- Konu Sahibi Nassilyani
eşimin lise aşkı beni yıktı bitirdi resmen.ona olan duygularında 10 senedir hiç değişmemiş ben neciyim peki ".ya onunla yatmadımki ne aldatması" dedi bana ben ilk duyduğumda deli gibi ağladım. o an karar verecek halim ve aklım yoktu tatlı diliyle kandırdı beni affettim.ama içim hala yanıyo 6 ay filan oldu bu olaya ben hala onunla konuşuyo zannediyom yani bide su var konuşmann içeriğinde bizimki ona aşkını delice anlatmış ondan bi tepki hiç gelmemiş..o kızın resimlerine bakıyom bide kendime bakıyom" o"mu ben mi diyom kendi kendime hep aklımdan kocamı aldatmak geçiyo sanalda bi sevgilim olsa diyom o zaman kendimi ii hissedermiyim diyom.yolda filan bi erkek bana bakınca hemen benden hoşlandımı diye aklmdan geçiyo yani kafayı yedim rsmen bu benm ikinci evliliğim öyle kolay kolay da bitiremem bi de çocuğum var. ne yapsam,ne etsem, onu unutturabilirmiyim.bide konular birbirine karışacak ama bide su var eşim domuz etimi yedi nedir öyle bi meshebi genişki beni hiç kıskanmıyo gecen başka bi msn gördü pc de o kimin dedi arkadşın dedm tamm dedi ve geçti ben olsam ivik civik sorarım ne işi var filan derim ya bu ne anlama geliyo peki ????????