- 19 Mart 2017
- 116
- 104
- 18
- 29
- Konu Sahibi miiniik2558
Evet malesef, doktora gittiğim psikolojik çıkan rahatsızlıklarım daha önce de olmuştu :/Aşk uğruna stres ve kötü beslenme sonucu diyabet olma riskin çok yüksek biliyorsun değil mi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet malesef, doktora gittiğim psikolojik çıkan rahatsızlıklarım daha önce de olmuştu :/Aşk uğruna stres ve kötü beslenme sonucu diyabet olma riskin çok yüksek biliyorsun değil mi?
O da bir dönem girmişti bana anlatmasının tek sebebini ona bağlıyorum ama sanıyorum ki şuan gayet iyidir. Çok haklısınız.Sizi aldatan birini hatırlamaya demez bırakın o üzülüp depresyona girsin vicdan azabı duysun eğer biraz olsun insanlık kalmiss
Senin adına çok çok sevindimm :)) bu arada onun burcunu çok merak ettim ya neydi özel olmazsa ?Asla öyle düşünmeyin lütfen, siz çok güçlü bir kadınsınız ben eminim ve güzel bir kalbi olan. Bazen kendi tercihlerimiz çokta yaralasa bizi kırsa da kendimizi affetmemiz ve kabullenmemiz gerekiyor sanırım bende bunun için uğraşıyorum. Kendinizi eksik kusurlu, kirlenmiş asla görmeyin eminim ki değer verdiniz ve sevdiniz. Allah temiz kalplilerledir her zaman tabiki ederim, kendini üzmeyin :)
İçtenliğin için teşekkür ederim, İçimizdeki gücün hep farkındaydım , çok farklı duygulardı sanırım ona karşı o yüzden düştüm, kendimi affedemedim zaman zaman. Tek başına yaşamak gerçekten önemli çünkü bu süreçte çok yalnız kaldım kendi annemin bile anlamadığı çok zaman oldu. Hayatımda çoğu kez sığınacak birilerini aradım o yüzden anlıyorum söylediklerini :) Ama o yanımda olmadığı andan beri öğrenmeden önce birçok şeyi tek başıma başarabildiğimi gördüm. O yüzden içimizdeki güce inanıyorum. :)
Çok teşekkürler. O açıdan o kadar içim rahat ki, Allah görüyor biliyor yani o yanına bırakmaz.Can'ım herşeyden önce şunu asla unutma bu hayatta en önemli kişi sensin . Demek ki seni haketmedi demekki Allah sana o kişiyi layık görmedi sen bir insanı bu kadar çok sevmişler o neler yapmış.UNUTMA SENİ MUTSUZ BIRAKIP GİDEN BAŞKASIYLA MUTLU OLAMAZ ALLAH VAR !!
Aslan burcuydu, klasik zaten ilgi çekmeyi severler. :)Senin adına çok çok sevindimm :)) bu arada onun burcunu çok merak ettim ya neydi özel olmazsa ?
Tabiki öyle ben de aldatıldım her insansın başına geliyor yani canım etrafta Şereften yoksun insan çok ❤❤❤Çok teşekkürler. O açıdan o kadar içim rahat ki, Allah görüyor biliyor yani o yanına bırakmaz.
Canim anliyorum seni birak serefsiz cikmis resme Allah in sevgili kuluymussun col dua et Allah onune hayirli insan cikarsin olanlari unutursun gevmiste kalir herseyÖyle çok birikti ki içimde birazcık dökersem rahatlarım diye yazıyorum, Yaklaşık iki yıllık ilişkim sonucu geçen sene ayrıldım ortada pek açık ve net bir sebep yok gibiydi eski sevgilim son zamanlarda çok hırçınlaşmıştı ve beni suçluyordu aynı bölümdeydik dolayısıyla aynı sınıfta okula gelmiyordu ama ara sıra mesaj atıyordu benden kopamıyordu bende 6 ay kadar önce bu duruma son vermek için buluştum her şey sarpa sardığı için anlatmak durumunda kaldı, beni defalarca kez aldatmış bunu söyledi söylediği yalanlar ortaya çıktı, bir süre algılayamadım daha doğrusu kabuullenemedim. o şehir değiştirerek ailesinin yanına döndü. ben depresyona girdim, evimin köşe başında bile onu hatılatacak anılar aklıma geliyor. Ortak arkadaşlarımız vs. en kötüsüde onunda beni gerçekten sevmiş olabildiğine bu kadar inanmış olmamdı galiba şüphe duysaydım bu kadar yıkılmazdım. bu olaydan önce süregelen bir sürü sey de etkendi tabi bu son aşaması sanırım. reglim kesildi aşırı tatlı yiyorum, bazen nefes alamıyorum. öyle çok yoruldum ki. Kalkmaya çalışırken dibe sürükleniyorum.
Tabiki öyle ben de aldatıldım her insansın başına geliyor yani canım etrafta Şereften yoksun insan çok ❤❤❤
Gecmis olsun. Aldatilan her insanin yasadigi bir durum bu. Umarim uzun surmez. Ne kadar cabuk toparlanirsaniz sizin icin o kadar iyi. Aldatma bir kisilik bozuklugu. Sizi kaybettigi icin o uzulsun. Bir defa da degil defalarca aldatmis. Evlenseydiniz evli iken de yapardi. Kurtuldum diye sukredin. Allah'in sevgili kuluymussunuz ki erken ogrenmissiniz. Artik onunuze bakin.Yolunuza devam edin.
Cok sagolun gerçekten desteğiniz benim iyi hissetmeli sağlıyor, forum da da okuduklarım oldu,kendi derdimi unuttum Allahım nasıl insanlar var yani çok uzuldum. Ama desteğiniz çok güzel bana ve başlık açan diğer kadınlara olsun, kadınlar olarak çok güçlüyüz. Allah hepımıze çıkış yolu gösterır ınsallah.Canim anliyorum seni birak serefsiz cikmis resme Allah in sevgili kuluymussun col dua et Allah onune hayirli insan cikarsin olanlari unutursun gevmiste kalir hersey
Canım ya çok teşekkür ederim, içimi dökmemi sağladın yoldaş oldun o bile yeter bana :) Çok fazla vurdum yada vurdum zannederken ertesi gün daha da kötüsünü yaşadım, sınav dönemlerimde akli dengemi yitirdiğimi de farkettim o zamanda bu yana çok az değişmede olsa birazcık iyiyim. Belki de daha da dibe vurmam gerekiyordur emin değilim, ama burda o farkındalığa vardım bazen onu bile unutup sadece kendimin delirdiğini düşündüğüm oluyordu. Aileninde dahil olması üzücü olmuş yani şimdi onlarda sana kıyamazlar şimdi tekrar tekrar düşünürler. Seni bunca yaraladığı yetmemiş anneni bile üzmüşBu kadar profesyonel öyle olmasalar asla sürmez zaten bu kadar süre, gerçekten sevmişssin demek ki. Bende ilk kez biriyle evlenmeyi düşünebilecek kadar inanmıştım yakın hissetmiştim yani.. Gerçekten öyle Allah öyle bir korumuş ki seni. Evet o süreç çok çok fazla dibe sürüklüyordur ama inanıyorum ki çıktıldığında tüm bunları telafi edicek güzellikler olucaktır ya da hayat hep böyle onu tamda kestiremiyorum :) Kilo almak korkunç birşey, birde kontrolsüz yani yedikçe moral bozuluyor bozuldukça yiyorum döngü oldu artık, ki hemen öncesinde spor yapıyordum çok az yağlı falan yiyordum şimdi kekler pastalar falan. Ama dediğin gibi ne kadar umru oluyor haberi bile olmuyor o orda gayet memnun halinden. Zaten yaratılışta böyleler yani. Ne olursa olsun kendini suçlamak ne biliyim karşı tarafın bu derece kötü olduğunu kabullenemeyince beyin anlamak istemedikçe, kendimize yaptığımız eziyet. Halbuki bazen insan göremiyor kendini dinlemeyi unutuyor.bunlar olağan şeyler. Kesinlikle hayırlı insanlarla karşılaştırsın, farkedemezsekte görmemizi sağlasın inşallah.
İyi gibi başlamaya özen gosteriyorum güne anadaki beynimin içine yerleşmiş iç ses nasıl oluyor hep ayni konusuyor engelleyemiyorum ama herşeyin bır zamanı vardır tabiki :) çünkü eskisinden biraz daha iyi hissettiğim farkındayım en azından diyorum, umarım bir gün bende senin gibi içten gelerek şükredebilirim. Derede her sabah yeniden başlıyorum maalesef :) akşamları bozuluyor gibi oluyor anasaya çok tatlı yerine meyveyi yorum en azından kilo koruyayım diyorum :)Canım nasıl oldun, umarım daha iyisindir, kötüysen de çok umursama çok normal bu süreçte. Sen de aynen benim gibisin her şeyin farkındasın, çok bilinçlisin ama yine de zaman zaman nasıl olur, bu nasıl olur, beni seviyordu bu kadar yanılmış olamam diye düşünüp bahaneler arıyorsun, bu süreçlerde zaman zaman kendini kötü hissetmen normal. Ama hepsinin belli bir vakti var, şu an hiç umrumda değil mesela sadece şükrediyorum. İleride güzel şeyler olduğunda, gerçekten beni seven bir insan çıktığında daha çok şükredeceğim olmadı diye. Diyete başladın mı bu arada, bak o konu çok önemli:)