- 23 Ekim 2009
- 18.527
- 3.908
- 773
- Konu Sahibi fistikli_dondurma
-
sms yapmak kac para Allah askına ya 10 tl ye bıle heryone sms varevet çalışıyorum.
ben öyle olduğunu hissediyorum
doğru olma ihtimali çok agır basıyor.
Nerden başlasam bilmiyorum,berbat bir geceydi:
annemler bizde oturuyorduk eşim eve geldi lavaboya girdi şeytan dürttü mesajlarını açtım
erkek ismiyle kaydettiği biriyle aşkımlar canımlar mesajlaşmalar
gözüm döndü hemen annemlerin yanına koştum mesajları okuttuyorken eşim telefonunndaki mesajlarını
sildiğini unutmuş oldugunu anllamış olacakki lavabodan fırladı telefonum nerde telefonum nerde diye
ben ağlama krizine girdim telefonu zorla elimden aldı ve mesajları sildi
benim değil elemanım sevgilisiyle mesajlaşmış dedi
elemanı arayıp hoparlöre verdi tabi odaona arka çıktı,
kadını aradı ben ağlayıp bağırıp çağırıyordum çünkü kesinlikle inanmadım.
kadında elemanıyla konuştugunu söledi;bende bir sürü hakaret ettim ona inanmadım çünkü
keşke kendimi düşürmeseydim çok pişman oldum
ardından hemen eşimin(ki eşim demek istemiyorum artık)
geldiler oğlumuz yapmaz etmez onu gebertiriz yanlış anlamışsın gibi bir sürü laf kalabalığı yapıp barıştırıp gittiler
işin garibi kendi ailemde onların tarafında
ama ben inanmıyorum yüzüne bakmak istemiyorum aynı ortamda asla kalamam
haliyle ya o ya ben evden gitmeliydik
çocukların düzeni bozulmasın diye ona gitmesini söyledim kafamı dinlemeye ihtiyacım var,
3 gündür yanlızız çocuklarla
ailem bana düşman oldu
gerçi hiçbirine ihtiyacım yok ama o adamdan çok ailemin yaptıgı canımı yakıyor
çok yanlız hissediyorum
içimi dökmek istedim;kendimi çocuklarım için toplamam ve bir karar vermem gerek...
Aileniz de olsa bu konuda farklı düşünüyor olabilirsiniz. Belki de onlar da farkındalar ama aldatılmayı ayrılmak için bir sebep olarak görmüyorlar ama bunu açık açık da ifade edemiyorlar o yüzden onlar inanmış gibi görünerek sizi de inandırmaya çalışıyorlar.
Dediklerinize ve hissettiklerinize bakılırsa haklısınız ama %0.1 de olsa doğru söylüyor olma ihtimali de var kimseye haksızlık etmek istemem.
bence aldatmayı ayrılma gerekçesi olarak görmüyorlar değil, bu herkes için gerekçedir ama ayrılır, ayrılmaz kişilerin durumlarını bağlar. Bu moda onların zamanında yoktu. Yani cep telefonları ve başkasına verilip mesajlaşma düzmecesi onların zamanında olmadığı için bu kurmacaya karşı damatlarına/oğullarına bunu konduramıyorlar. Yani senaryo mantıklı geliyor.
seni çok iyi anlıyorum canım bundan 1 ay kadar önce aynı durumu bende yaşadım eşimle ayrı şehirlerde iş nedeni ile kaldığımızda tesadüfen eski telefonunu kullanmak zorunda kaldım bundan 8 yada 9+ ay önce bir kızla msjlaşmış ve mesajlar kayıtlı kalmış kendi kartımı takmama rağmen gördüm,çok kötü oldum içim içimi yedim söylesemmi söylemesemmi diye o sırada evde yoktu ve kızın resmide vardı çok güzel bir kız ilişkinin boyutunu bilmiyorum ama aşkımlar canımlar yazılmış ki eşim bana demez bu laflarıama eşimi sevdiğimden değilde çalışmama rağmen eğer ayrılırsam çok zor bir hayatım olacağından şimdi bunları anlatsam uzun sürer ama demedim diyemedim ona bunu gördüğümü sinirlerim harap bir türlü içimden atamadım söylemek istemedim çünkü devam edeceğim için gururum engeldi yaniiii tek değilsin yaaaa bunlar hayattta var aldatmayan erkeek az gibi sankiiii ama ne bileyimyaaa gitmekte sorun kalmakta allah yardımcımız olsun offfyaaaaa ne kötü bu erkekler ne ararlar başkalarından kızlardan neeee ne
Evet dediğiniz gibi de olabilir fakat bana doğru gelmese de bu mantıkta insanlar gördüğüm için bu şekilde düşündüm.
tutamadım ben tutamazdım galibaseni çok iyi anlıyorum canım bundan 1 ay kadar önce aynı durumu bende yaşadım eşimle ayrı şehirlerde iş nedeni ile kaldığımızda tesadüfen eski telefonunu kullanmak zorunda kaldım bundan 8 yada 9+ ay önce bir kızla msjlaşmış ve mesajlar kayıtlı kalmış kendi kartımı takmama rağmen gördüm,çok kötü oldum içim içimi yedim söylesemmi söylemesemmi diye o sırada evde yoktu ve kızın resmide vardı çok güzel bir kız ilişkinin boyutunu bilmiyorum ama aşkımlar canımlar yazılmış ki eşim bana demez bu laflarıama eşimi sevdiğimden değilde çalışmama rağmen eğer ayrılırsam çok zor bir hayatım olacağından şimdi bunları anlatsam uzun sürer ama demedim diyemedim ona bunu gördüğümü sinirlerim harap bir türlü içimden atamadım söylemek istemedim çünkü devam edeceğim için gururum engeldi yaniiii tek değilsin yaaaa bunlar hayattta var aldatmayan erkeek az gibi sankiiii ama ne bileyimyaaa gitmekte sorun kalmakta allah yardımcımız olsun offfyaaaaa ne kötü bu erkekler ne ararlar başkalarından kızlardan neeee ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?