman da değil.

Banyo yapmayı diyormuş. Fazla su harcamak çevre için iyi değil. Onun haricinde küveti doldurup bütün gün çırılçıplak yatarım istesem. Evde de çıplak dolaşırım. İnsanların yaşamına burnunuzu sokmasanız mı acaba?
Ne halniz varsa görün 😅şahsen ben suyu fazla kullanan kimseye hakkımı helal etmiyorum ilerde çocuğum.torunum.koca insanlık belki suyu çok kullananlar yüzünden susuz kalacak

Ne halniz varsa görün 😅şahsen ben suyu fazla kullanan kimseye hakkımı helal etmiyorum ilerde çocuğum.torunum.koca insanlık belki suyu çok kullananlar yüzünden susuz kalacak
Suyla ilgili bir şey diyen mi oldu? Su kullanımına ben de dikkat ediyorum. Sen milletin uzun süre çıplak durmasından rahatsızsın 😂😂

banyo duyarı da kasan olmuş tee allahımmm.size neler yazılmış şaşım kaldımm :KK45:
Şu sitede banyoma da karışılmadı demem artık :D Çok şükür tuvalete kadar geldi eleştiri boyutu. Canları çok sıkılıyor galiba, duyar kasacak yer arıyorlar :)

ne diyorsunuz siz ya?banyolar artık sizin bildiğiniz banyolar değil.orda cilt bakımı da yapıyoruz saçlarımızı da yapıyoruz saç da boyuyoruz tüy de alıyoruz.o arada da telefonu açıp müzik dinliyoruz fil izliyoruz ya da video.şakır şakır su harcadığımızı nereden çıkardınız?

Uykusu çok hafif. Telefondan şüphelenmedim bir çok sebeb var aldatıldığıma eminim ama nasıl kanıtlarım bilmiyorum dedektif tutamam bütçem yok takip de edemem çocuk var elimde arabam yok
Teyzem dedektif tutmuştu

Ya banyoda neden sıkılıyorsunuz zaten su kıtlığı var temizlenip çıkmanız lazım banyodan uzun zaman geçirmek zaten dinen de uygun değil yorumlara bak
🤣🤣🤣🤣 c.nler tebelles olur di mi dinen

Allah iyiliğinizi versin herşeye bir laf 🤣

Yahu ben de dahil olmak üzere buradaki bir çok üye tefonuyla wc'ye gidiyordur zaten.
Kocanizin wc'ye telefonla girmesi.bir aldatma.kriteri olamaz.
Ancak duyuyorum ,görüyorum,haberleri bana geliyor diyorsanız bunu size söyleyenler mahkemede şahitlik yapmak durumunda.
Ayrica telefon kişiye sıkı sıkıya bağli.
Eşinizin telefonuna casus bir yazilim kurmaya çalışmanızı önermem.
Hakliyken haksız çıkarsınız çünkü kanitlarinizi yasal yollara elde etmiş olmuyorsunuz.
Mahkeme bu kanıtları usulsüz olarak elde ettiğinizi düşünürse ; kabul etmeyebilir.
En azından benim bildiğim bu.
Mesleği avukatlik olanlar daha doğrusunu söyleyeceklerdir elbette.
Boşanma davalarında rızasız alınmış ses kaydı ve bu tür uygulamalar sorun teşkil etmiyor diye biliyorum. Benim delillerimden biri ses kaydıydı. Normal sartlarda suç teskil eder ama bosanma davalarında gecerli oluyor

Yorumlara bakıyorum da Kadınlar kulübü değil kaynanalar kulübü mübarek :KK70:, eltiler kulübü de olabilir :KK48:

Ya banyoda neden sıkılıyorsunuz zaten su kıtlığı var temizlenip çıkmanız lazım banyodan uzun zaman geçirmek zaten dinen de uygun değil yorumlara bak
Şu kafadan istiyorum. Pırıl pırıl :D Keşke böyle şeylere inanacak kadar IQ'um düşse de daha mutlu olsam 😬

Illa bi açık verecek, yada çok karşısına açıkça sor ya, derdi ne kim neden aldatildigima eminim de, konuşsun neden, istemiyorsa bitsinbyada insan olsun

Yalniz su kıtlığının sebebi suyu kullanan vatandaş degil, biliyorsunuz degil mi? Havayi ve suyu kirleten denetimsiz endüstri, yok olan ormanlar su kıtlığına sebep oluyor sonra tv lerde vatandasa suyu bosa kullanmayin diyorlar. Islam israfi sevmez, dogru da kuresel isinmayi evinde oturam vatandas olusturmadi

ne diyorsunuz siz ya?banyolar artık sizin bildiğiniz banyolar değil.orda cilt bakımı da yapıyoruz saçlarımızı da yapıyoruz saç da boyuyoruz tüy de alıyoruz.o arada da telefonu açıp müzik dinliyoruz fil izliyoruz ya da video.şakır şakır su harcadığımızı nereden çıkardınız?
bir de onlari karistirma hemşire. Ona da, " tüyleri almak caiz degil, sac boyamak mekruh gibi " diye ahkam keserler😄😄

Şu kafadan istiyorum. Pırıl pırıl :KK70: Keşke böyle şeylere inanacak kadar IQ'um düşse de daha mutlu olsam 😬
Güldürdünüz ya :D Cidden keşke hayatımdaki en önemli dertlerden biri banyo yaparken totomu cinler gözetleyecek korkusu olsa ve düşünmemenin iç huzuruyla yaşayabilsem :D

Back
X