Aldatıldığını öğrendiğin an ne yaptın?

Çok haklısınız olacak gibi değil sacmaladim sanırım bir an

Ohh iyi yapmışsınız beter olsunlar

Çok haklısınız gerçek yüzünü gördüm kendimi daha fazla yipratmamaliyim. Zararın neresinden dönersen kârdır.

Evet krizi fırsata cevir ama şöyle ki Allah ömrün fazla heba olmadan yüzünü göstermiş sana, bu en büyük fırsat at çöpe gitsin, çöp durdukça kurtlanır sizde biliyorsunuz
Çok haklısınız Allah gerçek yüzünü gösterdi. Daha fazla kendime yazık etmemeliyim. Zararın neresinden dönersen kârdır.

Evet çok zor bir durum geçecek insallah

Doğru söylüyorsunsunuz şimdi çekme sırası onda!!! Evet devam edemem yapamam..

Android kullanıyor ama photo yedekleme yapmıyor telefonu biliyorum kapatmıştı ben dosyalar kısmında görmüştüm resimleri.

Çok çok haklısınız bunu bende düşündüm tecrübe sahibi olacağı icin çok dikkatli olucak açık vermeyecek bende akıllandı sanıcam ama devam edecek bok yemeye. Ben o duygu karmaşıklığı ile sacmaladim sanırım. Boşanicam!

Amin insallah geçecek bu günler. Bi an sacmaladim iste devam etmemem gerekiyor .

Amin insallah geçecek bu günler. Bi an sacmaladim iste devam etmemem gerekiyor .
Sizin adınıza çok sevindim can çıkar huy çıkmaz herkes için geçerli bu benim teyzem de her seferinde fırsat vermiş amcama yenilir yutulur şeyler yapmamış evlendiklerinden beri bi 100 kere affetmiştir herhalde en son adam gitti zaten tabii yıllaaaar oldu teyzem keşke o zaman bosansaydım diyor çocukları bahane ederek sürekli bi şans verdi…

Bende ileride keske dememek için kendime daha fazla yazık etmemek icin bosanicam kendi pisliğinde bogulsun. Samimiyetiniz için sağolun

Geçmiş olsun, öncelikle.
lişkide güven en önemli husus.Güven de tek kullanımlıktır.Sarsıldı mı bir kere tamir etmesi güçtür.Sadece duygusal ilişkiler için değil tüm ilişkilerimiz için böyle.

Sevgiliyken aldatıldım.
Ayrıldım affettim ayrıldım affetim baktım sonu yok yol verdim .
Başkasıyla evlendi bende evlendim . Evliyken de hala aldatmaya devam ediyor herhalde . Arada farklı hesaplardan yazmaya devam ediyor oradan yola çıkıyorum. Kısacası insan değişmez.

başıma hiç gelmedi ama çocuk varken öyle bir durumda nasıl düşünürdüm bilmiyorum.
çocuk olmasaydı kararım kesin ve net olurdu ama .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…