Aldatildim affettim ama kendimle celiskideyim

Eşiniz birden fazla aldatmis olsa affeder miydinz yuvaniz icin?

• Ankete Katılan
    209
boşanmış ailenin çocuğu olmak mı daha kötü yoksa eve gelmeyen babanın çocuğu olmak mı? konu sahibi boşanmak size vadi kadar uzak ise eşelemeyin.. yaşlanınca uslanır umarım, ama sizi kaybetme korkusu falan yok.. tam tersi aynen böyle düşünüp boşanmayacağınızı biliyor o yüzden rahat..

Pardon eşiniz altı yaşında bir çocuk mu ?
Çünkü o yaşlardaki bir çocuk arkadaşlarına uyar
A pardon yoksa siz çocuk musunuz?

Çünkü ancak bir çocuk bu palavralara kanar

Bir insan çaresiz olabilir kendince sebepleri olabilir de arkadaşları kötü de demez yapmayın artık o kadarını yaa, kardeşim seviyorum boşanmıyorum de bu kadar, vay anam babam ayrıydı da bilmem ne, anası babası hayatta olmayan insanlar boşanmıyo mu, ille ana babaya sırt dayanacak diye birşey yok

Boşanılan ailedeki çocukları bilmem de boşanılmayan ailelerdeki çocuklardan biri de benim.Annemin bana söylediği şu sözü de hiç unutmam;"Kendime saygım yok,çocuklarımın gözünde bir eziğim."

Eğer boşanmayacaksan lütfen aldatıldığını çocuklarına yansıtma.Bir de çocuklarının gözünün önünde kavga edip çocuklarını siper etme.Ne olursa olsun çocuklarını babalarına karşı doldurma ve babalarıyla ilgili dertlerini çocuklarına anlatma.Affedersen devamlı aldatılacaksın o yüzden evde iki de bir huzursuzluk çıkarma.Çocukların psikolojileriyle oynamayın.

NOT: Bir gün bu devletin başına geçersem böyle çocukları alacağım bu tür ailelerden(!).

He Can'ım he kocan seni seviyor.yuvan bozulmasın ama boynuzların tavan yapsın.peki canıms.

Kraldan çok kralcı bazı üyeler, hastasıyım onların, çaresizmiş, niye çaresiz oluyo adamın pahalı hediyelerine fit olacağına onca delili derler toplar açar bir dava tazminat da alır nafakada, hayır hiçbirini yapmayacaksan da didikleme, kocam beni seviyo kp benden yana arkadaşlar kötü diğer kadınlar elinin kiri veleddalin amin bitti gitti, konunun amacı ne yani evet kocan seni seviyo güzellemesi mi istiyosun

Çocuğum için çekiyorum klişesinden artık midem bulanıyor, çocuk babayı ne ara görüyo ki, eve gelmiyo diyosun, ne paylaşıyor çocuğuyla, ha şimdi cevap şu olacak çocuğuna çok düşkün, eve bikaç gündür gelmiyo daha onceden çok sorumluydu özünde iyi biri değil mi

Eşin olacak herif beş para etmez.Ne seni sevmesi.Sevse böyle münasebetsizlik yapar mıydı ? Kendinizi kandırmayın ve kaçın kurtulun şu kişiliksizden.

Bazı bayanlara çalışmak zor geliyor.
Para gururun önüne geçmiş.
Babam annemi eğer aldatmış ve hala aynı ewde duruyor olsaydık benim ne anneme ne de babama saygım olurdu.
Sakın ama sakın başına gelince anlarsın demeyin burada başına gelipte gururlu olan bir sürü kadın var.
İnsanlar biraz iyileri keşke örnek alsa kendine kötüleri değil

Bana grurdan bahsedecek en son kisi sensin sanirim. haddini ve yerini bil oncelikle. annemle babam ayni evde degil baska bir tarafindan okuma. ayrilar ama babam bakiyor onlara dedim durumu iyi okdugu icin nafaka degil yani belli bi ucret yok. tum ihtiyaclari karsiliyor. ve senin gibi kiskanc o kadar insan varki suanda. uydurdugun seye bak.

yazim tarziniza, hitaplariniza bakilinca ksiiliginiz gayette ortada. 1.si guzelim 3 degil 2 dusuk. 2.si dusugumden sonra ogrendim zaten olaylari. yani surec gayet normaldi. esimin eve gelmemesi ise is geregi icin bazen sehir disinda olmasi gerekiyordu. ama konum atardi zaten guvenim olmadigini biliyordu. Yeni tertemiz bir sayfa acmisti sozde bana demesine gore. ben boyle mahalle agzi konusmayacagim hic huyum degil. Sizlere demem o ki. bir,kadinin bosanmama sebebi nedir? ya tek kalmaktan korkmak kizina namuslu bir sekilde bakabilmek 4 dortluk buyutebilmek. yada evettt evet heppinizin dedigi gibi bu tarz adamlari sevip bahane aramaktan bosanmiyoruzdur. ignelemek, yargilamak yerine neden motive edip, cesaret vermiyorsunuz,. yav sunu yazmak cokmu zorrr. canim bak kocan sni kandiriyor gormuyorsun askin,gozu kordur sende kor olmussun. bunu yapan birdaha yapacaktir elbet. Ama madem Birini ogrendin digerlerini o itiraf etti tovbe edip namaz kildi sana soz verdi. bi sans daha ver ama gozlemle eger ayniysa tamam sutla senden ona diyar ondanda sana yar olmaz. yokk aldatirsa tekrar kaldiramam da dersen herkesin dedigi gibi hemen simdi bosan. cokmu zor boyle konusmakk

Cevaplarından sonra yazmayacaktım aldatılmaktan rahatsızlığın yok belli diye de bahanelerini görünce dayanamadım
Kızını yada milletin edeceği sözleri hiç mi hiç bahane etme bence. Adam kızını düşünse onla bunla yatıp o eve mikrop taşımaz. Kanla ve cinsel ilişkiyle bulaşan bir sürü hastalıktan birini kapmayın ana kız dikkat edin de...
Zaten babalıktan çok erkeklik(!) peşinde koşan adama ikinci çocuk niye onu da anlamadım. Yuvaya (hangi yuvaysa) bağlar diye düşünüyorsan çocuklara yazık!!
Maddi durumun olmasa ailen ölün gelir muhabbetinde olsa hadi bir derece diyeceğim ama evim arabam var diyorsun daha buraya konu açma o zaman. Aldatılmak senin gururuna hiç işlememiş ki!! Sen rahatım yerinde eğlensin kocişim modundasın belli.
Eski çalıştığım işyerinde senin gibi anası babası arkasında olmayan, evi de olmayan bir kadın vardı. İlk aldatmasında ama çocuğum, millet ne der demeden tekmeyi basmıştı. Fabrikada çay ve yemek servisi yapıyordu. Çok saygı duyar çok severdik. Herkes ama... Bırak dedikodunu yapmayı ne gururlu ne azimli kadın üç çocuğuna kendi bakıyor derdik. On beş yıllık ev hanımlığından sonra sırf o adamla oturmamak için işe başlayan bir kadındı.
Ondan hiç bahanelere sığınma. Rahatım yerinde umurumda değil yediği b.klar de geç. En azından kendini kandırma dürüst ol.
Yoksa hiç bir kadın her gece başkasının koynundan gelen adamla bir daha yatıp hamile kalmayı düşünmez!! İçin kaldırmaz.
Ben başkasından gelen mikroplu adamla bile bile yatamam yani..

boyle bir ulkede biz kadin kadini dusunemiyorsak igneliyorsaj erkkeler ne yapsin herseyi yaparlar. buraya yazmamdaki amac tanimadigim insanlardan biraz cesaret almak. atacagim adimi saglam atmak. ayakta dik durmak. ya nafaka tazminat,benim umrumda degilki yuvam yikildiktan sonra ne yapayim ben onu. Arabam altimda, basimi sokacak evimde var, Calistirdigim Cafede yani esimden sadece bunlari istesem beni ayakta tutacak ama buna,ben,hazirmiyim bilmiyorum. gece eve gelmemesine yorum yapaniniz olmus ustede yazdigim gibi is geregi gidip sevkiyat yapmasi fabrikalari kontrol etmesi gerekio. ve ben takip ettim dedigini,yapti utancimla kaldim. Daha nelerle,sinamadim ki...

Senin motivasyonun burada üç beş pışpışlanma mı?
İlk aldatılman olsa tatlı tatlı yazalım da seni motive edecek olan o koca olacak adamın yediği haltlar olmalı.
Maşallah adam zaten sizin motivasyonsuz boşanamayacağını anlamış gayet geçsek evet üç beş seviştik diyor. O kadar geniş o kadar rahat. Siz hala buradan motivasyon mu bekliyorsunuz?
Sizin motivasyonunuz gururunuz olmalı gururunuz!!
Her gece başkasını öpen seven adamla gece yatıyorsunuz yatabiliyorsunuz bu boşanmayı motive etmiyorsa burdan gelen üç beş lafla zaten boşanmazsınız.
Benim annemde beni dul haliyle gayet güzel büyüttü ayrıca eğer korkunuz 0ysa oluyor çok da güzel oluyor. Ana kız çok da mutluyduk, evet aile birliği güzel ama siz de aile kalmamış açık evililik olmuş artıık.
Adam saklamadan aldatıyor siz biliyorsunuz bu rahatlıkta hangi evlilik hangi yuva..
Annem namusuyla kırk yaşında beni büyüttü bu yaşa getirdi, yapan kadın yapıyor, bahanelere de sığınmıyor

Bakin hanimefendi bircok cumlenizde haklsiiniz bircogu da bana gore yanlis. bircogundada sordugunuz sorularin cevabi var. 1.si cinsel iliski vs,olmamis arada opme koklama sevismede yok. tanisilip bir cay,kahve... normal senin,benim gibi kizlar yani. gunu birlik or.... degil yani. normal bir kiz,hemen bir,erkegin altina yatar mi? evet ayri kalmak bircok kadinin yasadigi seydir. kimisi hakkini veriyor belki korkutuk asigimdir. bana bunlari degil nasil ayri kalacagimi soyleyin.

Seven adam görmesek yicez şu kocam beni seviyo olayını tey yavrum teyyy... kp vs nasıl arkanda hele onu da anlat... boşanicam oğlunuzdan desen he kızım boşver o şer...sizi biz onu evlatlıktan reddedip seni mi alcaz diyorlar?? Arkandalarmis, bunlar hikaye tek dedikleri ah kızım sen haklısın boynu altında kalsın ama çocuğun var yuvanın yıkma demiyolarsa nolayim
Boşanacak durumun yoksa yapılacak bir şey yok senin için çekeceksin

ben konunun başında da yorum yapmıştım .. şimdi yorumlarınızı gördükten sonra tekrar yazayım dedim..
eşin için çocuk mu bu diyenlerdenim hani arkadaş ortamı kötüymüş ya..

bana siz sürekli bahanelerin ardına sığınıyormuşsunuz gibi geldi..
yok arkadaşları kötü yok kızımı namuslu yetiştiricem.. bakın sizinde anneniz babanız ayrıymış ne alakası var ..
maddi gücünüzde yerinde madem neden sizi sevmeyen sürekli karı kız peşinde koşan bir adama bu kadar bel bağladığınızı anlamadım..
bütün hayatınızı bu şekilde tetikte mi geçirmek istiyorsunuz.. kendinize sorun ben bu adama gerçekten güvenebilecekmiyim.. sürekli bir halt karıştırdığından endişe duyarak yaşamaya hazırmısınız..
tamam birinciyi bir şekilde affetmişsiniz peki neden kendinize bunu yaptırmaya devam ediyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…