intikam almaya çalışırsan kıymete biner kusura bakmayın da ikisinin de bi tarafları kalkar.
boşanacaksanız bile inan o kızla da evlenmez.
bekle intikam soğuk yenen bi yemektir şimdi bi şey yapma bence.
Onların seviyesine düşme kesinlikle, onlar gibi terbiyesiz olma kaliteni koru. Burda en büyük hata eşinde ama belki kız ona kur yaptı belkide eşin bilemeyiz. Ortada aldatma var mı var. Eğer birine bağırıp çağırmak istiyorsan eşin olacak o haysiyetsize yüklen, hırsını öfkeni ondan çıkar. Allahım ne günlere kaldık. Parçalıcam kendimi bunları okurken, korkar olur insan her sözden hareketten. Allahım sen koru bizleri. Ne günlere kaldık
Aldatıldım kızlar..esim evi terk etti.kız en basından evli olduğunu biliyordu esimin...dava açıldı..kız bekar.artık eşimde degılim inanınkı..ondan geçitim..sadece o kızın canını yakmak istıyorum gıdıp caliştıgı ışyerınde onu rezil edeyimmi sizce.annesıne babasına söyleyeyim mi?? Ondan ıntıkam almak istıyorum..onun huzurunu kaçırmak ısıtıyorum...yoksa hıç muattap olmamalımıyım ..kafam cok karışık ...akıl verın
Yaaa herkes Allaga havale et diyorda,tamam orasi ayri bizde onlarin sevuyesine düssün demiyoruz ama bu bedeli olmasi lazim bukadar kolay kurtulamazlar...Yani herkesin kendi karari tabii ama , ben olsam ikisinede davami acarim alabilcemi alirim,zaten gerisi yüce Rabbim tarafindan halolur...
arkadaş daha öncede şiddet gördüğünü yazmışsın boşver gitsin defolsun kurtulmuşsun o adamdan daha ne istersin hemde boşanma davasında sen haklı oluyorsun zina bir boşanma sebebidir.
sen ne kadar uğraşırsan,onlar o derece bırbırlerıne bağlanırlar..
sen aradan cekıl,bırak kendı yaratacakları sorunlarda boğulsunlar..
senın kocan degıl artık o,sanane elalemın adamının sevgılısınden..
agırlını bozma..
Utanmasanız kızı evlilik vaadiyle kandırıp kirletti diceksiniz bu kadar da abartmayın her ikisi de suçlu aynı derecede. Kıza ne anlatmış olursa olsun boşanmamış adamın peşine düşmemesi lazım, ki sevgilisinim evli olduğundan haberi olmayan kız safsatasına da ben inanmam. Sevgilim evli olacak da ben anlamıcam, sevgili bu iş arkadaşı değil.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.