Aldatıldığınızı Nasıl Anlarsınız?

yesilmavigri

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2012
341
0
46
İstanbul
Arkadaşlar aldatıldığını daha önce hissedenler varsa ne gibi şeylerden anladıklarını, nasıl anladıklarını, neler yaşadıklarını yazsalar da, başkalarına da ışık olsa diye düşündüm ve o yüzden bu konuyu açtım. Açıkçası ben de çok merak ediyorum.Sizce bir erkeğin sizi aldattığını nasıl anlarsınız? Anladınız?

çook eskiden başıma bi kere gelmişti,telefonunu saklaması en büyük göstergesidir,çünkü diğer kişiylede telefonla irtibat halinde, ee haliyle telefonunu senin ellerine bırakıp yakalanmak istemez ,tabi başka hattının olup olmama ihtimalide var,sonradan başka hattının olduğunu diğer kızla o hat üzerinden konuştuğunu öğrenenleride duydum şu hayatta:S,bide hal ve tavırlarında değişiklik olur eğerki sen karşındaki kişiyi iyi tanıyorsan bu değişiklikleri hemen anlarsın ve en önemlisi hissedersin aldatıldığını, en azından ben hissetmiştim, içim çok huzursuzdu sonra öğrendimki tüm huzursuzluklarımın nedenleri gerçekmiş,gerçekten başka biri varmış,sende hzursuz olmasan böyle bir konu açmazdın aman dikkatli ol gözünü dört aç

aldatılan kadın sevıyorsa eger zaten hısseder .
bazıları derkı;''aldatan erkek asırı ılgı gosterır hıc yapmadıgı hareketler cıcek almalar suprızler hedıyeler alır'' der.evlı olanlar belkı boyle yapıyordur bılemeyecegım ama ben nasıl anladıgımı anlatayım ;
oncelıkle cok asabı oluyorlar.ufacık bır soru bıle onların cıldırmasına yetıyor .
eger baska nedenden dolayı kavga edıp ayrılıyor ertesı gun barısmaya calısıyorsa bu sahıs ,soyledıgı kelımeler sunlardan ıbarettır '' ben senın kıymetını bılemedım'' seklınde pısmanlık duygusuna kapılıyorlar.ustelık sıradan kavga ıcın bu kelımeyı soyluyor .
maddı sıkıntı cekenler ozellıkle cok dıkkatlı olsun ,''aman cocuk zaten maddı sıkıntı cekıyor kafası dolu ne aldatması demesın'' ne yapıyorlarsa ya boslukta ya da bunalım surecınde yapıyorlar.

aynı seylerı hıssetmısız arkadasım .dedıgım gıbı aldatılan kadın gercekten hıssedıyor .anlamsız bır huzursuzluk kaplıyor .zaten sonra da olay patlıyor.

Canım ben kendime bile itiraf edemedim daha. Ama huzursuzum ben ya evet :S Ve inan ortada hiç bir neden yok :S Kendimden de utanıyorum böyle düşündüğüm için. :S Sadece his... Paranoyak bir insansın desen... Hiç değilim, daha önce hiç böyle bir his başıma gelmemişti. Sanki malum oluyor gibi bir huzursuzluk hissi...

Son düzenleme:

Çok doğru tespitler arkadaşım.

Ben yasamadım.. Yada yasadım fakat haberım olmadı :) ,iyikide olmamıs..Bugune kadar hiç hissetmedim içime kuşku dahi düşmedi. Fakat bu son ilişkimde ya beni aldatırsa endişesini neden taşıdıgımı anlayabılmıs degılım..Çözemiyorum..İçimde bı sıkıntı..En yakın arkadaşlarımdan bile kıskanıyorum..Birinin ismini ikinci kez zikretse kuşkuyla bakar oldum..paranoyak hallerımden cok rahatsızım..Nasıl kurtulacakssam...İlgi,sevgi,saygı hersey tam üstelik..

benim de daha önce başıma geldi canım... ama hep inkar etti, ağladı bile hatta. ben de iki arada bi derede kaldım tabi. bi yaptı diyorum, bi de acaba günhaını mı alıyorum diye düşündüm hep. hala da öyle. sanırım fazla safım.

ben şöyle hissettim. buluşmuştuk bi gün. daha önce hiç telefonunu almadım onun elime. bi gün ver dedim, ama sanki bir şey itti beni bunu yapmaya, kaçırdı ilk hani şakalaşır gibi. neyse dedim ama aklıma da takıldı. 1 saat sonra falan aldım bu sefer, yine almaya çalıştı ama bu kez sinirlendim vermedim. mesajlara baktım biri mesaj atmış, numara kayıtlı değil. iki mesaj vardı o numaradan, biri cinsel içerikliydi, diğeri normaldi. attım telefonu sonra ona. ama ağladı, sarıldı tanımadığım bir numara dedi. ben cevap bile yazmadım ona dedi. bi de onun sınav dönemi o ara diye ayrılamadım da ondan, eğer günahını alıyorsam sınavı etkilenir diye. ama içimde hep bi kurt vardı. bi de safım diyorum ya, hemen unutuyorum olanları.

neyse, bi gün de yine hiç yapmadığım gibi daha önceden, bir de yine bir şey dürttü beni. facebook şifresini istedim verdi. gönderilen mesajlarda bi kızla konuşmaları vardı. arkadaşça gibi ama yine de belli olmaz tabi niyet. görüşelim falan yazmış benimki. beynimden vurulmuşa döndüm. bana attığı her adımı bildiriyordu hep. birlikteyken bunca zaman o kızla arkadaşça bile olsa görüştüğünü söylememiş. ben kıskanmayayım diye güya. kızın ailesiyle sorunları varmış ona yardım ediyormuş öyle dedi. dediğim gibi salaklık derecesinde safım ya buna da hadi tamam dedim. başta kıyameti kopardım ama, küfür bile ettim. ama yine sınav yüzünden geleceğiyle oynamak düşüncesi ayrlmamı engelledi.

belki kötü niyetli değildi o kızla görüşürken bir ihtimal, ama bunu bana söylememesi, arkamdan iş çevirmesi bile bir aldatma.

kadınlar hissedermiş dediklerinde saçma gelirdi bana, ama gerçekten hissediliyormuş.
umarım hiç başınıza gelmez kızlar. hayatta en çok güvenebileceğim insan, hiç böyle bir şey yapmaz diye düşündüğüm insan bile bunu yaptı ya. güven diye bir şey kalmadı bende.

kadınlar her zman hisseder bak sayayım başıma geldi ondan biliyorum facesini msn saklaması şifre sana vermemesi sürekli sen bana güvenmiyormusun diyip tartışma yaratıp üste çıkması telefonları her gün mutlaka meşgul yakalaman her gün konuşmamak ver telfonuna bakayım dediğimde hep kaçırdı yanımda mesaj geldiğinde saklıca bakmaya çalışmak falan bunlar belirtileri başıma geldi bana bunları yapmıştı gerçi gözümle gördüğüm halde inkar geldi de neyse çizik çektim hepsine

Son düzenleme:
benimde kuskularim var eşim bende bişey saklıyo un aradim 1 saate yakin tlfda konustu ben aradiğim zamn hadi soyle işim var deyip kaptiyo şimdi yine aradi biriile konusyo mesgule verdi yine araim yine konusyordu aramadi halen işten gelmedi daha aradiğmmda mesai var dedi o bittikten sonra glcem dedi. ve 2 aydir bende bankadaki paraini gizliyo fatura yatirmak isttiyorum izin vermiyo tlf surekli kontrol ederim zaten bugun gizlice alcam bankamatik kartini bakcam

Aynılarını yaşıyorum canım. İçimde belirsiz, neden olduğunu bilmediğim bir kuşku var. Hayatımda ilk kez böyle bir şey yaşıyorum. Sanki başkalarıyla ilgileniyormuş, konuşuyormuş, bir şeyler yakalayacakmışım gibi hissediyorum. Bu sadece bir his...

Hisseder canım kadınlar... Ben de durup dururken saçma sapan şeyler hissediyorum şu an. Umarım benim kuruntumdur. Her şey yolundayken neden böyle şeyler aklıma geliyor ki of of

Bir de insan inkar edince acaba günahını mı alıyorum, paranoyaklaştım mı diye düşünüyor. O da çok kötü kendini suçlamaya başlıyorsun.

Uzun süredir mi böylesin canım..uzun süre ise bir şey diyemem ama benim de bazen kuruntularım oluyor,kıskançlık geliyor bir anda, her yeri, telefonunu mailini filan kurcalıyorum geçiyor :)) zaten ne zaman sorun çıkarmaya çalışsam özel günlere yakın zamanlarda oluyor..belki senin de öyledir...

Son düzenleme:

Canım son üç haftadır felan böyleyim. Sebepsiz hem de... Özel günlerimde sadece gergin oluyorum, tahammülüm az oluyor :)

Canım son üç haftadır felan böyleyim. Sebepsiz hem de... Özel günlerimde sadece gergin oluyorum, tahammülüm az oluyor :)

üç hafta ise,sebepsiz olduğunu sanmıyorum canım,mutlaka gözüne batan bir kaç şey olmuştur,bizimle paylaş istersen..

Son düzenleme:
valla şimdilik yaşamadım sanırım.....
yada haberim olmadı kimbilir..
daha dün akşam kavga ettim bu konuda ortada bişey yok öyle birden laf lafı açtı tartışma çıktı...
"benden böyle bişey bekleme tarzım değil hoşlanmıyorum böyle şeylerden kafa yapıma ters" dedi....
"sende yaparsan ellerimle boğarım" dedi....
artık kafasına tersmi düzmü bilemem konuşuyo işte kafasının içi görünmüyo...
tabi hiçbi yalan sonsuza kadar sürmez biyerden mutlaka açık verir...
bide şu son zamanlarda açılan konularla alakalı benim durumum galiba...
okuyup okuyup bilinçaltı yapıyoruz....
tabi herkes derdini anlatacak burda bizde paylaşıcaz sorunlarını yardım etmeye fikir üretmeye çalışıcaz...
o yüzden seviyorum burayı.....
ama çokta düşünmemek lazım....

Her telefonuna yada özel birşeyine bakılmasını istemeyen aldatıyordur diye bi koşul yok. Şahsen benim sevgilim telefonunu kurcalamamdan hiç ama hiç hoşlanmaz. Ona güvenmediğimi düşünüyor ve sinirleniyor çünkü. Kimi zaman istiyorum, veriyor.. Ama böyle ver telefonu falan dediğimde vermiyor. Nazikçe isteyince veriyor. Telefonu ortada bırakıyor bazen. Bi erkek telefonla başka biriyle görüşüyorsa zaten her şekilde gizler. O tel sevgilisinin yanında asla ve asla cıkmaz. Hiçbir zaman kurcalamasına izin vermez. O an telinde birşey yoksa bile bi anda bi msj gelir korkusuyla hiç vermez o riski göze almaz. He alıyorsada korkmuyordur yakalanacağından ve bu daha büyük bi rezillik, saygısızlık. Aldatmak başlı başına bi rezillik zatende. Ama onu yapmak aldattığından zerre kadar pişman olmadığının, olmayacağının göstergesidir. Kısaca mantıklı, akıllı kadın karşısındakinin davranışlarından bunu anlar. Telefon, mail, şu bu bahane.. Onlar yanlış yollarada saptırabilir. Hiç olmamış şeyi oldu gibi sanarsınız sırf telini göstermiyor falan diye. İnsan davranışlarıylada birşeyleri gizleyebilir ama bir yere kadar.. Sonradan oda artık bıkar ve istemeden belli eder.

üç hafta ise,sebepsiz olduğunu sanmıyorum canım,mutlaka gözüne batan bir kaç şey olmuştur,bizimle paylaş istersen..

O zaman şöyle anlatayım belki siz bulursunuz, ben de bilmiyorum çünkü. Ben 3 ay önce öss stresinden vs. kafamın karışık olduğu kötü bir dönemimde ayrıldım erkek arkadaşımdan. O da ayrıldıktan 3 hafta sonra başkasıyla çıkmaya başladı. Sonra bir mail attım. Olaylar gelişti, çıktığı kişiyi sevmediğini biliyordum çünkü. Kuzenimle çok yakın arkadaşlar, o bana demişti öncelikle, senin birden onu yarı yolda bırakman onu çok üzdü, çok ağladı, boşluğuna geldiği bir dönem kız ona aşık olduğunu söyleyince çıktılar demişti. Sonra baktım gerçekten öyle. Kızla 1 hafta denedi, olmadı. Ben hep uzaktan izliyorum tabiki. Mailimden sonra beni aramaya ufak ufak konuşmaya başladık.Kuzenim arkadaşları felan ikimizin de haberi olmadan plan yapmışlar, bizi buluşturdular. Ogün barıştık zaten. Şimdi her şey düzeldi. 2 aydır tekrar beraberiz. Toplam 15 ay oldu. Şimdi bana karşı daha temkinli olduğunu hissediyorum. Hakkı da var belki. Ama şöyle söyleyeyim. Mesela önceden evime gelip süprizler yapardı , beni görmemeye dayanamazdı. Haftada 3-4 görüşelim isterdi. Hatta benim işim olduğunda içerlenirdi, özlerdi. Şimdi ise son 3 haftadır görüşemiyoruz. 3 haftadır görmüyorum yani. Ben buluşma ayarlamaya çalışıyorum hep. Ama sınavları, bütünlemeleri olduğundan görüşmeye yanaşmıyor. Fakat düşündüğümde geçen yıl da sınavları vardı ama hiç böyle uzun bir süre görüşmemezlik yapmamıştık. Eskiden hep o arardı, şimdi çoğunlukla ben arıyorum. Konuşmaya doyamazdı. Şimdi arkadaşlarımla buluştuğumda, biz sonra konuşuruz sen onlarla ilgilen diyor. Bunlar belki kötü şeyler gibi gelmeyebilir ama belki benim göremediklerimi görebilirsiniz diye olan şeylerin hepsini anlatıyorum. Onun dışında msn facebook twitter şifreleri yok ben de artık. Sanki o şifreler olsa hoşlanmayacağım şeyler yakalayacakmışım gibi hissediyorum. Bilemiyorum... Dediğim gibi sadece his bunlar. Hatta şifreleri kaç kere tahmin etmeye çalıştım ki hayatımda hiç yapmadığım şeyler bunlar. Resmen altıncı hissime yenik düşüyorum çoğu zaman.

Onun hoşlanmadığım ve bu yüzden geçen yıl konuşmayı kestiği laubali bir kız arkadaşı vardı. Ben ondan ayrıldıktan sonra kızla tekrar samimi olmasa da konuşmaya başladığını söyledi. Eskiden her tartışmada peşimden koşan insan şimdi aramazsam aramıyor veya çok uzun süre sonra arıyor. Benim zorumla zorla özür diliyor. Ayrılmamı unutamadı mı acaba diyeceğim ama bu değişim niye bu kadar? Yeni barıştığımız zaman artık gitmek istersen senin peşinden koşamam, sevmediğimi sanarsan seni ikna etmeye çalışmam vs gibi şeyler söyledi. Şimdi bu lafları etmiyor. Ama benim içimde hep bir kuşku heeeep... Telefonunu karıştırdığımda bir şey demiyor. Ama mesajları benle buluşmaya geldiğinde siler yani öyle bir şey varsa da, zor bir şey değil. Bir de facebookta ilişki durumu yapmıştım yıl başında. Ona da kabul etmesi için istek yollamıştım. Bana dedi ki şimdi zamanı değil, dursun zamanı gelince kabul ederim. Ama baktım kendisi ilişkisi var bile yapmamış ben yaptığım halde. Ben de kızdım geçen gün kendi ilişki durumumu kaldırdım. Bana telefonda neden kaldırdın, ben onaylayacaktım dedi. İstersen kendin ilişki durumu yapabilirsin ben de onaylarım dedim. O günden sonra ara ara girip bakıyorum, ne kendisine ilişkisi var yaptı, ne de bana istek yolladı. İsteseydi yapardı diye düşünüyorum.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…