Aldatıldım boşanıyorum

bence herseyı bosver eger bır gelırın varsa al evlatlarını mıss gıbı bak keyfıne aldatan adam es yerıne bıle konmayı hak etmıyor ALLAHen buyuk herseyı goruyor nedıyor YUNUS EMREE
OLSUN BE ALDIRMA YARADAN YARDIR
SANMAKI ZALIMIN ETTIGI KARDIR
MAZLUMUN AHI INDIRIR SAHI
HERSEYIN BI VAKTI VARDIR
bekle arkadasım gor hıc bır yuvayı yıkan ıflah olmamıstır
Haklısın arkadaşım teşekkür ederim

meslegın falan varmı calısıyormusun

meslegın falan varmı calısıyormusun
Var doğumdan sonra izne ayrıldım. 3,400 gelirim var. Bir aya kadar tekrar işe başlayacağım. Gerçekten mesele koca parası yemek filan değil. Evlendim evleneli borç ödüyorum zaten. Ben kendimi ev borcu yüzünden, öncelikle çocuk giderleri yüzünden, yok eşim özel sektörde çalışıyor kaliteli giyinsin diye düşünmekten ihmal ettim. Yok kızlar ben hatamın farkına vardım. Çok güzel bakımlı bir kızdım bana aşık olduğunda. Zaman'la fedakarlık ede ede kendimden ödün vermişim. Noldu hatun bir içim su bakımlı güzel... Tek korkum çocuklar.. İkiside çok ufak gece bakımları tek kişi için çok sıkıntı biri ağlıyor diğeri uyanıyor. Hadi sıktım dişimi sonrasında okulları ergenlikleri... O napacak hayatını yaşamaya devam edecek. Herşeyi ben ....yaşayan birçok kadın vardır. Benim amacım burda ayrılıp bu sıkıntılara göğüs gerek kadınlardan destek bulmaktı... Sıkıştım kaldım.. Dursam duramıyorum hazmedemiyorum çoook acı çekiyorum. Gitsem ne yaparım Nasıl üstesinden gelirim düşüncesi.. Diyorum sık dişini kızın bari yaşına gelsin o sırada kenara para koy daha güçlü başla yeni hayatına.. Ama öfkem kırgınlığım, başka kadınla paylaşmış olmak.. En doğru zamanda doğru adım atmak istiyorum. Kafam allak bullak

emınım cok zordur canım ama gelırın guzelmıs belkı dıyorum tanıdık falan yardımcı olarak kalsa yanında kadınlar en buyuk hatayı orda yapıyor zaten evlenınce eslerını hayatının tam ortasına yerlestırıyorlar bende 6 yıllık evlıyım ama kadına hep bu ogretıldı tutumlu ol esını el ustunde tut ama kımse once sen once kendıne bak sev sonra kocanı demedı sen ne kadar ugrasırsan ugras yapmasaydın olur o yuzden ınsan once kendını on plana koyacak ben bunu ogrendım uzme artık kendını o kendı karaktersızmıs gozu dısarda olan adamın her turlu olur ve onlarda asla mutlu olamaz ornegını cok gordumm bu arada kardesın kuzenın boyle bırı varmı yanına gelebılecek

emınım cok zordur canım ama gelırın guzelmıs belkı dıyorum tanıdık falan yardımcı olarak kalsa yanında kadınlar en buyuk hatayı orda yapıyor zaten evlenınce eslerını hayatının tam ortasına yerlestırıyorlar bende 6 yıllık evlıyım ama kadına hep bu ogretıldı tutumlu ol esını el ustunde tut ama kımse once sen once kendıne bak sev sonra kocanı demedı sen ne kadar ugrasırsan ugras yapmasaydın olur o yuzden ınsan once kendını on plana koyacak ben bunu ogrendım uzme artık kendını o kendı karaktersızmıs gozu dısarda olan adamın her turlu olur ve onlarda asla mutlu olamaz ornegını cok gordumm bu arada kardesın kuzenın boyle bırı varmı yanına gelebılecek
Yok kimsem yok.. Zamanında atamam buraya çıktı geldim Bi başıma. Eşimle tanışıncada yerleştim. Ablam var 10 saat uzağımda, evli çalışıyor ufak yeğenim var. Diğer akrabalar desen memlekette herkesin Bi yaşam mücadelesi var. Destek anlamında bir hafta on gün destek olabilirler en fazla..

Bitirdim kafamda herşeyi ama acele edip pişman olmak istemiyorum. Dediğim gibi biraz birikim yaparsam ilerde Bi yaramı kapar.. Şimdi avukat parası yeni hayat kurma, kreş giderleri, geçim derdi elbette Bi şekilde olur ama çok zorlayacak. Plan yapmak için Zaman kazanıyorum sadece

G*tün yemiyor emeğinle çalışıp para kazanmaya ya
Yap bakalım edebiyatını 2 çocukla ne yaparım diye, o 2 çocuk böyle çükündürük bir ailede nasıl yetişir diye düşünmüyorsun da ayrılınca ne olur diyorsun

Kolay para kazanmak için farklı yollar dene o zaman. Senin için sokaklarda çok alternatif var

Para için adamlara yapışmayın ..
Tiksindiricisiniz sadece...
Sokakta kolay nasıl para kazanıldığını da iyi biliyorsun galiba, öğütlediğine göre.

Bitirdim kafamda herşeyi ama acele edip pişman olmak istemiyorum. Dediğim gibi biraz birikim yaparsam ilerde Bi yaramı kapar.. Şimdi avukat parası yeni hayat kurma, kreş giderleri, geçim derdi elbette Bi şekilde olur ama çok zorlayacak. Plan yapmak için Zaman kazanıyorum sadece
Aldattığını dair kanıtınız var mı?
Bu durumda tazminat ödemek zorunda kalır. Ayrıca çocukları tek yapmadınız ya nafakada verecek. Her şeyi tek başınıza yüklenmeyeceksiniz yanı.

Aldattığını dair kanıtınız var mı?
Bu durumda tazminat ödemek zorunda kalır. Ayrıca çocukları tek yapmadınız ya nafakada verecek. Her şeyi tek başınıza yüklenmeyeceksiniz yanı.
Avukata danıştım zinadan dava açılıyormuş. Ben mesajlaşmalarını yakaladım. Aldatma diye dava açıp tazminat alamıyormuşsun ne saçma değil mi? Nafaka çocuklar için gelirine göre belirleniyormuş yaklaşık 500 tl verecek yani.

*ama acele edip pişman olmak istemiyorum.*
3. Boynuzu bekle o zaman ne diyim, 50 kere de aldatsa ayrılacak değilsin ya, tuvalet deliği gibisin.herşeyi hazmedersin ..

bönüm böböğüm vör ühü ühü, diyorsun da çocuklara kocan mı bakıyor sanki hayırdır?
Çocukları babasız bırakmak istemezmiş . Öyle ahlaksız bir babanın çocuğu nasıl olur diye düşündün mü hiç? Gerçi sende çok farklı değilsin. Konya ovası gibi geniş midenle sana hayatında 3. Sınıf kadın gibi yaşarken başarılar diliyorum
Bu tip affedici ( öğütücü) kadınlara da iyi Bi şey yazmamı kimse beklemesin. Kendine saygı duymayana ben hiç saygı duymam. Bi tekmede ben korum
Artık da yazmıcam

Bu arada boynuzlar italyadan gözüküyor.

Benim gibi iki küçük bebekle boşanan var mı arkadaşlar. Ailesinin yanına taşınmadan tek başına ayakları üstünde durabilen... Babam il dışında benim işim burda ayrıca çocukları Bi anda başka Bi ile taşınıp babadan koparmak istemiyorum. Düzenleri alt üst olacak. En azından babasız hayata kendi evlerinde kendi düzenlerinde girsinler bebeğim anlamaz ama oğlum babaya çok düşkün. Ekstra ekstra problem yaşamak istemiyorum..
evli kadında buna nasıl cesaret eder anlamıyorum ya bence eşinizin hala aklı o kadında kalmış hep yasak olan şey insana çekici ve tatlı gelir ya işte günah da bazen insana bu kadar hoş gelir ALLAH ISLAH etsin onları ..kadın kocasının yüzüne nasıl bakıyor acaba bu şeyleri kınamamak lazım ama dikkatli de olmak lazım hata yapmamak için ..
özellikle de evli insanların böyle şeyler yapması dinimizin kurallarında taşlanarak ölüm de işte artık sanki leblebi çekirdek çitletmeye döndü olaylar..eskiden kadınlar kocaları sevmese bile sabırlı olup çocuklarının başını beklerlermiş büyük ihtimal de bu kadın da severek evlendim der sorsanız..
ben seni anlıyorum canım benim de babam vefat etti annem de yaşlı değil ama hasta hemen boşanma derim çocuklrında çok küçük çok daha fazla zorluk çekersin sadece baban hayatta sanırım o da erkek haliyle sana çok destek olamaz gülüm biraz sanırlı ol bence bu da senin sınavın ..hemen boşa diyen arkadaşlar da bu duruma göre evet haklılar ama bir de sonrası var işin annen falan hayatta olsa o çekip çevirir her şeyi ama bebelerinle iyice hayatını karıştırmış olursun önce eşinle yüz yüze iyice konuş böyle bir şey yapmaya neden ihtiyaç duydun de önce tam evine ısınması için uğraş kadınlar aslında asla bağışlamazlar sadece dondururlar duygularını zamanı gelir bunları onun burnundan getireceğin günler de gelir fakat önce sabır acele kararlar verme dönüşü olmayan çocuklarını da düşün gülüm ama birgün gelecek diyeceksin ki çok akıllıca davranmışım seviyorsan da bu da bir sebep tam sorunu konuşun sen sıcak davran o da elbet düzelecektir

Yokkızlar ben hatamın farkına vardım. Çok güzel bakımlı bir kızdım bana aşık olduğunda.Zaman'la fedakarlık ede ede kendimden ödün vermişim. Noldu hatun bir içim su bakımlı güzel...

Bi de hata sende yani ? Senin bu mantıkla koca eskiyince senin onu aldatman gerekir ? insanlar evliliği ne zannediyo lan. Biriyle evleniyorsan onu en iyi halinden en kötü haline kadar kabul edersin. Sakat kalsan ayvayı yedin adam hergün aldatsın o zaman. Haklı çünkü, diğer kadınlar daha güzel (!) mantığa bak
Güzelken iyi hoş, çirkinsen tamam bitti mi ?

Karı zaten kendini aşağılıyo, o bir içim su ben değilim vs gibi. Kendine değer vermeyen kimseden değer beklemesin. Şimdi bu gerçekten son yazıydı
Kendinizi böyle yerden yere vurdukça ben bir kadın olarak burda çıldırıyorum!!

G GerceklesmeyenHayaller , sen cidden çıldırmışsın belli!!! Edep yahu. Bu şekilde toplum içinde konuşulmazken, sen burda yüzlerce kişinin içinde yaralı bir kadına saldırıyorsun! Ayıp!!!

Ben böyle bir kişiye toplum içinde de böyle konuşurum. Onursuz insan onursuzdur. Yaralı olması anne olması onu onurlu yapmıyor. Beynin olduğu Aptal olmak terbiyesiz olmaktan daha ayıptır.

http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/aldatildim-3-cocugum-var-ayrilamiyorum.924091/

Umarım insanlar birgün ne dediğimi, onurun namusun herşeyin üstünde geldiğini anlarlar.

Ben böyle bir kişiye toplum içinde de böyle konuşurum. Onursuz insan onursuzdur. Yaralı olması anne olması onu onurlu yapmıyor. Beynin olduğu Aptal olmak terbiyesiz olmaktan daha ayıptır.

http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/aldatildim-3-cocugum-var-ayrilamiyorum.924091/

Umarım insanlar birgün ne dediğimi, onurun namusun herşeyin üstünde geldiğini anlarlar.
Üslup kullanmayı bilmiyorsun sorun bu. Herkesin hayatı ve görüşü farklı. Konuda paylaştığın gibi, evlilik dışı cinsellik benim için sorun değil, ki yaşadım da bunu. Umrumda değil. Aldatılsam da ilk iş camdan eşyalarını atmak, kapıdan kendisini olurdu. Ama şuan konu sahibinin gerek özgüven, gerekse maddi sıkıntıları olabilir. Bu yüzden yanlış kararlar da verebilir. Ama bi insanın hayatı ve durumu hakkında bu şekilde konuşamazsın. Seni suçlu gösterir bu durum. Kendini ifade ediş biçimin çok yanlış

Burası bir site, burada terbiye sınırları içinde ve kurallara göre hareket etmek zorundasınız.
Herkes yazdıklarına özen göstersin lütfen.

Yukarıdaki arkadaşın üslubu korkunç, ama vermek istediği mesaj doğru.. sen hatayı kendinde bulmaya başlamışsın bile konu sahibi.. boşanmadıktan sonra ne olmasını bekliyorsun ki? adam resmen çevresine karşı seni yanında tutup bildiği haltı yemeye devam edecek.. bir, iki, üç derken kendi saygınlığını yitireceksin.. bir süre sonra senin bu halini gören eşin her şeyi senin üstüne yıkıp seni daha çok ezecek.. emin ol, çocukların "aman iyi ki çektin anneciğim" demeyecekler.. keşke kuru ekmek yedirseydin ama böyle m...ak bir baba ile büyümeseydik diyecekler.. kendine acımıyorsan çocuklarına acı, onları gelecekte anti depresanlara muhtaç etme..

ne kadar da doğal karşılamış yüzün gülmüyordu gülen birini buldum ne demek ya!!! sen de o zaman ruhunu okşayan bi erkek bul keyfine bak ;)

G*tün yemiyor emeğinle çalışıp para kazanmaya ya
Yap bakalım edebiyatını 2 çocukla ne yaparım diye, o 2 çocuk böyle çükündürük bir ailede nasıl yetişir diye düşünmüyorsun da ayrılınca ne olur diyorsun

Kolay para kazanmak için farklı yollar dene o zaman. Senin için sokaklarda çok alternatif var

Para için adamlara yapışmayın ..

*ama acele edip pişman olmak istemiyorum.*
3. Boynuzu bekle o zaman ne diyim, 50 kere de aldatsa ayrılacak değilsin ya, tuvalet deliği gibisin.herşeyi hazmedersin ..

bönüm böböğüm vör ühü ühü, diyorsun da çocuklara kocan mı bakıyor sanki hayırdır?
Çocukları babasız bırakmak istemezmiş . Öyle ahlaksız bir babanın çocuğu nasıl olur diye düşündün mü hiç? Gerçi sende çok farklı değilsin. Konya ovası gibi geniş midenle sana hayatında 3. Sınıf kadın gibi yaşarken başarılar diliyorum
Bu tip affedici ( öğütücü) kadınlara da iyi Bi şey yazmamı kimse beklemesin. Kendine saygı duymayana ben hiç saygı duymam. Bi tekmede ben korum
Artık da yazmıcam

Bu arada boynuzlar italyadan gözüküyor.

Bu konu sahibinin evliliği ister affeder , ister affetmez ,ister boşanır , ister boşanmaz. Bu da kimseyi ilgilendirmez .

allah bi kolaylığını verir adam çabalasa belki ama çaba yok pişmanlık yok. gelirin güzel devlet işi sanırım hiç ezdirme kendini su anda ona baglayan hiçbişey yok . sevse tekrar istese yalvarsa bi şans ver dicem ama . kolay kolay boşan demem kimseye ama aldatma olunca dayanamıyorum. benımde bebegım var anne olunca hersey degısıyor. anne olmayana yada bekar olana cocugu dusunme boşan demek kolay. bende öyle diyordum. ama şu an senin için başka yok yok. hele işin bu kadar iyyiken hiççç düşünme

Back
X