• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldatıldığınızı nasıl anlarsınız?

pmceren

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2011
48
0
36
Adana
kızlar sevgilimle 1 yıldan uzun zamandır birlikteyiz ama öncesinden de kısa bir ilişkimiz olmuştu aslında şuanda mutlu bir ilişkimiz var ama o Ankarada ve ben bazen orda naaptığını düşünmeden edemiyorum...birincisi hiç derslere girmiyor yani okula hiç gitmiyor ikincisi bana facebook hesabımı kapattırdı normalde beni hiç kısıtlamadı ama içinin rahat etmesi için ben yaklaşık 6 aydır ne msn ne de facbook kullanmıyorum ama bazen msnye çevrimdışı girdiğimde onu msnde buluyorum eskiden hep msnden konuşurduk şimdi ben hiç girmiyorum ve onun girdiğinde ne yaptığını çok merak ediyorum ikincisi o devamlı benim bilgisayarımı ve telefonumu karıştırıyor ama ben Ankaraya hiç gidemediğim için onun bilgisayarında neler var bilmiyorum ve çok merak ediyorum...akşama kadar da uyuyor yani geceleri ayakta ve bu benim canımı sıkmaya başladı aslında herşey çok iyi ama bunlar benim kafama takılıyor naapmalıyım sizce kızlar sizce sevgilim beni aldatıyor mu???

valla canım söylediklerin kafa karıştırıcı...
sana davranışları nasıl? telefonu falan meşgul oluyor mu aradığında?
onun arkadaş çevresinden tanıdığın yok mu, şöyle bi ağızlarını arasan?
şimdi kalkıp da sevgiline şüphelendiğini ima edersen bişey varsa bile öğrenemezsin.
paranoya yapma ama bi kolaçan etmekte fayda var.

Aldatiyo diyemem ama biseyler karistiriyo bence.face we msnde takilmazsan yakalama ihtimalin azalir bu yuzden yapiyo olabilir

ya aslında bana davranışları biraz monoton ama 1 yıl oldu sonuçta ilk günkü gibi davranması mümkün değil ben monotonluğu ona bağladım ama beni ailesiyle tanıştırdı yakın zamanda bende onu ailemle tanıştırdım ne bileyim bunlar kafamı karıştıyor işte...arkadaş çevresinden kimseyi tanımıyorum maalesef sadece ev arkadaşını tanıyorum onu da uzaktan hepimiz aynı liseden mezunuz ordan tanıyorum ev arkadaşınıda kafam çok fazla karışık ya o beni devamlı kıskanıyor geçmişte yaptığım hatalarımı sürekli karşıma çıkarıyor ve paranoya yapıyor ama kendi geçmişi yığınla kızla dolu ve ben hiçbiri hakkında bişey bilmiyorum:50:

ya aslında bana davranışları biraz monoton ama 1 yıl oldu sonuçta ilk günkü gibi davranması mümkün değil ben monotonluğu ona bağladım ama beni ailesiyle tanıştırdı yakın zamanda bende onu ailemle tanıştırdım ne bileyim bunlar kafamı karıştıyor işte...arkadaş çevresinden kimseyi tanımıyorum maalesef sadece ev arkadaşını tanıyorum onu da uzaktan hepimiz aynı liseden mezunuz ordan tanıyorum ev arkadaşınıda kafam çok fazla karışık ya o beni devamlı kıskanıyor geçmişte yaptığım hatalarımı sürekli karşıma çıkarıyor ve paranoya yapıyor ama kendi geçmişi yığınla kızla dolu ve ben hiçbiri hakkında bişey bilmiyorum:50:

bence sen artık facenide msninide kullanmaya başlaaa.. bari sen onun adreslerinin şifreleri biliyomusun.?? o sana kapattrmış engellemş seni ama kendisi sürekli nette mi yanii.. cok fena bi durum.. aldatılıyo olman kolay bu durumda ama aldatılıyosn gibi bişi yok tabi

canım o kıskanıyor da sen kıskanmıyor musun?
sen msn ve face kullanmıyorsan o da kullanmamalı.
her şey karşılıklı. tek taraflı fedakarlık kullanılmaktır benim gözümde.
kesinlikle ya msn ve face kullanmaya başla ya da sevgilinin şifrelerini öğren.
ayrıca 1sene çok uzun bir zaman değil monoton davranması da garip.
şüphelenmekte haklısın izlemeye al derim.

canm kusura bakma ama bence onun demesiyle face kullanmamak falan ne oluyo ki, insanın eşi bile bu kadar müdahele etmemeli bence, kız olarak erkeklerin isteklerine boyun eğmek mi gerekiyor? o da kullanmasa belki tamam ama bu ne adaletsizlik? neden bu kadr karışabileceği bi ortam hazırladın

Son düzenleme:
içinin rahat etmesi için face kullanmıyorum demişsin sen zaten orda istediğin insanlarla görüşürsün yani kimse senle zorla konuşamaz ki neden bu kadar taviz veriyosun anlamadım gitti

bi tarafın fedakarlık yapmasıyla bi ilişki ne kadar yürüyebilirki? :20:
sevgilin seni kısıtlıyosa o zaman ona göre davranmalı.
sen yapsan onun hoşlanmayacağı şeyleri kendisi yapıyosa bi sroun var demektir.
yinede tabi günahını almamak lazım ama bana göre bi ilişkide herşey eşit olmalı.kısasa kısas yani canım. :34:
eğer interneti kullanmak istiyosa senide kısıtlamasın,konuşun anlaşın.senide sıkıntıya sokmasın.

canm kusura bakma ama bence onun demesiyle face kullanmamak falan ne oluyo ki, insanın eşi bile bu kadar müdahele etmemeli bence, kız olarak erkeklerin isteklerine boyun eğmek mi gerekiyor? o da kullanmasa belki tamam ama bu ne adaletsizlik? neden bu kadr karışabileceği bi ortam hazırladın

canım istediklerine boyun eğmek değil gerçekten içinin rahat etmesi için yapıyorum o zaten face kullanmıyor yani en azından bildiğim kadarıyla...geniiş bir araştırma yaptım facede ama bulamadım:( bu zamana kadar bu konu dışında hiçbir konuda karışmadı bana zaten öyle sevgilisine müdahale edicek maçoluk yapıcak bir insan değil normalde

Eskiden sevgiliyken aldatma yoktu...sevgiliydin zaten niye aldatasın ki? Sıkıldıysan, sevmiyorsan ayrılırdın. Şimdi bu işler acayip karışık benim aklım almıyor, kenarda dursun işte diye gidiyor ilişkiler. Ben aldatmayı bitek evlilikte olur sanırdım, onuda uzuuun birlikteliğin vermiş olduğu rutinlik v.b sebeplerle oluyor mantığına bağlardım. Cidden iyiki yetişemedik biz bu zamana, saflığı, temiz aşk dönemini birazda olsa iyiki yakaladık. Face, msn, cep olmadan yaşanan aşklar öyle güzeldi ki :))

Eskiden sevgiliyken aldatma yoktu...sevgiliydin zaten niye aldatasın ki? Sıkıldıysan, sevmiyorsan ayrılırdın. Şimdi bu işler acayip karışık benim aklım almıyor, kenarda dursun işte diye gidiyor ilişkiler. Ben aldatmayı bitek evlilikte olur sanırdım, onuda uzuuun birlikteliğin vermiş olduğu rutinlik v.b sebeplerle oluyor mantığına bağlardım. Cidden iyiki yetişemedik biz bu zamana, saflığı, temiz aşk dönemini birazda olsa iyiki yakaladık. Face, msn, cep olmadan yaşanan aşklar öyle güzeldi ki :))

yerinizde olmak isterdim:(

ben de isterdim o zamanlarda arkadslık bile daha güzelmiş.

Erkekler neden sevgilsine, nisanlisina, esine msn ya da face yasaklar bilmiyorum, aslinda biliyorum da soylemek istemiyorum.

Yani bi kiz msni olsa, facesi olsa ne olacak ki ne olabilir ki? Bu kadar guvensiz mi bu erkekler?

Ben boyle bi duruma diyorum ki: "Kisi kendinden bilir"

Eger msni faceyi kotuleyerek yasakliyorsa demek ki biseyler yapti ve gordu.

Benim esim ne basinda ne simdi hiç biseyime karismadi çok sukur. Ne msnime (ki 3-4tane var) ne faceme, ne siteme ne suna ne buna. Niye karissin ki cunku kendi de bisye yapmiyor . O hic bi sifremi bilmez, istemedi bile. Ben bilirim takip ederim ama o etmez.

Yani bunlari sorun yapmak bile saçma. Kullandigini goruyorsaniz siz de kullanin niye kendinizi kisitliyorsunuz ki bu kadar. Ya da buna izin veriyorsunuz. Tamam msn face kavga sebebi olmamali ama bunu sorun da etmemeli. He anlasilirsa kullanmamak uzerine o zaman farkli ama iki taraf da kullanmayacak ve anlasmaya sadik kalacaklar.

Erkekler neden sevgilsine, nisanlisina, esine msn ya da face yasaklar bilmiyorum, aslinda biliyorum da soylemek istemiyorum.

Yani bi kiz msni olsa, facesi olsa ne olacak ki ne olabilir ki? Bu kadar guvensiz mi bu erkekler?

Ben boyle bi duruma diyorum ki: "Kisi kendinden bilir"

Eger msni faceyi kotuleyerek yasakliyorsa demek ki biseyler yapti ve gordu.

Benim esim ne basinda ne simdi hiç biseyime karismadi çok sukur. Ne msnime (ki 3-4tane var) ne faceme, ne siteme ne suna ne buna. Niye karissin ki cunku kendi de bisye yapmiyor . O hic bi sifremi bilmez, istemedi bile. Ben bilirim takip ederim ama o etmez.

Yani bunlari sorun yapmak bile saçma. Kullandigini goruyorsaniz siz de kullanin niye kendinizi kisitliyorsunuz ki bu kadar. Ya da buna izin veriyorsunuz. Tamam msn face kavga sebebi olmamali ama bunu sorun da etmemeli. He anlasilirsa kullanmamak uzerine o zaman farkli ama iki taraf da kullanmayacak ve anlasmaya sadik kalacaklar.

onun bir facebook hesabı olmadığını bildiğim için ben de ricası üzerine kapattım zaten sonuçta gerçekten sevdiğim birlikte olmak istediğim insan mı daha değerli yoksa facebook mu diye düşündüm ve tabi ki cevap çok açık ama bilemiyorum işte ya içimde bir kurt var msn şifresini direk kendinden istesem vermez verse bile temkinli davranır istediğimi elde edemem o yüzden şuan haberi olmadan şifresini bulmaya çalışıyorum zaten o şifreyi bir elime geçirebilirsem kafamdaki bütün soru işaretleri yok olucak ama bu iş biraz zaman alıcak maalesef:S

Facebook takıntılı erkeklerin mutlaka bir sebebi vardır (çok paranoyak oldum ayol )
ya kendi hesabı vardır yakalanmak istemiyordur, yada eski takıntılarından yada yeni takıntılarından birinin size ulaşmasını istemiyordur...
seni msne sokmayıp kendisinin msnde olmasıda kafa karıştırıcı ama özel bi sebebi olsa mevcut msni kullanmaz yeni bir msn adresi alırdı .. (gerçi pek zeki olmuyorlar özellikle aldatırken :63:)

bence bir fake face aç resim koy arkadasının felan konusmasına bak kıza asılıyor gibiyse ne yaptıgı anlaşılır zaten Allah yardım etsın umarım düsündügümüz yapmıyordur

Back
X