E
ezel78
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU1
-
bütün cevapları okudum..çoğunluk tekmeyi basarım demiş..
ben de feminist yanımla ve mantığımla düşündüğüm zaman böyle yaparım derdim..
ama..
bir kadının aldatıldığını bile bile yaşaması nedensiz değildir elbetteki; işinin parasının olmaması, toplumda dul (!)ve çocuklu olarak yaşam savaşı verme zorluğu, ailenin sülalenin istememesi veya dışlaması, arka çıkacak bir büyüğün olmaması, çocuklar, herşeye rağmen kocaya duyulan bağımlılık veya manasız aşk..
Yok benim böyle bir şeyi midem kaldırmaz.
Nitekim kaldırmadı da...
Aldatıldığımı öğrendim,bu bana çok kötü dokundu,affedemedim ve 40 numarayı bastım
Bir de şunu öğrendim,eğer aldatılıyorsan asla ve asla affetmememelisin
Affettikçe daha kötüye gidiyor çünkü.
o kocan olacak erkek butun gece sabaha kadar (zamanin ne onemi varda) baska bir kadinin tenine degsin ve sonra gelip yatagina girsin sana dokunsun;... seninde miden bunu kaldirsin!
bu nasil bir doyumsuzluktur boyle bir açiklarmisin, baskasinin tenine vucuduna dokundugunu bile bile sana dokunmasina musade etmek, bile bile susup goz yummak, bir kadini baska nasil asagilayabilir ki bir erkek?
bu ne demek?
bana boyle bir durumda affet demesin hiç bir zaman esim olacak insan, dogrudan canimi alsin....
affedebilirim demeden once gururunuzu dusunun bi, askta gurur olmaz lafinida silin atin kafanizdan, once siz varsiniz sonra esiniz gelir ardindan
ben affederim demiyorum!!!! ama herkes sen ben degil. kendince sebepleri olup ayrılamayanlar var bilmiyorum hic duydunmu, yanlız gecinemem deniyor, bir hatadır olur denir, erkektir yapar diyor, aldatiyor ama en azindan bana güzel bir hayat sunuyor diyor, ben seviyorum birdaha yapmaz bir hatadir diyor.gibi gibi.. öyle bi konusuyorsun ki sankii hiiccc aldatilip da ayrılmayani duymamis gibi. ben diyorum ki aldatıldın mı? HERHANGİ BİR SEBEP TEN SOLAYI AYRILMICAKSAN, beni aldatigini biliyorum deme. kesin bildigini söyleme haaa süphelerini dile getir. ama sen dedigin zaman beni aldatiyorsun biliyorum. eeee? hicccc ayrilmicam canim korkma ama bildigimi söylim dedim mi dicen? adam daha rahat gezip tozmaya baslamicak mi? baslicak nasilsa biliyor ama susuyor diye. ama sadece süphelerini söylersen o daha vakitli eve gelmeye calisir dikkat cekmemeye calisir. bunda herkes icin söylemiyorum benim kocam aldatsada ben ayrilmammmm veya ayrilamam diyenlere.ve bence aldatmak sadece cinsellik degildir. baska bir kadina ilgi duyabilecegini gözünün disari kaydigini hissetigin an benimle paylas bende olursa bende paylasirim. birbirimiz onuruyla gururuyla oynamayalim senden ricam bu diyerek esime söyledim. yordun beni :bbo: wichhhh dihhhhandimm haa
aldatıldıgımızı anlıyorsak, aldatılmıyor gıbı mı davranmalıyız? o'nu kaybetmemek için bunu farkında degılmiş gıbı mı yapmalıyız ?nasıl davranmalıyız, eger aldatıldızı yuzune vuruyrsak bır de affetmemız ya da affetmememız gerekecek o yuzden sessız mı kalmalıyız ?
hıc basınıza geldı mı gelırse ne yaparsınız :1ninca:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?