merhaba kizlar ben 3yil 9ay evliyim. 1tane kizim var haziranda tam 3yasina girecek. ve iki tane düşük yasadim en son 1ay önceydi. eşimin, arkadaş çevresi cok geniş hep parali godomanlar lüks arabali, giyimli, lüks mekanlara takılanlar. eşimin önce gece kulübüne gittiğine dair kanıtlar yakaladim inkar etti foto buldum vs. bir degil diyeyim hevesti gecti. 2,3,4,5 kez ışte anlayin. sonra ordan bi kızla tanışmış adini yanlış söylemiş kiza kendisinin yerine arkadaşının nosunu vermiş sanriim benim yakalamamdan korktu. vs. tanışmışlar sonra eşimin arkadaşı evli olduğunu söylemiş kız uzak durmuş esim aramış mesajlar atmış bosandim vs. kizla konuştum birbir anlatti. elele tutma vs,yok sadece bi cay kahve içilmiş. neyse bunu atlatmadan sonra turkcelim.comdan takibe,aldim sık görüştüğü bi,numara başı. örneğin: 0555661**** numara bu şekil müşteri temsilcisini arayıp actirdim vs. noyu aldim aradım kiz bana eşine sor beni aramasin vs dedi ben sok ben iptal... derken odadan esim koştu aldi elimden teli. ben neyseki noyu almıştım odaya kitledim kendimi konuşuyorum esim kapıyı yumrukluyo ac kapiyi tanımıyorum vs. kadin anlatmamakta diretiyor esine sor diyip,duruyor neyse yalvar yakar. yani yalvarmadim sadece kadin olarak düşünün hamileyim dedim yalandan. anlatti cafede esimle bakistigini hoslandigini esimin kagida nosunu yazip ona vermesiyle baslamid. no yine ona ait degil arkadaşının. sonra zamanla arkadasi esim adina sıkılıp numarasını veriyor kadina. gidişat böyle kadin söz verdi aramayacagim savciliga vericegim bir değil bu dedim hem esimi hem sizi bosanacagim dedim bu sefr kadin yapmayin etmeyin nolur aileme anlatamam dedi. neyse anlaştık dedigini yapti noyu iptal etti. bikac kezde swarm denen illette yakaladim aninda odaya kitlenip sildi. hepsinin sonu ayni mum ışığında yemek pahali hediyeler askim canim cicim demeler. aklim karışık güvenim yok şimdide eve gec gelir oldu. geceleri gelmez oldu ne yapayim ben aileme gidemem. kayinpedrim vs benden yana hep. esim beni sevio biliyorum korkusundan belli ama arkadaslari kötü siz olsaniz ne yapardiniz
yazim tarziniza, hitaplariniza bakilinca ksiiliginiz gayette ortada. 1.si guzelim 3 degil 2 dusuk. 2.si dusugumden sonra ogrendim zaten olaylari. yani surec gayet normaldi. esimin eve gelmemesi ise is geregi icin bazen sehir disinda olmasi gerekiyordu. ama konum atardi zaten guvenim olmadigini biliyordu. Yeni tertemiz bir sayfa acmisti sozde bana demesine gore. ben boyle mahalle agzi konusmayacagim hic huyum degil. Sizlere demem o ki. bir,kadinin bosanmama sebebi nedir? ya tek kalmaktan korkmak kizina namuslu bir sekilde bakabilmek 4 dortluk buyutebilmek. yada evettt evet heppinizin dedigi gibi bu tarz adamlari sevip bahane aramaktan bosanmiyoruzdur. ignelemek, yargilamak yerine neden motive edip, cesaret vermiyorsunuz,. yav sunu yazmak cokmu zorrr. canim bak kocan sni kandiriyor gormuyorsun askin,gozu kordur sende kor olmussun. bunu yapan birdaha yapacaktir elbet. Ama madem Birini ogrendin digerlerini o itiraf etti tovbe edip namaz kildi sana soz verdi. bi sans daha ver ama gozlemle eger ayniysa tamam sutla senden ona diyar ondanda sana yar olmaz. yokk aldatirsa tekrar kaldiramam da dersen herkesin dedigi gibi hemen simdi bosan. cokmu zor boyle konusmakkAdam sizi sevmiyor boşun arkadaş vs diyip bahane aramayın.
Kız evli olduğunu duyunca kaçmış işte daha neden kızla uğraşıp rezil etmeye uğraşıyorsunuz? Yiyorsa gidin g.doş kocanıza laf geçirin.
Adam chow chow cinsi köpek gibi kuyruk sallaya sallaya kadın avı yaparken siz köşede 3 düşük yaptınız da en çok burayı anlayamadım. Önüne geleni kovalayan adamla cinsel ilişkiyi nasıl mideniz alıyor? Yoksa 2. çocuk yapıp eve bağlama gibi bir düşünceniz yoktur inşallah.
Boşanmak istemiyorsanız boşanmayın beni alakadar etmez ama burda beni seviyor diye lolo yapmayın komik olyor.
yazim tarziniza, hitaplariniza bakilinca ksiiliginiz gayette ortada. 1.si guzelim 3 degil 2 dusuk. 2.si dusugumden sonra ogrendim zaten olaylari. yani surec gayet normaldi. esimin eve gelmemesi ise is geregi icin bazen sehir disinda olmasi gerekiyordu. ama konum atardi zaten guvenim olmadigini biliyordu. Yeni tertemiz bir sayfa acmisti sozde bana demesine gore. ben boyle mahalle agzi konusmayacagim hic huyum degil. Sizlere demem o ki. bir,kadinin bosanmama sebebi nedir? ya tek kalmaktan korkmak kizina namuslu bir sekilde bakabilmek 4 dortluk buyutebilmek. yada evettt evet heppinizin dedigi gibi bu tarz adamlari sevip bahane aramaktan bosanmiyoruzdur. ignelemek, yargilamak yerine neden motive edip, cesaret vermiyorsunuz,. yav sunu yazmak cokmu zorrr. canim bak kocan sni kandiriyor gormuyorsun askin,gozu kordur sende kor olmussun. bunu yapan birdaha yapacaktir elbet. Ama madem Birini ogrendin digerlerini o itiraf etti tovbe edip namaz kildi sana soz verdi. bi sans daha ver ama gozlemle eger ayniysa tamam sutla senden ona diyar ondanda sana yar olmaz. yokk aldatirsa tekrar kaldiramam da dersen herkesin dedigi gibi hemen simdi bosan. cokmu zor boyle konusmakk
boyle bir ulkede biz kadin kadini dusunemiyorsak igneliyorsaj erkkeler ne yapsin herseyi yaparlar. buraya yazmamdaki amac tanimadigim insanlardan biraz cesaret almak. atacagim adimi saglam atmak. ayakta dik durmak. ya nafaka tazminat,benim umrumda degilki yuvam yikildiktan sonra ne yapayim ben onu. Arabam altimda, basimi sokacak evimde var, Calistirdigim Cafede yani esimden sadece bunlari istesem beni ayakta tutacak ama buna,ben,hazirmiyim bilmiyorum. gece eve gelmemesine yorum yapaniniz olmus ustede yazdigim gibi is geregi gidip sevkiyat yapmasi fabrikalari kontrol etmesi gerekio. ve ben takip ettim dedigini,yapti utancimla kaldim. Daha nelerle,sinamadim ki...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?