ALDATILDIM 2 yaşında bir çocuk 3 aylık hamileyim

Çok zor olan bu süreci en kolay şekilde atlatmanız dileğiyle. Hayatımız kendi tercihlerimizin bir sonucu. Doğru ve ya yanlış tercihlerimizi yaptıktan sonra geriye kalan onun arkasında durmak oluyor. Hamilesiniz asla üzmek kırmak istemiyorum ama kendinize şunu deyin ve farkında olun. Evet ben bunları yaşama ihtimalini göze alarak bile bile devam ettim ve yaşadım. Bu benim tercihimdi sonucuna da razıyım.

Bir de hala özür bile dilemedi diyorsunuz 😔 özür dilese kabul edecek gibisiniz .

Çocuklarınız ile çok mutlu bir hayatınızın olması dileğiyle 🌼🌺
Barışmak asla istemiyorum gelmesinde istiyorum görmiyim istiyorum ama gram üzülmediğini görmekkk keyfine bakabiliyor olmasıı yaptığından gram pişmanlık duymuyor olması nasıl zoruma gitmesinki.

Merhaba
Burada devamlı başka yaşantıları okuyup okuyup üzülürdüm. Şuan hamile hamile ağlayarak ben konu açıyorum..
Nerden başlayacağımı bile bilmiyorum 5 yıllık evliyim eşim ile tanışıklığımız 10 seneyi buluyor.. ama malesef defalarca aldatıldım. Devamlı internetten başka hesaplar açıp başkalarına yazmalarına şahit oldum.. ozamanda ufak oğluma hamileydim. Ailelerin baskısı. Onun yalvarmaları birdhaa yapmayacağımm demeleriyle barıştım cocuğum babasız büyümesin diye. Ve okdr şeyide yapsa malesef deli gibi sevdiğim için…
İstemeden oldu ama oldu 2. Cocuğa hamile kaldım. 14 haftalıkk oldu malesef gene ozaman açtığı hesabı kullandığını fark ettim.. evden yolladım. 2 hafta oldu bir tane karnımda bir tane 2 yaşında kucağımda.. oğlum her gün babam nerde diye sorup duruyor ama onun okdr şeyden sonra bir özrü bile yok. Cocuğunu bile görmeye gelmiyor. Ağlamaktan gözlerim şişti artık hamileyim onun umrumda bile değil..

insan hak etmediği şeyleri yaşayıp birde pişman olmayan bir insanla karşı karşıya kalması ne kadar acı. Eminim de suan hayatında başkası bile var. Dilekçeyi yazdım davayı açacağım. Ama içimin acısı yangını geçmiyor… ağlamaktan uyku uyuyamıyorum.. Napıcağımı bilmiyorum. Herkes boşa gitsin onun içinmi ağlıyorsun diye yorumlar yapacak eminim. Ama ben sevdiğim insan mutlu mesut cocuklarımı büyütmekten başka birşey istemedm. Şuan bu yaşadıklarım cok zoruma gidiyor..

Tek başıma doğum yapacağım 2 cocuğumu tek başıma büyüteceğim.. hep bir yanları eksik büyüyecekler korkusu aklımdan çıkmıyor 😭😭😭😭😭 oğlum akşama kadar camda babam nerde nereye gitti diyip duruyor nasıl dayanıcam bilmiyorum …
Niye yalniz buyutuyormussun pardon?baba ölmedi ,mecbur bakacak ilgilenecek ....ayrica gozyaslarin yerde kalmaz hic uzulme

Sizi anlıyorum ama şu an yapabileceğiniz ya kabul etmek ya da çocuklarınıza ayrı da bakabileceğinizin farkına varıp güçlü olmak.
Bazen ayrı olmak çocuklara daha az zarar veriyor. Özellikle evde kavga varsa .

Merhaba
Burada devamlı başka yaşantıları okuyup okuyup üzülürdüm. Şuan hamile hamile ağlayarak ben konu açıyorum..
Nerden başlayacağımı bile bilmiyorum 5 yıllık evliyim eşim ile tanışıklığımız 10 seneyi buluyor.. ama malesef defalarca aldatıldım. Devamlı internetten başka hesaplar açıp başkalarına yazmalarına şahit oldum.. ozamanda ufak oğluma hamileydim. Ailelerin baskısı. Onun yalvarmaları birdhaa yapmayacağımm demeleriyle barıştım cocuğum babasız büyümesin diye. Ve okdr şeyide yapsa malesef deli gibi sevdiğim için…
İstemeden oldu ama oldu 2. Cocuğa hamile kaldım. 14 haftalıkk oldu malesef gene ozaman açtığı hesabı kullandığını fark ettim.. evden yolladım. 2 hafta oldu bir tane karnımda bir tane 2 yaşında kucağımda.. oğlum her gün babam nerde diye sorup duruyor ama onun okdr şeyden sonra bir özrü bile yok. Cocuğunu bile görmeye gelmiyor. Ağlamaktan gözlerim şişti artık hamileyim onun umrumda bile değil..

insan hak etmediği şeyleri yaşayıp birde pişman olmayan bir insanla karşı karşıya kalması ne kadar acı. Eminim de suan hayatında başkası bile var. Dilekçeyi yazdım davayı açacağım. Ama içimin acısı yangını geçmiyor… ağlamaktan uyku uyuyamıyorum.. Napıcağımı bilmiyorum. Herkes boşa gitsin onun içinmi ağlıyorsun diye yorumlar yapacak eminim. Ama ben sevdiğim insan mutlu mesut cocuklarımı büyütmekten başka birşey istemedm. Şuan bu yaşadıklarım cok zoruma gidiyor..

Tek başıma doğum yapacağım 2 cocuğumu tek başıma büyüteceğim.. hep bir yanları eksik büyüyecekler korkusu aklımdan çıkmıyor 😭😭😭😭😭 oğlum akşama kadar camda babam nerde nereye gitti diyip duruyor nasıl dayanıcam bilmiyorum …
Ahh yaa 😓 keşke ailenden birileri yanında olsa.

özür dilerim ama bu soru sormanız gereken en son soru bile değil.
Tamam da ben de sonuçta kötü niyetle sormadım. İki bebekle böyle bir durumda kalacağım deyince durumuna üzüldüm doğal olarak. Kürtajın zamanının geçip geçmediğini sordum sadece, zaten kürtaj zamanı geçtiyse yapacak hiçbir şey yok.

Tamam da ben de sonuçta kötü niyetle sormadım. İki bebekle böyle bir durumda kalacağım deyince durumuna üzüldüm doğal olarak. Kürtajın zamanının geçip geçmediğini sordum sadece, zaten kürtaj zamanı geçtiyse yapacak hiçbir şey yok.
biliyorum nıyetım sizinle tartısmak değil. iyi nıyetle hepimiz yardımcı olmaya çalışıyoruz.

Çocuklar için annenin mutlu, huzurlu olması çok önemli bu olanlardan sonra evliliğe devam etseniz mutlu olabilecekmisiniz:( eşiniz sizin sevginizi hiç haketmemiş.

sorunlu ailelerin çocukları keşke biz küçükken ayrılsalardı bize bu mutsuzluğu yaşatmasalardı diye konuşuyorlar. Onun için bu konuda kendinize haksızlık etmeyin sadakatsizlik yapan eşiniz.

ALLAH yardımcınız olsun söylemesi kolay ama güçlü olmaya çalışın ilerde bence iyiki devam etmemişim diyeceksiniz.

Öylede oldu zaten her küsmede 1 hafta sonra barıştırıldık. Alışmış kudurmuştan beter işte.. şuan tasmasından kurtulmuş gibi gece gündüz takılıyor sokak sokak. Ne cocuğu ne ben hiç bişey umrumda değil en cok zoruma gidende azcık bile pişman olmaması. Hayatına bakabiliyor olması.
Sizde bakın hayatınıza, evet alışana kadar zorluğu olur ama daha mutlu olursunuz kendinize inanın. Allah yardımcınız olsun.

Barışmak asla istemiyorum gelmesinde istiyorum görmiyim istiyorum ama gram üzülmediğini görmekkk keyfine bakabiliyor olmasıı yaptığından gram pişmanlık duymuyor olması nasıl zoruma gitmesinki.
Hiç merak etmeyin,pişmanlıktan kıvrandığı günleri de göreceksiniz.Bu şaşmaz,önünde sonunda pişmanlık duyar.İçiniz soğusun istiyorsunuz haklısınız anlıyorum.

Allah yardımcınız olsun. Elbette geçer bu zor günleriniz. Bunu kendinize söyleyin sürekli.

İnşallah hergün dua ediyorum Rabbim bir an önce bu pisliği kalbimden de aklımdan da alsın mutlu olmak istiyorum 😭😭😭
İnşallah çok mutlu olursunuz huzursuz bi evde buyumelerinden daha iyidir tek basina buyutmeniz

Çocuklar için annenin mutlu, huzurlu olması çok önemli bu olanlardan sonra evliliğe devam etseniz mutlu olabilecekmisiniz:KK43: eşiniz sizin sevginizi hiç haketmemiş.

sorunlu ailelerin çocukları keşke biz küçükken ayrılsalardı bize bu mutsuzluğu yaşatmasalardı diye konuşuyorlar. Onun için bu konuda kendinize haksızlık etmeyin sadakatsizlik yapan eşiniz.

ALLAH yardımcınız olsun söylemesi kolay ama güçlü olmaya çalışın ilerde bence iyiki devam etmemişim diyeceksiniz.
İnşallahhh iple çekiyorum o günleri 😭😭😭😭

Şuan sevdiğiniz için ayrılmak çok zor gelebilir ama ayrıldıktan sonra yaralariniz iyileşince iyiki diyeceksiniz.Aldatilmak çok zor . Seviyorsunuz ama ayrılmak durumunda kalıyorsunuz.Bu erkekler ne istiyorlar niye böyle yapıyorlar ? Ama pişman olup dönecek buda kesin

Şuan sevdiğiniz için ayrılmak çok zor gelebilir ama ayrıldıktan sonra yaralariniz iyileşince iyiki diyeceksiniz.Aldatilmak çok zor . Seviyorsunuz ama ayrılmak durumunda kalıyorsunuz.Bu erkekler ne istiyorlar niye böyle yapıyorlar ? Ama pişman olup dönecek buda kesin
Gerçekten çevremde okadar çok kişi varkiii yaşayan yaşamış. Kadınlar okadar kötüki. Evli demiyor cocuklu demiyor adamların evdekine eyvallahı kalmadı artık.. çok acı.

Back
X