- 18 Temmuz 2017
- 1.347
- 1.878
- 83
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben olsam yapamam ama eğer yapabiliyorsanız siz bir şans daha verin..Bu arada para biriktirin işe girin bir an önce kendi ayaklarınızın üzerinde durmaya çalışın Yani kısacası şans verdikten sonra bu adama artık güvenmeyin14 senelik evliligm 2 tane çocuğum var biri 13 biri 8 yasinda 10 gün once eşimin ayni yerde çalıştığını bir kadinla 1 seneye yakındır konuştuğunu öğrendim ve bu kişide evli iki çocuğu var eşimden küçük bir bayan bana üzüm zamandır ilgisiz soğuk tavırları vardı sonra tlfnnunu kurcalayinca bu kişinin numarasını gördüm face üzerinden görüşmelerini gördüm çok büyük kavga ettik iş için evden çıkınca ailemi aradim onların yanına gittim.sonra beni aramaya başladı ailem dedim haberim yok deyin heryerde beni aramış ortak bir arkadaşimiz vardi esiyle birlikte terminalleri falan beni aramışlar sonra kardeşim aramış ağlamış ne olur ordaysa söyleyin diye oda burda seninle görüşmek.istemiyor demis geldi sonra ağlıyor yalvarıyor sen olmazsan ölürüm biterim ne olur affet ben yanlış yaptım beni kendi aradi Bende karşılık verdim yanlış yaptım pişmanım çocuklarımız icin bana 1 şans ver diye bende aklımdan çıkaramıyorum bana soğuk davranıp yanımda olmadigi zamanlar geliyor aklıma sana herseyi unutturacagim kendimi affetirecegim diyip duruyor silemiyorum kafamdan kabullenemyrm ama çocuklarım anne babamla ayrılacakmsn ne yapacağız biz babam.olmayacakmi deyip duruyor lar ailemin yanına gitsem bir isim yok durumum yok
Daha fazla ne denir bilemedim, söylenecek her şeyi söylemişsinizHem ayranim dokulmesin hemde popisim sey olmasin hesabi kocanizin durumu.
Affetseniz bu defa daha dikkatli daha tedbirli ayni seyleri yine yapacaktir cunku 1 yil bu sekilde gecmis aliskanlik olmustur aldatma heyecani(!) hani 1 haftalik bisey degil ki oyle bile olsa midem bulanir sadece konusmayla kalmamistirda bu durum
Bilemiyorum basima gelse sahsen coluk cocugim aglasin zirlasin bosanirim cunku o evde birdaha ne huzur ortami olur ne samimiyet. Barissam bi sure sonra bana gelip seni cok seviyorum dese hadi lan ordan s.. g... derim inancimi guvenimi öldurmustur cunku.
Ama siz herseyi unutur sineye cekebilirim diyorsaniz baska..
bir senedir evli bir bayanla silah zoruyla mı beraber olmuş. bu ne çiğlik. bu sizin bildiginizdir. okuma şansınız var mı o mesajları öyle ise meinim ki eşiniz sizden şikayetçidir. Ayrıca size soğuk davranmasını nasıl açıkladı.14 senelik evliligm 2 tane çocuğum var biri 13 biri 8 yasinda 10 gün once eşimin ayni yerde çalıştığını bir kadinla 1 seneye yakındır konuştuğunu öğrendim ve bu kişide evli iki çocuğu var eşimden küçük bir bayan bana üzüm zamandır ilgisiz soğuk tavırları vardı sonra tlfnnunu kurcalayinca bu kişinin numarasını gördüm face üzerinden görüşmelerini gördüm çok büyük kavga ettik iş için evden çıkınca ailemi aradim onların yanına gittim.sonra beni aramaya başladı ailem dedim haberim yok deyin heryerde beni aramış ortak bir arkadaşimiz vardi esiyle birlikte terminalleri falan beni aramışlar sonra kardeşim aramış ağlamış ne olur ordaysa söyleyin diye oda burda seninle görüşmek.istemiyor demis geldi sonra ağlıyor yalvarıyor sen olmazsan ölürüm biterim ne olur affet ben yanlış yaptım beni kendi aradi Bende karşılık verdim yanlış yaptım pişmanım çocuklarımız icin bana 1 şans ver diye bende aklımdan çıkaramıyorum bana soğuk davranıp yanımda olmadigi zamanlar geliyor aklıma sana herseyi unutturacagim kendimi affetirecegim diyip duruyor silemiyorum kafamdan kabullenemyrm ama çocuklarım anne babamla ayrılacakmsn ne yapacağız biz babam.olmayacakmi deyip duruyor lar ailemin yanına gitsem bir isim yok durumum yok
Çok üzgünüm , acınızı bütün kalbimle paylaşıyorum demeye geldim14 senelik evliligm 2 tane çocuğum var biri 13 biri 8 yasinda 10 gün once eşimin ayni yerde çalıştığını bir kadinla 1 seneye yakındır konuştuğunu öğrendim ve bu kişide evli iki çocuğu var eşimden küçük bir bayan bana üzüm zamandır ilgisiz soğuk tavırları vardı sonra tlfnnunu kurcalayinca bu kişinin numarasını gördüm face üzerinden görüşmelerini gördüm çok büyük kavga ettik iş için evden çıkınca ailemi aradim onların yanına gittim.sonra beni aramaya başladı ailem dedim haberim yok deyin heryerde beni aramış ortak bir arkadaşimiz vardi esiyle birlikte terminalleri falan beni aramışlar sonra kardeşim aramış ağlamış ne olur ordaysa söyleyin diye oda burda seninle görüşmek.istemiyor demis geldi sonra ağlıyor yalvarıyor sen olmazsan ölürüm biterim ne olur affet ben yanlış yaptım beni kendi aradi Bende karşılık verdim yanlış yaptım pişmanım çocuklarımız icin bana 1 şans ver diye bende aklımdan çıkaramıyorum bana soğuk davranıp yanımda olmadigi zamanlar geliyor aklıma sana herseyi unutturacagim kendimi affetirecegim diyip duruyor silemiyorum kafamdan kabullenemyrm ama çocuklarım anne babamla ayrılacakmsn ne yapacağız biz babam.olmayacakmi deyip duruyor lar ailemin yanına gitsem bir isim yok durumum yok
Hayir bir mesleğim yok ailem sahip çıkar ama maddi olarak çokta iyi değillerAileniz size sahip çıkıyor mu, işiniz var mesleğiniz var mı
Cok sagolunÇok üzgünüm , acınızı bütün kalbimle paylaşıyorum demeye geldim![]()
Varsa bildiğiniz birsey söyleyin ozaman hiç bur maddi yatım yok ayrılırsan diye tehtit eden bir eş ve iki çocuk bana maddi olanağı sağlayan olsun yine durmam saniye durmam zatenYazdiginiz konu da sadece affetmek icin bahanelerinizi okudum. Mutluluklar o halde.
Ben bunu düşündüm çevrem durdurdu beni bir şans daha diye benim zerre kadar güvenim yokki çocuklar siz ayrılacakmsnz diye ağlayınca Ne yapacgm nasil yapacam diye çaresiz kaliyrmİşyerine, kadının kocasına kadar herkese duyurup ayrılacaksıniz, aldatilmanin karşılığı budur bence ama boşanmayacak gibi duruyorsunuz, hemen affedip eski düzeninize dönmeyin bari.
Kadın bekar olsaydı eşiniz peşinizden gelmezdi muhtemelen ama kadın evli ve boşanmak da isteniyorsa, yapacak birşeyi kalmıyor geriye.
Affetmek gibi bur düşüncem yok çocuklar güvensiz bir ortamda kavga ile büyüyene kadar alışacaktirÇocuklar icin evet zor ama alısacaklar siz bu şüpheyle mi yaşayacaksanız bir ömür boyu? Fark etmeseydiniz devam edecekti ki aynı yerde çalışıyormuş yine devam edecek suan konfor alanından çıkmak istemiyor evde herseyini hazır yapanı var nasıl olsa
Çok boşanma havası sezmedim sizden
Ama affederseniz devamı gelecek ona göre affedip devam edin.
Cok doğrusunuzO yüzden işte kadın çalışmalı kaderini eşine ailesine kocasına bağlamamalı onun inisiyatifine bağlamamalı. Sigortası olmalı yere sağlam basmalı. Boşanın çocuklarınız büyümüş iş bulup çalışın er kisisini de affetmeyin
Aynen doğru dedinGeri dönerseniz sizi yine aldatacak. Hatta bu sefer daha rahat yapacak bunu çünkü sizin gidemeyeceğinizi bilecek. Çocuklarınız çok çok küçük değillermiş. Aileniz bakarken siz işe girip çalışabilirsiniz. Ayrıca o eşinizin küçük aklıyla bulduğu bahanelere kanmayın lütfen. Adam bir sene boyunca aldatıp bir de üstüne ilk adımı o attı diyebiliyor. Bu kadar da utanmaz ve arsızmış eşiniz. Pes diyorum.
Bir yıl boyunca bu hatanın farkına varamamış mı acaba? Yakalanınca iş değişiyor.14 senelik evliligm 2 tane çocuğum var biri 13 biri 8 yasinda 10 gün once eşimin ayni yerde çalıştığını bir kadinla 1 seneye yakındır konuştuğunu öğrendim ve bu kişide evli iki çocuğu var eşimden küçük bir bayan bana üzüm zamandır ilgisiz soğuk tavırları vardı sonra tlfnnunu kurcalayinca bu kişinin numarasını gördüm face üzerinden görüşmelerini gördüm çok büyük kavga ettik iş için evden çıkınca ailemi aradim onların yanına gittim.sonra beni aramaya başladı ailem dedim haberim yok deyin heryerde beni aramış ortak bir arkadaşimiz vardi esiyle birlikte terminalleri falan beni aramışlar sonra kardeşim aramış ağlamış ne olur ordaysa söyleyin diye oda burda seninle görüşmek.istemiyor demis geldi sonra ağlıyor yalvarıyor sen olmazsan ölürüm biterim ne olur affet ben yanlış yaptım beni kendi aradi Bende karşılık verdim yanlış yaptım pişmanım çocuklarımız icin bana 1 şans ver diye bende aklımdan çıkaramıyorum bana soğuk davranıp yanımda olmadigi zamanlar geliyor aklıma sana herseyi unutturacagim kendimi affetirecegim diyip duruyor silemiyorum kafamdan kabullenemyrm ama çocuklarım anne babamla ayrılacakmsn ne yapacağız biz babam.olmayacakmi deyip duruyor lar ailemin yanına gitsem bir isim yok durumum yok
Evet ben bunlari çok düşündüm ancak böyle içim rahatlarŞans vermekle birsey kaybetmezsin kaybedeceğin sadece zaman olacaktır zira bir kere yapan hep yapar belki sadece dikkatli yapar sen geç fark edersin.
Ayrica elinde kanıtın varsa o kadının kocasına da söylerdim ben olsam. Dövüp öldürecek olsa korkar bu hatayı yapmazdı zaten en azından yuvası bozulsun onun da