aldatıldım aldatılalı kendimden soğudum

Nassilyani

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2011
608
161
103
İstanbul
eşimin lise aşkı beni yıktı bitirdi resmen.ona olan duygularında 10 senedir hiç değişmemiş ben neciyim peki ".ya onunla yatmadımki ne aldatması" dedi bana ben ilk duyduğumda deli gibi ağladım. o an karar verecek halim ve aklım yoktu tatlı diliyle kandırdı beni affettim.ama içim hala yanıyo 6 ay filan oldu bu olaya ben hala onunla konuşuyo zannediyom yani bide su var konuşmann içeriğinde bizimki ona aşkını delice anlatmış ondan bi tepki hiç gelmemiş..o kızın resimlerine bakıyom bide kendime bakıyom" o"mu ben mi diyom kendi kendime hep aklımdan kocamı aldatmak geçiyo sanalda bi sevgilim olsa diyom o zaman kendimi ii hissedermiyim diyom.yolda filan bi erkek bana bakınca hemen benden hoşlandımı diye aklmdan geçiyo yani kafayı yedim rsmen bu benm ikinci evliliğim öyle kolay kolay da bitiremem bi de çocuğum var. ne yapsam,ne etsem, onu unutturabilirmiyim.bide konular birbirine karışacak ama bide su var eşim domuz etimi yedi nedir öyle bi meshebi genişki beni hiç kıskanmıyo gecen başka bi msn gördü pc de o kimin dedi arkadşın dedm tamm dedi ve geçti ben olsam ivik civik sorarım ne işi var filan derim ya bu ne anlama geliyo peki ????????

aldatıldım derken kızla gidip konuşmuşmu anlamadım

ne büyük aşkmış vallahi saygı duydum imrendim
herkesin yaşadığı birşeyler oldu bitirken hazmedemedikleri yarım yaşadkları sevdalar.
belki eşininde öyle birşeydir .
içinde ukte kalmıştır evlenmiş gitmiş .
boşver

büyük aşk ya facebook tan bulup eklemiş konuşmuşlar işte aylarca sonra ben yakaladım işte ama olan bana oldu çok zoruma gidiyo atlatamıyorum

aldatılma karşınızdaki kişinin karekter(sizliği)i ile alakalı bir durum.
sanal veya reel hiç farketmez. aldatmak için temas, yatmak gerekmiyor.
aklından başka birini geçirmesi bile aldatmadır bana göre.
10 senedir unutamadıysa ve hala irtibata girmeye çabalıyorsa bu saatten sonra sizin unutturmanız çok zor.

Unutulmaz aşkın aşılamaz engelleri varmış ki evlenememişler.
Peki şimdi bu engeller ortadan kalmış mı?
Hem de evli ola ola... Töbe töbe... :44:

aldatıldım derken kızla gidip konuşmuşmu anlamadım

ne büyük aşkmış vallahi saygı duydum imrendim
herkesin yaşadığı birşeyler oldu bitirken hazmedemedikleri yarım yaşadkları sevdalar.
Belki eşininde öyle birşeydir .
Içinde ukte kalmıştır evlenmiş gitmiş .
Boşver

ımrendınızmı? Saygımı duydunuz? Evlı adamın yaptıgı s.refsızlıgın adına askmı dıyorsunuz? Bıtıremedıgı duyguları varsa onunla evlenseymıs yada bekar kalıpta arkadasımızın canını yakmasaymıs adı herıf:47::47:canım sen kendınden nıye soguyosun kocan olucak cıbılıyetsızden sogusana :27:
Adamın ıcınde tabı ukte kalır beraber olmamıslarsa:37:emınım suan onunla evlı olsaydı suan bıbaskasıyla gene aldatırdı erkek mılletının dogasında var s..efsizlık

Unutturamazsın artık arkadaşım, çok zor ki adam da itiraf etmiş zaten 10 yıldır ona olan duygularının değişmediğini.
Kavuşşamayan aşık ya eşiniz, beyninde yer etmiş eski sevgilisi. Kendisine ulaşıp aşkını itiraf edip şansını denemek istemiş anlaşılan üstelik.
Ya bu evliliği bitireceksiniz ya da bu şekilde sürdürmeye devam edeceksiniz.
Zaten size değer veriyor olsaydı eski sevgiliyi arayıp bulma çabalarına girişmezdi. Hatta daha derine inersek aklında başka biri olduğu halde keşke sizinle bir evlilik yapmasaymış ama... Yanlışlar birbirini kovalıyor işte.

Kendinizi o kişiyle kıyaslayıp yanlış şeyler düşünmeyin ve yanlış davranışlarda bulunmayın lütfen.
İnanın çok daha fazla canınız yanar o zaman, daha fazla üzülürsünüz.

Allah islah etsin böyle insanlari, gercekden imanada bagli böyle seyler gerci haci hoca olaninda yapmadigi sey yok ama icinde olan yapiyo iste böyle, sen sabredip dua ediceksin arkadasim onun yaptigi hatayi sen kendine yakistirma bnce, sen aklindan ne olursa olsun baskasini gecirme elbet bugünlerin yarinida vardir.. :19:

ımrendınızmı? Saygımı duydunuz? Evlı adamın yaptıgı s.refsızlıgın adına askmı dıyorsunuz? Bıtıremedıgı duyguları varsa onunla evlenseymıs yada bekar kalıpta arkadasımızın canını yakmasaymıs adı herıf:47::47:canım sen kendınden nıye soguyosun kocan olucak cıbılıyetsızden sogusana :27:
Adamın ıcınde tabı ukte kalır beraber olmamıslarsa:37:emınım suan onunla evlı olsaydı suan bıbaskasıyla gene aldatırdı erkek mılletının dogasında var s..efsizlık

arkadaşımm eline yüreğime sağlık ne güzel cevabını vermişsin çok teşkkür ediyorum...

Allah islah etsin böyle insanlari, gercekden imanada bagli böyle seyler gerci haci hoca olaninda yapmadigi sey yok ama icinde olan yapiyo iste böyle, sen sabredip dua ediceksin arkadasim onun yaptigi hatayi sen kendine yakistirma bnce, sen aklindan ne olursa olsun baskasini gecirme elbet bugünlerin yarinida vardir.. :19:

kendimi bi başkasıyla kanıtlarım diye bi düşünce hiç çıkmıyo aklımdan ne yapsam bilemiyorum

kendimi bi başkasıyla kanıtlarım diye bi düşünce hiç çıkmıyo aklımdan ne yapsam bilemiyorum

Sakın böyle bir şey yapma. Kendine saygını yitirirsin. Yaşadığın çok onur kırıcı çok üzücü gerçekten. Nasıl atlatırsın gerçekten bilemiyorum. Unutmakta zor, bununla yaşamakta.

Tensel olarak da sanal ortamda da olsa aldatma aldatmadır. Değişen hiç bir şey yok. Aklı sende değilde başkasındaysa yapabileceğin bir şey yok. Zaten bir şey yapmada. Değmez. Sana kıymet verse zaten aldatmazdı. Evliliğinle ilgili iyi düşünüp doğru kararı vermelisin. Allah yardımcın olsun.

eşimin lise aşkı beni yıktı bitirdi resmen.ona olan duygularında 10 senedir hiç değişmemiş ben neciyim peki ".ya onunla yatmadımki ne aldatması" dedi bana ben ilk duyduğumda deli gibi ağladım. o an karar verecek halim ve aklım yoktu tatlı diliyle kandırdı beni affettim.ama içim hala yanıyo 6 ay filan oldu bu olaya ben hala onunla konuşuyo zannediyom yani bide su var konuşmann içeriğinde bizimki ona aşkını delice anlatmış ondan bi tepki hiç gelmemiş..o kızın resimlerine bakıyom bide kendime bakıyom" o"mu ben mi diyom kendi kendime hep aklımdan kocamı aldatmak geçiyo sanalda bi sevgilim olsa diyom o zaman kendimi ii hissedermiyim diyom.yolda filan bi erkek bana bakınca hemen benden hoşlandımı diye aklmdan geçiyo yani kafayı yedim rsmen bu benm ikinci evliliğim öyle kolay kolay da bitiremem bi de çocuğum var. ne yapsam,ne etsem, onu unutturabilirmiyim.bide konular birbirine karışacak ama bide su var eşim domuz etimi yedi nedir öyle bi meshebi genişki beni hiç kıskanmıyo gecen başka bi msn gördü pc de o kimin dedi arkadşın dedm tamm dedi ve geçti ben olsam ivik civik sorarım ne işi var filan derim ya bu ne anlama geliyo peki ????????

Eşinin yaptığı düpedüz saçmalık.
Ne yani aldatmış olmak için illaki o kişi ile yatması mı gerek? Yatınca mı aldatmış oluyor?
Tövbe yarabbim ya...
Evli olmadığım için ne yapabilirsin bu konuda çok birşey diyemeyeceğim, o yüzden diğer arkadaşlar bu konuda sana yardımcı olacak fikirleri beyan edecektir zaten.

Fakat garibime giden, hadi eşin diyelim geniş mezhepli, senin paylaştığın bir iki cümlen beni çok rahatsız etti...
Ne demek "bende aldatsam kendimi iyi hisseder miyim?" bu soruyu gerçekten soruyor olamazsın!
Allah yardımcın olsun, eşinin yaptığı hoş birşey değil ve yanlış birşey, sende bunun farkındasın.
Ama eşinin yaptığından bu kadar rahatsızlık duyuyorsan ve sende aynısını yaparsan ondan ne farkın kalıyor??

Kendine güvenmeye ihtiyacın var senin.
Senin kocan neticede bu insan, başka biri ile niye kıyaslıyorsun ki kendini?
Kişiyi "albenili" yapan sadece dış güzellik midir? Yoksa başkasında bulunmayan kendine has özellikleri mi?
:44:

onunla yatmadım ki ne aldatması ne demek ya o zmn sende git birileriyle görüş konuş yatmadığn sürece aldatmamış oluyosun nasılsa(!) var mı böyle bişey sen yapsan bunu kaldırabilir miydi biz hep aşkımız uğruna affediyoruz ama her gece yattığımzda beynimizi kemiriyor unutamıyoruz..

Eşinin yaptığı düpedüz saçmalık.
Ne yani aldatmış olmak için illaki o kişi ile yatması mı gerek? Yatınca mı aldatmış oluyor?
Tövbe yarabbim ya...
Evli olmadığım için ne yapabilirsin bu konuda çok birşey diyemeyeceğim, o yüzden diğer arkadaşlar bu konuda sana yardımcı olacak fikirleri beyan edecektir zaten.

Fakat garibime giden, hadi eşin diyelim geniş mezhepli, senin paylaştığın bir iki cümlen beni çok rahatsız etti...
Ne demek "bende aldatsam kendimi iyi hisseder miyim?" bu soruyu gerçekten soruyor olamazsın!
Allah yardımcın olsun, eşinin yaptığı hoş birşey değil ve yanlış birşey, sende bunun farkındasın.
Ama eşinin yaptığından bu kadar rahatsızlık duyuyorsan ve sende aynısını yaparsan ondan ne farkın kalıyor??

Kendine güvenmeye ihtiyacın var senin.
Senin kocan neticede bu insan, başka biri ile niye kıyaslıyorsun ki kendini?
Kişiyi "albenili" yapan sadece dış güzellik midir? Yoksa başkasında bulunmayan kendine has özellikleri mi?
:44:

evet kendime olan güvenim ona olan güvenim hepsi bitti.ona söylediği sözlerden biri bana söylese deli divane olurum ben ona ya daha tatlı davranırım ama onun tek derdi oymuş

onunla yatmadım ki ne aldatması ne demek ya o zmn sende git birileriyle görüş konuş yatmadığn sürece aldatmamış oluyosun nasılsa(!) var mı böyle bişey sen yapsan bunu kaldırabilir miydi biz hep aşkımız uğruna affediyoruz ama her gece yattığımzda beynimizi kemiriyor unutamıyoruz..

işte bende bunu merak ediyorum sırf beni kıskansın diye dedimki benm çalıştığım yerde biri benmle konuşmak numaramı almak için elinden geleni yaptım dedim e niye o zaman demedin diyo ya adam gibi adam olsa demezmi kimmiş ne hakla bunu yapar ben bu tarz bişey beklerdim

sakın onun sevıyesıne düşme, aklından bıle geçırme benımde sevgılım olsa dıye
kocanın yaptığı saygısızlık, sevıyesızlık ve ş.....lık

kendını onunla bır tutma, onun gıbı sakın alçalma

hem ne dıye bakıyorsun o kadının resımlerıne, kıyaslama kendını onunla, sen ondan daha güzelsın hep bunu düşün
onu ısteseydı onun yanında olurdu senın değıl :34:

sakın onun sevıyesıne düşme, aklından bıle geçırme benımde sevgılım olsa dıye
kocanın yaptığı saygısızlık, sevıyesızlık ve ş.....lık

kendını onunla bır tutma, onun gıbı sakın alçalma

hem ne dıye bakıyorsun o kadının resımlerıne, kıyaslama kendını onunla, sen ondan daha güzelsın hep bunu düşün
onu ısteseydı onun yanında olurdu senın değıl :34:

Katiliyorum arkadasima.. illa o asagida diye onun seviyesine dusmek zorunda degilsin..:31:

konu sahıbını uzmek ıstemem yorumumla ama şahsi fikrim eşiniz sizi sevmiyor unutamadıgı aşkını yasıyor içten içe hatta bırde gıdıp karsı tarafa ataga gecıyor cok cırkın sevılmedıgınız bı ılıskıyı sürdürmek ıster mısınız bılemem ama ben katlanamaz ve ayrılırdım...

ben konuştunu anlamadım sadece ona olan aşkı gözüme çarptı ve gerisini okumadım
yorum yaptım :34:

Back
X