Böyle dışardan bakan gözler söylediğinde kendimde o gücü buluyorum daha çok sinir oluyorum ama bilmiyorum karmakarışığım..
Rezil olsun isitiyorum çünkü suçlu olan o hak etti diye düşünüyorum en azından beni hak etmiyo
Sonra içime kapanıyorum
Başkasını tercih etmesi zaten beni yiyip bitiriyo
Merhaba tr_lelli Allah yar ve yardimciniz olsun. Size yazabilmek icin siteye yeni üye oldum, üyelik ok.lenene kadar sizi kaybettim ama bir gün ugrastim aksamina buldum. Tatilie gidecektiniz gitmediniz sanirim.
Neden size yazmak istedigimi söylemek istiyorum. Benim de hikayem var tabii ki, sizin yasadiklariniz ve esinize olan alakaniz, ev hanimliginiz, aileler vs ve cogu sizinki ve benimki örtüstü hemde nasil....Yalnizca ufak farklar ve hatta sizin sartlariniz cok daha iyi...benim yasadigim berbat dönemde.
Söylememe inan gerek yok ayni ayni....seyler ne yerdeydim ne de gökte, bir yada iki kez büyük tartisma oldu ve ben suskunluga gömüldüm, ben ben degilim, kizim kucagimda daha 3 aylik. Hersey gecti kafamdan, her ihtimal, her olasilik, her durum, onla, onsuz, nasil, nicin, neden.....ama söylemistim evlenmeden her seye....her kosulda yaninda olmaya ...her zorluga varim ama sadakatsizlik olmaz, biter. Her seyi sildim kafamdan, gurur falan önemli degil hele ask ve sevgi de bence gurur asla olmamali...
Her seyi sildim kafamdan bu kocam olacak insanla yasayabilir miyim, yasayamaz miyim.....hic bir düsünceyi, bebegimle birlikte benim neyi, nasil yapacagimi, ne sartlarda, nasil....vs yapacagimi karistirmadan düsündüm. Nasil olsa Allahima siginip, onun izniyle bir cikis yolu bulurum ona inanip, güveniyorum, Yaradanim bir yol gösterir kizimla bana dedim.
Yani Güzel Hatun, iyi kalpli Hatun ben yanlizca ama yanlizca bunu düsündüm esimi halen es olarak sevip, sayabilirmiyim ona karilik yapabilir miyim? Ve baska hic bir sey düsünmeden acele de etmeden..kendimi tarta tarta..zaten kendimi biliyorum..neyi tasiyabilirim neyi tasiyamam..zaten yanlizca bu soruya odaklaninca hersey kenarda kaliyor ve önemini yitiriyor...gayet net kendi kendime cevabi verdim.
Simdi aklima gelen bir örnekle söylemeye calisayim, sanki hayatimiz bir bardagin icindeki su, onun o pis resimleri zeytinyag, ilk on günden sonra artik suyla zeytinyagini karistirmayi biraktim ne yaparsam yapayim zeytinyag üstte kaldi.
Sizin esinizin dediginin aynisini söyledi ....eger beni bu sekilde görsen resimde... öldürürdüm dedi, bak ben bunu yapmam ne de olsa kizimin babasisin dedim. Aslinda elimi neden kirleteyim deseymisim🍀🍀
Sunu önemle belirteyiim, bir sans verdim olmadi hanimlar ben yapamadim.
Siz sarlarinizi ve durumunuzu kücümsemeyin, özellikle de kendinizi asla kücümsemeyin asla. Allahin izni ile hersey yoluna girecek merak etmeyin, evladiniz, oglunuz en büyük, en güzel varliginiz.
Kahve icecegim kendi kendimi esir almisim hay Allah. Sevgilerimle.
Umarim bu size bi nebze olsun yardimci olur.