- 1 Şubat 2016
- 1.703
- 2.005
- 48
Evet hem ikra hem KPSS yazınca taninirmiyim ki diye korktumsağol canım benim bu arada nickini mi değiştirdin
merhaba kizlar ben 3yil 9ay evliyim. 1tane kizim var haziranda tam 3yasina girecek. ve iki tane düşük yasadim en son 1ay önceydi. eşimin, arkadaş çevresi cok geniş hep parali godomanlar lüks arabali, giyimli, lüks mekanlara takılanlar. eşimin önce gece kulübüne gittiğine dair kanıtlar yakaladim inkar etti foto buldum vs. bir degil diyeyim hevesti gecti. 2,3,4,5 kez ışte anlayin. sonra ordan bi kızla tanışmış adini yanlış söylemiş kiza kendisinin yerine arkadaşının nosunu vermiş sanriim benim yakalamamdan korktu. vs. tanışmışlar sonra eşimin arkadaşı evli olduğunu söylemiş kız uzak durmuş esim aramış mesajlar atmış bosandim vs. kizla konuştum birbir anlatti. elele tutma vs,yok sadece bi cay kahve içilmiş. neyse bunu atlatmadan sonra turkcelim.comdan takibe,aldim sık görüştüğü bi,numara başı. örneğin: 0555661**** num..
bir kizim var canim. bosanmak bana vadi kadar zor geliyor inanmi. parası icin değil evim var arabam var istesem ona ihtiyacim yok. ama Allah cezasini öteki tarafta verecek. yuvayi kurtarmak için yalanı günah kilmayan allahın kullariyiz. bilmiyorum ne yapacagimiarkadaşım böyle çocukların daha çok zarar görür ileride... yol yakınken boşan bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?