aldatıldım aldatılalı kendimden soğudum

aynen katılıyorum ve konu sahibi arkadaşa şu şiiri vermek istiyorum.

Rücu

Sen benim gözümde bir rivayettin
İlk değil alçağı yüksek görüşüm
Sanma ki sen bana ihanet ettin
O senin aslına rücu edişin

Gün olur kediye düldül derim ben
Gün olur baykuşa bülbül derim ben
Tedirgin etse de gerçek ötüşün

Caymadım cüceyi yüce görmekten
Caymadım cahile cüret vermekten
Gözümden düşse de hal ve gidişin

İlk defa vurmadım başımı taşa
Yanıla yakıla geldim bu yaşa
Sanma ki sen beni aldattın hâşâ
Çoktandır başladı bende bitişin

Kahrını çektiysem vardır bir neden
Sensin bu duyguyu bende üreten
Gübredir toprağı verimli eden
Kim kimi kullanmış şöyle bir düşün

Oyun bitti bu son perde son gala
Güçlü olsan başarırdın pekâlâ
Aslan rolü yakışmıyor çakala
Bırak da kendine gelsin gidişin
O senin aslına rücu edişin.

Cemal Safi

bu arada Rücu = kirletmek, gibi anlamlarda

bu şiiri dinlettim ona hiç yorum yapamadı nasıl diye tekrar sorunca ! güzelmiş dedi aldı mesajı :) ya siirde öyle bi üslüp var her kelimesi anlayana kursun gibi

şu feysbukun allah belasını versin valla çöksün beter olsun o site bunu istiyorum yanii kesinlikle amacı eski askları deprestirmekten yada baska asklara yelken acmaktan baska bisi değil.......Sizi üzen zaten eşinizin duygusal anlamda aldatmış olması kim olsa sizin gibi düsünürr..Ama bence baska erkeklerle kendinizi düsünmeyin öyle bir sey yapmayın yanii..size karsı ne tür duygular besliyo acaba bir erkek 2 kadını aynı anda sevemez ya :S

arkadaşım katılıyorum sana

çok üzüldüm valla ne diycem bilmiyorum allah yardımcınm olksun sabret canımm sakın eşinin sana yaptıgını yapma kendını sev o kızın resimlerine falan bakma takma kafana çok zor bir durum nediycem bikmiyorumm

bende aldatıldım canım sanal falan değil gerçek hayatta:23:hiç de kendimden soğumadım eşimden soğudum sende kendinden soğuma.erkek milletinin karaktersizliği beyinsizliğinden başka bir sebebi yok aldatmanın:19:akıl da yok irade de yok erkek milletinde:47:
ayrıca yukardaki şiir çok hoşuma gitti:31:

bende aldatıldım canım sanal falan değil gerçek hayatta:23:hiç de kendimden soğumadım eşimden soğudum sende kendinden soğuma.erkek milletinin karaktersizliği beyinsizliğinden başka bir sebebi yok aldatmanın:19:akıl da yok irade de yok erkek milletinde:47:

şiirleri hoşuma gidiyor. orhan gencebayın bir çok bestesi cemal safinin şiirleriymiş mesela.
ve diğer sarkıcıların söylediği biçok şarkılar

.

şiirleri hoşuma gidiyor. orhan gencebayın bir çok bestesi cemal safinin şiirleriymiş mesela.
ve diğer sarkıcıların söylediği biçok şarkılar

.

ben eşimden soğumadın nefret ettim hiç bir değeri kalmadı gözümde ben onu çok yücelmişim ama değmezmiş anladım.senn evliliğin devam ediyomu ??

bu ne biçim bişeydir yaa ben kafayımı yedim bende mi sorun var bilemiyorum.bu olay olalı bir sene oldu hatta 1 sene den 2,3 ayda fazla oldu ama ben niye unutamıyorum niye hala aklıma geliyo bunun nedeni eşimi çok sevmem filan da değil biliyorum güvensizliğimden dolayı ama ben bi kadının benim yerime tercih edilmiş olmasına tahammul edemiyorum :(
dün gece yine o kadını rüyamda gördüm benim evime gelmiş eşim peşinde pervane oluyo ama bende hiç tepki göstermiyorum
daha sonra ona yemek yedirdikten sonra eşimle birlikte üst kattan bişey getirmek istediklerini söylüyo eşime sen git diyorum
ona önce tatlı tatlı sonra da başlıyorum bağırmaya sonra sakınleşiyorum senin kocan senin burda olduğunu bilse ne der diyince o da hiç kızar biraz diyo
sonra onlara gidiyoruz rüyaya bak ya böyle rüya mı olur
eşim ona fıstığım diyo onu bana derdin ona nasıl dersin diyorum
arabanın anahtarının ver yarın ben veriyorum dilekçemi diyorum
oda ver de boşanalım diyo kadını dövüp evden çıkıyorum

bu rüyayı ona anlatıp kavga çıkarasım var o kadar ciddiye alıyorum
çoooook zoruma gidiyo bu olay çoook kimseye anlatamıyorum yeni konuda açmak istemedim
kızlar aldatılan arkadaşlar sizde de durum böylemi

Back
X