Aldatildim affettim ama kendimle celiskideyim

Eşiniz birden fazla aldatmis olsa affeder miydinz yuvaniz icin?

• Ankete Katılan
    209
Bence de boşanmak istemiyorsan kurcalama. Görme duyma. Yalnızca sen üzülürsün. Ben olsam boşanmayacaksam bile beni bir daha aldatmayacaksa birlikte olurdum. Onun da garantisi yok. Seni zor bir süreç bekliyor. Hiç beklemediğim erkekler kadınlar neyse aldatma o kadar yaygınlaştı ki kimse kendini garantide görmesin bence. Kesin bir dille konuş belki kaybedeceğine inanırsa vazgeçer ne diyim

Aldatanı Affetmek ona tekrar fırsat vermektir. .

Seven insan sadık olur. .

Cevabım Hayır. .

Hiç gururunuz yok mu?
İncitmek için sormuyorum, bunları bir bünye nasıl kaldırabiliyor anlamak istiyorum
Ya millete çok bilmiş yorum yapıyorsunuz maşallah.akıl veren çok olurda ekmek veren olmazmış.okumuyormusunuz yazdığı şeyi aileme gidemem.siz ayrılmış bir çiftin çocuğu ne hale geliyor biliyormusunuzda dalga geçiyorsunuz doğru düzgün yazıp akıl vericeğinize kadını yerden yere vuruyorsunuz ayıp ya ne yapmış yuvasını toparlamaya çalıştığı içinmi insanlar başkalarına anlatamadıkları şeyleri anlattığı şeyleri burda anlatıyor herkes haddini bilsin

yanlış anlama ama olan sana olur. eşin değişmez kimseye de bişey olmaz senden başka.
o hayatını yaşayıp karı kız peşinde koşarken sen de şüpheden kendini yer bitirirsin,
sonra gelsin depresyonlar migrenler kalp hastalıkları

Sen bu acıtasyonu başkalarına yap.Gururlu bir kadın temizlikçilik bile yapsa gün geliyor canına yetiyor 5 çocuğunu alıp terkediyor kocasını.Eli ayağı yok mu kalksın çalışsın gerekiyosa tezgahtarlık yapsın gururunu bu kadar beş paralık etmesin.Ama bu dediğimi kendine saygısı olmayan insanların anlaması imkansız tabi.Noldu zor mu geliyo lüksü paraları bırakıp çalışmak?

Hangi yuvayı toparlıyo pardon da?Kocasını aramaması için pazarlık yaptığı kadınlardan kurtardığı yuvasını mı?insan her şeyden önce gururu ve şerefi için yaşar, bu hayatın içinde dünyanın en zengini olsan ne olur?

Ayrıca sen kimsin ki insanlara had bildiriyosun?sende gurur yoksa başkalarında da mı olmayacak?senden izin mi alıcak insanlar düşündüklerini yazmak için?

Biz ne aklı vericez kocasını burdan çıkıp eve mi bağlıycaz yoksa kadınların koynundan mı toplıycaz? Parayı pulu bırakıp gidemeyen bi kadın işte bu, madem kocası o kadar zengin açsın boşanma davası bağlatsın nafaka alsın malının mülkünün yarısını sonra da girsin bi işe o zaman.

İnsan gururlu olmayı seçtikten sonra çok yolu var, ha ama zora gelmeyi gerektirir tabi herkese göre değil.

Sana yorum yapmayacagim okumadim da. caresiz kalinca anlarsin.

Görende kadın şerefsizlik yapmış sanar ya ortada bi çocuk var burda derdi olan birini eleştirmek kimseye yakışmıyor helede bir bayana

Görende kadın şerefsizlik yapmış sanar ya ortada bi çocuk var burda derdi olan birini eleştirmek kimseye yakışmıyor helede bir bayana

Ee napalım çocuk varsa bu adam yakında dostlarını alır eve de getirir hep beraber yaşarlar dimi ne mide varmış pes

Seven biri senden baska kadının adını ağzına alamaz bırak duygusal iliski yaşamayı niye kendini beni seviyor diye kandiriyorsun. İnsanın içinde olduktan sonra arkadaşları melek olsa ne olur, aklinda bu düşünce yoksa arkadaşları kötü olsa ne olur ya

Ha bu arada evet boşanan çocukların psikolojisine bakın
Ee napalım çocuk varsa bu adam yakında dostlarını alır eve de getirir hep beraber yaşarlar dimi ne mide varmış pes
Ya kocası karı pazarlıyordur belkide dimi kadın çocuğu için Miğdesiz oldu valla öyle Türkiye'de dul kalırsın isim bulurlar boşanmasan yine isim bulurlar.boşver konu Sahibi kardeş sen ne istiyorsun içine sor git bi psikatriste paranda var ama eşine yaptıklarını ödet korksun.konuşulanlarıda boşver burda ahkam kesenler başlarına gelince sus pus olurlar sen ne hissediyorsun onu düşün

Adam sizi sevmiyor boşun arkadaş vs diyip bahane aramayın.

Kız evli olduğunu duyunca kaçmış işte daha neden kızla uğraşıp rezil etmeye uğraşıyorsunuz? Yiyorsa gidin g.doş kocanıza laf geçirin.
Adam chow chow cinsi köpek gibi kuyruk sallaya sallaya kadın avı yaparken siz köşede 3 düşük yaptınız da en çok burayı anlayamadım. Önüne geleni kovalayan adamla cinsel ilişkiyi nasıl mideniz alıyor? Yoksa 2. çocuk yapıp eve bağlama gibi bir düşünceniz yoktur inşallah.

Boşanmak istemiyorsanız boşanmayın beni alakadar etmez ama burda beni seviyor diye lolo yapmayın komik olyor.

Saygisizlik neresinde acaba.. of neyse tartisma huyum yok. Konus dur istiyosan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…