• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldatıldığımı öğrendim

çok üzüldüm, çok hızlı bi aksiyon alınmış, hiç bir adam o şaşkınlığın içinde karın problemli bi tip falan demez, hala senaryosuna sadık kalmaya çalışıyor, o adam yarın bi gün ulaşır size merak etmeyin.

Madem itiraf ediyor, tuzakla konu sahibesi. Konuşmaya çağır, ev işine bakıcaz de, o sırada video çekersin. Bu arada sana aglayıp o kadına da gidiyordur bu, izletip foto çektirme şansın var mı??
hayır hicbir sekilde kabul etmiyor maalesef aldatmadım sana ders vermek icin yalandan oyun oynadım kadından da rica ettim benimle is birligi yapması icin diyor bu korkuyla tekrar kadinla görüsemez öte yandan kadın da kocasıyla sorun yasamıstır dün gece olanlardan sonra bir daha bununla bir araya gelmeye cesaret edemez

Sana bir şey diyeyim mi, eşinin durumu kurtarmak için yalan söylediğinin zaten farkındasın ya. Kendini çaresiz hissedip, eşine inanmış gibi yapsan bile o adam bir süre sana iyi davranıp sonra yine eskisi gibi olacak ve belki de seni o bırakacak. O yüzden eğer direkt boşanma cesaretini gösteremez isen, o zaman zarfında mümkün mertebe kenara para at. Muhtemelen ikinci çocuk doğduktan sonra da kavgalarınız olacak, bir yerde artık senden soğudum diyerek o bırakacak. Eğer bir şekilde bir dönem birlikte olmayı sineye çekecek isen lütfen kenara para at ve bir yerde biteceğini düşünerek hareket et. Zamanı gelince ne dediğimi anlayacaksın.

hayır hicbir sekilde kabul etmiyor maalesef aldatmadım sana ders vermek icin yalandan oyun oynadım kadından da rica ettim benimle is birligi yapması icin diyor bu korkuyla tekrar kadinla görüsemez öte yandan kadın da kocasıyla sorun yasamıstır dün gece olanlardan sonra bir daha bununla bir araya gelmeye cesaret edemez
Evli bir kadın böyle bir oyuna girmez.
Eşiniz çok açık yalan söylüyor

Eminim sizin hayatınızda aldıgınız kararlar dört dörtlüktür siz hic yanlıs yapmazmışsınızdır da.. buraya üstün zekalı gibi yorum yazmaya calısınca öyle olmuyorsunuz illa ki yanlıs yapıyor herkes bir yerde. görmezden gelirsem bana döner hesabı derken görmezden gelecek olsam neden ispatlamaya çalısayım halihazırdaki bu yaşam standartlarımda dediginiz gibi görmezden gelip kurcalamazdm öyle değil mi .biraz mantık

Manipülasyon yapmazsanız olmazdı zaten. Hayatıma aldığım kimse dört dört değil, bende mükemmel kararlar alan biri değilim ama yaptığım hataları kabul ederim.
Kusura bakmayın ama adam sizi boşanmaya zorlayıp göndermeye çalışmasa mutlu mesut devam edecektiniz. 10 yıl boyunca da hiç bir birikimde yapmışsınız. Ne yaptığı belli olmayan ihanetiçi bir adamın insafına kalmışsıniz. İnşallah hatalarınızı kabul edip bundan sonra doğru adımlar atarsınız.

Manipülasyon yapmazsanız olmazdı zaten. Hayatıma aldığım kimse dört dört değil, bende mükemmel kararlar alan biri değilim ama yaptığım hataları kabul ederim.
Kusura bakmayın ama adam sizi boşanmaya zorlayıp göndermeye çalışmasa mutlu mesut devam edecektiniz. 10 yıl boyunca da hiç bir birikimde yapmışsınız. Ne yaptığı belli olmayan ihanetiçi bir adamın insafına kalmışsıniz. İnşallah hatalarınızı kabul edip bundan sonra doğru adımlar atarsınız.

Ay bazen gerçekten kendimi tutamıyorum ya. Hamile bi kadın, aldatıldığını öğrenmiş, daha yeni eşiyle kötü bi yüzleşme yaşamış, kim bilir ne halde şu an. Hayat dersi verecek başka bir zaman yok mu Allah aşkınıza? Çok tecrübeliyseniz gidin kitap falan yazın, kitlelere hitap edin, bi rahatlayın, çok ciddiyim.

Hayret bir şey.

Eşiniz aklınizla dalga geçiyor resmen. Hangi salak kadın böyle bir oyun oynar merak ettim onu tanımak istiyorum deyin bakalım ne yapacak.

Yasadiklariniza üzüldüm. Özellikle hamilelik gibi hormonların duyguların alt üst olduğu bir dönemde bunu size yaşatması kabul edilemez. Delil toplama nasil olacak bu süreçte telefonuna bakmışsiniz bişey yokmuş, ikinci telefon bulamamışsniz dikkatli ilerliyor anlasilan. Eğer tek telefon kullanıyorsa, engellenen numaralara bakin WhatsApp ve normal rehberden belki her gün engelleyip açıyor.
Silnen WhatsApp mesajları gelmiyor ama eşiniz uyurken WhatsAppi silip yeniden yükleseniz ya da uyurken mesajlari depolamayi aktifleştirseniz. Silip yükleyince gelebilir. Allah yardımcınız olsun çok zor bir durum

Konu tamamen değişmiş öğrenmiş herşeyi, bosanin tazminat cok fazla vermiyorlar ,maddi geliri cok fazlaysa nafaka ve tazminat artıyor elbette. Evi- arabayi alin . tazminat ve nafaka inşallah sizi tatmin edici bir rakam olur.

Avukatla konustum bana tazminat miktarında ic acıcı bir rakam söylemedi sanatcı vs degilsen toplum imajı itibarı isin icine girmiyorsa veya esin ultra zengin degilse maasının 80 oldugunu varsayalım alabilecegin tazminat 70.000 civarı olur daha yüksek bekleme dedi
Bence başka bi avukatla görüs. 2 tane cocuk var birine hamileyken aldatılıyosun. 250 bile az yani. Benim arkadaşım tek çocukla 250 aldı. Altınları hariç bu rakam. Aldatıldığını ispatlaman lazım ve sana söylediği sözleri ses kaydı ekran görüntüsü al. Arkadasım öyle yapmıstı.

Götürdü yolda birine mesaj atmaya calisiyordu telefonu alip camdan attım kendince bir senaryo kurup benim inanmamı bekliyordu kadın kapıyi acti ardından kocası geldi hemen kadına bes dk konusabilir miyiz dedim korkmustu baya esi de tuhaf tuhaf bakiyordu benimki adama kurdugu senaryosunu anlatiyordu bende kadına konusmalarini kayit altina aldigimi soyledim eger gercegi anlatmazsa kendisini mahkemeye verecegimi ses kayitlarini kocasina dinletecegimi söyledim hayır öyle birsey yok diyordu sadece baska kelime cıkmiyordu agzindan beni islettiniz mi yoksa dedim esimi yalancı cıkarabilmek icin tabi ki inkar etti mahkemede görüsürüz kocan da gelsin olur mu dedim ve onları orda birakıp ayrıldık ordan eve gelince tahmin ettiginiz gibi yalvarma aglama seansları basladı ama biliyorum ki benim icin degil gidecek olan itibarı icin yapıyordu cünkü bu kadın haftada iki kez kuruma temizlige gelen 45 yaslarında biri varlıgındn haberim yoktu konunun basında hic kadın calısan yok yazmıstım hatta..eger bu durum ortaya cikarsa iliskileri isten atılmasina bile sebep olabilir ispatlanirsa tabi ki ne yazık ki elimde yeterli delil henuz yoktu avukat sadcee ses kaydı yeterli olmaz dedi görüntü, video, otel kaydı, yazısma bunlardan herhangi biri sartmıs kanıt olabilmesi icin yarın davayı acacagim yine de
Ya cok sacma bi insan durduk yere esini neden işletme gereği duysun. Ayrıca karşıdaki kadında evli neden böyle bisey icin kendini riske atsın. Kurdukları plana bak ne kadar akıllıca😂 siz ses kayıtlarını sıkı tutun elinizde. Eşinize itiraf ettirmek için uğraşın. İtiraf edersen seni affederim falan diyip konusmaları kayıt alın. Kendisi itiraf ederse hiç birseye gerek yok zaten

Boşanma kararımda net olduğumu anlayınca kurana el basmaya kadar ileri gitti düsün artık yalanmıs bana komplo kurmus aklınca ders vermek istiyormus bir daha bu tarz seyler yapmiyim diye son cırpınısları o da biliyor affetmeyeceğim bu kadar kötü bi yalana kim inanır ki. Sırf itibarı sarsılmasın diye evlerden birini sana vereyim sat istersen ama bosanmayalım dedi evden gönderdim onu artık tahammül seviyem o kadar tükendi iki gündür nefes alacak gücü kendimde bulamiyordum yarın davayı acıp kurtulacağım insallah
Terbiyesiz yalanlara , çirpinişlara bak madem bi halt yemiş arkasında dursun.. bunlar böyle ya suç üstü yaptın mı ya ağlarlar yakalandıkları için ya inkar ederler yada en kötü sana hasta muamelesi yapar..

Kesinlikle affetme.. yanlış anlama ama keşke çocuğu aldırabilme şansın olsaydı çünkü tek başına zorlanabilirsin elbet bunu da atlatırsın ama işte keşke öyle olmayaydı iyiydi.. çocuk isteyip aldatmak da saçma sapan bişey.. kadını gördün mü in midir cinmidir ...? Foto felan.. ay sinir oldum wallahi kimbilir senin sinirlerin nasıl bozuk şimdi ben bile burda sinir oldum

Adam i şahit yazdırırsin.. zaten telefon kayıtları istenecek mahkemeden kaç defa gorusmusler hepsi çıkar..

Allah evlatlarinizin yüzü suyu hürmetine göstermiş bu pisliğin gerçek yüzünü.. sizi tebrik ediyorum.. Bu güçlü duruşunuz ve asla inanmayi tercih etmediginiz için..

Sağlıkla gelsin yeni yavrunuz onurlu bir kadinin yanında Çok büyük bir sevgiyle büyüyecektir cocuklariniz

Evet 2 ev 1 araba var üzerine kayıtlı.şuan oturduğum evden ayrılmk istemiyorum kurulu düzen neden bırakayım diye düsünüyorum gitmesi gereken o en azından bu evi ve arabayı elinden alıp sonrasında bebeğim 2 yasına girince bir işe girip calısmayı düsünüyorum
Şerh koydurun mal varlıklarına şüphe ettiğinizi anlarsa satabilir dava açarsınız ama uzun sürüyor bu süreçi uzatır

bu konu bana hiç geçmedi.

Götürdü yolda birine mesaj atmaya calisiyordu telefonu alip camdan attım kendince bir senaryo kurup benim inanmamı bekliyordu kadın kapıyi acti ardından kocası geldi hemen kadına bes dk konusabilir miyiz dedim korkmustu baya esi de tuhaf tuhaf bakiyordu benimki adama kurdugu senaryosunu anlatiyordu bende kadına konusmalarini kayit altina aldigimi soyledim eger gercegi anlatmazsa kendisini mahkemeye verecegimi ses kayitlarini kocasina dinletecegimi söyledim hayır öyle birsey yok diyordu sadece baska kelime cıkmiyordu agzindan beni islettiniz mi yoksa dedim esimi yalancı cıkarabilmek icin tabi ki inkar etti mahkemede görüsürüz kocan da gelsin olur mu dedim ve onları orda birakıp ayrıldık ordan eve gelince tahmin ettiginiz gibi yalvarma aglama seansları basladı ama biliyorum ki benim icin degil gidecek olan itibarı icin yapıyordu cünkü bu kadın haftada iki kez kuruma temizlige gelen 45 yaslarında biri varlıgındn haberim yoktu konunun basında hic kadın calısan yok yazmıstım hatta..eger bu durum ortaya cikarsa iliskileri isten atılmasina bile sebep olabilir ispatlanirsa tabi ki ne yazık ki elimde yeterli delil henuz yoktu avukat sadcee ses kaydı yeterli olmaz dedi görüntü, video, otel kaydı, yazısma bunlardan herhangi biri sartmıs kanıt olabilmesi icin yarın davayı acacagim yine de

Bu aksam eve gelmeden yol boyunca yine ask dolu konusmalarını yaptilar aracı kenara cekip uzun uzun konustular kadın evliymis cocukları varmıs kocasından cocuklarından sikayetleniyordu bu da teselli ediyordu kendince. Bu aksam saati sarj etmem gerekiyordu direksiyonun alt kısmina bantlamıstm sökmeye calısırken birden geldi hesap sormaya basladı haberim vardı zaten bu saatten ben seni isletiyordum nasılmıs isletilmek gördün mü dedi ve yolun ortasında suratına vurdum saclarıni yoldum hep o sinirle bir anlık bosalma yasadım beni o kadına götür cabuk dedim

bu ne yahu? yeni dizi senaryosu mu?

Eşiniz sizi başka türkü ikna etmek ya da inkar etmek yerine evli barklı kadının evine götürdü.
Kadının eşi hiç mi bir şey demedi cidden size?
Öyle karı koca gittiniz kapılarına, siz kadına hesap sordunuz, eşinizde adama kurduğu senaryoyu anlattı. Adam da sen kimsin de benim karımla sevgili gibi konuşup karına ders vermeye çalıyorsun, aptal mıyım ben demedi. Öylece geldiniz sadece. Cidden enteresan. Bunu yazınca da kötü olacağım belki ama anlattıklarınız gerçek hayat akışına uymuyor.

Ileride boşanmaya cesaret edemeyin, kendinize maddi manevi güveniniz olmasın diye çalışmanıza engel olmuş, elinizi kolunuzu tamamen bağlasın diye de ikinci çocuğu istemiş. Ne diyeceğimi bilemiyorum, durumunuz için üzgünüm.

Sevgili kadınlar, erkeklere hiçbi zaman güven olmaz, en mutlu evliliklerde bile her kadının bi b planı olması gerekir. Çalışmadığınız dönemlerde bile az çok demeden kenara birikim yapın.

Back
X