Aldatildim affettim ama kendimle celiskideyim

Eşiniz birden fazla aldatmis olsa affeder miydinz yuvaniz icin?

• Ankete Katılan
    209
Allah islah etsin karaktersiz !!madem ayrilmayacaksin ne diye dedektiflicik oynuyorsun arkadas?bu bir tek seni yipratir..kimseye bisey olmaz hem ne diye kiristirdigi kadinlarla kizlarla muhattap oluyorsun ya!niye kucuk dusuruyorsun kendini! konustun da eline ne gecti?allah kimseyi bu sekilde sinamasin..ama yapacagin tek sey bosanmak bari gururunu kurtar...

esim beni sevio biliyorum korkusundan belli ama arkadaslari kötü

haydaaaaaa. bu dediğinize siz inanıyor musunuz?
ilkokulda oluyor o. oğlum çalışkan ama arkadaş çevrei kötü filan. koskoca adam kendine hakim olamıyor belli ki. uslanmaz asla. boşanın.

üzüldüm dogrusu ama sanırım aldatmayan erkek yok bu zaman da herkes 2. şansı hakkeder ama bidaha yaparsa affetme derim yaşadıkların kolay hazmedilir değil dogrusu allah yardımcın olsun.
Her erkek aldatar deyip hem zan altında birakmayalim hemde vebal almayalim namuslu karakterlj nice erkekler var bu forumlarda okumuyoruz o başka

Konu fake sanki sizede oyle geldimi ????

Konu sahibi de zaten ortada yok.

Ben boyle bi konu acsam yorumlari elbet merak ederim ve cevap yazmadan edemem.

Tuhaf geldi bana bilemiyorum

Madem kayinpederiniz vs sizin yanınızda, madem eşinizin maddi durumu iyi, açın bir boşanma davası ve yüklü bir nafaka talebi olsun gitsin. Sizi onemsemeyen aldatan çocuğunun rizkini kariya kıza veren adamın yanında ne işiniz var?

Boşannnn
Cafe lerde gördüğü kadınlara numara dağıtacak kadar alçak bir adam her hainlik beklenir vur tekmeyi kıçına ne hali varsa görsün

Eşim beni seviyor demişsiniz ama saçmalamayın lütfen böyle sevgi mi olur? Seven adam eşini, çocuğunu düşünür onların rızkını başkalarıyla yemez.
Kendinizi kandırmayın ve asla affetmeyin. Kaç kez karşılaşmışsınız aynı durumla bunların birisini bile yaşamak ayrılmak için yeterli bir sebep... Cafe'de gördüğü kızlara numarasını yazıp veren adamdan koca olmaz.

acaba sen lüks ve rahat yaşamı bırakmak istemiyor olabilir misin?? yuvam var yıkmayım bana biraz fazla göstermelik geldi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…