Aldatıldım boşanıyorum

Hayatım altüst oldu kızlar durduk yere..
ah canım hangimizin olmadı insanın hayatı 5 dakkada alt üst oluyor ..durduk yere olmadı o eşin yüzünden bu haldesin.nerdesin evi terk mi attin birinin yanına mı gittin?

Görüştüğümüz arkadaşlar vardı karı koca. Durumları biliyorlar gel biraz uzaklaş dediler topladım çantayı aldım çocukları çıktım. Ona da arkadaşlarımızın benim yanımda olmaları ona tepki göStermeleri koydu bence. Nedense sadece kendi abisi bana sıç buluyor. Suratım böyle oldukça içinden gelmezmiş... Hem aldatılayım hem bana yaklaşsın diye güleryüz göstereyim. Ne güzel işmiş

sende ayrılcak gücü göremedim ben şuan.ya haklısın tamam senden güleryüz görmesi onun ne haddine ya.bak arkadaşım bunu bir kere yapan bir daha yapar.özürde dilese şuan olayların büyümesinden korktuğu içindir öyle hissseettim.bak anlıorum hayatın zorlaşcak ama bi karar vermen lazım vicdanın rahat değilse bir daha sil baştan tekrar dene güleryüz göster seviyorsan.tekrar dene. ama bu kadar rezil ettiğini seni kırdığını hiç unutmayacaksın her hareketi batıcak..hiçbir zaman eskisi gibi olunmayacak.ve bilmiyorum ki sanma düzelir zaman kaybedersin denersende.

11 aylık evli 2 aylık hamileyim dün gece öğrendim bende aldatıldığımı seni çok iyi anlıyorum am bu dünyanın birde öteki tarafı var allaha havale ettim

11 aylık evli 2 aylık hamileyim dün gece öğrendim bende aldatıldığımı seni çok iyi anlıyorum am bu dünyanın birde öteki tarafı var allaha havale ettim
Canim öteki tarafa havale ette burda da hakkini al ki başkasının cani yanmasin

sende ayrılcak gücü göremedim ben şuan.ya haklısın tamam senden güleryüz görmesi onun ne haddine ya.bak arkadaşım bunu bir kere yapan bir daha yapar.özürde dilese şuan olayların büyümesinden korktuğu içindir öyle hissseettim.bak anlıorum hayatın zorlaşcak ama bi karar vermen lazım vicdanın rahat değilse bir daha sil baştan tekrar dene güleryüz göster seviyorsan.tekrar dene. ama bu kadar rezil ettiğini seni kırdığını hiç unutmayacaksın her hareketi batıcak..hiçbir zaman eskisi gibi olunmayacak.ve bilmiyorum ki sanma düzelir zaman kaybedersin denersende.
Herşeyin farkındayım sadece hayatımı tamamen değiştirecek bir karar alıyorum ve ilerde açıklama yapmam gereken iki evladım var. Sadece onlara ben elimden geleni yaptım diyebilmek için defalarca düşünüp hareket etmeye çalışıyorum. Evet bende kendimde o gücü bulamıyorum ama durum ortada yapmam gereken belli, sanırım sadece "evet yapabilirsin"i duymaya ihtiyacım var.

bence yapabilirsin çoluk çocuk zaman geçer maddi imkanların nasıl bilemiyorum ama çalışıyosan eğer daha kolay atlatırsın diye düşünüyorum kendine boş günlerin olursa bi aktivite çıkarırsın spor kuaför sinema vs ama çocouklarının kavga ve kaos ortamında büyümesinden se babalarını daha az görerek belki huzurlu büyümeleri daha iyi bunları gördükten sonra evlilikten hayır gelmez diye düşünüyorum

hakkında hayırlısı olsun canım .bende boşanıyorum ya keşke elimden bişey gelse çok zor bir durum düşün bakalım bir kaç gün neler hissediceksin.

hakkında hayırlısı olsun canım .bende boşanıyorum ya keşke elimden bişey gelse çok zor bir durum düşün bakalım bir kaç gün neler hissediceksin.
Hepimizin Hakkı'nda hayırlısı olsun inşallah.. Senin adına da üzüldüm. Umarım daha güzel ve Mutlu bir hayat sürersin

Hepimizin Hakkı'nda hayırlısı olsun inşallah.. Senin adına da üzüldüm. Umarım daha güzel ve Mutlu bir hayat sürersin
amin cümlemiz için sende çocuklarınla istediğin hayata kavuşursun..her zorluk beraber bi kolaylık varmış ..Allahım bizide görsün ..

Kızlar bide bu aralar şeytan dürtüp duruyor kocasına söyle diye... Oğlu var 9-10 yaşlarında ona kıyamıyorum. Erkek aldatılınca bizim gibi tepki vermiyor
Adam karisina zarar verebilir cocuk perisan olur Allah in dan bulur zaten

G*tün yemiyor emeğinle çalışıp para kazanmaya ya
Yap bakalım edebiyatını 2 çocukla ne yaparım diye, o 2 çocuk böyle çükündürük bir ailede nasıl yetişir diye düşünmüyorsun da ayrılınca ne olur diyorsun

Kolay para kazanmak için farklı yollar dene o zaman. Senin için sokaklarda çok alternatif var

Para için adamlara yapışmayın ..

Yap bakalım edebiyatını 2 çocukla ne yaparım diye, o 2 çocuk böyle çükündürük bir ailede nasıl yetişir diye düşünmüyorsun da ayrılınca ne olur diyorsun

Kolay para kazanmak için farklı yollar dene o zaman. Senin için sokaklarda çok alternatif var

Bu ne biçim bir üslup!!! Benim para kazanmadığımı nerden biliyorsun... Eşimden daha çok kazandığımı biliyormusun? Ben neyin derdindeyim sen ne konuşuyorsun.. Kişi kendinden bilirya işi başka birşey demiyorum. Lütfen açtığım konuya bir daha yorum yapma

Bu nedir ya allah askina bi anneye nasil yazarsin bunlari.insanin yuvasindan vazgecmesi kolaymi.tek sebep para olabilirmi.

bence herseyı bosver eger bır gelırın varsa al evlatlarını mıss gıbı bak keyfıne aldatan adam es yerıne bıle konmayı hak etmıyor ALLAHen buyuk herseyı goruyor nedıyor YUNUS EMREE
OLSUN BE ALDIRMA YARADAN YARDIR
SANMAKI ZALIMIN ETTIGI KARDIR
MAZLUMUN AHI INDIRIR SAHI
HERSEYIN BI VAKTI VARDIR
bekle arkadasım gor hıc bır yuvayı yıkan ıflah olmamıstır

Back
X