O zaman şöyle anlatayım belki siz bulursunuz, ben de bilmiyorum çünkü. Ben 3 ay önce öss stresinden vs. kafamın karışık olduğu kötü bir dönemimde ayrıldım erkek arkadaşımdan. O da ayrıldıktan 3 hafta sonra başkasıyla çıkmaya başladı. Sonra bir mail attım. Olaylar gelişti, çıktığı kişiyi sevmediğini biliyordum çünkü. Kuzenimle çok yakın arkadaşlar, o bana demişti öncelikle, senin birden onu yarı yolda bırakman onu çok üzdü, çok ağladı, boşluğuna geldiği bir dönem kız ona aşık olduğunu söyleyince çıktılar demişti. Sonra baktım gerçekten öyle. Kızla 1 hafta denedi, olmadı. Ben hep uzaktan izliyorum tabiki. Mailimden sonra beni aramaya ufak ufak konuşmaya başladık.Kuzenim arkadaşları felan ikimizin de haberi olmadan plan yapmışlar, bizi buluşturdular. Ogün barıştık zaten. Şimdi her şey düzeldi. 2 aydır tekrar beraberiz. Toplam 15 ay oldu. Şimdi bana karşı daha temkinli olduğunu hissediyorum. Hakkı da var belki. Ama şöyle söyleyeyim. Mesela önceden evime gelip süprizler yapardı , beni görmemeye dayanamazdı. Haftada 3-4 görüşelim isterdi. Hatta benim işim olduğunda içerlenirdi, özlerdi. Şimdi ise son 3 haftadır görüşemiyoruz. 3 haftadır görmüyorum yani. Ben buluşma ayarlamaya çalışıyorum hep. Ama sınavları, bütünlemeleri olduğundan görüşmeye yanaşmıyor. Fakat düşündüğümde geçen yıl da sınavları vardı ama hiç böyle uzun bir süre görüşmemezlik yapmamıştık. Eskiden hep o arardı, şimdi çoğunlukla ben arıyorum. Konuşmaya doyamazdı. Şimdi arkadaşlarımla buluştuğumda, biz sonra konuşuruz sen onlarla ilgilen diyor. Bunlar belki kötü şeyler gibi gelmeyebilir ama belki benim göremediklerimi görebilirsiniz diye olan şeylerin hepsini anlatıyorum. Onun dışında msn facebook twitter şifreleri yok ben de artık. Sanki o şifreler olsa hoşlanmayacağım şeyler yakalayacakmışım gibi hissediyorum. Bilemiyorum... Dediğim gibi sadece his bunlar. Hatta şifreleri kaç kere tahmin etmeye çalıştım ki hayatımda hiç yapmadığım şeyler bunlar. Resmen altıncı hissime yenik düşüyorum çoğu zaman.
Onun hoşlanmadığım ve bu yüzden geçen yıl konuşmayı kestiği laubali bir kız arkadaşı vardı. Ben ondan ayrıldıktan sonra kızla tekrar samimi olmasa da konuşmaya başladığını söyledi. Eskiden her tartışmada peşimden koşan insan şimdi aramazsam aramıyor veya çok uzun süre sonra arıyor. Benim zorumla zorla özür diliyor. Ayrılmamı unutamadı mı acaba diyeceğim ama bu değişim niye bu kadar? Yeni barıştığımız zaman artık gitmek istersen senin peşinden koşamam, sevmediğimi sanarsan seni ikna etmeye çalışmam vs gibi şeyler söyledi. Şimdi bu lafları etmiyor. Ama benim içimde hep bir kuşku heeeep... Telefonunu karıştırdığımda bir şey demiyor. Ama mesajları benle buluşmaya geldiğinde siler yani öyle bir şey varsa da, zor bir şey değil. Bir de facebookta ilişki durumu yapmıştım yıl başında. Ona da kabul etmesi için istek yollamıştım. Bana dedi ki şimdi zamanı değil, dursun zamanı gelince kabul ederim. Ama baktım kendisi ilişkisi var bile yapmamış ben yaptığım halde. Ben de kızdım geçen gün kendi ilişki durumumu kaldırdım. Bana telefonda neden kaldırdın, ben onaylayacaktım dedi. İstersen kendin ilişki durumu yapabilirsin ben de onaylarım dedim. O günden sonra ara ara girip bakıyorum, ne kendisine ilişkisi var yaptı, ne de bana istek yolladı. İsteseydi yapardı diye düşünüyorum.