aldatıldım aldatılalı kendimden soğudum

Cnm bırak düşünme zamna bırak bemde aynı seyle uğraşıyorm ama best etmek bana göre degil kaliteni koru aynı seyi sen düşünürsen senin ondan ne frkın kalır.üzülme ben bu yüzden aklımı kacırcam sandım ama allahım bana sabır dedi bilyorum zor ama sabır kadının düşmanı gine bir kadın malesef aldatmak kendini kandırmak bu dünya yalan dünya herseyı bir kenara bıraktım ve herseyden çok sevdiğim kocama tekrar sarıldım ben affetmem deme sakın büyük konuşmak çok kolay basa gelen anlar sevgilerin en büyükleri benden sana seradelonyilhany

bitti güvenim hakkınız olamaz bu aşk senin
çaban boşuna bitmedi yalan sözlerin
gelmiyor içimden dur demek sana
gönülüyüm gidişine yolun açık ola

gelemedim görmemezlikten sitemleri
yediremedim guruma ihaneti ya seni ya kendimi VURACAĞIM
BI ÇıKAR yol göstr ALLAHIM DAYANAMIYORUMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM

şu feysbukun allah belasını versin valla çöksün beter olsun o site bunu istiyorum yanii kesinlikle amacı eski askları deprestirmekten yada baska asklara yelken acmaktan baska bisi değil.......Sizi üzen zaten eşinizin duygusal anlamda aldatmış olması kim olsa sizin gibi düsünürr..Ama bence baska erkeklerle kendinizi düsünmeyin öyle bir sey yapmayın yanii..size karsı ne tür duygular besliyo acaba bir erkek 2 kadını aynı anda sevemez ya :S

şu feysbukun allah belasını versin valla çöksün beter olsun o site bunu istiyorum yanii kesinlikle amacı eski askları deprestirmekten yada baska asklara yelken acmaktan baska bisi değil.......Sizi üzen zaten eşinizin duygusal anlamda aldatmış olması kim olsa sizin gibi düsünürr..Ama bence baska erkeklerle kendinizi düsünmeyin öyle bir sey yapmayın yanii..size karsı ne tür duygular besliyo acaba bir erkek 2 kadını aynı anda sevemez ya :S

bana ne tür duygu besliycek sevmiyo beni :( eğer ona söylediği sözlerdn bi kaçını bana söylese ben ona cennet yapardım bu hayatı .bana diyoki kaç ay oldu unut artık başıma kalkıp durma su olayı diyo bende 10 senedir sen unuttun mu da bana unut diyon diyorum.

bence iyi laf söylemişsiniz o unutmadan sizin unutmanız mümkün değil...

Şöyle erkeklere çok sinir oluyorum ya. Diğerini unutamıyor sonra geliyor başka bir kadınla birlikte oluyor.
Ama gel gelelim diğerinin de peşini bırakmıyor. Ne utanmazlık bu ne yüzsüzlük.

bu ara süper bi taktik uyguluyorum kendimce bakalım sonu nereye gidecek umursamıyorum onu hiç konuşmuyorum sofrayı kurup başka odaya geçiyorum geceede aynı yatsamda çok uçta yatıyorum ve hiç dokunmuyoruz birbirimize...benm de kadın oldumu anlayacak mı bakalım ya onun anneler gününü kutlayacak kadar romantikmiş aynı gün ben ona demiştim ki bak benm de anneler günüm neden kutlamıyosun niye kutlayım sen benm annem misin dedi? bu olayın üstünden bi kaç ay geçti gördümki onun anneler gününü kutlamış güzel bi sarkı paylaşıp anneler günün kutlu olsun yazmış beni yok sayan adam ben çok bile katlanıyorum ama napayom elim mahkum asla izin vermezler ayrılmama :(

bu ara süper bi taktik uyguluyorum kendimce bakalım sonu nereye gidecek umursamıyorum onu hiç konuşmuyorum sofrayı kurup başka odaya geçiyorum geceede aynı yatsamda çok uçta yatıyorum ve hiç dokunmuyoruz birbirimize...benm de kadın oldumu anlayacak mı bakalım ya onun anneler gününü kutlayacak kadar romantikmiş aynı gün ben ona demiştim ki bak benm de anneler günüm neden kutlamıyosun niye kutlayım sen benm annem misin dedi? bu olayın üstünden bi kaç ay geçti gördümki onun anneler gününü kutlamış güzel bi sarkı paylaşıp anneler günün kutlu olsun yazmış beni yok sayan adam ben çok bile katlanıyorum ama napayom elim mahkum asla izin vermezler ayrılmama :(

kim izin vermez ayrılmanıza?
siz kaç yaşında bir bayansınız, hala böyle aileler kaldı mı :(

seneler evvel bana aşık olan ama benim arkadaş olark gördüğüm biri vardı
sonra üniversiteye falan gidince görüşmedik
tatilde memleketimize gelince karşılaştık konuştuk ayaküstü telefon numaralarımızı falan verdik
bana şöyle demişti,
seni görmediğim zaman unuttum sanıyorum aklıma gelmemeye başlıyorsun hayatıma başka insanlar giriyor onlara da bişeyler hissediyorum tabiki ama
seni her gördüğümde her şey tekrar baştan başlıyor herkesi senle kıyaslamaya başlıyorum.....

eşinizi korumak için demiyorum tabiki burda kesinlikle sizden tarafız ama böyle bişey olmuş olabilir
yani facebookta tekrar görünce küllenen şeyler alevlenmiştir belki
tabiki farklı olarak burda bir evlilik söz konusu, o kadını gördüğü zaman konuşma girişiminde bile bulunmamalıydı
fakat zaafiyetler insanoğlunu ele geçiriyor bazen ne yazık ki..........

Son düzenleme:
seneler evvel bana aşık olan ama benim arkadaş olark gördüğüm biri vardı
sonra üniversiteye falan gidince görüşmedik
tatilde memleketimize gelince karşılaştık konuştuk ayaküstü telefon numaralarımızı falan verdik
bana şöyle demişti,
seni görmediğim zaman unuttum sanıyorum aklıma gelmemeye başlıyorsun hayatıma başka insanlar giriyor onlara da bişeyler hissediyorum tabiki ama
seni her gördüğümde her şey tekrar baştan başlıyor herkesi senle kıyaslamaya başlıyorum.....

eşinizi korumak için demiyorum tabiki burda kesinlikle sizden tarafız ama böyle bişey olmuş olabilir
yani facebookta tekrar görünce küllenen şeyler alevlenmiştir belki
tabiki farklı olarak burda bir evlilik söz konusu, o kadını gördüğü zaman konuşma girişiminde bile bulunmamalıydı
fakat zaafiyetler insanoğlunu ele geçiriyor bazen ne yazık ki..........

inşallah senn eşinde eski sevgilisini unutamamış biri olurda o zaman sende bi güzel anlarsın benim ne yaşadığımı

inşallah senn eşinde eski sevgilisini unutamamış biri olurda o zaman sende bi güzel anlarsın benim ne yaşadığımı

yahu sen niye bana beddua ediyosun arkadaş ben sana başımdan geçen bişeyi anlattım böyle olmuş olabilir dedim
ayriyetten eşinin yanlış bir şey yaptığını ve burda senden taraf olduğumuzu da yazdım
hakikaten bazı kadınlara destek olmaya da gelmeyecek anlaşıldı

ya sana beddua filan etmedim ben bian o kadından taraf olman bile beni deli etti kusura bakma özür dilerim senden :(

Canınız yandığı için o tepkiyi verdiniz ama kırıcı olmuşsunuz..

Hem ''o kadının tarafında olman'' diyorsunuz ya işte bakın eşinize konduramıyorsunuz, kadını suçluyorsunuz, farketmesenizde, beyninizde böyle.

Ateş kalbinizde, o ne yangındır yalnız siz bilirsiniz.. Allah sabır ve kolaylık versin.

İnsan ne diyeceğini şaşırıyor.. İkinci evlilik olduğu için tam çaresiz hissediyorsunuz kendinizi.

Ama ne olur bu şekilde düşünmeyin..Ayrılın demiyorum, bu sizin kararınız ama sırf bu yüzden katlanmayın.

Allah ıslah etsin eşinizi.. Hem şiddette gösteriyor, ne vicdansızmış.

Madem böyle yapacaktı neden sizin hayatınızı zora soktu, bir insanın hayatı bu kadar ucuz mu ki, eskiden vardıysa neden defolup gitmedi ona..

Cümlelerim birbirine karıştı, ne çok duygusalım bugun.

meleğimveben duamda olacaksınız söz..

Gidip onu facebook tan ekleyip konuşuyorsa aklında hala o var demektir.
Çok üzgünüm ama, unutturmanız da mümkün değil bana kalırsa.
Madem yer etmiş sizle neden evlenmiş?
Kendinizden soğumayın lütfen, o kadının fotoğraflarına bakıp o mu ben mi diye mukayeseye de girmeyin.
Alın eşinizi karşınıza konuşun. Siz aynı şeyi yapsaydınız, lise aşkınızı facebook tan ekleyip konuşsaydınız da ''yatmadın ki sonuçta karıcığım, aldatmış sayılmazsın'' diyebilir miymiş acaba?

Allah yardımcınız olsun, dualarım sizinle

ya sana beddua filan etmedim ben bian o kadından taraf olman bile beni deli etti kusura bakma özür dilerim senden :(

rica ederim, önemli değil...
o kadından taraf olur muyum hiç öyle bişey yazmadım olay böyle gelişmiş olabilir diye fikir vermek istedim sadece
zor bir durum tabi allah kolaylık versin..................

aldatılma karşınızdaki kişinin karekter(sizliği)i ile alakalı bir durum.
sanal veya reel hiç farketmez. aldatmak için temas, yatmak gerekmiyor.

aynen katılıyorum ve konu sahibi arkadaşa şu şiiri vermek istiyorum.

Rücu

Sen benim gözümde bir rivayettin
İlk değil alçağı yüksek görüşüm
Sanma ki sen bana ihanet ettin
O senin aslına rücu edişin

Gün olur kediye düldül derim ben
Gün olur baykuşa bülbül derim ben
Tedirgin etse de gerçek ötüşün

Caymadım cüceyi yüce görmekten
Caymadım cahile cüret vermekten
Gözümden düşse de hal ve gidişin

İlk defa vurmadım başımı taşa
Yanıla yakıla geldim bu yaşa
Sanma ki sen beni aldattın hâşâ
Çoktandır başladı bende bitişin

Kahrını çektiysem vardır bir neden
Sensin bu duyguyu bende üreten
Gübredir toprağı verimli eden
Kim kimi kullanmış şöyle bir düşün

Oyun bitti bu son perde son gala
Güçlü olsan başarırdın pekâlâ
Aslan rolü yakışmıyor çakala
Bırak da kendine gelsin gidişin
O senin aslına rücu edişin.

Cemal Safi

bu arada Rücu = kirletmek, gibi anlamlarda

Canınız yandığı için o tepkiyi verdiniz ama kırıcı olmuşsunuz..

Hem ''o kadının tarafında olman'' diyorsunuz ya işte bakın eşinize konduramıyorsunuz, kadını suçluyorsunuz, farketmesenizde, beyninizde böyle.

Ateş kalbinizde, o ne yangındır yalnız siz bilirsiniz.. Allah sabır ve kolaylık versin.

İnsan ne diyeceğini şaşırıyor.. İkinci evlilik olduğu için tam çaresiz hissediyorsunuz kendinizi.

Ama ne olur bu şekilde düşünmeyin..Ayrılın demiyorum, bu sizin kararınız ama sırf bu yüzden katlanmayın.

Allah ıslah etsin eşinizi.. Hem şiddette gösteriyor, ne vicdansızmış.

Madem böyle yapacaktı neden sizin hayatınızı zora soktu, bir insanın hayatı bu kadar ucuz mu ki, eskiden vardıysa neden defolup gitmedi ona..

Cümlelerim birbirine karıştı, ne çok duygusalım bugun.

meleğimveben duamda olacaksınız söz..

tekrar özür dilerm çok mahcup sana karşı :(
ben suçu o kasına filan yüklemiyorm bizimki onu arayıp bulmasa o buna dönüp bakmazdı bile
dualarınız içinde çok teşkkür ederim allah razı olsun

Back
X