ALDATILDIM 2 yaşında bir çocuk 3 aylık hamileyim

Merhaba
Burada devamlı başka yaşantıları okuyup okuyup üzülürdüm. Şuan hamile hamile ağlayarak ben konu açıyorum..
Nerden başlayacağımı bile bilmiyorum 5 yıllık evliyim eşim ile tanışıklığımız 10 seneyi buluyor.. ama malesef defalarca aldatıldım. Devamlı internetten başka hesaplar açıp başkalarına yazmalarına şahit oldum.. ozamanda ufak oğluma hamileydim. Ailelerin baskısı. Onun yalvarmaları birdhaa yapmayacağımm demeleriyle barıştım cocuğum babasız büyümesin diye. Ve okdr şeyide yapsa malesef deli gibi sevdiğim için…
İstemeden oldu ama oldu 2. Cocuğa hamile kaldım. 14 haftalıkk oldu malesef gene ozaman açtığı hesabı kullandığını fark ettim.. evden yolladım. 2 hafta oldu bir tane karnımda bir tane 2 yaşında kucağımda.. oğlum her gün babam nerde diye sorup duruyor ama onun okdr şeyden sonra bir özrü bile yok. Cocuğunu bile görmeye gelmiyor. Ağlamaktan gözlerim şişti artık hamileyim onun umrumda bile değil..

insan hak etmediği şeyleri yaşayıp birde pişman olmayan bir insanla karşı karşıya kalması ne kadar acı. Eminim de suan hayatında başkası bile var. Dilekçeyi yazdım davayı açacağım. Ama içimin acısı yangını geçmiyor… ağlamaktan uyku uyuyamıyorum.. Napıcağımı bilmiyorum. Herkes boşa gitsin onun içinmi ağlıyorsun diye yorumlar yapacak eminim. Ama ben sevdiğim insan mutlu mesut cocuklarımı büyütmekten başka birşey istemedm. Şuan bu yaşadıklarım cok zoruma gidiyor..

Tek başıma doğum yapacağım 2 cocuğumu tek başıma büyüteceğim.. hep bir yanları eksik büyüyecekler korkusu aklımdan çıkmıyor 😭😭😭😭😭 oğlum akşama kadar camda babam nerde nereye gitti diyip duruyor nasıl dayanıcam bilmiyorum …
Kadınlar ayriligi zor atlatir heleki bir baska kadın yüzünden ayrilmissa ama o aci gecince varya o herif köpek olsa dönüp bakmazssiniz. Doğur bebegini ailenin yanina git buyut gir ise calis. Kurtulmussun o karaktersizden.

Boşanınca gidebileceğin bir yer var mı peki çalışıyor musun

Öylede oldu zaten her küsmede 1 hafta sonra barıştırıldık. Alışmış kudurmuştan beter işte.. şuan tasmasından kurtulmuş gibi gece gündüz takılıyor sokak sokak. Ne cocuğu ne ben hiç bişey umrumda değil en cok zoruma gidende azcık bile pişman olmaması. Hayatına bakabiliyor olması.
Bence pişman olmaması daha iyi. Çünkü pişman olsa 1 hafta sonra yine affedecek durumdasınız. Umarım bu adam size dönmez ki siz de böyle bir pislikten kurtulursunuz.

Öylede oldu zaten her küsmede 1 hafta sonra barıştırıldık. Alışmış kudurmuştan beter işte.. şuan tasmasından kurtulmuş gibi gece gündüz takılıyor sokak sokak. Ne cocuğu ne ben hiç bişey umrumda değil en cok zoruma gidende azcık bile pişman olmaması. Hayatına bakabiliyor olması.
Burda bir üyenin eşi de neler demişti kadına. Senden kurtuldum hayatımı yaşıyorum mivalinde. Şimdi kadının kapısından ayrılmıyor.

+1
.
Ve o adamdan tekrar cocuk yapiliyor..
Uzucu kismi bu.
Bazı insanlar kalbiyle bazıları beyniyle hareket eder. Malesef çok sevdim çocukluk aşkımdı o benim. İnandım inanmak istedm belkide. Kim isterki bunları yaşayacağını bile bile.

Bazı insanlar kalbiyle bazıları beyniyle hareket eder. Malesef çok sevdim çocukluk aşkımdı o benim. İnandım inanmak istedm belkide. Kim isterki bunları yaşayacağını bile bile.
Bazen geriye dönüp bakınca insan hayret ediyor kendine yaptıklarına. Gerçekten anlıyorum sizi. Üzüntünüzü de paylaşıyorum. Çok zor geçecek belki bir süre ama zamanla dağılarak azalıyor emin olun. Benimde doğumunda yanımda ailem olacak sadece. Belki yavrumun bir çok muruvvetinde yalnız olacağım ama dert değil, her an gibi her duygu da geçici 😍

Üzüldüm durumunuza. Allah selamet versin. Ancak böyle bir babanın varlığı mı yokluğu mu daha iyi diye muhasebe yaparsanız bence çocuklarınız için daha sağlıklı bir karar verebilirsiniz.
Amin çok teşekkür ediyorum.. olmaması daha hayırlı o bir kesin ama.. işte üzülmekten ağlamaktanda alı koyamıyorum kendimii 😥😥

aynı şeyler yapıp farklı sonuç beklemişsiniz. Allah yardımcınız olsun. Aldatılmaya dair kuvvetli delil toplamadan boşanma davası açmayın, aldatmayı mahkemede ispat zor. Tüm haklarınızı sonuna kadar isteyin

boşanma olursa çocuklar babasız büyüyecek anlayışını yanlış buluyorum. Boşanınca baba ölmüyor, anne baba ayrılıyor sadece. Anne baba İki medeni insan olursa babayla çocuklar sık sık görüşebilir.
Elimde görsellerim vAr birkaç tane. Zaten inkar edeceğini düşünmüyorum anlaşmalı boşanma açacağım..

Kendi evimde kalıyorum. Çok şükür internetten üzerinden biraz kazancım var ama zaten nafaka isteyeceğim
Çok sevindim tabi ki nafaka alırsın. Biraz önce tereddüt etmiştim. Boşan diyecektim ne kadar güçlü olduğunu bilmediğimden diyememistim.
Lütfen boşan hiç bekleme. Onun pişman olmasını üzülmesini bekleme çünkü vicdan olsa şunları yapmazdı. Umarım çocuklarınla çok mutlu olursun

Bazen geriye dönüp bakınca insan hayret ediyor kendine yaptıklarına. Gerçekten anlıyorum sizi. Üzüntünüzü de paylaşıyorum. Çok zor geçecek belki bir süre ama zamanla dağılarak azalıyor emin olun. Benimde doğumunda yanımda ailem olacak sadece. Belki yavrumun bir çok muruvvetinde yalnız olacağım ama dert değil, her an gibi her duygu da geçici 😍
Sizdemi boşandınız

Ve hamilesiniz sanırım 😞😞 aynı kaderi yaşıyor olmak okadar üzücüki. Rabbim düşmanıma bile yaşatmasın.. aldatılmamı
Aldatılma değil ama psikolojik, ekonomik şiddet demek daha doğru. Degersizlestirme, ilgisizlik. Kaynana terörü vee sütten kesilmemiş bir koca. Tüm tuşlara aynı anda basılmış bir evlilik diyebilirim. Evlilik demeye bin şahit isteyen

Sorun ne çözemedim. Geri gelsin istiyorsunuz zaten, çağırın madem. Doğumda yaninizda olur, cocuklariniz babasiz büyümez. Arada aldatilirsiniz ama onada fazla takmıyorsunuz zaten.
Bu nasıl bir cevap yaa gerçekten kadının kadına yaptığını kimse kmseye yapmıyor ben burda derdimi paylaştım bir çözüm aramıyorum çözmenize gerek yok. Karşınızda hamile bir kadın var zaten neler yaşamış bu ne vicdansızlık. Kendi yorumunuzu kendinize saklayamadınız mı. Pes

Allah yardımcınız olsun.. Gerçekten çok üzüldüm.. Keşke en baştan bu adam rengini belli ettiğinde affetmeseydiniz..

Üzülmeyin, ağlamayın demesi kolay biliyorum ama gerçekten kendinizi yıprattığınıza değmez.. Karaktersiz adam hayatınızdan çıkmış olacak.. Böyle düşünün.. Allah herşeyi görüyor.. Herkese kalbine göre verir merak etmeyin..

Boşnınca da çocukların babası olmaya devam edecek.. Şu durumda da oğlunuz için kayınvalidenizi arayıp oğlunuzun durumunu anlatın ve babasını görmesi için onu kayınvalidenize bırakın bence.. En azından çocuk babasını görsün ve bundan sonra da çocuklarına karşı bir sorumluluğu olacağının farkına varsın..

Siz kendiniz için tabi ki gurur yapın.. Onursuz bir kadın gibi ağlaya zırlaya bana dön çocuklarına dön demeyin ama söz konusu çocuklar olunca onlardan kopmasına asla izin vermeyin. Siz Muhatap olmadan çocukla görüştürün onları..

Boşnınca bazı adamlar oh boşandım özgürüm çocuk yok eski eş yok kafasına giriyor bazen.. Sizden yana tabi ki özgür kalacak ama çocuklarının da hala babası olacak.. En baştan bu konuda kendisiyle muhatap olmadan tavrınızı koyun..

Rabbim size kolaylıklar versin.. Bundan sonra size hayırlı kapılar açsın inşallah.. Sağlıkla kavuşun bebeğinize.. 🙏

Bu nasıl bir cevap yaa gerçekten kadının kadına yaptığını kimse kmseye yapmıyor ben burda derdimi paylaştım bir çözüm aramıyorum çözmenize gerek yok. Karşınızda hamile bir kadın var zaten neler yaşamış bu ne vicdansızlık. Kendi yorumunuzu kendinize saklayamadınız mı. Pes
Yorumumu niye kendime saklayayim hanimefendi?
Daha once defalarca aldatilip gururunuza yedirmissiniz guzelce. Ustune ikinci çocuğu da yapmissiniz.
simdi yine ayni seyler. Ve geri gelse affedeceksiniz.
Ben mi suclu oldum dogrulari soyleyince?

kadinin kadina deil, insanin kendine yaptığını 40 dusmani birlesse yapamaz ;)

Back
X