aldatıldıgımızı anlıyorsak, aldatılmıyor gıbı mı davranmalıyız? o'nu kaybetmemek için

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
eger aldatilmayi kabul ediyorsan zaten kendini aldattiginida kabul etmis oluyorsun...
eger aldatildigini biliyorda onu dogru yola sokabilecegine inaniyorsan ilerde de sorun olmayacagini biliyorsan sineye çekersin (dogru insan olabileceginden suphen yoksa tabiii)
ben kolay kolay sineye cekip yutamam, hele hiç SUSAMAM mutlaka patlarim, he devamda edebilirim ama bu aldatma cinsellik kadar ileriye gitmemisse...

ne yanı ben onu evde beklıyecem..o kadınlarla aşna fişna...oh oh daha neler...
eve gelınce ben boynuna atlıyacam kocam dıye....
bunu ne mıdem ne ben nede sevgım hak eder......
oldu baska.....
bendeb uzak olsun seytan gorsun yuzunu..........

Sadece evde beklemek olsa gene iyi
bütün gün çalışmışım onun bunun kahrını çekmişim
eve gelip harıl harıl yemek yapmışım
evi temizlemişim
çocukları okuldan al ders çalıştır
ilgilenmişim
sonra GÖRMEMEZLİKTEN DUYMAMAZLIKTAN GELİCEM
aynen arkadaşıma katılıyorum....

aynen arkadasım...ısteyken erkeklerın yuzune bakamıyorken aman laf soz olur dıye...
canın cıkmış gel eve ...yorgunluktan...ölmusun...kafamçokkarıştı
bıde utu derdı onun gomlegını utule pantolonunu utule....
oda gıyınsın cıkardıgı yere bak...
oda yorgun gelıyor evet ama ne yorgunluk...iş uzerınde...:mymeka:
ne aptalım ne enayıyım...saf hıc degılım...
ben ona sevgımı emegımı vereyım o..baskalarına ....sey yapsın...oh oh...:mymeka:klava:

o yuzdende açik kapi birakiyorum yaaa cinsellik kadar ileri gitmediyse aldatmasi
ustelik once kendini aldatiyor o sonra beni aldatiyor
bende baskasiyla birlikte olmus erkegi istemem, askimdan geberecegimi bilsem affedemem, bunu benimde midem kaldirmaz zaten, baskasiyla yatacak sonra yatagima girecek, koynuna girecegim var mi boyle birsey yaaa
evli degilim ama evlensemde bu dusuncem degismez kabul edemem,
ufak tefek kaçamakliklara da goz yumamam simdiden haberi olsun, beni seviyorsa bana gelir bir daha gitmez yok eger gelirimde giderimde dusuncesiyle gelecekse valla bende 37yi basarim yasakkelime

bana o kadar tuhaf bi soru gibi gelmedi.insan gerçekten seviyosa göz yumabilir bazen böyle durumlara. herkes çok rahat basarım tekmeyi vs demiş, halbuki bu ülkede yıllarca aldatılmasına rağmen eşinden ayrılamayan binlerce kadın var.tabii çoğu mecburiyettendir. ama eğer olay basit bi şeyse, yani sürekliliği olan bişey değilse örneğin sadece msnde konuşuyo, msjlaşıyosa ya da tek gecelik bi ilişkiyse ve ben de seviyosam görmezden gelebilirdim. belki gurursuzluk diyeceksiniz ama sonunda tercih ettiği kişi bensem diğerleri geride kalıyosa susmayı tercih edebilirdim diye düşünüyorum.yine de büyük konuşmamak lazım tabii başıma gelirse farklı düşünebilirim.

canım bugun benım algılama problemı var galıba...
37 numara ne ki diye düşünüuom 2 saatttt:uhm::uhm:

benımde 37 numara...:dance::dance:
sırnaşık şey

şöyle anlatim canım böyle bişey öğrendiğimde arkasına döner bende gıcına kovarım tekmeyi:icecream: (bkn:37) naniknanik

ben 22 yasindayim, evli bile degilim, evli insanlarin psikolojisini elbette ki bekar halimle sadece anlayabilirim ama hissedemem
ömrümün ceyregini yalniz gecirdim mesela (ailem ayri konu tabiii)
iliskiden bahsediyoruz, sevgilisiz yasayabiliyorum mesela, ustelik benim ailemde kadinlarin esleride olmadan nerelere geldiklerini gordum cok daha mutlular, boyun egmeyi bilmiyor benim ailemin kadinlari....
hem bende sevdigim, sevildigimi bildigim biriyle elbette ki evlenmek isterim herkes gibi yalniz olmek istemem, ama baskasininda yatagindan çikmis biriyle hayatimi geçiremem
kiz kurusu olarak yasamaktanda gocunmam mesela...
bir çok kadin aldatildigini bile bile boyun egiyor diyorsun, ben çalisan bir insanim, eger bugun babam basimda olmasa (Allah gostermesin hiç bir zaman) ben acimdan (açliktan) ölmem kizim... ayaklarimin uzerinde durmasini bilen biriyim, bana erkek lazim degil o olursa yanimda aksesuar olur ama asla kölesi olacagim bir sahibim olamaz...
dedigim gibi askimdan geberecegimi bilsem herseyine goz yumamam...
bir erkegede asla affedebilecekmis gibi bir izlenim vermeyin bu ii niyetinizi herzaman suistimal edebilirler...

Son düzenleme:

Şimdi özellikle şu cümlenizi anlayamadım
Yani kadının güzel veya çirkin olması neyi değiştiriyor?
Veya cinsiyetine göre mi değişiyor?
"NAsıl olsa ben daha güzelim"diyerek kendi özgüvenini mi perçinlemeli kadın?
Aldatmak aldatmaktır..
Avunulacak bir tarafı yok.

aynen a dan z sıne katılıyorum...arkadasımın....
ama hoşcakal fılan demem....
ıstenmıyorsun kapı acık.arkanı dön ve cık....
derım.... kapıyı dısardan kapat.....benı kaybedensın derım......

canikler ben şöyle düşünüyorum, diğelim eşim beni aldatıyor (allah korusun), önce ben bunu ona ıspat edebilecek deliler bulmaya çalışırım ayşe dedi fatma görmüş derseniz inkar eder, sonra delilerimi tamamladıktan sonra, oturup bir düşünürüm, AYRILABİLECEKSEM bildiklerimi söyler ve gösteririm amaaa eger herhangi bir sebepten dolayı ayrılamicaksam hiic söylemem neden diceksiniz. çünkü o zaman daha rahat davranmaya başlicak gec gelicek, belkide gelmemeye başlicak nasil olsa eş biliyor ama ses çıkarmiyor. daha zor bir hal alir bence bildiginizi söyleyip yaninda kalırsanız.
ama allah kimsenin başına vermesin :Saruboceq:

Fikrim değişmez.:1closedeyes:
Aldatma aldatmadır.:1closedeyes:
İster güzelle olsun,ister çirkinle,isterse Bülent Ersoyla....şakkıdı
Şutlarım,şutlarım,şutlarım
:lepi:

çirkinle aldatınca ne oluo güzelle aldatınca ne oluyor,
hepsinde aldatma kelimesi geçiyormu hehh işte geçiyorr,
ozaman eyvallah derim ve giderimkötükedihüso
güzeli çirkini yalanı dolanu yok bu işin aldatma aldatmadır,
ayrılırımm kesinliklee:dilcikar:

ayrılabileceksem demişsiniz...
önemli olan sizin inanmanız değilmidir.
zor olanda asıl cesaret isteyende bu degılmıdır...
yada ayrılmassanız içinizde hiç şüphe olmayacakmı...

Kızlar bunu yapabilecek bir kadın olduğunu zannetmiyorum ...

Son düzenleyen: Moderatör:
eğer insan evliyse ve yılları, gençliği o adama gitmişse onu şutlasada hayatını geri alamaz ne acıdırki. çirkini güzeli önemli değil aldatılmak aldatılmaktır ve bir defasına göz yummak ikincisine davetiye çıkarmaktır. oyüzden ben öyle bişeyle karşılaştığım anda herşeyi bitirirdim.Allah kimseye hiçbi kadına bunları yaşatmasın.

ayrılabileceksem demişsiniz...
önemli olan sizin inanmanız değilmidir.
zor olanda asıl cesaret isteyende bu degılmıdır...
yada ayrılmassanız içinizde hiç şüphe olmayacakmı...

canım tartıştığımız ayrılıp ayrılmamak değil, bildiğini söyleyip söylememek. bende diyorumki davulun sesi uzaktan hoş gelir kimi insan affetmek ister,çoçuğum babasız büyümesin der, maddi olarak yanlız yaşamam mümkün değil der, bir kereliğine affediyorum der, der de der yani. ben bu durumda aldattığını bilmiyormuş gibi yapma taraftarıyım, çünkü hem bildiğini söyleyip hemde ayrilmazsan o erkek rahatlar daha rahat davranmaya başlar. evet bilmiyormuş gibi davranmak çok zor ama açık açık şüpheleriniz olduğunu söyleyebilirsiniz hiçbisey yokmuş gibi davranılmalıdır demiyorum. zaten ayrılmiyor diye daha rahat olmaya başlar erkek sonra eve hiç bağlayamayız diye diyorum.

affedilen erkek mutlaka tekrarliyormus arkadaslar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…