Aldatıldığını söylemeli miyim?

Oppssi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2017
109
48
28
Herkese iyi akşamlar öncelikle,hemen konuya giriyorum
Bugün eşimin telefonunda abisinin attığı bir ekran görüntüsü gördüm ve şok oldum.
Attığı Ekran görüntüsünde yazışma vardı ama whatsapp duvar kağıdında kaynım ve yanında yabancı bir kadının fotoğrafı vardı.
Bu arada kaynım sözde çalışma bahanesiyle yurtdışında eltim ise burada üç çocuğuyla yanlız yaz tatillerinde gidiyorlar yanına ama kaynım gelmiyor Tr ye
O ekran görüntüsünü gördükten sonra eşime de sordum sen biliyor muydun falan diye yok haberim dedi eşim karışmak istemiyor bende bir yanım karışma bulaşma diyor ama bir yanım da o kadın tek başına üç çocuk büyütüyor bilmek hakkı diyor bilmiyorum kafam karışık siz olsanız ne yapardınız?

Her ne kadar öğrenmesini istesem de ben söylemezdim.
Karı koca ipek arasına giren böcek misali.
Karı koca barışıp yağ bal olurlar, olan size olur siz kötü olursunuz.
O yüzden hiç bulaşmayın derim, elbet bir yerden patlak verecektir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çok zor bir durum ya. Ben olsam eşimin toparlaması için ısrarcı olurdum heralde. Yani gidip kadına söylenebilir ama kadın biliyor da olabilir ya da bilmiyorsa da ses çıkartmayabilir öğrendikten sonra. Sonuçta gidip orada uzun süreli de kalıyormuş. İnsan farketmez mi. Bu işin sonunda her halükarda senin canın sıkılır bence. Eşin abisi ile halletsin.

Ben o kadının yerinde olsam bilmek isterdim ama...

Bizdede var benzer durum hatta mesrulasti bile ama karistigimiz zaman hep biz kotu olduk kadin hala yalan vs diyor ama bize kadar aradi 2. Kadin adamda itiraf etti bizi yalan soylemekle sucladi. elbet bi gun acik verir o yuzden hic bulasmayin derim tecrubeyle sabit :KK66:

Herkese iyi akşamlar öncelikle,hemen konuya giriyorum
Bugün eşimin telefonunda abisinin attığı bir ekran görüntüsü gördüm ve şok oldum.
Attığı Ekran görüntüsünde yazışma vardı ama whatsapp duvar kağıdında kaynım ve yanında yabancı bir kadının fotoğrafı vardı.
Bu arada kaynım sözde çalışma bahanesiyle yurtdışında eltim ise burada üç çocuğuyla yanlız yaz tatillerinde gidiyorlar yanına ama kaynım gelmiyor Tr ye
O ekran görüntüsünü gördükten sonra eşime de sordum sen biliyor muydun falan diye yok haberim dedi eşim karışmak istemiyor bende bir yanım karışma bulaşma diyor ama bir yanım da o kadın tek başına üç çocuk büyütüyor bilmek hakkı diyor bilmiyorum kafam karışık siz olsanız ne yapardınız?
Eşiniz abisiyle konuşsun ve bir daha böyle şeyler yapmasın yaptığı şeylerin fotoğraflarını da göndermesin . Açıkçası benim de kalbim kadının bilmesi gerektiğinden yana ama nasıl söylenir bilmiyorum. Şu bir gerçek ki söylediğiniz anda sizin yuvanizda da huzur kalmayacak çünkü herkes aldatma mevzusunu bırakıp sen nasıl bir yuvayı yukarısın diye üzerinize gelecek kp kv kayniniz hatta eşiniz bile

Çok zor bir durum ya. Ben olsam eşimin toparlaması için ısrarcı olurdum heralde. Yani gidip kadına söylenebilir ama kadın biliyor da olabilir ya da bilmiyorsa da ses çıkartmayabilir öğrendikten sonra. Sonuçta gidip orada uzun süreli de kalıyormuş. İnsan farketmez mi. Bu işin sonunda her halükarda senin canın sıkılır bence. Eşin abisi ile halletsin.

Ben o kadının yerinde olsam bilmek isterdim ama...
Evet doğru söylüyorsunuz ama eltimi ne zaman görsem hep kocasını özlediğini onu sevdiğini falan söylüyor vicdanım rahat değil bu yüzden ve bende yerinde olsam kesinlikle bilmek isterim

Bizdede var benzer durum hatta mesrulasti bile ama karistigimiz zaman hep biz kotu olduk kadin hala yalan vs diyor ama bize kadar aradi 2. Kadin adamda itiraf etti bizi yalan soylemekle sucladi. elbet bi gun acik verir o yuzden hic bulasmayin derim tecrubeyle sabit :KK66:
Teşekkür ederim benimde başıma gelmesi olası ihtimal çünkü eltim kaynıma çok güvenir benim kocam yapmazcılardan

Eşiniz abisiyle konuşsun ve bir daha böyle şeyler yapmasın yaptığı şeylerin fotoğraflarını da göndermesin . Açıkçası benim de kalbim kadının bilmesi gerektiğinden yana ama nasıl söylenir bilmiyorum. Şu bir gerçek ki söylediğiniz anda sizin yuvanizda da huzur kalmayacak çünkü herkes aldatma mevzusunu bırakıp sen nasıl bir yuvayı yukarısın diye üzerinize gelecek kp kv kayniniz hatta eşiniz bile
Eşim asla abisiyle bu konuda konuşamaz çünkü kaynım herkesin üzerinde hakimiyet kurmuş otoriter bir insan eşim de karışmama taraftari

Direkt söylemek yerine eltinizin içine bi şekilde kurt düşürebilirsiniz, ya da kimliğinizi gizli tutarak bi şekilde öğrenmesini sağlayabilirsiniz, ama kesinlikle gidip direkt bir şekilde söylemeyin, diğer kadınların da dediği gibi kötü olan siz olursunuz sizin yuvanızın huzuru kaçar.

Söylemeyin ,siz kötü olursunuz eşinüzde abisiyle kötü olur ,

Soylersin sonra onlar düzelir kotu sen olursun. Kaynananla konus bu konuuyu. resmu goster gerekirse. Olmaz boyle de ama esinle beraber. Tek basina hic birseye kalkisma
Sen kötü olursun. Belki kadinda supheleniyordur,tahmin ediyordur ama elinden 3 cocukla birsey gelmiyordur

Soylersin sonra onlar düzelir kotu sen olursun. Kaynananla konus bu konuuyu. resmu goster gerekirse. Olmaz boyle de ama esinle beraber. Tek basina hic birseye kalkisma
Sen kötü olursun. Belki kadinda supheleniyordur,tahmin ediyordur ama elinden 3 cocukla birsey gelmiyordur
Kaynanam erkek değil mi yapar haktır düşünce yapısına sahip bir kadın ne yazık ki ona söylememiz bir sonuç vermez

Fotoğrafı bi şekilde ele geçirip posta kutusuna atardım heralde. Susmak çok daha kötü değil mi sonrasında sizi suçlamasından. Sizin başınıza gelse söylemesini istemez miydiniz?

Fotoğrafı bi şekilde ele geçirip posta kutusuna atardım heralde. Susmak çok daha kötü değil mi sonrasında sizi suçlamasından. Sizin başınıza gelse söylemesini istemez miydiniz?
Ben tabi ki bana söylenmesini isterdim ama nasıl söylerim söylersem inanır mı ya da eşi bir şekilde ikna edip beni suçlar mı bunları da düşünüyorum

Ben tabi ki bana söylenmesini isterdim ama nasıl söylerim söylersem inanır mı ya da eşi bir şekilde ikna edip beni suçlar mı bunları da düşünüyorum
Ben bu durumda beni suçlayacağını bilsem de bi şekilde söylerdim. Sonuçta sizin bi suçunuz yok. Ben eşimle konuşurlarken telefonda bi kadınla fotoğrafını gördüm, günahını almak istemem ama bana çok masum gelmedi diyebilirsiniz.

ben ve erkek arkadaşımın ortak bir arkadaşı aldatılıyordu.kızın nişanlısının bir sakatlığı vardı bu nedenle çalışamıyordu.kız evlenmek için yıllarca iki işte falan çalışıyordu.neyse sonuç olarak bu durumu ikimizde söylemedik çünkü imada bile bulunsak kadın yok diyor bizim gizlimiz saklımız yok.1 yıl sonra falan öğrendi bizde itiraf ettik bildiğimizi uyarmaya çalıştığımızı vs.neyse en son bize hak verdi söylesenizde ben inanmazdım zaten ama artık gözümle gördüm nişanı atcam falan dedi.bizde destekledik tabi kızı resmen kullanıyordu üstüne birde farklı farklı kızlarla aldatıp duruyordu.ayrılmalarından iki hafta geçmedi affetti kız barıştılar.ikiside bize düşman oldu sanki biz bunların arasını bozmuşuz gibi.ondan hiç araya girmeyin derim.onlar barışır olan size olur.

Back
X