Aldatıldığını söylemeli miyim?

Eğer aldatılsam ve bunu biri bilse muhakkak söylesin isterdim. Boynuzlanmaya tahammül edemem.

Ama sen söylersen kabak senin başına patlar. Eminim ki üç çocukla boşanamaz. Kaynın, kvden, kp'in, kaynın, ve maalesef ki eltinin arasında kalıp bir kaos ortamına düşersin. Olan sana olur. Bilesin.

Dertsiz basina dert alcan sonra herkez seni topa tutcak...
Hic karisma senden cikmasin.

Eline bi eldiven tak
Sağlaksan sol elinle bir kağıda "aldatılıyorsun" yaz kapısına bırak
İçine kurt düşsün kendi araştırsın

Bilmemek mutluluktur...
Bırakın olay kendi patlak versin.
Ne sizin başınız ağrısın ne de şimdilik eltinizin..

Herkese iyi akşamlar öncelikle,hemen konuya giriyorum
Bugün eşimin telefonunda abisinin attığı bir ekran görüntüsü gördüm ve şok oldum.
Attığı Ekran görüntüsünde yazışma vardı ama whatsapp duvar kağıdında kaynım ve yanında yabancı bir kadının fotoğrafı vardı.
Bu arada kaynım sözde çalışma bahanesiyle yurtdışında eltim ise burada üç çocuğuyla yanlız yaz tatillerinde gidiyorlar yanına ama kaynım gelmiyor Tr ye
O ekran görüntüsünü gördükten sonra eşime de sordum sen biliyor muydun falan diye yok haberim dedi eşim karışmak istemiyor bende bir yanım karışma bulaşma diyor ama bir yanım da o kadın tek başına üç çocuk büyütüyor bilmek hakkı diyor bilmiyorum kafam karışık siz olsanız ne yapardınız?
Soyleme bence kadin bilse napcak bosanacak mi bosver

Bilmesini isterdim ama nasıl Allah yardım etsin ona. Siz de eşinizi abisinden uzak tutun bence kendisine benzetmesin.

Bu aldatılan insanın kardeşi veya ablası olsaydı yine de sus mu diyecekti herkes çok merak ediyorum. Kadın bildiğin koca bir yalanla yaşıyor ve salak yerine konuyor.

Banane valla asla boyle olaylarda cikip soylemem birsey. Kadinin ogrenmeye niyeti varsa eninde sonunda ogreniyor zaten.

Benim bir akrabamin aldattigina da ben rast gelmistim ama ne annem ne ben soylemedik bisey. Aradan gecen bir sene filan sonra kadin aldatildigini ogrendi zaten. Kiyametler koptu ama Bosanmadilar suan evliler hala.

Karışma bence dua et çekil sonra sen kötü olursun eşinle aranı bozacak bir mevzu bu

Sonrasında onlar iyi olur siz kötü olursunuz.
Bende söylememeniz gerektiğini düşünüyorum.
3 çocukla boşanmayı göze alabilecek gibi değil sanki.

Eşim de öyle diyor karışmayalım görmemiş gibi davran bizi ilgilendirmez diyor belki de kendisi öğrenmesi daha iyi olur
İftira attiniz kocama bizim mutlulugumda mi gozunuz war diye bi gelir ustunuze sasirir kalirsiniz aynn hc gerek yok

Herkese iyi akşamlar öncelikle,hemen konuya giriyorum
Bugün eşimin telefonunda abisinin attığı bir ekran görüntüsü gördüm ve şok oldum.
Attığı Ekran görüntüsünde yazışma vardı ama whatsapp duvar kağıdında kaynım ve yanında yabancı bir kadının fotoğrafı vardı.
Bu arada kaynım sözde çalışma bahanesiyle yurtdışında eltim ise burada üç çocuğuyla yanlız yaz tatillerinde gidiyorlar yanına ama kaynım gelmiyor Tr ye
O ekran görüntüsünü gördükten sonra eşime de sordum sen biliyor muydun falan diye yok haberim dedi eşim karışmak istemiyor bende bir yanım karışma bulaşma diyor ama bir yanım da o kadın tek başına üç çocuk büyütüyor bilmek hakkı diyor bilmiyorum kafam karışık siz olsanız ne yapardınız?
Benim vicdanım rahat etmezdi şahsen. Ayakta uyutuyor kadını terbiyesiz herif. Bizzat söylemesem de bi şekilde bilmesini sağlardım delil bulup bi şekilde ulaştırırdım kendisine. Ayni durum basima gelse ve bana soylenmese cok kotu olurdum heralde.

Bence bunu bilip de söylememek ikiyüzlülük.sizin eşiniz aldatsa ve bunu biri bilse size söylenmesini yada en azindan ima edilmesini istemez mısınız.. Ama sonunda aile içind e kötü olmak da var onun için doğrudan söylemeyin ama mektup belge vs bırakarak şüphelendirin

Ben söylerdim ama direkt değil tabiki. Ya gizli numarayla ya sosyal medyadan sahte hesapla söylerdim.
Eltin hiç kimse Sen olduğunu bilmesin.
Kadın burda 3 çocuğun cefasını çeksin O adamda orada gününü gün etsin iyi mi ?
Ohh ne alaaa

Evet kesinlikle söylenmeli diyecektim ki , konuda ki kişi eltiymis.
Ortalık çok karışır.

Teşekkür ederim benimde başıma gelmesi olası ihtimal çünkü eltim kaynıma çok güvenir benim kocam yapmazcılardan
Valla biz soylemeden kadin resimlerini atti kaynimla adam dediki onlar eski yaptim bi hata bizde biliyorduk hala gorusuyorlar dediysekde kadin onun sozlerini vurdu yuzumuze en sonda kvye karismasin kimse ben boyle kabul ediyorum demis biz kotu oldugumuzla kaldik kaynimin yaptiklarini anlatmiyorum bile

Back
X