- Konu Sahibi yesilmavigri
-
çook eskiden başıma bi kere gelmişti,telefonunu saklaması en büyük göstergesidir,çünkü diğer kişiylede telefonla irtibat halinde, ee haliyle telefonunu senin ellerine bırakıp yakalanmak istemez ,tabi başka hattının olup olmama ihtimalide var,sonradan başka hattının olduğunu diğer kızla o hat üzerinden konuştuğunu öğrenenleride duydum şu hayatta:S,bide hal ve tavırlarında değişiklik olur eğerki sen karşındaki kişiyi iyi tanıyorsan bu değişiklikleri hemen anlarsın ve en önemlisi hissedersin aldatıldığını, en azından ben hissetmiştim, içim çok huzursuzdu sonra öğrendimki tüm huzursuzluklarımın nedenleri gerçekmiş,gerçekten başka biri varmış,sende hzursuz olmasan böyle bir konu açmazdın aman dikkatli ol gözünü dört aç
çook eskiden başıma bi kere gelmişti,telefonunu saklaması en büyük göstergesidir,çünkü diğer kişiylede telefonla irtibat halinde, ee haliyle telefonunu senin ellerine bırakıp yakalanmak istemez ,tabi başka hattının olup olmama ihtimalide var,sonradan başka hattının olduğunu diğer kızla o hat üzerinden konuştuğunu öğrenenleride duydum şu hayatta:S,bide hal ve tavırlarında değişiklik olur eğerki sen karşındaki kişiyi iyi tanıyorsan bu değişiklikleri hemen anlarsın ve en önemlisi hissedersin aldatıldığını, en azından ben hissetmiştim, içim çok huzursuzdu sonra öğrendimki tüm huzursuzluklarımın nedenleri gerçekmiş,gerçekten başka biri varmış,sende hzursuz olmasan böyle bir konu açmazdın aman dikkatli ol gözünü dört aç
aldatılan kadın sevıyorsa eger zaten hısseder .
bazıları derkı;''aldatan erkek asırı ılgı gosterır hıc yapmadıgı hareketler cıcek almalar suprızler hedıyeler alır'' der.evlı olanlar belkı boyle yapıyordur bılemeyecegım ama ben nasıl anladıgımı anlatayım ;
oncelıkle cok asabı oluyorlar.ufacık bır soru bıle onların cıldırmasına yetıyor .
eger baska nedenden dolayı kavga edıp ayrılıyor ertesı gun barısmaya calısıyorsa bu sahıs ,soyledıgı kelımeler sunlardan ıbarettır '' ben senın kıymetını bılemedım'' seklınde pısmanlık duygusuna kapılıyorlar.ustelık sıradan kavga ıcın bu kelımeyı soyluyor .
maddı sıkıntı cekenler ozellıkle cok dıkkatlı olsun ,''aman cocuk zaten maddı sıkıntı cekıyor kafası dolu ne aldatması demesın'' ne yapıyorlarsa ya boslukta ya da bunalım surecınde yapıyorlar.
Ben yasamadım.. Yada yasadım fakat haberım olmadı :) ,iyikide olmamıs..Bugune kadar hiç hissetmedim içime kuşku dahi düşmedi. Fakat bu son ilişkimde ya beni aldatırsa endişesini neden taşıdıgımı anlayabılmıs degılım..Çözemiyorum..İçimde bı sıkıntı..En yakın arkadaşlarımdan bile kıskanıyorum..Birinin ismini ikinci kez zikretse kuşkuyla bakar oldum..paranoyak hallerımden cok rahatsızım..Nasıl kurtulacakssam...İlgi,sevgi,saygı hersey tam üstelik..
benim de daha önce başıma geldi canım... ama hep inkar etti, ağladı bile hatta. ben de iki arada bi derede kaldım tabi. bi yaptı diyorum, bi de acaba günhaını mı alıyorum diye düşündüm hep. hala da öyle. sanırım fazla safım.
ben şöyle hissettim. buluşmuştuk bi gün. daha önce hiç telefonunu almadım onun elime. bi gün ver dedim, ama sanki bir şey itti beni bunu yapmaya, kaçırdı ilk hani şakalaşır gibi. neyse dedim ama aklıma da takıldı. 1 saat sonra falan aldım bu sefer, yine almaya çalıştı ama bu kez sinirlendim vermedim. mesajlara baktım biri mesaj atmış, numara kayıtlı değil. iki mesaj vardı o numaradan, biri cinsel içerikliydi, diğeri normaldi. attım telefonu sonra ona. ama ağladı, sarıldı tanımadığım bir numara dedi. ben cevap bile yazmadım ona dedi. bi de onun sınav dönemi o ara diye ayrılamadım da ondan, eğer günahını alıyorsam sınavı etkilenir diye. ama içimde hep bi kurt vardı. bi de safım diyorum ya, hemen unutuyorum olanları.
neyse, bi gün de yine hiç yapmadığım gibi daha önceden, bir de yine bir şey dürttü beni. facebook şifresini istedim verdi. gönderilen mesajlarda bi kızla konuşmaları vardı. arkadaşça gibi ama yine de belli olmaz tabi niyet. görüşelim falan yazmış benimki. beynimden vurulmuşa döndüm. bana attığı her adımı bildiriyordu hep. birlikteyken bunca zaman o kızla arkadaşça bile olsa görüştüğünü söylememiş. ben kıskanmayayım diye güya. kızın ailesiyle sorunları varmış ona yardım ediyormuş öyle dedi. dediğim gibi salaklık derecesinde safım ya buna da hadi tamam dedim. başta kıyameti kopardım ama, küfür bile ettim. ama yine sınav yüzünden geleceğiyle oynamak düşüncesi ayrlmamı engelledi.
belki kötü niyetli değildi o kızla görüşürken bir ihtimal, ama bunu bana söylememesi, arkamdan iş çevirmesi bile bir aldatma.
kadınlar hissedermiş dediklerinde saçma gelirdi bana, ama gerçekten hissediliyormuş.
umarım hiç başınıza gelmez kızlar. hayatta en çok güvenebileceğim insan, hiç böyle bir şey yapmaz diye düşündüğüm insan bile bunu yaptı ya. güven diye bir şey kalmadı bende.
kadınlar her zman hisseder bak sayayım başıma geldi ondan biliyorum facesini msn saklaması şifre sana vermemesi sürekli sen bana güvenmiyormusun diyip tartışma yaratıp üste çıkması telefonları her gün mutlaka meşgul yakalaman her gün konuşmamak ver telfonuna bakayım dediğimde hep kaçırdı yanımda mesaj geldiğinde saklıca bakmaya çalışmak falan bunlar belirtileri başıma geldi bana bunları yapmıştı gerçi gözümle gördüğüm halde inkar geldi de neyseçizik çektim hepsine
Uzun süredir mi böylesin canım..uzun süre ise bir şey diyemem ama benim de bazen kuruntularım oluyor,kıskançlık geliyor bir anda, her yeri, telefonunu mailini filan kurcalıyorum geçiyor :)) zaten ne zaman sorun çıkarmaya çalışsam özel günlere yakın zamanlarda oluyor..belki senin de öyledir...
Canım son üç haftadır felan böyleyim. Sebepsiz hem de... Özel günlerimde sadece gergin oluyorum, tahammülüm az oluyor :)
üç hafta ise,sebepsiz olduğunu sanmıyorum canım,mutlaka gözüne batan bir kaç şey olmuştur,bizimle paylaş istersen..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?