Aldatıldıgından süphelenen bir kadın.

Peki senden ne gibi yardım istiyor arkadaşın, mümkün birşey mi istediği?

Cnm soyle belli etmesin bidaha madem bir yola cikiyor sonuna kadar gitsin.
Baksana hiddetleniyormus falan, bence belli etmeden bitirsin bu isi

Bellı etmeden ıspat edebılse keske.
Gercı hangı aptal, 'evet senı aldatıyorum' der kı.

arkadaşın için çok üzüldüm.zor bir bir durum.Allah yardımcısı olsun.aldatmayı nasıl ispat edebilir bilmiyorum ama eğer boşanmayı gerçekten kafasına koymuşsa bu işin peşine düşsün boşanmayacaksa hiç ortalığı bulandırmasın ama böyle sorumsuz bir erkekle de ömür geçmez:50:yerinde olsam aldatmayı ispata bile gerek yok eşim evine bakmadığı için boşanırım zaten.adam evine birşey almıyor diyorsun kadına ailesi bakıyormuş.şu durumda eşinin yanında kalmasının ne anlamı var ki:19:

Amın.
Bosanmayı aslında ıstıyor.
Sadece cesaretı yok sanırım.
Soylekı aılesı gerektıgınde destek oluyor.
Ama anladıgım kadarı ıle cok hassas.
Ornegın onlara gıttıgınde cocuklarına bırı bırsey dese, bır daha gıtmek ıstemıyormus.
Bırsey demelerı de, 'cok yaramazlık yapmayın, bıraz sakın olun' gıbı sozler.
Bunlardan dolayı 'oraya gıtsem de mutsuz olurum' dıye dusunuyor.
Ama ayrılmak da ıstıyor.
Bırde daha once hıc calısmamıs, nasıl gecınırım dıyor.
Aılesı ne kadar bakacak olsa da, kendını sıgıntı gıbı hıssedecegınden endıse edıyor.

Esı su an ona uzuntuden baska bırsey vermedıgı ıcın, bencede esı ıle beraber olmasının bır manası yok.

Peki senden ne gibi yardım istiyor arkadaşın, mümkün birşey mi istediği?
Sadece aldatıldıgını nasıl ıspat edebılecegını sordu bana.
Dedım ya, cok cesaretsız.
Hanı onu o kadar ıyı tanımasam, 'bır ınsan nasıl caresız olabılır kı' derım.
Ama kendı maddı olanagı yok, evet aılesı yardım edıyor ama yardım edılen ayrıdır, senın ımkanının olması ayrıdır.
Dusun, evının kredısı odenmıyor ve kardesı bırıktırdıgı harclıklarını verıyor ablasına, kredı odensın dıye.
Oysa kendı ımkanı olsa, calıssa mesela, kımseye muhtac olmadan yasasa.

Son düzenleme:
bir seferinde yaşadığım bir olay....
arkadaşımın babasının annesini aldattığından şüphelendik.. yanıma bir başka kişi alıp takibe başladım... Ama nasıl? Başörtüsü, pardesü ve güneş gözlüğü ile tanınmayacak bir hale soktum kendimi.. sonunda da hedefe ulaştık.. Resimler çekildi delil olarak verildi...

bu kadar güçsüz bir insansa ailesine danışmalı, onlardan destek almalı. neyseki ailesi destek olacak tipte bir aile.

arkadaşlar bu derdim var formuna bakıyorum da
en büyük sıkıntıların başında ''şüpheleniyorum'' durumu mevcut
şunu çok iyi idrak edin
kanıtınız varsa aldatıyodur
kanıt yoksa kafanızdaki gereksiz versveselerden ve tedirginliklerden kendinizi sıyırın
güvensiz, soyut, dayanağı olmayan şüphlerle nereye kadar yaşanır Allah aşkına...
kendinize yapmayın bunu bu hastalıktır...

kanıt varsa aldatıyodur
kanıt yoksa atın kafanızdaki gerçek olmayan senaryoları bırakın bi kenara ya...
kendinizi yıpratmaktan başka bişe yapmıyosunuz...

kendinizi eşinizin yerine bi koyun bakalım
eşiniz sizden şüphe etseydi kabul edermiydiniz bunu...
ne kadar çirkin değil mi?
sizinde şuan yaptığınız bu eşinize karşı.
hele ki telindeki numaraları arayıp aldattığını ispatlamaya çalışmak.
hiç hoş değil hemde hiç.

konu sahibi arkadaşım aynı bunları söyle şüphelenen arkadaşına..

sevdıcegım;
Takıp edebılse edecek.
Bende onun adına yapamam.
Baska bır sehırde yasıyorlar cunku.
Ve ne yazık kı bır tek bana anlatabılıyor yasadıklarını.

elfrıde;
Evet, neysekı aılesı destek cıkmaya hazır.
Babası henuz bılmıyor ama annesı, 'cocuklarını al, gel' demıs.

bugdaytanesı;
Sence herseyın bır kanıtı var mıdır?
Yada var olan butun kanıtları gostermek mumkun mudur?
Gosterdın dıyelım, algılamak mumkun mu?

Basıt bır soru ıle anlatmak ıstedıgımı ıfade etmeye calısayım.
Sence neden Ateıstler var?
Kanıt olmadıgından mı?
Kanıtı gormedıklerınden mı?
Kanıtı algılayamadıklarından mı?

sevdıcegım;
Takıp edebılse edecek.
Bende onun adına yapamam.
Baska bır sehırde yasıyorlar cunku.
Ve ne yazık kı bır tek bana anlatabılıyor yasadıklarını.

elfrıde;
Evet, neysekı aılesı destek cıkmaya hazır.
Babası henuz bılmıyor ama annesı, 'cocuklarını al, gel' demıs.

bugdaytanesı;
Sence herseyın bır kanıtı var mıdır?
Yada var olan butun kanıtları gostermek mumkun mudur?
Gosterdın dıyelım, algılamak mumkun mu?

Basıt bır soru ıle anlatmak ıstedıgımı ıfade etmeye calısayım.
Sence neden Ateıstler var?
Kanıt olmadıgından mı?
Kanıtı gormedıklerınden mı?
Kanıtı algılayamadıklarından mı?

iyi o zaman herkes herkesten her zaman şüphe ederek yaşasın
bu mudur Allah aşkına
arkadaşın boşanmayı kafaya koymuş, geçerli bi mazeret arıyo olmasın

ayrıca elhamdülillah müslümanım
ataistleri düşünecek zamanım yok ve onlarla ilgilenmiyorum ;)

çok akıllıyım çok ta zekiyim
kendi kafamda kurduğum senaryolarla da hayatımı geçirmem.

iyi o zaman herkes herkesten her zaman şüphe ederek yaşasın
bu mudur Allah aşkına
arkadaşın boşanmayı kafaya koymuş, geçerli bi mazeret arıyo olmasın

Sence suphe duymak nedır pekı?
ılla kanıt mı gerekır suphe duymak ıcın.
Ve bılır mısın, her suphe gercek olmadıgı gıbı, gercek olma ıhtımalı de vardır.

Sence yeterlı bır neden degıl mı, 10 yıllık evlılıgı suresınce esının calıstıgını evıne getırmemesı.
Getırse de, bır getırıp, 10 esırgemesı.
Evıne hacız gelmesı.
Bunlar burada kısaca anlattıklarımdı.
Bır de anlatmadıklarım var.
Ve tabıı emınım onun da bana anlatmadıkları.

He sen bunlar yeterlı degıl dıyorsan, kendı hayatında oyle yasarsın.
Herkes senın ınandıgın gıbı yasamak zorunda degıl.

ayrıca elhamdülillah müslümanım
ataistleri düşünecek zamanım yok ve onlarla ilgilenmiyorum ;)

çok akıllıyım çok ta zekiyim
kendi kafamda kurduğum senaryolarla da hayatımı geçirmem.

Sana musluman mısın dıye sormadım.
Bu benı ılgılendırmıyor.

Atesıtlerden dem vurmamın nedenı farklı ıdı.
Zekı olduguna gore, bunu anlamıs olmalısın.

Sen senaryo kurma, aklını ve zekanı kullanarak suphelere yer verme hayatında.
Tabıı suphe duymamak ıcın zekı olmak yetıyorsa.

canım arkadaşının eşini başkası takipleyemiyor mu peki?

Kardesı var ama cok asabı.
Herhalde bır vukuatını yakalasa, adamı orada vurur.

Bu aksam yıne konustuk da, donem sonuna kadar beklemeyı dusunuyor.
Hazıran yanı.
Cocugu donem ortası okulundan almak ıstemıyor.
Sonrasında ayrılmayı planlıyor.

Aldatma durumu olmasa dahı, parasını evıne harcamadıgına gore bır durum var dıyor.
Ve bu hayata daha fazla katlanmak ıstemedıgını soyluyor.

parası varsa eğer bir dedektif tutsun.
böyle araştırmaları yapan özel dedektiflik büroları var.
uğraşmadan evinden öğrenir herşeyi.
takip edip fotoğraflıyorlar sanırım herşeyi.

Son düzenleme:
anlamadığım adamın telinde bir kadına ait tel numarası bularak işi aldatma noktasına nasıl getirdiniz, bu kadın işiyle alakali bir bayan olamazmı?ben ticaretle uğraşıyorum ve iş yaptığım bazı erkeklerin eşlerinden bu tür telefonlar aldığım oldu siz kocamın neyisiniz numaranız niye kayıtlı diye sordular bende durumu acıklayıp rahatlatdım içlerini aman aramızda kalsın dediler aramızdada kaldı bu durum.belki böyle birşeydir.eğer gerçekten aldatıyorsa bunu kanıtlaması tazminat almasına yarar adamın parası yok diyorsun ozaman arkadaşının niyeti tazminat almak değil. sadece kendi boşanma isteğine somut kılıf bulup vicdanını rahatlatmaksa arasın kadını kocasının telinden kadın bakalım ne diyerek açıyor telefonu zaten karşı taraf canım yada aşkım diye açarsa konuşsun kadınla bu tür kadınlar beraber oldukları adamların eşleri huzursuz olsun bak şimdiye kadar ben senin varlığından huzursuzdum şimdi sende beni biliyorsun huzursuz olma sırası sende mantığıyla hareket edip dökerler herşeyi ortaya, böylelikle olanı biteni öğrenir arkadaşında. ALLAH yardımcısı olsun arkadaşının

ne olursa olsun bu durumun içine girmemeniz gerek

ben asla (yenidendoğdum)arkadaşımıza katılmıyorum ,çalışmamış,ailesine pek yanaşmayan
derdini anlatacak kimsesi olmayan birini ,tek arkadaşı yani siz de yanlız bırakırsanız o kadıncağızın hali nice olur ,elinizden birşey gelmese bile sizinle konuşuyor dertleşiyor bu bile rahatlatıyordur arkadaşınızı,
bence sonucu her ne olursa olsun sonuna kadar o arkadaşınıza yardım etmelisiniz
arkadaşlar güzel fikirler vermiş değerlendirin ve eğer ayrılma kararı almışsa ki öyle diyorsunuz kanıt aramaya devam edin (o tel no çok işe yarayabilir)yok ayrılmıycaksa yada aldatmasına rağmen geri dönerse eşini kabullenebilecekse(çocukları için ,ailesinden çekiniyorsa vs)ne araştırın ne de soruşturun :tilkinin dönüp dolaşıp geleceği yer kürkçü dükkanıdır: demişler

Konustum, bır ısımle hıtap ettım, sonrada numara su degıl mı dedım, bır numarayı farklı soyleyerek.
Oda degıl dedi, afedersınız dedım kapattım.

Ne yazık kı calısmıyor.
En cok da buna uzuluyor.
Hayatı boyunca hıc calısmamız, gozu acılmamıs bırı.
ıkı tane cocugu var, bırı 4' gıdıyor, dıgerı 5 yasına gırecek.

Kadının adını bılmıyoruz kı.
Dun yanlıs aramıs gıbı yaptım, pekı sız kımsınız dedım, soyleme
dı.

Bu kısı bana cok yakın bırı.
Sıradan bır arkadasım degıl.
O nedenle ne yazık kı onu yalnız bırakamam.

Hım bak bu olabılır.
Esının telefonundan yazsın dıyorsun degıl mı?

evt cnm aynen öyle diyorum

Hım bak bu olabılır.
Esının telefonundan yazsın dıyorsun degıl mı?
[/QUOTE]

evt cnm aynen öyle diyorum

parası varsa eğer bir dedektif tutsun.
böyle araştırmaları yapan özel dedektiflik büroları var.
uğraşmadan evinden öğrenir herşeyi.
takip edip fotoğraflıyorlar sanırım herşeyi.

Hayır, dedektıfe verecek kadar parası yok.

anlamadığım adamın telinde bir kadına ait tel numarası bularak işi aldatma noktasına nasıl getirdiniz, bu kadın işiyle alakali bir bayan olamazmı?ben ticaretle uğraşıyorum ve iş yaptığım bazı erkeklerin eşlerinden bu tür telefonlar aldığım oldu siz kocamın neyisiniz numaranız niye kayıtlı diye sordular bende durumu acıklayıp rahatlatdım içlerini aman aramızda kalsın dediler aramızdada kaldı bu durum.belki böyle birşeydir.eğer gerçekten aldatıyorsa bunu kanıtlaması tazminat almasına yarar adamın parası yok diyorsun ozaman arkadaşının niyeti tazminat almak değil. sadece kendi boşanma isteğine somut kılıf bulup vicdanını rahatlatmaksa arasın kadını kocasının telinden kadın bakalım ne diyerek açıyor telefonu zaten karşı taraf canım yada aşkım diye açarsa konuşsun kadınla bu tür kadınlar beraber oldukları adamların eşleri huzursuz olsun bak şimdiye kadar ben senin varlığından huzursuzdum şimdi sende beni biliyorsun huzursuz olma sırası sende mantığıyla hareket edip dökerler herşeyi ortaya, böylelikle olanı biteni öğrenir arkadaşında. ALLAH yardımcısı olsun arkadaşının

Soruyor musunuz, yargılıyor musunuz?
Oncelıkle bunu anlamıs degılım.
Sız kendınızı bılıyorsunuz, o da esını.
Bır kadın ıle ısı olamaz, cunku bır fabrıkada calısıyor ve butun calısanlar erkek.
Belkı ıdarı kadroda vardır kadın, onlarla da telefonda gorusecek kadar ısı olmaz herhalde.
En azından ozel numaralarından.

Adamın parası yok demedım, kazandıgını ıle aılesıne bakmıyor dedım.
Bu durumda tazmınat alabılır, nafaka da ısteyebılır.

Vıcdanını rahatlatmak ıcın, ılla aldatılıyorsa bunu ıspatlamasına gerek yok.
Sız, esınız sızı baskalarına muhtac etse, bunun ayrılmak ıcın yeterlı bır neden oldugunu dusunmez mıydınız?

Buraya kadar olan yorumlarınız ınfaz gıbı geldı bana.
Sonrasında yazdıgınız fıkır ıcın ıse tesekkur ederım.

ben asla (yenidendoğdum)arkadaşımıza katılmıyorum ,çalışmamış,ailesine pek yanaşmayan
derdini anlatacak kimsesi olmayan birini ,tek arkadaşı yani siz de yanlız bırakırsanız o kadıncağızın hali nice olur ,elinizden birşey gelmese bile sizinle konuşuyor dertleşiyor bu bile rahatlatıyordur arkadaşınızı,
bence sonucu her ne olursa olsun sonuna kadar o arkadaşınıza yardım etmelisiniz
arkadaşlar güzel fikirler vermiş değerlendirin ve eğer ayrılma kararı almışsa ki öyle diyorsunuz kanıt aramaya devam edin (o tel no çok işe yarayabilir)yok ayrılmıycaksa yada aldatmasına rağmen geri dönerse eşini kabullenebilecekse(çocukları için ,ailesinden çekiniyorsa vs)ne araştırın ne de soruşturun :tilkinin dönüp dolaşıp geleceği yer kürkçü dükkanıdır: demişler

Bende bu nedenle onu yalnız bırakmak ıstemıyorum.
Kadın her konustugumuzda 'Allah senden razı olsun' dıyor.
Bırsey yaptıgımdan degıl, sadece derdını dınlıyorum, bu da onu gercekten rahatlatıyor.

Kadın butun gun bır basına, aglıyor, dusunuyor, kafasından atamıyor.
Ama azıcık konustugumuzda, bakıyorum gorusmemızın sonlarına dogru bıraz olsun neselı gelıyor sesı.
Ben onu nasıl yalnız bırakayım sımdı?

Ayrılmak ıstıyor ama sadece aldatılma suphesınden dolayı degıl bu kararı.
O nedenle aldatıldıgını ıspatlayamasa da artık kafasında bıtırmıs bırseylerı.
Dusunun; bır adam sureklı yalan soyler mı?
10 yıl boyunca kazandıgından hıc mı bırıkım yapmaz.
Bu kadın, aılesınden ondan bundan aldıgı harclıklarla ev almaya calısmıs, kac bın TL bırıkım yapıp, esının elıne vermıs.
Calısmadıgı halde bunu yaapbılmıs, oysa adam calısıyor ve evın kredısını dahı odemıyor, eve haciz gelıyor.
Yıne kadın aılesınden aldıgı harclıklarla kucuk de olsa bır araba almıs kendısıne ve adam borcları odeyebılmek ıcın arabaya goz dıkmıs.
Bu adamın kahrı cekılır mı, aldatmasa da bır omur gecer mı onun gıbı bırıyle?

çok üzüldüm allah yar yardımcınız olsun tlf fatura detaylarını isteseniz belli olur orda kiminle konuşduğu msjlaştığı ama eşinin hattıyla arsın istesin yoksa vermiyorlar kimlik bilgilerinide isteye bilirler.

Canım benim bir arkadaşımında eşi onu aldatıyordu..ama bunu birtürlü ispat edemiyodu..adamın arabası vardı altında takip de edemiyodu...birgün anneme gidiyorum diye evde saklanmış..eşi geç vakit eve gelmiş..ve telefon görüşmeleri yapmış..hatta birkaç kadınla konuşmuş..tabi bu konuşmları tahmin edersiniz...bu sırada arkadaşım evde saklanıyor tabi..gizlice telinden konuşmlarını kaydetmiş..bu kayıtları mahkemeye verdi ve baya yüklü bir tazminat aldı..benimde aklıma bu geldi..acaba arkadaşın yapabilirmi böyle birşeyi ? Eğer cesareti varsa yapsın bence...en azından evde kendini yanlız hissedip telefon görüşmesi olmasa bile açık verebilir diye düşünüyorum..Allah yardımcısı olsun arkadaşının.

çok üzüldüm allah yar yardımcınız olsun tlf fatura detaylarını isteseniz belli olur orda kiminle konuşduğu msjlaştığı ama eşinin hattıyla arsın istesin yoksa vermiyorlar kimlik bilgilerinide isteye bilirler.

Amın, sagol esra.
Onerını ıletecegım, belkı faydası olur.
Cunku soyledıgıne gore uzun zamandır eve detaylı fatıra gelmıyormus.
Onceden gelıyordu, dıyor.

Canım benim bir arkadaşımında eşi onu aldatıyordu..ama bunu birtürlü ispat edemiyodu..adamın arabası vardı altında takip de edemiyodu...birgün anneme gidiyorum diye evde saklanmış..eşi geç vakit eve gelmiş..ve telefon görüşmeleri yapmış..hatta birkaç kadınla konuşmuş..tabi bu konuşmları tahmin edersiniz...bu sırada arkadaşım evde saklanıyor tabi..gizlice telinden konuşmlarını kaydetmiş..bu kayıtları mahkemeye verdi ve baya yüklü bir tazminat aldı..benimde aklıma bu geldi..acaba arkadaşın yapabilirmi böyle birşeyi ? Eğer cesareti varsa yapsın bence...en azından evde kendini yanlız hissedip telefon görüşmesi olmasa bile açık verebilir diye düşünüyorum..Allah yardımcısı olsun arkadaşının.

Bu onerı de cok ıyı.
ıkı cocugu var, onları evden uzaklastırması gerekır bunu yapabılmesı ıcın.
Bunu ayarlayabılır mı, bılmıyorum ama en azından fıkır olması acısından soyleyecegım.

Tesekkur ederım.

Back
X