aldatıldıgımı ögrendim,herkes bana düşman oldu!

ailenin yaptığı çok garip gerçekten
yani kimse çocuğunun yuvasının yıkılmasını istemez.Ama ortada şüpheli bir durum var.
Nasıl bunu görmezden gelebiliyorlar

canimsin yaaa kıyamam sana öküzzzz acayippp sinirlendim gercekden biz kadinlarin hisleri coook kuvvetliii genelde ailelerin yaklasimi öyle oluyor yuva dagilmasin cocuklar anasindan babasindan ayri olmasin dusuncesi haklilarda haksizlar yerine gore degisiyor tabiiii bazen iyi oluyor uslanirsa bazende daha beter oluyor uslanmadigindan canim benim senin o adami dusunup kendini uzmemen gerekiyor uzme kendini cocuklarin için ayakda durmalisin dimdik guclu ve saglam biraz kendi kafani dinle evlatlarinla guluceginiz seyleri yap kafani dagit sana iyi gelen herseyi yap cocuklarini al mesela disariya cik parka git onlarla dolu dolu zamanini gecir o adami istemeden dusunmeye bile firsatin olmasin cnm ALLAH YARDİMCİN OLSUN insallah bu sikintili gunleri hayirlisiyla atlatirsin cnm bnm kendine lütfen coooooook iyi bak.... üzme kendini cocuklarina yansier yaslari kac olursa olsun cocuklar hissedior anlior onlara mumkun oldugunca uzuntunu gozyasini huzursuzlugunu belli etmeeee sende elinden geldgince iyi olmaya calis cabala canimsin insallah biran önce kafan durulur

Eşlerden Ziyade Kendi Ailelerimiz Kaypak Oluyorlar Böyle Durumlarda Güya da Müslüman Ülkeyiz Müslümanlıkta Kendi Çocuklarına Sırt Çevirmek Varmıymış?

Herşeyh kulp buluyorlarda , şu kadınların sezgilerine yapacak birşeyleriyok
Kadın hissediyorsa yanılma payı yok
Ailen çocukarı düşünüyor muhtemelen , gizliden gizliye kulağını çekmişlerdir kendilerince.

Şimdi canın cok yanıyor fıstık. Sakin ol. İyi yapmışsın onu evden göndermekle. Aileni vs de düşünme onlar da kendi çaplarında seni düşünüyorlar.

Önce canının acısını gecirmelisin, sonrası Allah kerim.

Neye karar vereceksiniz?
Daha önce de şiddet göstermiş eşiniz.
Aldatmayla ilgili de şüpheleriniz varmış.

Herkes birleşip olayın üstünü kapatmaya çalışmış, ama ayan beyan ne yazık ki...

Telekominikasyonun bu kadar ucuzladığı bir zamanda yetişkin insanların eleman/arkadaş gibi kişilere telefonlarını vermesini anlamasam da bu seferlik de anladık diyelim. Erkek ismiyle kaydetmemiş olsaydı.....

Aileniz de olsa bu konuda farklı düşünüyor olabilirsiniz. Belki de onlar da farkındalar ama aldatılmayı ayrılmak için bir sebep olarak görmüyorlar ama bunu açık açık da ifade edemiyorlar o yüzden onlar inanmış gibi görünerek sizi de inandırmaya çalışıyorlar.

Dediklerinize ve hissettiklerinize bakılırsa haklısınız ama %0.1 de olsa doğru söylüyor olma ihtimali de var kimseye haksızlık etmek istemem.

bence aldatmayı ayrılma gerekçesi olarak görmüyorlar değil, bu herkes için gerekçedir ama ayrılır, ayrılmaz kişilerin durumlarını bağlar. Bu moda onların zamanında yoktu. Yani cep telefonları ve başkasına verilip mesajlaşma düzmecesi onların zamanında olmadığı için bu kurmacaya karşı damatlarına/oğullarına bunu konduramıyorlar. Yani senaryo mantıklı geliyor.

seni çok iyi anlıyorum canım bundan 1 ay kadar önce aynı durumu bende yaşadım eşimle ayrı şehirlerde iş nedeni ile kaldığımızda tesadüfen eski telefonunu kullanmak zorunda kaldım bundan 8 yada 9+ ay önce bir kızla msjlaşmış ve mesajlar kayıtlı kalmış kendi kartımı takmama rağmen gördüm,çok kötü oldum içim içimi yedim söylesemmi söylemesemmi diye o sırada evde yoktu ve kızın resmide vardı çok güzel bir kız ilişkinin boyutunu bilmiyorum ama aşkımlar canımlar yazılmış ki eşim bana demez bu laflarıama eşimi sevdiğimden değilde çalışmama rağmen eğer ayrılırsam çok zor bir hayatım olacağından şimdi bunları anlatsam uzun sürer ama demedim diyemedim ona bunu gördüğümü sinirlerim harap bir türlü içimden atamadım söylemek istemedim çünkü devam edeceğim için gururum engeldi yaniiii tek değilsin yaaaa bunlar hayattta var aldatmayan erkeek az gibi sankiiii ama ne bileyimyaaa gitmekte sorun kalmakta allah yardımcımız olsun offfyaaaaa ne kötü bu erkekler ne ararlar başkalarından kızlardan neeee ne

Evet dediğiniz gibi de olabilir fakat bana doğru gelmese de bu mantıkta insanlar gördüğüm için bu şekilde düşündüm.

1. Elemanı olsa neden erkek ismiyle kaydetsin? Nede olsa kendi telefonu değil.

2. Eşinizin haberi yok elemanı gizli gizli yapmış desek o da değil mesajları biliyor.

3. Evli bir erkek telefonunu böyle yazışmalar için neden başkasına vermeyi kabul etsin?

4. Mesajları hatırlayıp paniklemek de nereden çıktı acaba?

5. Bu zamanda 20 TL ye bile 2. el telefonlar varken elemanının telefonu neden olmasın? O kadarlık telefonu bile alamıyorsa eşinize söyleyin elemanına zam yapsın bir zahmet... (Yersen...)

nasıl tuttun icinde manas ya :S

dişleri sıkıyorum hazmetmeye çalışıyorum
kendi aklım yetmiyor diye düşünüyorum sizden yardım istmemin sebebi bu
emin olunki yalan söylediğinden sizler kadar bende eminim
o safhayı geçtim galiba yani sayılır
korkuyorumda gelecekten
ayrılıgı seçerim ben çoktan ama
bu hasta ruhlu insanlar
herkesi kendileri gibi mutsuz yaşamaya zorluyorlar
ben yokken eve gelmiş annem bizdeydi işe gittiğim için sabah gelip çocuklara bakıyor
tabi benle tek kelime konuşmuyor annem
aralarında geçen konuşma şu
oğlum sen keyfine bak üzülme boşver birkaçgüne sana yalvarıp eve dönmeni isteyecek demiş sevgili annem
çok fena gaza getirecekler beni o olacak

bu arada o kadın numarasını iptal etmiş
nasıl korkmuşsa benden
aslında bu bilgiye bile ulaşmak istemiyordum kendimi düşümek
istemiyorum
ama çok hırslıyım
intikam ateşi var içimde ölmelerini istiyorum

Annnen bunu nasıl söyleyebiliyor, bu eşinle yaşadığından daha yıkıcı.
Biraz sakin ol ve zaman ver kendine ,
Asla bankıyla hareket etme , ne karar vereceksen kendi içinde kabulleneceğin bir karar olsun.
Ailenin bu tavrıyla kocan herşeye açık çek almış oldu

tutamadım ben tutamazdım galiba
yani bizde durum garip kız denen yaşta benim
sevgilisi biraz yaşlıca telefon kayıtlarına göre :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…