Çok haklısınız olacak gibi değil sacmaladim sanırım bir anZaten yalanları vardı diyorsunuz, birde aldatma eklendi bu adamın heryeri fırsat olsa ne olur
Sakin olun ve öyle karar verin . Ne midesiz kadınlar var ya, çıplak fotoğraf atman nedir
Allah yardımcınız olsun, şimdi hissettikleriniz çok acı geliyor size ama zamanla geçiyor, hiçkimse vazgeçilmez değil inanın.
Ohh iyi yapmışsınızBeni aldattigi kızı ailesine bire bin katarak anlatmakla tehdit ettim kız da ne dersem yaptı yani bana cinsel tacizde bulundu, diye şikayet edecekti ki gerek kalmadı eski koca bunu duyunca kuyruğunu dahi bana bırakarak kaçtıailesi ve kendisi beni maaşlı kadın olduğum için almışlardı biz bunu güzelce somururuz diye düşündüler ailesi de bütün varlığını bana kaptırdı onu ve ailesini nasıl rezil ettiğimi anlatmıyorum çünkü onlar için önemli olan maddi kayiplariydi
Çok haklısınız gerçek yüzünü gördüm kendimi daha fazla yipratmamaliyim. Zararın neresinden dönersen kârdır.Evet krizi fırsata cevir ama şöyle ki Allah ömrün fazla heba olmadan yüzünü göstermiş sana, bu en büyük fırsat at çöpe gitsin, çöp durdukça kurtlanır sizde biliyorsunuz iki poşet yapın atarken damlayıp leke kalmasın hayatınızda..
Evet krizi fırsata cevir ama şöyle ki Allah ömrün fazla heba olmadan yüzünü göstermiş sana, bu en büyük fırsat at çöpe gitsin, çöp durdukça kurtlanır sizde biliyorsunuz
Çok haklısınız Allah gerçek yüzünü gösterdi. Daha fazla kendime yazık etmemeliyim. Zararın neresinden dönersen kârdır.Evet krizi fırsata cevir ama şöyle ki Allah ömrün fazla heba olmadan yüzünü göstermiş sana, bu en büyük fırsat at çöpe gitsin, çöp durdukça kurtlanır sizde biliyorsunuz iki poşet yapın atarken damlayıp leke kalmasın hayatınızda..
Evet çok zor bir durum geçecek insallahZaten yalanları vardı diyorsunuz, birde aldatma eklendi bu adamın heryeri fırsat olsa ne olur
Sakin olun ve öyle karar verin . Ne midesiz kadınlar var ya, çıplak fotoğraf atman nedir
Allah yardımcınız olsun, şimdi hissettikleriniz çok acı geliyor size ama zamanla geçiyor, hiçkimse vazgeçilmez değil inanın.
Doğru söylüyorsunsunuz şimdi çekme sırası onda!!! Evet devam edemem yapamam..Ben de aldatıldım her evliliğin dinamiği aradaki ilişki aldatılma hikayesine göre farklı yorumlar yapılacak olsa da sizin affetme ihtimalini düşünmenize şaşırdım.ben 3 ay oldu ilk gün kadar kızgınım,her sabah gözümü açtığımda aklıma ilk gelen şey,beynimden silseler diye dua ediyorum.her namazdan sonra bana yaptıklarınin karşılığını görsün diye dua ediyorum yani affetmek mi.o ihtimal hiç yok,zaten direk davayı açtık keşke hemen bitse gitse.
Adam nasıl rahatlar kimbilir siz affedersiniz.
Bırakın yaptıklarının cezasini çeksin.kendinizi ondan çekin ki değerinizi anlasın ama artık hayatında olmayacağıniz için onun ici yansın o zaman gayet te huzura erersiniz.siz çektiniz sıra onda,neden affederek adama ödül veriyorsunuz sakın yapmayın.onurunuz yok mu
Üstüne yok ailesinin üstüne var evler arabalar. Tazminat alabilirim sadece.Mal mülk varsa alırsın tazminat vs
Krizin fırsata çevrilmesi denince aklıma bu geldi.
Bu süper olur.
Dimdizlak kalsın ortada pislik.
Android kullanıyor ama photo yedekleme yapmıyor telefonu biliyorum kapatmıştı ben dosyalar kısmında görmüştüm resimleri.Android kullanıyorsa Google photo yedekliyor olabilir hesabı kendi telefonunuzla senkronize edin. Ben 1-2 ay önce işyerinden yeni sıfır bir telefon aldım Google hesabımla senkronize etti bilgi işlem. 7 yıl önce Bugun diye foto bildirimi geldi şaştım kaldım.
İphone ise son silinenlere atıyor zaten telefon veya cloud da yüklü duruyor
Teşekkürler yapmam gereken boşanmak!Öncelikle geçmiş olsun. Bence fırsat kavga gürültüden çıkar. Aldatmayı affederseniz kendine başka bir kadın daha bulacaktır maalesef. Bırakmanızla ilgili söyledikleriniz doğru, aslında yapmanız gerekeni biliyorsunuz
Kesinlikle haklısınız kurtulup bu pislikten yeni bir hayata merhaba demeliyimBu kriz firsata nasil döner biliyor musun? Sen bu adami silkeleyip atarsan yepyeni bir hayat sahibi olursun.Nefes alirsın.Evlatlarinla yepyeni bir hayat kurarsin.İşte o zaman
Çok çok haklısınız bunu bende düşündüm tecrübe sahibi olacağı icin çok dikkatli olucak açık vermeyecek bende akıllandı sanıcam ama devam edecek bok yemeye. Ben o duygu karmaşıklığı ile sacmaladim sanırım. Boşanicam!Affederseniz bile şunu söyleyeyim artık tekrar yakalanma ihtimali çok düşecektir siz akıllandı dersini aldı diye düşünürken gerçekten akıllanmış olacaktır ki yakalanmamak için her türlü önlemi alacaktır fındık üstüne fındık kıracaktır… Yani tecrübe konuşuyor tek farkı ben evli değildim ama yıllarca aynı adamı idare ettim değişmesini bekledim her türlü pisliğine rağmen sonuç mu sadece yaptıklarının dozu arttı barıştıkça. Siz pişman olacak gibi duruyorsunuz kararlı olmadıktan sonra muhtemelen olursunuz kafanız bu kadar karışıksa affedin görmedim, duymadım, bilmiyorum oynayın başarabilirseniz
Amin insallah geçecek bu günler. Bi an sacmaladim iste devam etmemem gerekiyor .Zaten yalanları vardı diyorsunuz, birde aldatma eklendi bu adamın heryeri fırsat olsa ne olur
Sizin adınıza çok sevindim can çıkar huy çıkmaz herkes için geçerli bu benim teyzem de her seferinde fırsat vermiş amcama yenilir yutulur şeyler yapmamış evlendiklerinden beri bi 100 kere affetmiştir herhalde en son adam gitti zaten tabii yıllaaaar oldu teyzem keşke o zaman bosansaydım diyor çocukları bahane ederek sürekli bi şans verdi…Amin insallah geçecek bu günler. Bi an sacmaladim iste devam etmemem gerekiyor .
Bende ileride keske dememek için kendime daha fazla yazık etmemek icin bosanicam kendi pisliğinde bogulsun. Samimiyetiniz için sağolunSizin adınıza çok sevindim can çıkar huy çıkmaz herkes için geçerli bu benim teyzem de her seferinde fırsat vermiş amcama yenilir yutulur şeyler yapmamış evlendiklerinden beri bi 100 kere affetmiştir herhalde en son adam gitti zaten tabii yıllaaaar oldu teyzem keşke o zaman bosansaydım diyor çocukları bahane ederek sürekli bi şans verdi…
Boşanmayan da kendine etmiş. Bir daha asla güvenemeyeceği adamı evine, yatağına sokmuş. Ha yılan almışsın koynuna, ha aldatan herif.Anlaşılan aldatılan herkes hemen tak diye boşanmış
Geçmiş olsun, öncelikle.Herkese merhaba
Maalesef ki aldatılma duygusu bende yaşadım bu çok acı verici birseymis. Her erkek aldatır genellemesine hiçbir zaman inanmak istememiştim. Ama yinede eşim asla yapmaz demedim.Kendisi sürekli derdi ben seni asla aldatmam diye. Bana yetemediğini söylediği icin bende yapmaz heralde diyordum. Bitmeyen yalanlarından dolayı ayrılmayı düşünürken onun tepkisizligi beni şüphelendirmişti. Rüyasını bile gördüm ve hislerim beni yaniltmadi. Telefonunda önceden birlikte olduğu kadınla konuştugunu gördüm ve kadın ciplak resimlerini atmış eşime. Kadında evli çoluklu çocuklu. Görüşmedik yan yana gelmedik resimlerden sonra sohbet kesildi dedi ama ben inanmıyorum. Kopek gibi yalvarıyor şuan ama benim içim almıyor hazmedemiyorum günlerdir..Bitirmek istiyorum ama bir yanımda burnundan getir onca yıl emeğin var diyor. Sonra vazgeçiyorum sen gurursuz musun diyorum. Affedersen bidaha yapar nasıl olsa affediyor der diyorum. Bu durumu yaşayanlar siz ne yaptınız? Yardımcı olur musunuz? Krizi fırsata çeviren varmi? Mutlu olan varmi
Estağfurullah.. İnsan böyle zamanlarda kafa karışıklığı yaşıyor, umarım bu son üzüntünüz olur, biran önce geçer bu günler..Amin insallah geçecek bu günler. Bi an sacmaladim iste devam etmemem gerekiyor .
Umarım çok sağolunEstağfurullah.. İnsan böyle zamanlarda kafa karışıklığı yaşıyor, umarım bu son üzüntünüz olur, biran önce geçer bu günler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?