Aldatıldığımı öğrendim dünya başıma yıkıldı :(

haklısın kesinlikle ama yine de öyle dileklerde bulunma ALLAH ELBETTE BUNLARI YAŞATARAK BİZE Bİ LUTUF VERİYODUR belli olmaz rabbim daha kotusunden de korusun ... ama dedim ya ben sevgimden ve salaklığımdan da olabilir ondan uzak durmayı basaramıyorum istesemde onu merak etmeden yapamıyorum nasıl bi cezadır bu bana yapılan anlamadım... evet çalışmak gerek sen de mutlaka birlikte olsan da olmasan da calış derim bu her zaman insana guven veriyo ve kafanı dağıtman için bahane oluyo... ama benim borclarımızdan dolayı birikimim falan olamadı hep dedimki aman huzurumuz olsun da ac kalmıyoruz sonucta elimdeki maaşı da ona verdim ama sonuç bu... bundan sonra para konusunda destek olma mayı dusunuyorum evlilik içinde çunku kadın olarak su anda bunun eksikliğini hissediyorum... insallah gercek onların dediği gibidir ve biz yanılırız bunu ancak rabbimle onlar biliyo :(

Artık kafam hiç bişe almıyo
uyuyorum rüyalarıma giriyo
yemek yapıyorum aklım orda
Evden dışarı çıkmak istemiyorum
Sabah akşam müzik dinleyip içimdeki sesi bastırmak istiyorum duymim diye
sürekli ev temizliyorum kendimi yoruyorum düşünmim diye
Atıcam kafamdan yeter bu insan için mi üzüyorum kendimi en fazla defolur gider diyorum sonra kendime direniyorum..
Oda sürekli kendini haklı çıkarmak için savunuyo söyleniyo daha da sinir oluyorum.

Bak bunu ben dedim
Beni mi sevmiyosun?
Benden mi bıktın?
Benmiyim sorun?
Gidebilirsin (hatta defalarca kovdum eve almadım 20 dk kapının önünde yalvardı)
çık git hayatımdan gencim bırak hayatımı yaşim dedim..

Ben sensiz yapamam, senin peşini bırakmam,ölürüm de gitmem dedi..
başka napabilirim ki
Kolaylarına geliyo olsa gerek evde yemek pişiyo ütü yapılıyo bekleye var heycan olsun demek..
Aynısı yapsak neler olur acaba?

Yazık okadar zavallılar ki
All işte beni kandırdı sözde kaç ay? nereye kadar? nasıl?
Okadardı yalanı Allah mazlumun yanında her daim
Ben biliyorum ki Rabbimde acıdı bana ve aç gözünü dedi..

Bunlar tesadüf olamaz
Ben çantasındaki kağıtlara bakarken birden telefonun ışığı yandı dokunduğumuda hiç hatırlamıyorum telefona öyle gördüm telefonu İlahi adalet..

evet yalan asla saklanmaz ve biliyomusun konduramıyodum ama hep nedense uzak hissediyodum onu kendimden bana tavırları çok gergindi anlamadım zaten sıkıntılarımız vardı .... ama keske ustunae gidip o zaman araştırma yapsaymısım dedim belki daha net gorunurdu her sey ama neyseee... belki dedim ya bunda da bi hayır cıkacak ama ilk etapta ayrılmayı dusunemiyorum illa ki diyecek ben seni sevmedim ve onla birlikte oldumm ben de bu acı yuzunden ayrılığa katlanacam yoksa nasıl yaparım ben de bilmiyorum...
kadınla konusmak zor geldi o yuzden mail attım hostesmiş .o........... ağzıma geleni saymak istiyorum ona ama bana kotu bi şey soylemedi bosandım yalanından baska... ama bellki kasarın teki ve bizim salak nefsine hakim olamamış neydi amacım madem baska bi sey yok diyorum cevap yok niye bosandım dedin cevap yok bilmiyorum ne dusundumu bilmiyorum ama yanlış yaptığımı anladım vazgeçtim diyo eee salak mısın diyorum niye telde o resimleri bırakmasaydın madem hatanı da anladın en azından bana saygından kendine saygından silseydin her seyi ama gelmedi aklıma diyo

İHANET acısı öyle bi acı ki insanın yüreğini nasıl oyuyolar ,sanki mideme kramplar giriyo midem bulanıyo , tiksiniyorum... gercekten seven yapmaz deniyo ama bu boşluk anında insana nasıl bunu yapabildiriyo inan aklımı yiyecek gibi oluyorum , delirmek böle bi şeymiş içinde fırtınanın en şiddetlisi bütün organlarını parçalıyo ... gece uyurken riyasını goruyorum birebir inanamıyorum ağlayarak uyanıyorum, unutmak için bi şeyler yapalım dedik dışarı çıktık buraya onunla geldin mi diyorum her sey sanki onu çağrıştırıyo bana hangi gece onun hasretiyle eve gelmesini beklerken rızkımızı o kadınla yiyodu , toplantıdayım dediğinde meğer onlaymış diyorum, şehir dışına çıktığında onla mı gitti acabalar acabalar bu kadar yalanı soyleyen elindekini kaybetmemek adına onunla olmadığını da soyler mi acaba en buyuk mesele bu kafamda? eğer olduysa yeniden yıkılırım ne yapıcam? artık daha fazla sordukca o da daralıyo ve korkuyorum ...

istihareye mi yatsak acaba ?BERABERLİK HAYIRLI MI HAYIRSIZ MI? artık bunu deneyeceğim ama dedim ya korkuyorum ne kadar gerçekleri duymak istesem de o benim ilk aşkımdı ve oncesinde de baskası olmadı , resmen parçam gibi oldu ... insan kendi organını nasıl keser bunu nasıl yapıcam rabbim yardım etsin eğer gercek farklıysa...

dışardan kimse inanmaz bana öyle cok değer veriyodu ki surekli överdi milletin yanında yapma derdim insanların gozune batar , hep benim fedakalrlığımı anlatırdı ben olmadan yaşayamayacağını anlatırdı esine dostuna nasıl oldu da oldu anlamakta zorlanıyorum... ger ci artık hiç bişeyi kafam almıyo sen bi şeylerle uğraşabiliyosun ben sadece yemek o da zoraki temizlik falan 1 haftadır hak getire... iş yerime gitmem gerekiyo ama sanki herkes biliyo gibi kimsenin yuzune bakamıyorum, ya da onuma gelen herkese anlatıp sucum ne diye sormak istiyorum

Son düzenleme:
İHANET acısı öyle bi acı ki insanın yüreğini nasıl oyuyolar ,sanki mideme kramplar giriyo midem bulanıyo , tiksiniyorum... gercekten seven yapmaz deniyo ama bu boşluk anında insana nasıl bunu yapabildiriyo inan aklımı yiyecek gibi oluyorum , delirmek böle bi şeymiş içinde fırtınanın en şiddetlisi bütün organlarını parçalıyo ... gece uyurken riyasını goruyorum birebir inanamıyorum ağlayarak uyanıyorum, unutmak için bi şeyler yapalım dedik dışarı çıktık buraya onunla geldin mi diyorum her sey sanki onu çağrıştırıyo bana hangi gece onun hasretiyle eve gelmesini beklerken rızkımızı o kadınla yiyodu , toplantıdayım dediğinde meğer onlaymış diyorum, şehir dışına çıktığında onla mı gitti acabalar acabalar bu kadar yalanı soyleyen elindekini kaybetmemek adına onunla olmadığını da soyler mi acaba en buyuk mesele bu kafamda? eğer olduysa yeniden yıkılırım ne yapıcam? artık daha fazla sordukca o da daralıyo ve korkuyorum ...

istihareye mi yatsak acaba ?BERABERLİK HAYIRLI MI HAYIRSIZ MI? artık bunu deneyeceğim ama dedim ya korkuyorum ne kadar gerçekleri duymak istesem de o benim ilk aşkımdı ve oncesinde de baskası olmadı , resmen parçam gibi oldu ... insan kendi organını nasıl keser bunu nasıl yapıcam rabbim yardım etsin eğer gercek farklıysa...

Canım aynı aynı işte
Niye yaptın ben yanlış olduğunu fark ettim vazgeçtim diyo
niye resimler duruyo ben unuttum farkında bile değilim
Niye resim çektiriyosun ? neyi kanıtlıcan? kimse göstercen ben çekmedim onlar çekip attı diyo
herşeye bir cevap herşeye bir muhalefet
açıklamaları beni tatmin etmiyo o boku yiyosun resim çektirmek de nesi ya bu bildiğin gel bul bak napıyorum senden habersiz ne haltlar yiyorum bak nasıl boynuzluyorum gel boşa beni demek.
Şeytan dürtüyo yemin ederim

Eski konuları az çok bilen bilir bu yuvayı ayakda tutabilmek için onun ailesini karşımıza aldık!
Düzen bozduk, onlarla ilişiğimizi kestik sözde arkamda urdu yuvasına sahip çıktı ..

Ve bi kaç resimle beni aldattığını öğrendim!
Dünya başıma yıkıldı nefes alamıyorum bu adamla aynı ev yaşamam artık!
Napabilirim?
Aldatılanlar,aldatılıp boşananlar nolur bana yardım edin!
Ben bu adamı görmek istemiyorum
Bana akıl verin nolur ölseydimde bunları görmeseydim.

Dava açsam neler olur?
ne elde edebilirim bilir bir kişi bana yardım etsin =(

arkadaşım böyle bir durumda söylene bilecek pek bişey olmuyor malesef. ya aşkımızdan ya sosyal yetersizlıklerden yada cocuklarımızın hatrına cekiyoruz sineye bu durumları........ ama bana kalırsa kısa zamanda bu insandan ayrılmalısın. cünkü düşünün kü bir anne nekadar mutlu ve huzurlu olursa okadar güzel cocuk yetiştirir.......yani babasız kalır falan diye üzülmemeliyiz. babasız kalması sorunlu ve stresli bir ortamda büyümesinden daha iyidir cocukların. fakat dedim ya arkadaşım,senin konumunu ve şartlarını yaşama standartlarını bilemeyiz. neyi nekadar göze alabilirsin? bu senin tamamen iradene bağlı bir durum. bu yüzden kalbinin sesini dinle.......... kaygılarla korkularla acabalarla bu durum cözülmez. hele ki her kafadan bir ses cıkıp iyice kafan karışırsa daha yalnış kararlar alabilirsin. allah yar ve yardımcın olsun. sevgilerimle.

Canım aynı aynı işte
Niye yaptın ben yanlış olduğunu fark ettim vazgeçtim diyo
niye resimler duruyo ben unuttum farkında bile değilim
Niye resim çektiriyosun ? neyi kanıtlıcan? kimse göstercen ben çekmedim onlar çekip attı diyo
herşeye bir cevap herşeye bir muhalefet
açıklamaları beni tatmin etmiyo o boku yiyosun resim çektirmek de nesi ya bu bildiğin gel bul bak napıyorum senden habersiz ne haltlar yiyorum bak nasıl boynuzluyorum gel boşa beni demek.
Şeytan dürtüyo yemin ederim

çok haklısın arkadaşım inan duygularını sorgularını aynısı ben de de var ama sakin olmaya calış lutfen sen de...
bakalım zaman gostersin bize en azından pişman olmayız daha sonra denemedik belki haklıdır demeyiz.
ALLAH gostersin bize gerceği daha net ya da kendileri itiraf etsinler... biraz zaman gecsin ve acımızı hissettirelim onlara onlarda en az bizim kadar cekşin bu acıyı ki bidaha tövbe desinler... ama sunu unutma çok uzak durma ki sana gercek dununcelerini acıklamasına konusmasına musade et ve mutlu zamanlar da gecirmeye calış... belki o zaman herseyi gerçeğiyle öğrenme otamı olur ve beklemediği bi anda her seyi unuttu dediği anda su yüne cıkan gercek okat gibi yapışır yuzlerine ve çok daha pişman olurlar bizi kaybettiklerine...

arkadaşım böyle bir durumda söylene bilecek pek bişey olmuyor malesef. ya aşkımızdan ya sosyal yetersizlıklerden yada cocuklarımızın hatrına cekiyoruz sineye bu durumları........ ama bana kalırsa kısa zamanda bu insandan ayrılmalısın. cünkü düşünün kü bir anne nekadar mutlu ve huzurlu olursa okadar güzel cocuk yetiştirir.......yani babasız kalır falan diye üzülmemeliyiz. babasız kalması sorunlu ve stresli bir ortamda büyümesinden daha iyidir cocukların. fakat dedim ya arkadaşım,senin konumunu ve şartlarını yaşama standartlarını bilemeyiz. neyi nekadar göze alabilirsin? bu senin tamamen iradene bağlı bir durum. bu yüzden kalbinin sesini dinle.......... kaygılarla korkularla acabalarla bu durum cözülmez. hele ki her kafadan bir ses cıkıp iyice kafan karışırsa daha yalnış kararlar alabilirsin. allah yar ve yardımcın olsun. sevgilerimle.

Sevgiden çok hırsım var artık keşke herşey kolay olsa ve bitse sadece bir rüya olsa ve ben uyansam..
Ya da gitse herşey daha kolay olurdu belki.
Teşekkür ederim canım Allah tüm dardakilerin yardımcısı olsun

çok haklısın arkadaşım inan duygularını sorgularını aynısı ben de de var ama sakin olmaya calış lutfen sen de...
bakalım zaman gostersin bize en azından pişman olmayız daha sonra denemedik belki haklıdır demeyiz.
ALLAH gostersin bize gerceği daha net ya da kendileri itiraf etsinler... biraz zaman gecsin ve acımızı hissettirelim onlara onlarda en az bizim kadar cekşin bu acıyı ki bidaha tövbe desinler... ama sunu unutma çok uzak durma ki sana gercek dununcelerini acıklamasına konusmasına musade et ve mutlu zamanlar da gecirmeye calış... belki o zaman herseyi gerçeğiyle öğrenme otamı olur ve beklemediği bi anda her seyi unuttu dediği anda su yüne cıkan gercek okat gibi yapışır yuzlerine ve çok daha pişman olurlar bizi kaybettiklerine...

Söylediği her sözü beynime yazıyorum defalarca her gün sorup çeliştirmeye çalışıyorum yani kelimeleri çelişiyomu diye yalan nede olsa unutulur
Ne dediğini unutur yani ama papağan gibi şuan illa unutup çelişcek eğer yalansa denemeye devam edicem elime ne geçcekse artık =(
Bir başkasıyla olma düşüncesi içimi yiyo
katlananlar nasıl katlanır ya ne zor bişi bu büyle Rabbim bizi neyle sınıyo böyle=(

Söylediği her sözü beynime yazıyorum defalarca her gün sorup çeliştirmeye çalışıyorum yani kelimeleri çelişiyomu diye yalan nede olsa unutulur
Ne dediğini unutur yani ama papağan gibi şuan illa unutup çelişcek eğer yalansa denemeye devam edicem elime ne geçcekse artık =(
Bir başkasıyla olma düşüncesi içimi yiyo
katlananlar nasıl katlanır ya ne zor bişi bu büyle Rabbim bizi neyle sınıyo böyle=(

Bu acıyla yaşayabileceğine inanıyormusun
GERÇEKTEN BUNU İYİ DÜŞÜN

sevgiden çok hırsım var artık keşke herşey kolay olsa ve bitse sadece bir rüya olsa ve ben uyansam..
Ya da gitse herşey daha kolay olurdu belki.
Teşekkür ederim canım allah tüm dardakilerin yardımcısı olsun

canım evet herkesin şartları ve durumları farklı olabilir ...
Hayat keske bu kadar siyah ve beyaz olsa ...

Tabi ki artık kendimizi çok daha iyi dusunme zamanı
ama bunu anlamak için acele hareket etmemek gerek diyorum en azından kendi adıma
bu kadar emeği boşa vermedim ...olacaksa ayrılık evet olacak ama çok gecerli ve
duzeltilemez hata sonucu...
Kadın olmak bu zaten ...
Erkek olsa aynı şey onlara yapılsa dinlemez bile!
Ama artık hayatta asla buyuk konusmamak gerek bunu anladım...
Rabbimden senin için de guzel bir hayat dileyeceğim ...
Bizim için her şey belki şimdi çok zor ama biliyorum ki rabbim için her sey çok kolay
her seçim bir vazgeçiş sonuçta neyden vazgeçip , neyi sececeğimizi en iyi kendimiz karar vereceğiz
bu da rabbimden isteyerek olacak dua ederek ......
Allah kolaylık versin ve kararımızın da hakkımızda hayırlısı olması duasıyla...
Kendine dikkat et mutlaka her güçlükte bir kolaylık vardır ...:43:

BEN DE BUNLARI YAŞAMADAN ÖNCE ARKADAŞIMA ASLA AFFETME , BEN DE AFFETMEM DERDİM O YUZDEN BURDA YÖNLENDİRMEK ÇOK YANLIŞ ÇUNKU BİR YUVADAN BAHSEDİYORUZ...

Son düzenleme:
Bu acıyla yaşayabileceğine inanıyormusun
GERÇEKTEN BUNU İYİ DÜŞÜN
Yaşayamıcam =(
Çünkü zerre aklımdan çıkmıyo ve çıkmıcak ama çok savunmasızım
Çok kötü yerden vurdu beni
Bukadarını beklemiyodum..
Zaten okadarınıda yapmaz dediklerimiz değilmi tam da okadarını yapanlar..
canım evet herkesin şartları ve durumları farklı olabilir ...
Hayat keske bu kadar siyah ve beyaz olsa ...

Tabi ki artık kendimizi çok daha iyi dusunme zamanı
ama bunu anlamak için acele hareket etmemek gerek diyorum en azından kendi adıma
bu kadar emeği boşa vermedim ...olacaksa ayrılık evet olacak ama çok gecerli ve
duzeltilemez hata sonucu...
Kadın olmak bu zaten ...
Erkek olsa aynı şey onlara yapılsa dinlemez bile!
Ama artık hayatta asla buyuk konusmamak gerek bunu anladım...
Rabbimden senin için de guzel bir hayat dileyeceğim ...
Bizim için her şey belki şimdi çok zor ama biliyorum ki rabbim için her sey çok kolay
her seçim bir vazgeçiş sonuçta neyden vazgeçip , neyi sececeğimizi en iyi kendimiz karar vereceğiz
bu da rabbimden isteyerek olacak dua ederek ......
Allah kolaylık versin ve kararımızın da hakkımızda hayırlısı olması duasıyla...
Kendine dikkat et mutlaka her güçlükte bir kolaylık vardır ...:43:

BEN DE BUNLARI YAŞAMADAN ÖNCE ARKADAŞIMA ASLA AFFETME , BEN DE AFFETMEM DERDİM O YUZDEN BURDA YÖNLENDİRMEK ÇOK YANLIŞ ÇUNKU BİR YUVADAN BAHSEDİYORUZ...

Dışarıdan bakınca bende birine akıl vericek olsam affetme 1 defa yapan yine yapar derdim ama gerçekden içinde olunca çok acı gücün kalmıyo sanki bitmişsin can çekişiyo gibi oluyosun..
Şuan o gücü bulamıyorum kendimde
Uğraşmak,ona buna laf anlatmak,birilerine cevap vermek,babamla muhattap olmak,çocuğuma anlatmak,onun ailesini sevindirmek,kendimi 0'dan bir düzen kurmak,onun rahatsız etmelerine(ki edicek çünkü bendaha öncede bu gibi bi durum yaşadım malımı biliyorum yani) katlanmak gücüm yok arkadaşlar zavallının biriyim bukadar basit!

yaşayamıcam =(
çünkü zerre aklımdan çıkmıyo ve çıkmıcak ama çok savunmasızım
çok kötü yerden vurdu beni
bukadarını beklemiyodum..
Zaten okadarınıda yapmaz dediklerimiz değilmi tam da okadarını yapanlar..

Dışarıdan bakınca bende birine akıl vericek olsam affetme 1 defa yapan yine yapar derdim ama gerçekden içinde olunca çok acı gücün kalmıyo sanki bitmişsin can çekişiyo gibi oluyosun..
şuan o gücü bulamıyorum kendimde
uğraşmak,ona buna laf anlatmak,birilerine cevap vermek,babamla muhattap olmak,çocuğuma anlatmak,onun ailesini sevindirmek,kendimi 0'dan bir düzen kurmak,onun rahatsız etmelerine(ki edicek çünkü bendaha öncede bu gibi bi durum yaşadım malımı biliyorum yani) katlanmak gücüm yok arkadaşlar zavallının biriyim bukadar basit!

hiç de zavallı değilsin kendini suçlama evet şuan çözüm bulamıyoruz belki ama biraz akışına bırak bakalım evet çok zor katlanmak ben de aynı şüphelerle yaşıyorum ama fazla dusunmemeye calışıyorum o konuyu . Elbet şoku atlatalım bu sürecte onları da değerlendirme sansımız var ve evet gercekten çok çelişkili bir durum varsa ve gururumuzu kıracaksa uzuatmanın anlamı kalmaz ... şu anda onlar utansın , onlar acı çeksin bence yapan onlar cunku asla bahanesi yok ama bazı şeyler herşeyi yakmaya değmez, çunku öğreniyorum ki cogu erkek bunu malesef esine hissettirmeden ve ya hissettirerek yapıyo asla izahı yok ama dedim ya erkek nefsi malesef... Her erkek yapmaz biliyorum ama zamanla pişman olmalarını görmek gerek ... Ama asla kendini değersiz bulma belki bizde hata yaptık ama bu bahane olamaz kendine guven ve karsısında dik dur ki... Seni kaybetmekten sana hata yapmaktan ödü kopsun... Her sey insallah bi şekilde yoluna girecektir buna inan arkadaşım...

hiç de zavallı değilsin kendini suçlama evet şuan çözüm bulamıyoruz belki ama biraz akışına bırak bakalım evet çok zor katlanmak ben de aynı şüphelerle yaşıyorum ama fazla dusunmemeye calışıyorum o konuyu . Elbet şoku atlatalım bu sürecte onları da değerlendirme sansımız var ve evet gercekten çok çelişkili bir durum varsa ve gururumuzu kıracaksa uzuatmanın anlamı kalmaz ... şu anda onlar utansın , onlar acı çeksin bence yapan onlar cunku asla bahanesi yok ama bazı şeyler herşeyi yakmaya değmez, çunku öğreniyorum ki cogu erkek bunu malesef esine hissettirmeden ve ya hissettirerek yapıyo asla izahı yok ama dedim ya erkek nefsi malesef... Her erkek yapmaz biliyorum ama zamanla pişman olmalarını görmek gerek ... Ama asla kendini değersiz bulma belki bizde hata yaptık ama bu bahane olamaz kendine guven ve karsısında dik dur ki... Seni kaybetmekten sana hata yapmaktan ödü kopsun... Her sey insallah bi şekilde yoluna girecektir buna inan arkadaşım...

Umarım herşey dediğin gibi olur canım.
Artık huzur istiyorum bir parçacık sadece huzur

şimdi anlamadığım bu adamı boşamayacaksınız öyle görünüyor da,
e yıllarcada böyle küs kalamyacağınıza göre o adama nasıl kadınlık yapacaksınız bida.
yada yapacaksanız nasıl unutacaksınız nasıl üstesinden geleceksiniz.
ya da unutmayacaksanız birdaha ona eş olmayacaksanız evli kalmanın ne mantığı olacak????

şimdi anlamadığım bu adamı boşamayacaksınız öyle görünüyor da,
e yıllarcada böyle küs kalamyacağınıza göre o adama nasıl kadınlık yapacaksınız bida.
yada yapacaksanız nasıl unutacaksınız nasıl üstesinden geleceksiniz.
ya da unutmayacaksanız birdaha ona eş olmayacaksanız evli kalmanın ne mantığı olacak????

İnanın ki hiç bişe bilmiyorum sanki elim kolum bağlandı öyle oturuyorum =(

İnanın ki hiç bişe bilmiyorum sanki elim kolum bağlandı öyle oturuyorum =(

tr-lelli ilk okuduğumda kendimi sana çok yakın hissettim. o yüzden günlerdir takip ediyorum seni yazıyorum.
ama bire kadın olarak yaptıklarını çok mantık dışı buluyorum.
ya o adam bir saatlik, 1 günlük her neyse o kadını sana tercih etmiş. yanına oturmuş, onu arzulamış belki senleyken onu düşünüp fantazi yapmış......
ama sen hala o adamı eve alıyor bir de yemek veriyorsun. konu komşuya rezil olmayayım yok ailesi sevinmesin.....
benim anladığım kadarıyla boşamayacaksın o adamı onun da yaptığı yanına kar kalacak.
ama en azından kadınlık gururun ve akıl sağlığın için kov adamı evden. nasıl yanına yaklaştırıyosun hala nasıl zırvalarını dinliyosun, bide mükafat gibi adamla yemeğe gidiyorsun. sen baştan kendini sömürülmeye kullanılmaya aday gösteriyorsun.
benim mantığım almıyor arkadaşım.
gitmiyor diyorsun. hele bir rezalet çıkar, ne mal olduğunu görsün konu komşu nasıl def olup gidiyor.
çekme o adinin suratını. görmezsen daha çabuk sarılır yaraların.....

Son düzenleme:
tr-lelli ilk okuduğumda kendimi sana çok yakın hissettim. o yüzden günlerdir takip ediyorum seni yazıyorum.
ama bire kadın olarak yaptıklarını çok mantık dışı buluyorum.
ya o adam bir saatlik, 1 günlük her neyse o kadını sana tercih etmiş. yanına oturmuş, onu arzulamış belki senleyken onu düşünüp fantazi yapmış......
ama sen hala o adamı eve alıyor bir de yemek veriyorsun. konu komşuya rezil olmayayım yok ailesi sevinmesin.....
benim anladığım kadarıyla boşamayacaksın o adamı onun da yaptığı yanına kar kalacak.
ama en azından kadınlık gururun ve akıl sağlığın için kov adamı evden. nasıl yanına yaklaştırıyosun hala nasıl zırvalarını dinliyosun, bide mükafat gibi adamla yemeğe gidiyorsun. sen baştan kendini sömürülmeye kullanılmaya aday gösteriyorsun.
benim mantığım almıyor arkadaşım.
gitmiyor diyorsun. hele bir rezalet çıkar, ne mal olduğunu görsün konu komşu nasıl def olup gidiyor.
çekme o adinin suratını. görmezsen daha çabuk sarılır yaraların.....

Böyle dışardan bakan gözler söylediğinde kendimde o gücü buluyorum daha çok sinir oluyorum ama bilmiyorum karmakarışığım..
Rezil olsun isitiyorum çünkü suçlu olan o hak etti diye düşünüyorum en azından beni hak etmiyo
Sonra içime kapanıyorum
Başkasını tercih etmesi zaten beni yiyip bitiriyo

Böyle dışardan bakan gözler söylediğinde kendimde o gücü buluyorum daha çok sinir oluyorum ama bilmiyorum karmakarışığım..
Rezil olsun isitiyorum çünkü suçlu olan o hak etti diye düşünüyorum en azından beni hak etmiyo
Sonra içime kapanıyorum
Başkasını tercih etmesi zaten beni yiyip bitiriyo

Merhaba tr_lelli Allah yar ve yardimciniz olsun. Size yazabilmek icin siteye yeni üye oldum, üyelik ok.lenene kadar sizi kaybettim ama bir gün ugrastim aksamina buldum. Tatilie gidecektiniz gitmediniz sanirim.

Neden size yazmak istedigimi söylemek istiyorum. Benim de hikayem var tabii ki, sizin yasadiklariniz ve esinize olan alakaniz, ev hanimliginiz, aileler vs ve cogu sizinki ve benimki örtüstü hemde nasil....Yalnizca ufak farklar ve hatta sizin sartlariniz cok daha iyi...benim yasadigim berbat dönemde.

Söylememe inan gerek yok ayni ayni....seyler ne yerdeydim ne de gökte, bir yada iki kez büyük tartisma oldu ve ben suskunluga gömüldüm, ben ben degilim, kizim kucagimda daha 3 aylik. Hersey gecti kafamdan, her ihtimal, her olasilik, her durum, onla, onsuz, nasil, nicin, neden.....ama söylemistim evlenmeden her seye....her kosulda yaninda olmaya ...her zorluga varim ama sadakatsizlik olmaz, biter. Her seyi sildim kafamdan, gurur falan önemli degil hele ask ve sevgi de bence gurur asla olmamali...

Her seyi sildim kafamdan bu kocam olacak insanla yasayabilir miyim, yasayamaz miyim.....hic bir düsünceyi, bebegimle birlikte benim neyi, nasil yapacagimi, ne sartlarda, nasil....vs yapacagimi karistirmadan düsündüm. Nasil olsa Allahima siginip, onun izniyle bir cikis yolu bulurum ona inanip, güveniyorum, Yaradanim bir yol gösterir kizimla bana dedim.

Yani Güzel Hatun, iyi kalpli Hatun ben yanlizca ama yanlizca bunu düsündüm esimi halen es olarak sevip, sayabilirmiyim ona karilik yapabilir miyim? Ve baska hic bir sey düsünmeden acele de etmeden..kendimi tarta tarta..zaten kendimi biliyorum..neyi tasiyabilirim neyi tasiyamam..zaten yanlizca bu soruya odaklaninca hersey kenarda kaliyor ve önemini yitiriyor...gayet net kendi kendime cevabi verdim.
Simdi aklima gelen bir örnekle söylemeye calisayim, sanki hayatimiz bir bardagin icindeki su, onun o pis resimleri zeytinyag, ilk on günden sonra artik suyla zeytinyagini karistirmayi biraktim ne yaparsam yapayim zeytinyag üstte kaldi.

Sizin esinizin dediginin aynisini söyledi ....eger beni bu sekilde görsen resimde... öldürürdüm dedi, bak ben bunu yapmam ne de olsa kizimin babasisin dedim. Aslinda elimi neden kirleteyim deseymisim🍀🍀

Sunu önemle belirteyiim, bir sans verdim olmadi hanimlar ben yapamadim.
Siz sarlarinizi ve durumunuzu kücümsemeyin, özellikle de kendinizi asla kücümsemeyin asla. Allahin izni ile hersey yoluna girecek merak etmeyin, evladiniz, oglunuz en büyük, en güzel varliginiz.
Kahve icecegim kendi kendimi esir almisim hay Allah. Sevgilerimle.

Umarim bu size bi nebze olsun yardimci olur.

Merhaba tr_lelli Allah yar ve yardimciniz olsun. Size yazabilmek icin siteye yeni üye oldum, üyelik ok.lenene kadar sizi kaybettim ama bir gün ugrastim aksamina buldum. Tatilie gidecektiniz gitmediniz sanirim.

Neden size yazmak istedigimi söylemek istiyorum. Benim de hikayem var tabii ki, sizin yasadiklariniz ve esinize olan alakaniz, ev hanimliginiz, aileler vs ve cogu sizinki ve benimki örtüstü hemde nasil....Yalnizca ufak farklar ve hatta sizin sartlariniz cok daha iyi...benim yasadigim berbat dönemde.

Söylememe inan gerek yok ayni ayni....seyler ne yerdeydim ne de gökte, bir yada iki kez büyük tartisma oldu ve ben suskunluga gömüldüm, ben ben degilim, kizim kucagimda daha 3 aylik. Hersey gecti kafamdan, her ihtimal, her olasilik, her durum, onla, onsuz, nasil, nicin, neden.....ama söylemistim evlenmeden her seye....her kosulda yaninda olmaya ...her zorluga varim ama sadakatsizlik olmaz, biter. Her seyi sildim kafamdan, gurur falan önemli degil hele ask ve sevgi de bence gurur asla olmamali...

Her seyi sildim kafamdan bu kocam olacak insanla yasayabilir miyim, yasayamaz miyim.....hic bir düsünceyi, bebegimle birlikte benim neyi, nasil yapacagimi, ne sartlarda, nasil....vs yapacagimi karistirmadan düsündüm. Nasil olsa Allahima siginip, onun izniyle bir cikis yolu bulurum ona inanip, güveniyorum, Yaradanim bir yol gösterir kizimla bana dedim.

Yani Güzel Hatun, iyi kalpli Hatun ben yanlizca ama yanlizca bunu düsündüm esimi halen es olarak sevip, sayabilirmiyim ona karilik yapabilir miyim? Ve baska hic bir sey düsünmeden acele de etmeden..kendimi tarta tarta..zaten kendimi biliyorum..neyi tasiyabilirim neyi tasiyamam..zaten yanlizca bu soruya odaklaninca hersey kenarda kaliyor ve önemini yitiriyor...gayet net kendi kendime cevabi verdim.
Simdi aklima gelen bir örnekle söylemeye calisayim, sanki hayatimiz bir bardagin icindeki su, onun o pis resimleri zeytinyag, ilk on günden sonra artik suyla zeytinyagini karistirmayi biraktim ne yaparsam yapayim zeytinyag üstte kaldi.

Sizin esinizin dediginin aynisini söyledi ....eger beni bu sekilde görsen resimde... öldürürdüm dedi, bak ben bunu yapmam ne de olsa kizimin babasisin dedim. Aslinda elimi neden kirleteyim deseymisim

Sunu önemle belirteyiim, bir sans verdim olmadi hanimlar ben yapamadim.
Siz sarlarinizi ve durumunuzu kücümsemeyin, özellikle de kendinizi asla kücümsemeyin asla. Allahin izni ile hersey yoluna girecek merak etmeyin, evladiniz, oglunuz en büyük, en güzel varliginiz.
Kahve icecegim kendi kendimi esir almisim hay Allah. Sevgilerimle.

Umarim bu size bi nebze olsun yardimci olur.

Öncelikle çok teşekkür ederim konumla sorunumla ilgilendiğiniz bana zaman ayırdığınız için..
Sanırım siz boşandınız(ben öyle anladım okuduğumdan)
Ben de tabiki ve asla! aldatmam
Ama bu soruyu sormak istedim acımı anlaması için..
Düşünsene dedin ben bi adamla sarmaş dolaş resimler çektiriyorum ve alkollüydüm başka bişi olmadı zaten diyorum dedim..
Düşüncesi bile mide bulandırıcı..
Bu lafları benim ağzıma bile adırmayan adamda tamda bukadarını(belki daha fazlasını) yaptı.
Bir kadın unutmaz, içi yanar belki unutmuş gibi yapar,sessizce ağlar,şarkılar dinler, o şarkıların kendi için yazılmış olduğunu düşünür, neden ben? sorusunu sorar, yanar, yıkılır,işini gücünü yapar,çocuğuyla ilgilenir vs vs ama kalbi acır..
Güveni kaybolur
Saygısını yitirir
Ağız dolusu sövmek ister yinede aynaya bakar ve kendine yakıştıramaz..
Bu adamın anlık hevesleri uğruna benim dünyam başıma yıkıldı..
ötesi var mı
yok!

Son düzenleme:
Bu arada 2 gündür tartışmalar hat safhada..
Yediremiyorum gururuma
Yemek yiyip gidiyo (kahvede çay içicem diye çıkıyo)
Zaten onunla beraber yemiyorum, oturmuyorum,uyumuyorum..
Sadece kavga ediyoruz
Kendime hakim olamıyorum,susamıyorum,ağlıyorum,lanet ediyorum..
1 haftadır işimi yapamıyorum, uyuyamıyorum, yiyemiyorum, nefes alamıyorum, hayatım alt üst oldu diyo
Kendinede zarar veriyosun banada diyo
Hala boşver,unut,sus modunda..
Benim laflarımı dinlememek için evden kaçıyo Bi de geri gelmese bi de defolup gittiği yerde kalsa dönmese geri
O eve gelince benim şarteller atıyo onu görünce küplere biniyorum
Görmediğim zamanlarda azıcıkda olsa unutuyorum, oyalanıyorum bi şekilde..

Böyle nereye kadar gidicek,zaman herşeyin ilacımıdır bilmiyorum kızlar..
Tek bildiğim onu görünce o kadın geliyo aklıma hepsi bu. En azından şuan böyle

Ben de dengesizleştim..
Bir bakıyosunuz iyiyim ,sakinim,gayet sessiz,işimi yapıyorum,çocuğumla ilgileniyorum
Bi bakıyosunuz içime canavar girmiş gözlerimden ateşler çıkıyo ağlama krizlerine giriyorum,kapıları vuruyorum,çok sesli müzik dinleyip içimdeki isyanı bastırıyorum, ona ağız dolusu sayıyorum söyleniyorum

Kendimide kaybettim.. Geçmiş olsun bana

Back
X