Aldatildim affettim ama kendimle celiskideyim

Eşiniz birden fazla aldatmis olsa affeder miydinz yuvaniz icin?

• Ankete Katılan
    209
Adamın iyi kötü parası var sanırım. İşiniz yoksa bile aldattığını kanıtlayınca iyi bir nafaka ve tazminat alabilirsiniz. Yani bir de kadınlarla konuşup kendinizi düşürmeyin

Aldatıldım. Affettim demişsiniz. Bundan sonra yazdıklarınızı okumuyorum. Çünkü eminim aldatılmanıza bir neden, mazeret arıyorsunuz. Ki bunun sonu, aldatıldığınız gerçeğini asla değiştirmeyecek. Kimse bana " ekonomik özgürlük, toplum baskısı (dul kadın o.r.s.dur) , ilişkide çocuk faktörü "nden bahsetmesin. Çünkü ilk bakışta kolay yolu tercih eden insan affeder. Sonradan görür ki asıl zor olan yeni başlamıştır ve benim nazarımda bundan sonra başına gelecekleri hak etmiştir.

Aldatiliyosun karsi taraftaki kadini niye tehdit ediyosun ne bilsin cafede numara dagitan adamin evli oldugunu

Ha ben olsam bu adamdan umutlanmam ahlaki bu belli ki

Yok kendi degil arkadaslari kotu bilmem ne diye kandirma kendini. Seni zerre sevmiyor

eşim seviyo korkusundan belli demişsin dicek bişey bulamıyorum pes ! hala seni sevdiğini bunca seyden sonra nasıl düşünürsün ?

sayfa 9a kadar tek tek okudum yorumlarinzii. iste bu yuzden bosanmak istemiyorum lanet olasi insanlar dusene bir darbede onlar vuruyor. tipki sizin yaptiginiz gibi. aranizda 3-5 ksii ignelemeden konuşmuş sağolun. ama alay eder tavırla yuvami? hehe vs yazmaniz cok ilginc. bak arkadaşım esin ıslah olmaz bence alışmış birak bosan diyebilirdiniz. evet durumum iyi cok şükür. ama babamin durumuda iyi. sadece annem de ayni şeye magdur kaldığı icin psikolojikmen beynim bosanmak istemiyor nasil buyudugumuzu annemin ozleyisini bizim babasizligimzii bir ben bilirim en büyükleri oldugum icin. 6aylikti kardesim babam gittiginde. neyse uzunca yazamicam fake,diyen olmuş keşke öyle olsaydi. ama gecenin bir yarisinda bu kadar uzun yazacak kadar aptal değilim. neyse aldatmasinin birini biliyorum turkcelden yakaladigimi ve bunlarin hepsi o süreç zarfında olmuş kendi itiraf etti. evi terkettim pesimden geldi askim gel dinle istersen git sonra dedi. çıktım eve kızım arada kalmisti çünkü olan ona olsun istemedim. devamını yazacagim.

Uzun uzun yazacak birsey yok boşanma o zaman,ne diyelim yani, ama.didiklemede, yakalayınca eline ne geçiyo görme duyma bilme

gitmeysiimin nedeni cevre faktoringi hepsi bir avazdan neden önce gelmedin vs diyecek meraklilar ususecekti basima. hii yukarda yazmayi unuttum. esim itiraf etti ve ben kurcalayinca gordum zaten. bütün nolari kaydedince whatsaptanda gördüm zaten. şimdi biri affederdim ama ikinci olsa affetmem diyenler? Ben zaten biri öğrenince itiraf etti o sira bunalimdaydi yaklasik 800bin borc vardi cok şükür bitti borç. anneme de halen babam bakıyor çünkü kardeşlerim küçük en küçüğü 12yasinda suan. eksik yazdığım bisey varsa affola sorun yazayim. ama inanin insanlar dalga geçmek icin tetikte bekliyor. ve benim eşim mahallede gecti mi herkes bakardi. kuzenimin biri konuşmak istemiş zamaninda pas vermemiş neyse konu bud degil burdanda dislemeyin yani demem oki hepsi bir olup gard alip bekliyor

numarayi nasil actirdigima gelirsem, aradim musteri temsilcisini hat gorumcemin adina dogum tarihi ve memleket,bilince is bitiyor. ama kimi temsilci sormuyor bile hat kadina aitse arayanda kadinsa veriyor bilgiyi. cocugumun numaraları sildiğini acil almam gerektigini son görüştüğüm dokümanlardavar ,dedim. yildizlar kalkti aradan

arkadaşım böyle çocukların daha çok zarar görür ileride... yol yakınken boşan bence
bir kizim var canim. bosanmak bana vadi kadar zor geliyor inanmi. parası icin değil evim var arabam var istesem ona ihtiyacim yok. ama Allah cezasini öteki tarafta verecek. yuvayi kurtarmak için yalanı günah kilmayan allahın kullariyiz. bilmiyorum ne yapacagimi

konu sahibi, seviyorum/ alışkanlığım/ elalem ne der vs desen herkes sana yol gösterirdi, derdine derman olmaya çalışırdı ancak yuvam, çocuklar vs deyince iş başka boyutlara kayıyor.

Şimdi affına sığınarak soruyorum çocuğun için devam edeceksin ya bu evliliğe, cinsel hayatınız da devam edecek mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…