aldatıldıgımı ögrendim,herkes bana düşman oldu!

tabi o mantıkta da bir sürü aile var da. Neyse ki konu sahibi bilinçli.

Evet ama umarım affetmek zorunda bırakılmaz Her ne kadar bu durumda ben daha da çok inatlaşırım diye düşünse bile üzerindeki bu psikolojik baskı yüzünden ayrılamayacak gibi geliyor bana. Onun ve çocukları için hayırlısı olur umarım.

evet oda öyle söylüyormuş arkasında kim varki benden boşanamaz falan filan

bende öyle umut ediyorum
en kötü çocuklarıma bakmayı bırakıp mecbur edebilirler yani ancak bunu yapabilirler
yani inşallah yapmazlar

bende öyle umut ediyorum
en kötü çocuklarıma bakmayı bırakıp mecbur edebilirler yani ancak bunu yapabilirler
yani inşallah yapmazlar

Aslında kadınlar her zaman erkeklerden daha güçlüler ama neden adım atamıyorlar bunu çözemiyorum. Kimsenin hayatına müdahale edici yorumlar yapmak istemem ama çocuklarınız için hiçbir şeyi kabul etmek zorunda değilsiniz. Babam için ölecek bi insanım ama annemi aldatsa onun yüzünü görmek istemem. Anneme sonuna kadar destek olurum. Sizin evlatlarınız bu konuda ne düşünür onu bilmiyorum herkes aynı düşünmez çünkü. Ama şunu söyliyim bir kadın olarak yeterince güçlüsünüz hayatınızla ilgili kararları siz vermelisiniz.

evden gönderip biri 3 yaşında diğeri 6 aylık çocuklarımla yanlız yaşamakta
benim için oldukça büyük bir adım sanırım
güçlüyüm gerçekçi olmaya çalışıyorum
küçükte olsa hissederler biliyorum oğlumun gece baba sayıklamasına karşı
ağlasamda sessizce
pek dönmeyi düşünmüyorum kararımdan ne olur ilerde Allah bilir...

Çok kararlı olanların bile affettiğini gördüm siz söylediklerinize bakılırsa bence affedeceksiniz. Affetmeyin sakın! diyecek değilim, herkesin kendi tercihidir. Dediğim gibi hakkınızda hayırlısı olsun.

eşin telefonu başkasına verdimi bilemeyiz ama
şu telefonunu başkasına verip mesaj gönderenler yok mu gıcık oluyorum arkadaş
telefonun yoksa atma mesaj
arayacaksanda sabit telefonların gözümü çıkmış
senin yerinde olsam aynı tepkiyi verirdim

adam kılıf bulmaya çalışmış ama yalanı çok klasik artık bayatladı . eleman konuşmuş sevgilisiyle elaman erkek adıyla kayıt etmiş eşinin teline heralde . hani eşinin bir suçu yok ama kız erkek ismiyle kayıtlı aşkım çicek böcekli konuşmalar ...
peki sen ne yapmayı düşünüyorsun şimdi ?boşanmak mı istiyorsun ?yada kabullenicek misin ?ailenin tavrı çok kötü gerçekten . insan evladına sahip çıkar . onlar sus görmezden gel diyorlar resmen ...

neden o zaman erkek ismiyle kaydedilmiş madem başkası konuşuyor . buna inandınız mı yani . apaçık ortada herşey . artık herkesin cep telefonu var zaten kimse kimsenin telinden sevgilisine msj çekmez . ,nsanların iki üç hattı var artık ..

Tamam elaman msjlaşmış olabilir de ne diye numarasınıda kaydetsin bide erkek ismi olarak.

Kendi iç huzurunuz için bunu ispatlayın, ailenizde gösterin ki sizi suçlamasınlar.

Sonrada yapın yapacağınızı.

bende inanmadım
zaten inanmak istesek bile
neden kaydetsin numarayı
hadi kaydetti yiyorsa kızı kendi adıyla kaydetsin
çocukların nasıl cnm onları merak ettim
sanırım biri 3 yaşındaydı o arıyordur babasını

yani çok açık aldatmış bare evet aldattım deseler az yürekli olsalar hemen kıvırmalar yok arkadaşımın sevgilisi yok bilmem ne . ucuz yalanlar . çocukları küçük boşan falan demiyorum ama boşanılmayacaksa eşinin yaptıklarını deşme bare . adamın hiç saygısı kalmayacak nasılsa biliyor oturuyor diye devam edicek icraatlarına . keşke görmeseydin hatta boşanmak istemiyorsan ...

yalnız konu sahibi ben degilim

bilmiyorum denemeye çalışıyorum yanlız nasıl yaşayabiliriz diye
henüz çok taze üzüntümüz

yani ben pek inanmdım en kötü internetten konuşulur bu devirde iletişim çok kolay

kesinlikle aynı fikirdeyim kaydetmemiş olsa azda olsa şans verirdim
ama kayıtlı maalesef

mesajları okuttum ismi gördüler onların inanması için başka hiç birşey yapamam.
ama destek olsalardı güzel olurdu..

büyük oğlum az önce ağlama krizine girdi durduk yere
ardından babamı kameralı ara diye diye ağlamaya devam etti oyaladım sustu şimdi

yalnız konu sahibi ben degilim

konu sahibiine yazdım . sen belki arkadaşına vermiştir gerçekten dediğin için sanada yazdım birşeyler . neyse olay apaçık ortada .şüphe edilmeyecek kadar suçlu bu adam karısını aldatmış sadakatsız avranmış . hatta aşkım falan dediğine göre ilişki içinde tek gecelik de değil . allah sabır versin boşanılmayacaksa içine sindirsin konu sahibinin . ihaneti affetmek zaten olağan bir durum. keşke hiç bir kadın affetmese erkekler böyle rahat olmasalar . ama affeden olunca işte erkeklerde yapıyor bu ne ilk ne son olucak ... konu sahibi çocuklarım diyecek onlar olmasa giderdim ama onlar var diyecek affedicek yüzde yüz eminim buna ..şimdi canının acısından böyle sert konuşuyor ..

az daha dayanırsak başarabiliriz sanırım
bşanmak istiyorum onu görmek sesini duymak istemiyorum
şu an için çok üzgünüm ama bir dinginlik sakinlik var evimde
değişik hissediyorum düşünüyorumtartıyorum herşeyi kafamda
sizide dikkate alarak..

okumaz olaydım.. bir anne evladına bunu yapar mı? bir insan evladını aldatan adamın sırtını sıvazlar mı? bunlar, adamın koynunda kadını yakalasan bile sen yanlış görmüşsündür derler. sende bu aile oldukça affetsen de bu adam yine aldatır. ne de olsa arkasında kapı gibi kaynana var.

hayırlısı olsun senin için ... allahım ferahlara çıkarsın . ama koynunda yılan bselemek bu olsa gerek .. sen evlen işini gör yemeğini önüne getir çamaşırını yıka iki çocuk ver sonra adam millete aşkım dese . yazıklar olsun bu insana ..

yani kendimden 20 yaş büyük bir kadınla aldatılışımı hazmetmeye çalışıyorum dediğim gibi
bir yandan annem ve babamın bana tavrınıda
ben güneydoğuda yaşıyorum
buraların kafasını bilirsiniz karar vermeye çalışıyyorum
ya çok zor bir döneme giricem bol mücadeleli
yada...aklıma gelsin istemiyorum yadasını
sizde aklıma getirmeyin ne olur.

20 yaş büyük mü dedin? nereden öğrendin bunu?
adamdaki mideye bak:120::120::120:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…