- 25 Aralık 2014
- 5.669
- 4.736
- 118
aynenUzun uzun yazacak birsey yok boşanma o zaman,ne diyelim yani, ama.didiklemede, yakalayınca eline ne geçiyo görme duyma bilme
Bence de boşanmak istemiyorsan kurcalama. Görme duyma. Yalnızca sen üzülürsün. Ben olsam boşanmayacaksam bile beni bir daha aldatmayacaksa birlikte olurdum. Onun da garantisi yok. Seni zor bir süreç bekliyor. Hiç beklemediğim erkekler kadınlar neyse aldatma o kadar yaygınlaştı ki kimse kendini garantide görmesin bence. Kesin bir dille konuş belki kaybedeceğine inanırsa vazgeçer ne diyimsayfa 9a kadar tek tek okudum yorumlarinzii. iste bu yuzden bosanmak istemiyorum lanet olasi insanlar dusene bir darbede onlar vuruyor. tipki sizin yaptiginiz gibi. aranizda 3-5 ksii ignelemeden konuşmuş sağolun. ama alay eder tavırla yuvami? hehe vs yazmaniz cok ilginc. bak arkadaşım esin ıslah olmaz bence alışmış birak bosan diyebilirdiniz. evet durumum iyi cok şükür. ama babamin durumuda iyi. sadece annem de ayni şeye magdur kaldığı icin psikolojikmen beynim bosanmak istemiyor nasil buyudugumuzu annemin ozleyisini bizim babasizligimzii bir ben bilirim en büyükleri oldugum icin. 6aylikti kardesim babam gittiginde. neyse uzunca yazamicam fake,diyen olmuş keşke öyle olsaydi. ama gecenin bir yarisinda bu kadar uzun yazacak kadar aptal değilim. neyse aldatmasinin birini biliyorum turkcelden yakaladigimi ve bunlarin hepsi o süreç zarfında olmuş kendi itiraf etti. evi terkettim pesimden geldi askim gel dinle istersen git sonra dedi. çıktım eve kızım arada kalmisti çünkü olan ona olsun istemedim. devamını yazacagim.
Ya millete çok bilmiş yorum yapıyorsunuz maşallah.akıl veren çok olurda ekmek veren olmazmış.okumuyormusunuz yazdığı şeyi aileme gidemem.siz ayrılmış bir çiftin çocuğu ne hale geliyor biliyormusunuzda dalga geçiyorsunuz doğru düzgün yazıp akıl vericeğinize kadını yerden yere vuruyorsunuz ayıp ya ne yapmış yuvasını toparlamaya çalıştığı içinmi insanlar başkalarına anlatamadıkları şeyleri anlattığı şeyleri burda anlatıyor herkes haddini bilsinHiç gururunuz yok mu?
İncitmek için sormuyorum, bunları bir bünye nasıl kaldırabiliyor anlamak istiyorum
Cevaplara bakın ya çok ayıp bide kadın olucaksınız karşınızdaki çaresiz biri ve cevaplara bakınne güzel seviyor eşiniz. ama çevresi kötü demek.eminseniz iyi bari
Gercekci olmak gerekirse durum o.Cevaplara bakın ya çok ayıp bide kadın olucaksınız karşınızdaki çaresiz biri ve cevaplara bakın
numarayi nasil actirdigima gelirsem, aradim musteri temsilcisini hat gorumcemin adina dogum tarihi ve memleket,bilince is bitiyor. ama kimi temsilci sormuyor bile hat kadina aitse arayanda kadinsa veriyor bilgiyi. cocugumun numaraları sildiğini acil almam gerektigini son görüştüğüm dokümanlardavar ,dedim. yildizlar kalkti aradan
Ya millete çok bilmiş yorum yapıyorsunuz maşallah.akıl veren çok olurda ekmek veren olmazmış.okumuyormusunuz yazdığı şeyi aileme gidemem.siz ayrılmış bir çiftin çocuğu ne hale geliyor biliyormusunuzda dalga geçiyorsunuz doğru düzgün yazıp akıl vericeğinize kadını yerden yere vuruyorsunuz ayıp ya ne yapmış yuvasını toparlamaya çalıştığı içinmi insanlar başkalarına anlatamadıkları şeyleri anlattığı şeyleri burda anlatıyor herkes haddini bilsin
Gerçekçi olmak saygısızlığı gerektirmiyor bu kadın yolsuzlukmu yapmış yoksa evli birinimi ayartmış biraz yazılarınıza dikkat edin boşan yaşanılanıma dersiniz olur biter küçük görmek nedir yaGercekci olmak gerekirse durum o.
Sana yorum yapmayacagim okumadim da. caresiz kalinca anlarsin.Sen bu acıtasyonu başkalarına yap.Gururlu bir kadın temizlikçilik bile yapsa gün geliyor canına yetiyor 5 çocuğunu alıp terkediyor kocasını.Eli ayağı yok mu kalksın çalışsın gerekiyosa tezgahtarlık yapsın gururunu bu kadar beş paralık etmesin.Ama bu dediğimi kendine saygısı olmayan insanların anlaması imkansız tabi.Noldu zor mu geliyo lüksü paraları bırakıp çalışmak?
Hangi yuvayı toparlıyo pardon da?Kocasını aramaması için pazarlık yaptığı kadınlardan kurtardığı yuvasını mı?insan her şeyden önce gururu ve şerefi için yaşar, bu hayatın içinde dünyanın en zengini olsan ne olur?
Ayrıca sen kimsin ki insanlara had bildiriyosun?sende gurur yoksa başkalarında da mı olmayacak?senden izin mi alıcak insanlar düşündüklerini yazmak için?
Biz ne aklı vericez kocasını burdan çıkıp eve mi bağlıycaz yoksa kadınların koynundan mı toplıycaz? Parayı pulu bırakıp gidemeyen bi kadın işte bu, madem kocası o kadar zengin açsın boşanma davası bağlatsın nafaka alsın malının mülkünün yarısını sonra da girsin bi işe o zaman.
İnsan gururlu olmayı seçtikten sonra çok yolu var, ha ama zora gelmeyi gerektirir tabi herkese göre değil.
Görende kadın şerefsizlik yapmış sanar ya ortada bi çocuk var burda derdi olan birini eleştirmek kimseye yakışmıyor helede bir bayanaSen bu acıtasyonu başkalarına yap.Gururlu bir kadın temizlikçilik bile yapsa gün geliyor canına yetiyor 5 çocuğunu alıp terkediyor kocasını.Eli ayağı yok mu kalksın çalışsın gerekiyosa tezgahtarlık yapsın gururunu bu kadar beş paralık etmesin.Ama bu dediğimi kendine saygısı olmayan insanların anlaması imkansız tabi.Noldu zor mu geliyo lüksü paraları bırakıp çalışmak?
Hangi yuvayı toparlıyo pardon da?Kocasını aramaması için pazarlık yaptığı kadınlardan kurtardığı yuvasını mı?insan her şeyden önce gururu ve şerefi için yaşar, bu hayatın içinde dünyanın en zengini olsan ne olur?
Ayrıca sen kimsin ki insanlara had bildiriyosun?sende gurur yoksa başkalarında da mı olmayacak?senden izin mi alıcak insanlar düşündüklerini yazmak için?
Biz ne aklı vericez kocasını burdan çıkıp eve mi bağlıycaz yoksa kadınların koynundan mı toplıycaz? Parayı pulu bırakıp gidemeyen bi kadın işte bu, madem kocası o kadar zengin açsın boşanma davası bağlatsın nafaka alsın malının mülkünün yarısını sonra da girsin bi işe o zaman.
İnsan gururlu olmayı seçtikten sonra çok yolu var, ha ama zora gelmeyi gerektirir tabi herkese göre değil.
Görende kadın şerefsizlik yapmış sanar ya ortada bi çocuk var burda derdi olan birini eleştirmek kimseye yakışmıyor helede bir bayana
Seven biri senden baska kadının adını ağzına alamaz bırak duygusal iliski yaşamayı niye kendini beni seviyor diye kandiriyorsun. İnsanın içinde olduktan sonra arkadaşları melek olsa ne olur, aklinda bu düşünce yoksa arkadaşları kötü olsa ne olur yamerhaba kizlar ben 3yil 9ay evliyim. 1tane kizim var haziranda tam 3yasina girecek. ve iki tane düşük yasadim en son 1ay önceydi. eşimin, arkadaş çevresi cok geniş hep parali godomanlar lüks arabali, giyimli, lüks mekanlara takılanlar. eşimin önce gece kulübüne gittiğine dair kanıtlar yakaladim inkar etti foto buldum vs. bir degil diyeyim hevesti gecti. 2,3,4,5 kez ışte anlayin. sonra ordan bi kızla tanışmış adini yanlış söylemiş kiza kendisinin yerine arkadaşının nosunu vermiş sanriim benim yakalamamdan korktu. vs. tanışmışlar sonra eşimin arkadaşı evli olduğunu söylemiş kız uzak durmuş esim aramış mesajlar atmış bosandim vs. kizla konuştum birbir anlatti. elele tutma vs,yok sadece bi cay kahve içilmiş. neyse bunu atlatmadan sonra turkcelim.comdan takibe,aldim sık görüştüğü bi,numara başı. örneğin: 0555661**** numara bu şekil müşteri temsilcisini arayıp actirdim vs. noyu aldim aradım kiz bana eşine sor beni aramasin vs dedi ben sok ben iptal... derken odadan esim koştu aldi elimden teli. ben neyseki noyu almıştım odaya kitledim kendimi konuşuyorum esim kapıyı yumrukluyo ac kapiyi tanımıyorum vs. kadin anlatmamakta diretiyor esine sor diyip,duruyor neyse yalvar yakar. yani yalvarmadim sadece kadin olarak düşünün hamileyim dedim yalandan. anlatti cafede esimle bakistigini hoslandigini esimin kagida nosunu yazip ona vermesiyle baslamid. no yine ona ait degil arkadaşının. sonra zamanla arkadasi esim adina sıkılıp numarasını veriyor kadina. gidişat böyle kadin söz verdi aramayacagim savciliga vericegim bir değil bu dedim hem esimi hem sizi bosanacagim dedim bu sefr kadin yapmayin etmeyin nolur aileme anlatamam dedi. neyse anlaştık dedigini yapti noyu iptal etti. bikac kezde swarm denen illette yakaladim aninda odaya kitlenip sildi. hepsinin sonu ayni mum ışığında yemek pahali hediyeler askim canim cicim demeler. aklim karışık güvenim yok şimdide eve gec gelir oldu. geceleri gelmez oldu ne yapayim ben aileme gidemem. kayinpedrim vs benden yana hep. esim beni sevio biliyorum korkusundan belli ama arkadaslari kötü siz olsaniz ne yapardiniz
Sana yorum yapmayacagim okumadim da. caresiz kalinca anlarsin.
Ha bu arada evet boşanan çocukların psikolojisine bakınSen bu acıtasyonu başkalarına yap.Gururlu bir kadın temizlikçilik bile yapsa gün geliyor canına yetiyor 5 çocuğunu alıp terkediyor kocasını.Eli ayağı yok mu kalksın çalışsın gerekiyosa tezgahtarlık yapsın gururunu bu kadar beş paralık etmesin.Ama bu dediğimi kendine saygısı olmayan insanların anlaması imkansız tabi.Noldu zor mu geliyo lüksü paraları bırakıp çalışmak?
Ee napalım çocuk varsa bu adam yakında dostlarını alır eve de getirir hep beraber yaşarlar dimi ne mide varmış pes
Ya kocası karı pazarlıyordur belkide dimi kadın çocuğu için Miğdesiz oldu valla öyle Türkiye'de dul kalırsın isim bulurlar boşanmasan yine isim bulurlar.boşver konu Sahibi kardeş sen ne istiyorsun içine sor git bi psikatriste paranda var ama eşine yaptıklarını ödet korksun.konuşulanlarıda boşver burda ahkam kesenler başlarına gelince sus pus olurlar sen ne hissediyorsun onu düşünEe napalım çocuk varsa bu adam yakında dostlarını alır eve de getirir hep beraber yaşarlar dimi ne mide varmış pes
Saygisizlik neresinde acaba.. of neyse tartisma huyum yok. Konus dur istiyosan.Gerçekçi olmak saygısızlığı gerektirmiyor bu kadın yolsuzlukmu yapmış yoksa evli birinimi ayartmış biraz yazılarınıza dikkat edin boşan yaşanılanıma dersiniz olur biter küçük görmek nedir ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?