- Konu Sahibi fistikli_dondurma
-
Nerden başlasam bilmiyorum,berbat bir geceydi:
annemler bizde oturuyorduk eşim eve geldi lavaboya girdi şeytan dürttü mesajlarını açtım
erkek ismiyle kaydettiği biriyle aşkımlar canımlar mesajlaşmalar
gözüm döndü hemen annemlerin yanına koştum mesajları okuttuyorken eşim telefonunndaki mesajlarını
sildiğini unutmuş oldugunu anllamış olacakki lavabodan fırladı telefonum nerde telefonum nerde diye
ben ağlama krizine girdim telefonu zorla elimden aldı ve mesajları sildi
benim değil elemanım sevgilisiyle mesajlaşmış dedi
elemanı arayıp hoparlöre verdi tabi odaona arka çıktı,
kadını aradı ben ağlayıp bağırıp çağırıyordum çünkü kesinlikle inanmadım.
kadında elemanıyla konuştugunu söledi;bende bir sürü hakaret ettim ona inanmadım çünkü
keşke kendimi düşürmeseydim çok pişman oldum
ardından hemen eşimin(ki eşim demek istemiyorum artık)
geldiler oğlumuz yapmaz etmez onu gebertiriz yanlış anlamışsın gibi bir sürü laf kalabalığı yapıp barıştırıp gittiler
işin garibi kendi ailemde onların tarafında
ama ben inanmıyorum yüzüne bakmak istemiyorum aynı ortamda asla kalamam
haliyle ya o ya ben evden gitmeliydik
çocukların düzeni bozulmasın diye ona gitmesini söyledim kafamı dinlemeye ihtiyacım var,
3 gündür yanlızız çocuklarla
ailem bana düşman oldu
gerçi hiçbirine ihtiyacım yok ama o adamdan çok ailemin yaptıgı canımı yakıyor
çok yanlız hissediyorum
içimi dökmek istedim;kendimi çocuklarım için toplamam ve bir karar vermem gerek...
bi insan telefonunu neden başkasına verir ki ben vermem şahsen..
artı hadi verdi öyle msjlar var eleman konuştu eee isim neden erkek ismi ile kayıtlı?
madem kendisi konuşmadı ne die o kadar panik olup teli arayıp durdu?
zaten asla inanmıyorum
yani böyle bişeye inanılmazki
ogün çırpındım neden kayıtlı dedim
kimse beni dinlemedi...
Ben anlamıyorum bu erkekleri ya başka birine neden ihtiyac duyarlar cnm şuan ki pskilojini anlayabiliyorum erkeklerin ruhunda var bu hemen zeytinyağı gibi suyun üstüne çıkarlar bi bakmışsın haklıyken haksız olmuşsun bence hemen alevlenmiycektin ele alınabilir kanıtlar cıkarsaydın ortaya takip et mesela internetten konuşma kayıtlarına baktınmı ?
e işte onun değilmiş akşam abisi geldi onun mesaj hakkı yok diye bazen bendende alıyor falan dedieşin açıklama yapmadı mı peki?
artı msjlar kendisine ait değil madem ne die silme gereği duydu hemen ?
telefonum baskasındaydı yalanıda moda oldu son zamanlarda
hıc ınandırıcı gelmedı bana
calısıyormusunuz?
yani ben mesajları kendi ailemin gözüne soktum yine inanmadılar
kanıtlarım ne işe yarayacakki
ben biliyorum ya
başkaları inanmasada umurumda değil
ama işte kendi kanından insanların sana değilde ona inanması
Nerden başlasam bilmiyorum,berbat bir geceydi:
annemler bizde oturuyorduk eşim eve geldi lavaboya girdi şeytan dürttü mesajlarını açtım
erkek ismiyle kaydettiği biriyle aşkımlar canımlar mesajlaşmalar
gözüm döndü hemen annemlerin yanına koştum mesajları okuttuyorken eşim telefonunndaki mesajlarını
sildiğini unutmuş oldugunu anllamış olacakki lavabodan fırladı telefonum nerde telefonum nerde diye
ben ağlama krizine girdim telefonu zorla elimden aldı ve mesajları sildi
benim değil elemanım sevgilisiyle mesajlaşmış dedi
elemanı arayıp hoparlöre verdi tabi odaona arka çıktı,
kadını aradı ben ağlayıp bağırıp çağırıyordum çünkü kesinlikle inanmadım.
kadında elemanıyla konuştugunu söledi;bende bir sürü hakaret ettim ona inanmadım çünkü
keşke kendimi düşürmeseydim çok pişman oldum
ardından hemen eşimin(ki eşim demek istemiyorum artık)
geldiler oğlumuz yapmaz etmez onu gebertiriz yanlış anlamışsın gibi bir sürü laf kalabalığı yapıp barıştırıp gittiler
işin garibi kendi ailemde onların tarafında
ama ben inanmıyorum yüzüne bakmak istemiyorum aynı ortamda asla kalamam
haliyle ya o ya ben evden gitmeliydik
çocukların düzeni bozulmasın diye ona gitmesini söyledim kafamı dinlemeye ihtiyacım var,
3 gündür yanlızız çocuklarla
ailem bana düşman oldu
gerçi hiçbirine ihtiyacım yok ama o adamdan çok ailemin yaptıgı canımı yakıyor
çok yanlız hissediyorum
içimi dökmek istedim;kendimi çocuklarım için toplamam ve bir karar vermem gerek...
e işte onun değilmiş akşam abisi geldi onun mesaj hakkı yok diye bazen bendende alıyor falan dedi
açıklamaları bu.
evet çalışıyorum.
Şeytan kanı var galiba Allahım sabır versin sana cnm
onu değil şunu soruyorum ne die isim erkek olarak kayıtlıymış bunun için nasıl bir açıklama yaptı?
ben öyle olduğunu hissediyorumYalan söylediğine emin misin, söylediği gibi olma ihtimali var mı?
işte o kaydetmemiş elemanı kaydetmiş..suçu yokmuş günahını alıyormuşum
onu değil şunu soruyorum ne die isim erkek olarak kayıtlıymış bunun için nasıl bir açıklama yaptı?
Yok üç gündür babaları yok gayette iyi gidiyor çok şükür deniyoruz inşallah hayırlısı olur bizim için.Canim ne denir bilemedim cok gecmis olsun ben bu tur konularda erkek yada baskalari ne derse desin kadinlarin Dogru olani hissettiklerini dusunuyorum.Sana ayril yada ayrilma diyemem bana dusmez hakkinda en Dogru karari yine sen verirsin sana tek tavsiyem sakin yok cocuklarim var babasiz naparlar diye degil bana saygi duymayan ve artik guvenemedigim bi insanla omur gecirebilirmiyim diye dusun.Bu buyuklere helede kadinin ailesina akil sir erdiremiyorum bazi seyler gözlerine giriyo hala yok oyle degildir, olmamistir, yapamistir adamdan daha cok onlar inakar ediyo.temelden sarsilan bir eve girin oturun diyolar yani
ben öyle olduğunu hissediyorum
doğru olma ihtimali çok agır basıyor.
işte o kaydetmemiş elemanı kaydetmiş..suçu yokmuş günahını alıyormuşum
allah yanıma bırakmayacaakmış....
Yok üç gündür babaları yok gayette iyi gidiyor çok şükür deniyoruz inşallah hayırlısı olur bizim için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?