aldatıldıgımızı anlıyorsak, aldatılmıyor gıbı mı davranmalıyız? o'nu kaybetmemek için

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

bir kadın her zorluğun üstesinden gelir yeter ki istesin inansın. şahsım adına manasız aşkımı kaybetmemek için diğer türlü aşağılanmaktansa sevdiğin tarafından, tüm bu saydığın zorluklara göğüs gererek hayata silik mutsuz evliliğe aşka inanmayan bireyler yerine güçlü kararlı ne istediğini bilen bireyler hazırlarım en azından

Yok benim böyle bir şeyi midem kaldırmaz.
Nitekim kaldırmadı da...
Aldatıldığımı öğrendim,bu bana çok kötü dokundu,affedemedim ve 40 numarayı bastım
Bir de şunu öğrendim,eğer aldatılıyorsan asla ve asla affetmememelisin
Affettikçe daha kötüye gidiyor çünkü.

]Çok doğru çook......
Aldatılan bir kadın asla affetmemeli...
Bizzat yaşadım ben affettikçe eşim daha beterini yaşattı bana.
Erkek affeden kadın için beni nasıl olsa çok seviyor diyor ve hep böyle düşünüyor.
Oysa ben onu affettiğimde lohusaydım...
Ben boşanma davasını açmışım ,eşim kalkmış bana diyor ki sen beni seviyorsun, bende seni çok seviyorum neden boşanalım, zamanla düzelteceğim...hem bu kadar salak olup hemde bu kadar nasıl kendilerine güveniyorlar anlamıyorum..
Son sözüm cinsellik yaşanmış bir aldatmada asla ve asla affetmemeli kadın..
[/I]

beni aldatanı ben kaybetsem nolcak kaybetmesem nolcak
bitmiştir benim için..............

ben affederim demiyorum!!!! ama herkes sen ben degil. kendince sebepleri olup ayrılamayanlar var bilmiyorum hic duydunmu, yanlız gecinemem deniyor, bir hatadır olur denir, erkektir yapar diyor, aldatiyor ama en azindan bana güzel bir hayat sunuyor diyor, ben seviyorum birdaha yapmaz bir hatadir diyor.gibi gibi.. öyle bi konusuyorsun ki sankii hiiccc aldatilip da ayrılmayani duymamis gibi. ben diyorum ki aldatıldın mı? HERHANGİ BİR SEBEP TEN SOLAYI AYRILMICAKSAN, beni aldatigini biliyorum deme. kesin bildigini söyleme haaa süphelerini dile getir. ama sen dedigin zaman beni aldatiyorsun biliyorum. eeee? hicccc ayrilmicam canim korkma ama bildigimi söylim dedim mi dicen? adam daha rahat gezip tozmaya baslamicak mi? baslicak nasilsa biliyor ama susuyor diye. ama sadece süphelerini söylersen o daha vakitli eve gelmeye calisir dikkat cekmemeye calisir. bunda herkes icin söylemiyorum benim kocam aldatsada ben ayrilmammmm veya ayrilamam diyenlere.ve bence aldatmak sadece cinsellik degildir. baska bir kadina ilgi duyabilecegini gözünün disari kaydigini hissetigin an benimle paylas bende olursa bende paylasirim. birbirimiz onuruyla gururuyla oynamayalim senden ricam bu diyerek esime söyledim. yordun beni :bbo: wichhhh dihhhhandimm haa

tekrar söylüyorum aldatirsa tekmeyi mi basarsınız, affedermisiniz. konusunda konusmuyorum
düsüncemi paylastigim nokta şu, aldatılırsak ne yapmali.
iki şıkkı var bende onları değerlendirdim, ayrılacaksan olayına fazla girmedim çünkü onda izlenecek yol belli.
ayılacaksan: bi güzel benzet bas tekmeyi!
ayrılamicaksan: yukarda söylediklerim :)
ve türkiyede ne kadar çokkk kadının aldatılıp da ayrılmadığını göz ardı etmeyelim.

yaw ben senin için soylemedim ki, sen aldatilipta kabullenenleri savunur izlenimi verdin yorumunda, bir yuva yikmak tabii ki kolay degil bunu bende cok ii biliyorum...
sen diye hitab etmemde aslinda dogrudan sana hitab etmemle alakaliydi
sen aldatilsan kabul edeceksin demekki anlaminda degildi,
ustelik zaten karsi taraf aldatiyorsa o yuvanin temeli zaten sarsilmistir, seni gozden çikarmistir, bir an içinde olsa onun gozunde degerin kalmamistir
bak yine sen diyorum, empati kur biraz...
o es olacak kisi zaten yikmis evliligi aldatarak, aldatilan insan neden yuvam yikilmasin, varsin olsun desin ki
neden kabullensin, maddi gelir bence biraz bahane bu durumda,
cunku cebinde eger mahkemeye verecek kadar parasi varsa, o adamdan donuna kadar alir, cunku maddi manevi aldatma soz konusu... butun haklar kandindan yanadir
bana gelince, ben elimde koz delil olsun diye ugrasmam, bana ole birsey sezdirirse o adam zaten kaybeder...huylanirsam, ben degil, o deliller sunsun bana yapmadigina dair... yerimseniben yerimseniben

Aldatan adam zaten beni kaybetmiş demektir.Yuvasını yıkmayı o kişi göze almışsa ben neden çabalayayım? Karşılıklı çaba ister bu iş.Mutluluğu dışarda arıyorsa yolu açık olsun.

gıden gıtmıstır ben gıdenı degıl gıden benı kaybetmıstır bu sozu herzaman çok sevmısımdır aldatan zaten gıtmıstır onu kazanmak ıcın hiçbırsey yapmam

bende sana katılıyorum aldatan erkekden hayır gelmez zaten beni aldatiyorsa ne sevgi ne saygı kalmamış onda demekki. benim o saaten sonra ne işim olur.
bu işin kolay tarafı,
bense zor tarafından bahsetmeye çalıştım, hani ayrılmak istemiyor ama nasil davranicağını da bilmiyor olanlardan.

evet benim başıma geldi ben affettim hem çok seviyorum hemde çocugum için kaydirigubbakcemile3

bir kere aldattımı bende bir kere affettimmi devamı gelecek demektir.zaten kişiliğimi bildigim için ömrümün sonuna kadar tetikte olmaktansa bir kere acı çeker gitmek istedigi yere yollarım .. sarsılmış bir ilişki yada evlilikten kimseye hayır gelmez ..

evet benim başıma geldi ve ben affettim çünkü çocugum var onu babasız büyütmek istemedim ama çok kötü bi olay allh kimse başına vermesin

onu kaybetmekmi..aldatılan bi kadın hala onu kaybettmemek için buna göz yumuyosa bence bu enayilik..karsındaki insan artık seni eskisi gbi seven senin sevidiğin adam deil..eger gercekten seni sevseydi neden başkasına ihtiyaç duysunki..affetmeyin

anlıyorum ve susuyorum...aklımdan zorum mu var susmam için bana değer vermeyen bir insanı niye kaybetmeyi göze almayım ki kaybederim olur biter..
Ağlarım
Üzülürüm
belki 1 ay ağlarım belki 1 yıl ama sonuçta güvensiz bir ilişki içinde yıpranacağıma o ilişkide olmamam daha iyi...
Allah kimseyi böyleleriyle karşılaştırmasın...

yaw daha neler görecem bu forumda
adam beni aldatıyor ve ben onu kaybetmemek için rol yapacam
HADİ CANIM SENDE

Asla bilmiyo gibi yapamam ve katlanamam a.s
Hakettigi gibi davranırım layık oldugu şekilde:lepi:
Tak sepeti koluna herkes kendi yoluna hesabı basarım tekmeyi klava:

Allaha şükür öyle bir şey başıma gelmedi ama ne saçma bişeydir bu..
aldatacak birini niye kaybetmek istemeyecekmişim...
benden uzak olsun....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…