Aldatıldığını söylemeli miyim?

Söylemeyin
kadın bunca çile çekerken
birazda siz yük bindirmeyin omzuna
ama aklına işlemeye çalışın biran önce sizde gitseydiniz çocuklarda yabancı dil öğrenirdi ne kadar erken çocuklar için o kadar iyi diyebilirsiniz

bencede söylemeyin sonra kötü siz olursunuz.öğrenmesi gerekirse bi şekilde öğreniz yada bliyor sineye çekiyor bilemezsiniz evin içini

Herkese iyi akşamlar öncelikle,hemen konuya giriyorum
Bugün eşimin telefonunda abisinin attığı bir ekran görüntüsü gördüm ve şok oldum.
Attığı Ekran görüntüsünde yazışma vardı ama whatsapp duvar kağıdında kaynım ve yanında yabancı bir kadının fotoğrafı vardı.
Bu arada kaynım sözde çalışma bahanesiyle yurtdışında eltim ise burada üç çocuğuyla yanlız yaz tatillerinde gidiyorlar yanına ama kaynım gelmiyor Tr ye
O ekran görüntüsünü gördükten sonra eşime de sordum sen biliyor muydun falan diye yok haberim dedi eşim karışmak istemiyor bende bir yanım karışma bulaşma diyor ama bir yanım da o kadın tek başına üç çocuk büyütüyor bilmek hakkı diyor bilmiyorum kafam karışık siz olsanız ne yapardınız?

Eltiniz öğrenince boşanır mı? Ne yapar? Çalışıyor mu? Ona göre cevap verelim

Bugün eşimin telefonunda abisinin attığı bir ekran görüntüsü gördüm ve şok oldum.
Attığı Ekran görüntüsünde yazışma vardı ama whatsapp duvar kağıdında kaynım ve yanında yabancı bir kadının fotoğrafı vardı.
Bu arada kaynım sözde çalışma bahanesiyle yurtdışında eltim ise burada üç çocuğuyla yanlız yaz tatillerinde gidiyorlar yanına ama kaynım gelmiyor Tr ye
O ekran görüntüsünü gördükten sonra eşime de sordum sen biliyor muydun falan diye yok haberim dedi eşim karışmak istemiyor bende bir yanım karışma bulaşma diyor ama bir yanım da o kadın tek başına üç çocuk büyütüyor bilmek hakkı diyor bilmiyorum kafam karışık siz olsanız ne yapardınız?

Kendi aile huzurunuzu, eşinizin anne ve babası ile huzurunuzu kaçırmak istiyorsanız karışın tabi ki. Belki eltiniz bile ikna olmayacak ve sizi iftira ile suçlayacak...

Söylemeyin
kadın bunca çile çekerken
birazda siz yük bindirmeyin omzuna
ama aklına işlemeye çalışın biran önce sizde gitseydiniz çocuklarda yabancı dil öğrenirdi ne kadar erken çocuklar için o kadar iyi diyebilirsiniz
Onlar gitmek istiyor ama kaynım yok burdaki eve sığamayız yok herşey pahalı vs bahaneler üretiyor gelmesinler diye

Bizdede var benzer durum hatta mesrulasti bile ama karistigimiz zaman hep biz kotu olduk kadin hala yalan vs diyor ama bize kadar aradi 2. Kadin adamda itiraf etti bizi yalan soylemekle sucladi. elbet bi gun acik verir o yuzden hic bulasmayin derim tecrubeyle sabit :KK66:
+1

Isterse size küssünler , yuva yıkmakla suçlasınlar hiç önemli değil. Yapmanız gereken şey bu durumu eltinize soylemek. Bunu bilmek onun hakkı.

Kadin tek basina burada çocuk büyütecek koca bekleyecek, adam orda keyfine bakacak. Yok öyle şey

Esiniz bir şey demiyor mu? Hiç mi rahatsız olmadı?

Onlar gitmek istiyor ama kaynım yok burdaki eve sığamayız yok herşey pahalı vs bahaneler üretiyor gelmesinler diye
Akıllı bir kadın şu söylediklerinden bile şüphelenir aslında. Demek ki görmek istemiyor eltiniz. Siz söyleseniz bile ayrılmazlar hatta aşkları depreşir, kötü olan siz olursunuz. Ağrımayan başınızı ağrıtmayın

Çalışmıyor bana boşanmaz gibi geliyor çünkü eşi hakkında asla kötü konuşturmaz kimseyi

Ooo
Bu yazdığınızı okumamistim
Muhtemelen haberi vardır, genelde eşiyle sorun yaşayan ve bosanmayan insanlar eşleri üzerinde aşırı bir savunma refleksi gelistiriyo

Isterse size küssünler , yuva yıkmakla suçlasınlar hiç önemli değil. Yapmanız gereken şey bu durumu eltinize soylemek. Bunu bilmek onun hakkı.

Kadin tek basina burada çocuk büyütecek koca bekleyecek, adam orda keyfine bakacak. Yok öyle şey

Esiniz bir şey demiyor mu? Hiç mi rahatsız olmadı?
Eşim de rahatsızlık duymuş ilk önce şaşırmış falan ama biz karışmayalım kendi aralarında diye düşünüyor

Bence de demeyin adam iş arkadaşım der bir şey der aradan sıyrılarsa adınız yuva bozan yalancıya çıkar kendisi öğrensin zamana bırakın Allah gizli saklı hiç bir şeyi ortada koymaz açığa çıkarır

😔 Bıde eltıler sonucta sagı solu, bellu olmuyor benı cekemıgor yuvamı dağıtmaya calısıyor iftira atıyor dıye laf cıkarırsa o yuzden sen degıl de esın soylesın. Ve soylemesı ıcın baskı, yap

😔 Bıde eltıler sonucta sagı solu, bellu olmuyor benı cekemıgor yuvamı dağıtmaya calısıyor iftira atıyor dıye laf cıkarırsa o yuzden sen degıl de esın soylesın. Ve soylemesı ıcın baskı, yap
Eşim karışmak istemiyor kendi aralarında bizi ilgilendirmez dedi zaten dün akşam yola çıktılar eltimler umarım orada kendi öğrenir

Back
X