- 11 Nisan 2007
- 868
- 183
- 658
- 38
- Konu Sahibi EU1
-
37 numarayı basarım
ne yanı ben onu evde beklıyecem..o kadınlarla aşna fişna...oh oh daha neler...
eve gelınce ben boynuna atlıyacam kocam dıye....
bunu ne mıdem ne ben nede sevgım hak eder......
oldu baska.....
bendeb uzak olsun seytan gorsun yuzunu..........
Sadece evde beklemek olsa gene iyi
bütün gün çalışmışım onun bunun kahrını çekmişim
eve gelip harıl harıl yemek yapmışım
evi temizlemişim
çocukları okuldan al ders çalıştır
ilgilenmişim
sonra GÖRMEMEZLİKTEN DUYMAMAZLIKTAN GELİCEM
aynen arkadaşıma katılıyorum....
yorumlar güzel, genelde bekar yogunlugunda cevaplarda hakikaten daha fevrı cevaplar vermıs ' basarım tekmeyı ' ve ' gozunun yasına bakmam ' gıbı cumlelerle ıfade etmısler,
pekı adam sızı hıc begenmeyecegınız bır hatunla aldatıyor kolkola resmını gordunuz, ama kocanızı cok sevıyorsunuz belkı bır kacamaktır ya da ben onsuz ne yaparım demez mıydınız,
hanı boyle dıyenlerı goruyoruz o açıdan soruyorum sımdıye deyın boyle mı yaptınız, ewlıysenız cocuk da varsa yıne bu sekıl tek celsede mı davranılırdı acaba:
canım bugun benım algılama problemı var galıba...
37 numara ne ki diye düşünüuom 2 saatttt:uhm::uhm:
benımde 37 numara...:dance::dance:
sırnaşık şey
bana o kadar tuhaf bi soru gibi gelmedi.insan gerçekten seviyosa göz yumabilir bazen böyle durumlara. herkes çok rahat basarım tekmeyi vs demiş, halbuki bu ülkede yıllarca aldatılmasına rağmen eşinden ayrılamayan binlerce kadın var.tabii çoğu mecburiyettendir. ama eğer olay basit bi şeyse, yani sürekliliği olan bişey değilse örneğin sadece msnde konuşuyo, msjlaşıyosa ya da tek gecelik bi ilişkiyse ve ben de seviyosam görmezden gelebilirdim. belki gurursuzluk diyeceksiniz ama sonunda tercih ettiği kişi bensem diğerleri geride kalıyosa susmayı tercih edebilirdim diye düşünüyorum.yine de büyük konuşmamak lazım tabii başıma gelirse farklı düşünebilirim.
yorumlar güzel, genelde bekar yogunlugunda cevaplarda hakikaten daha fevrı cevaplar vermıs ' basarım tekmeyı ' ve ' gozunun yasına bakmam ' gıbı cumlelerle ıfade etmısler,
pekı adam sızı hıc begenmeyecegınız bır hatunla aldatıyor kolkola resmını gordunuz, ama kocanızı cok sevıyorsunuz belkı bır kacamaktır ya da ben onsuz ne yaparım demez mıydınız,
hanı boyle dıyenlerı goruyoruz o açıdan soruyorum sımdıye deyın boyle mı yaptınız, ewlıysenız cocuk da varsa yıne bu sekıl tek celsede mı davranılırdı acaba:
adam beni aldatacak bundan emin olacağım, ve onu kaybetmemek isteyeceğim bir de....neden acaba. beni aldatan adamı kaybetmemek isteyim....bir de farkında değil gibi davranacağım. oldu.... hatta bunu anladığım da adama hediyede alayım bari..sessizkalmak bana ne kazandıracak onu da anlamış değilim. sessiz kalayım ,adam da aldatmaya devam etsin, ve kafamın üstünde iki yerde 2 tane çıkıntı ortaya çıksın ...öğrendiğim an yüzüne vururum ve hoşçakal derim...............
canikler ben şöyle düşünüyorum, diğelim eşim beni aldatıyor (allah korusun), önce ben bunu ona ıspat edebilecek deliler bulmaya çalışırım ayşe dedi fatma görmüş derseniz inkar eder, sonra delilerimi tamamladıktan sonra, oturup bir düşünürüm, AYRILABİLECEKSEM bildiklerimi söyler ve gösteririm amaaa eger herhangi bir sebepten dolayı ayrılamicaksam hiic söylemem neden diceksiniz. çünkü o zaman daha rahat davranmaya başlicak gec gelicek, belkide gelmemeye başlicak nasil olsa eş biliyor ama ses çıkarmiyor. daha zor bir hal alir bence bildiginizi söyleyip yaninda kalırsanız.
ama allah kimsenin başına vermesin :Saruboceq:
ayrılabileceksem demişsiniz...
önemli olan sizin inanmanız değilmidir.
zor olanda asıl cesaret isteyende bu degılmıdır...
yada ayrılmassanız içinizde hiç şüphe olmayacakmı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?