Aldatıldığını öğrendiğin an ne yaptın?

Affetsenizde anlık olacak. Unutmak, olmamış gibi davranmak neredeyse imkansız. Ben duyduğum an kaos yarattım. Yapım gereği fevriyim. Aldatan her erkek yumurta kapıya dayanınca yalvarıyor sanırsam. Aynısı bende de oldu. Neticede affetmedim. Uğraşmaya değmez. Pişmanda olmadım. Bugün olsa yine noktayı koyarım. Siz ne yaparsınız bilemem tabi.

Evlilik teklifi almak üzereyken aldatıldım, öğrendiğim gün yıkıldım. İlk 3 hafta yıkıktım sürekli ağlama krizleri vs. 4-5 ay toparlanma sürecim oldu. Beni aldattığı kızla evlendi şimdi. Bende hayatıma yeni birini aldım, o günlere ağladığıma üzülüyorum şimdi. Zor bir süreç ama emin olun geçiyor acısı

Evet krizi fırsata cevir ama şöyle ki Allah ömrün fazla heba olmadan yüzünü göstermiş sana, bu en büyük fırsat at çöpe gitsin, çöp durdukça kurtlanır sizde biliyorsunuz iki poşet yapın atarken damlayıp leke kalmasın hayatınızda..

Affetmemelisiniz. Çünkü size bir fayda getirmeyecektir. Aksine o telefonu ne zaman eline alsa yazışsa ne yapıyor birisine msj mı atıyor diyeceksiniz. Ki bu gördüğünüz zamanki kısmı. Görmediğiniz onun dışarda geçirdiği zamanda ise arıyorum açmadı neden görmedi şimdi nerede ne yapıyor deyip duracaksınız. Aynısını sen yapsan affedecek miyfi, hayır. Nokta.

Genelde gidecek yeri yok ayrılsa perişan olucak çocukları olan kadınlara boşver boşanma ne yaparsa yapsın diyorum çocuklar buyuyene kadar en azından ye parasını ama imkanın varsa ortada kalmazsan kesinlikle boşan yoluna bak yapan yine yapar

Ben de aldatıldım her evliliğin dinamiği aradaki ilişki aldatılma hikayesine göre farklı yorumlar yapılacak olsa da sizin affetme ihtimalini düşünmenize şaşırdım.ben 3 ay oldu ilk gün kadar kızgınım,her sabah gözümü açtığımda aklıma ilk gelen şey,beynimden silseler diye dua ediyorum.her namazdan sonra bana yaptıklarınin karşılığını görsün diye dua ediyorum yani affetmek mi.o ihtimal hiç yok,zaten direk davayı açtık keşke hemen bitse gitse.
Adam nasıl rahatlar kimbilir siz affedersiniz.
Bırakın yaptıklarının cezasini çeksin.kendinizi ondan çekin ki değerinizi anlasın ama artık hayatında olmayacağıniz için onun ici yansın o zaman gayet te huzura erersiniz.siz çektiniz sıra onda,neden affederek adama ödül veriyorsunuz sakın yapmayın.onurunuz yok mu

Fotoları elime geçiremedim ki eşim sildi hepsini
Android kullanıyorsa Google photo yedekliyor olabilir hesabı kendi telefonunuzla senkronize edin. Ben 1-2 ay önce işyerinden yeni sıfır bir telefon aldım Google hesabımla senkronize etti bilgi işlem. 7 yıl önce Bugun diye foto bildirimi geldi şaştım kaldım.
İphone ise son silinenlere atıyor zaten telefon veya cloud da yüklü duruyor

Öncelikle geçmiş olsun. Bence fırsat kavga gürültüden çıkar. Aldatmayı affederseniz kendine başka bir kadın daha bulacaktır maalesef. Bırakmanızla ilgili söyledikleriniz doğru, aslında yapmanız gerekeni biliyorsunuz

Zaten yalanları vardı diyorsunuz, birde aldatma eklendi bu adamın heryeri fırsat olsa ne olur
Sakin olun ve öyle karar verin . Ne midesiz kadınlar var ya, çıplak fotoğraf atman nedir
Allah yardımcınız olsun, şimdi hissettikleriniz çok acı geliyor size ama zamanla geçiyor, hiçkimse vazgeçilmez değil inanın.

Çok şükür eşimden öyle bir şey görmedim .ama eski sevgilim aldatmıştı ayrıldık sonra bir şekilde barıştık sonra tekrar aldattı . O zaman dedim ki bir yapan bir daha yapar

Gecmis olsun. Hangi kadin, ihaneti ogrendikten sonra yeniden o sahisla mutlu olabilir? Artik aldatmiyor, akillandi diyenlere hic inanmiyorum. 1 kere ese saygisizlik yapildiysa bunun bitis noktasi yoktur bence. Kabullenen kadinin da kendine saygisi bulunmuyordur. Omrunun geri kalanini suphe icinde gecirmeyi tercih etmis, ruhsal sagligini kaybetmeye meyletmistir.
Guven duymak, sevmekten daha muhim 1 duygudur bence. Guvenmedigimiz erkegi ne sevebiliriz ne de sayabiliriz.

Bu kriz firsata nasil döner biliyor musun? Sen bu adami silkeleyip atarsan yepyeni bir hayat sahibi olursun.Nefes alirsın.Evlatlarinla yepyeni bir hayat kurarsin.İşte o zaman

Affederseniz bile şunu söyleyeyim artık tekrar yakalanma ihtimali çok düşecektir siz akıllandı dersini aldı diye düşünürken gerçekten akıllanmış olacaktır ki yakalanmamak için her türlü önlemi alacaktır fındık üstüne fındık kıracaktır… Yani tecrübe konuşuyor tek farkı ben evli değildim ama yıllarca aynı adamı idare ettim değişmesini bekledim her türlü pisliğine rağmen sonuç mu sadece yaptıklarının dozu arttı barıştıkça. Siz pişman olacak gibi duruyorsunuz kararlı olmadıktan sonra muhtemelen olursunuz kafanız bu kadar karışıksa affedin görmedim, duymadım, bilmiyorum oynayın başarabilirseniz

1 kez gozu kaydiysa bir daha kayar hep kayar.. birde emeklerin filan deniyiorda.. bi 10 yilin gitti diye bi 10 yilin daha mi
Gitsin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…