Götürdü yolda birine mesaj atmaya calisiyordu telefonu alip camdan attım kendince bir senaryo kurup benim inanmamı bekliyordu kadın kapıyi acti ardından kocası geldi hemen kadına bes dk konusabilir miyiz dedim korkmustu baya esi de tuhaf tuhaf bakiyordu benimki adama kurdugu senaryosunu anlatiyordu bende kadına konusmalarini kayit altina aldigimi soyledim eger gercegi anlatmazsa kendisini mahkemeye verecegimi ses kayitlarini kocasina dinletecegimi söyledim hayır öyle birsey yok diyordu sadece baska kelime cıkmiyordu agzindan beni islettiniz mi yoksa dedim esimi yalancı cıkarabilmek icin tabi ki inkar etti mahkemede görüsürüz kocan da gelsin olur mu dedim ve onları orda birakıp ayrıldık ordan eve gelince tahmin ettiginiz gibi yalvarma aglama seansları basladı ama biliyorum ki benim icin degil gidecek olan itibarı icin yapıyordu cünkü bu kadın haftada iki kez kuruma temizlige gelen 45 yaslarında biri varlıgındn haberim yoktu konunun basında hic kadın calısan yok yazmıstım hatta..eger bu durum ortaya cikarsa iliskileri isten atılmasina bile sebep olabilir ispatlanirsa tabi ki ne yazık ki elimde yeterli delil henuz yoktu avukat sadcee ses kaydı yeterli olmaz dedi görüntü, video, otel kaydı, yazısma bunlardan herhangi biri sartmıs kanıt olabilmesi icin yarın davayı acacagim yine de