Aldatıldığını öğrenmek ister misin ?

Ben olsam söylerdim. Gerçeği yüzüne vurunca hesap kapattı vs dersin. Aklı varsa peşine düşer

Böyle birinin nisanlisi normal degildir size iftira atar bosverin o pislik öyle böyle kendini ele verecek

Kesin bu gitti dedi ki hesabıma saldırı var şu bu bişi salladı da dur bakalım hep böyle kalcak değil ya reis takipte
Artık bir şey olursa burayada yazarsın merak ederizzz 🕵‍ne olmış ne bitmiş

Sahte bi sevgi üzerine yuva kursa sonra öğrense daha mı iyi? Bence asıl buna üzülün

Kız yazmaktan çekinmiyorum kiiiiiiii sadece vicdanen ikilemdeyim yazmaktan çekincek olsam reel hesabımdan adama ss aldığımı falan söylemem kii
adamın vicdanı sızlasın Sen hiç vicdan yapma. neyse bekliyorum yazarsan bize de haber et de içim rahatlasın

Artık bir şey olursa burayada yazarsın merak ederizzz 🕵‍ne olmış ne bitmiş

Sahte bi sevgi üzerine yuva kursa sonra öğrense daha mı iyi? Bence asıl buna üzülün

adamın vicdanı sızlasın Sen hiç vicdan yapma. neyse bekliyorum yazarsan bize de haber et de içim rahatlasın
Sağolun kızlar yazarsam buraya da atcam bi bunun üstüne en az 1 gün uyuyayım bakalım da ben acaba tamamen kendim olaya gıcıklandım ondan mı dökmek istiyorum yoksa niyetim gerçekten kıza üzülmek mi bi şu hırsım sinirim geçsin ona göre karar vercem durduk yere kimsenin iyi kötü karmasını almak enerji alanına girmek istemiyorum

Öğrenmek isterim her zaman ama sizin gibi tanımadığım bir kadın yazsa ne düşünürüm bilmiyorum

Yaaav ben aşırı meraklandım ya kadın görse tepkisi ne olur diye
Bunu demek istemem ama bazı kadınlar erkeklere gözü kapalı çok güveniyor
Kemalim yapmazz
Erkeklerde aşırı bir manipülasyon var
Ama şunu demeden de geçemiçem helal olsun ya adama dedektif gibi bulmuşsun

Buraya okb takıntı vs konuları açanlar gelsin de kraliçeyi görsün hdhdhdjjd :) uğraşılsa tez konusu çıkacak bir kişiliğim var :)

Güncelleme geçeyim
Kızın hesabı herkese açık
Şu an gönderideki yorumları sınırladı

Ay ne dedi de kandırdı kadını ikna etti buna
mesaj isteği atın ve bir anda tüm gönderilerini beğenin farkeder hemen sizi
eğer mesaj atmaya karar verdiyseniz

merakla bekliyorum inanın ki ve ben olsaydım bilmek isterdim ve mesaj sslerini kesinlikle atardım fake hesaptan olsun kendi hesabımdan olsun...
tabii ki karar size kalmış. kız da takıntılı hasta vs değildir bence.
o değil de hesabı kapatan adamda demek ki nasıl bir g"t korkusu oluştuysa baksanıza internetten silicek kendini

Hahahah adam keşke yeryüzünden silinse kızcağız da kurtulur

O üye bu üye değil amaArkadaşım vefat etti bile yazma Bdv ye diyenler var ayol Ölüm dert değilmiş. Onu da bu sitede öğrendik çok şükür.
Yok ben genelde böyle aldatıldığını söyleyeyim mi konularına karışmayın derdim ondan dedi sanırım

`