Aldatıldım kızlar..esim evi terk etti.kız en basından evli olduğunu biliyordu esimin...dava açıldı..kız bekar.artık eşimde degılim inanınkı..ondan geçitim..sadece o kızın canını yakmak istıyorum gıdıp caliştıgı ışyerınde onu rezil edeyimmi sizce.annesıne babasına söyleyeyim mi?? Ondan ıntıkam almak istıyorum..onun huzurunu kaçırmak ısıtıyorum...yoksa hıç muattap olmamalımıyım ..kafam cok karışık ...akıl verın
Evet en büyük suc esımın..ama o kızıda huzursuz etmek ısıtıyorum ....
Eminim asla olmayacak zaten.ne benım ne esimin kalitesınde...daha dogrusu esımın kalıtesı buymuş demek ki...ınanılır gıbı değil ...kız benı bu iş başlamadan aylar oncesınden o kadar ıyı tanıyor ki...
Cocuk var canım..uzun yıllardır evliyız...
Asıl suçlu eşim tabıkı....ama bız kadınların yuvasını yıne kadınlar yıkıyor ıste
Cocuk var canım..uzun yıllardır evliyız...
Asıl suçlu eşim tabıkı....ama bız kadınların yuvasını yıne kadınlar yıkıyor ıste
Eşiniz kaç yaşında... Kız kaç yaşında...
Korumak için söylemiyorum kesinlikle... Ama toysa eğer... Ki evlilik tecrübesi de yok... Kimbilir eşiniz nasıl anlattı evliliğini... Tipik erkek yalanları vardır "Çok mutsuzum, artık karı koca bile değiliz... vs." aklınıza gelemeyecek bir sürü şey...
Kızı rezil etmeye çalışmak yerine karşıma alıp konuşmaktır benim yapacağım. Eşimi elbette bundan sonra görecek değilimdir ama kızı da aldığı ikinci el konusunda uyarmak, kandırıldıysa eğer bu yoldan çevirmek de benim görevimdir... Yok eğer dişli bir bayansa zaten, o vakitten sonra ben durumu Allah'a havale ederim... Ama önce konuşmak lazım...
Aldatıldım kızlar..esim evi terk etti.kız en basından evli olduğunu biliyordu esimin...dava açıldı..kız bekar.artık eşimde degılim inanınkı..ondan geçitim..sadece o kızın canını yakmak istıyorum gıdıp caliştıgı ışyerınde onu rezil edeyimmi sizce.annesıne babasına söyleyeyim mi?? Ondan ıntıkam almak istıyorum..onun huzurunu kaçırmak ısıtıyorum...yoksa hıç muattap olmamalımıyım ..kafam cok karışık ...akıl verın
öfkelisin üzgünsün iş yerine gitme daha çok üzülürsün telefonunu bulabilirsen ara bi nebze rahatlarsın belki. eden bulur hiç üzülmeEşimden 10 yas küçük canım...konuşursam esımın hala pesınde gıbı olurum...bırak falan demek ıstemiyorum...sadece herkes yuva yıktığını ..evli bır adamla bırlikte olduğunu bilmesinı ıstıyorum...eşimde paylaşılmayan erkek olduğunu düşünmersini hiç mi hıç istemıyorum...
Eşimden 10 yas küçük canım...konuşursam esımın hala pesınde gıbı olurum...bırak falan demek ıstemiyorum...sadece herkes yuva yıktığını ..evli bır adamla bırlikte olduğunu bilmesinı ıstıyorum...eşimde paylaşılmayan erkek olduğunu düşünmersini hiç mi hıç istemıyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?