Aldatıldığını öğrendiğin an ne yaptın?

Ben ne yaptığımı anlatırım ama olumsuz örnek oluşturabilecek davranışlar varbazılarının psikolojisi de kaldırmayabilir özelden anlatayım

Ben ne yaptığımı anlatırım ama olumsuz örnek oluşturabilecek davranışlar varbazılarının psikolojisi de kaldırmayabilir özelden anlatayım
Ben çok merak ettim bana da anlatır mısınız?

Krizi fırsata çevirmek mi? O böyle durumlar için geçerli değil. Mideniz alacaksa susup devam edin. Ortalığı ayağa kaldırıp sonra yerinde oturan kadınların halini düşünsenize bir erkek gözünden.. Boşanamayacaksanız susun,boşanacaksanız elinizden geleni ardınıza koymayın. Hissiyatım boşanamayacaksınız

ben kestirip atardım. emek falan dinlemem . kadının elini bağlayan ya çocuk yada yıllarca emek verdim düşüncesi oluyor. aldatınca affedersen %99.9 tekrar yapacaktır. sonra gelip burda tekrar konu açacaksınız. hatta olası konular için arama yerine yazın bakın. affedenlerin başına neler gelmiş

Herkesin hayatı kendine tabiki ama merak ettim iste düzelen varmi iyi olan varmi.

o seni affedecek miydi?
ya bu erkeklere niye bu kadar prim veriyosunuz?
adam sizi bir tarafına takmamış evli çocukla kadınla midesiz midesiz takılmış. ne eskisinden iyi olması ya ne krizi ne fırsatı. git bi sorsana o seni affeder miydi ona göre sen de boşanma.

Bana da anlatın ya aklımda kalmasın.
Beni aldattigi kızı ailesine bire bin katarak anlatmakla tehdit ettim kız da ne dersem yaptı yani bana cinsel tacizde bulundu, diye şikayet edecekti ki gerek kalmadı eski koca bunu duyunca kuyruğunu dahi bana bırakarak kaçtıailesi ve kendisi beni maaşlı kadın olduğum için almışlardı biz bunu güzelce somururuz diye düşündüler ailesi de bütün varlığını bana kaptırdı onu ve ailesini nasıl rezil ettiğimi anlatmıyorum çünkü onlar için önemli olan maddi kayiplariydi

İyi etmişsiniz bazı aileler gerçekten sömürü için yaşıyor .

Burcunuz nedir ?

Ben ilk kez sanalda aldatıldım. Msn vardı o zamanlar, bir kaç kadınla cinsel içerikli konuşmalar yapmıştı affettim yalvardı yakardı. Sonra da aldatmaya devam etti. Bir kez aldatan yine aldatır malesef.

İnceledim çok teşekkür ederim

Teşekkür ederim çok mutlu olun insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…